Antisemitische waanzin is terug

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

Als je foto´s bekijkt van de Turkse journalist Seyfi Sahin zie je een vriendelijk ogende man met zilvergrijs haar, met een serieuze snor en een milde glimlacht. Ook circuleren er foto´s van hem op internet waarop hij een witte doktersjas draagt; Seyfi Sahin is niet alleen journalist, maar ook arts.

Op 31 januari schreef dokter Sahin een artikel in de kleine Turkse krant “Vahdet”. Deze krant is een platform voor de AKP van president Erdoğan. Dokter Sahin stelde in zijn veelgelezen artikel dat de evolutieleer van Darwin niet klopt. Dokter Sahin had na lang nadenken vastgesteld dat mensen niet van de apen afstammen. Het was omgekeerd. Apen stammen af van mensen. En niet zomaar mensen. Sahin weet het precies: apen zijn de nakomelingen van Joden die door Allah zijn vervloekt.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Islam, Jodenhaat, Turkije. Bookmark de permalink .

20 reacties op Antisemitische waanzin is terug

 1. geentvkijker zegt:

  Ook weer zo `n psychiiatrisch geschift persoon…..hij zit er helemaal naast en haalt alles doorelkaar
  WAT zijn ze toch slim ! Ook die zogenaamde `hoogopgeleiden ` een echte cultuur-verrijking waar we beslist verder mee komen,…..maar niet heus…..dit zijn nou de ECHTE rascisten

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   waar naast ? wàt door elkaar ? heb je geen argumenten in huis ?

   Like

   • geentvkijker zegt:

    Die man schrijft : “apen stammen af van mensen, en niet zomaar mensen, nee, apen zouden afstammen van Joden die door allah zijn vervloekt “

    nouuuuuuu……….HOE krijgt ie het VERZONNEN ???????

    vandaar mijn reactie

    Like

   • geentvkijker zegt:

    oooh jaaa, de argumenten :

    die heb ik genoeg……maar HOEVEEL TIJD hebben we daarvoor op deze site, en
    HOELANG mogen die argumenten dan zijn ???
    ik vrees dat het verhaal TE lang wordt……
    dus laat maar, daar ben ik nu even TE LUI voor….
    want dit is niet even KORT uit te leggen

    Like

   • geentvkijker zegt:

    nog even : daarbij komt ook nog dat inmiddels IEDEREEN ( wie dan ook )
    ALLE soorten mensen en rassen, die er maar bestaan, in de stamboom heeft
    indien je je stamboom uitgaat zoeken, en je komt uit bij ONS ALLER oorspronkelijk DNA, …..dan blijkt ook dat wij JOODS in de stamboom hebben, en AFRIKANEN, en INDIANEN……alles kom je tegen……Voortkomende uit het feit dat ik dat al heel lang weet,
    heb ik alleen al daarom nooit gediscrimineerd want discrimineren heeft om die reden al geen enkel nut. En waarom zou je ??? Mensen zijn mensen, en geschiedenis is ontzettend interessant, een ander is niet meer of minder waard, dan wie dan ook !
    Dit zal elke religie begrijpen, BEHALVE DIE MOSLIMS, zij zijn het die iedereen om hun heen, die niet zijn `zo als zij “ discrimineren , onthoofden, van gebouwen af donderen,
    verkrachten, stenigen en noem maar op wat ze allemaal doen. Het zijn alleen maar moslims die de problemen veroorzaken al 1400 jaar dus. En die lui zijn niet erg intelligent dus. De problemen liggen bij hun, altijd al

    Like

 2. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Dokter Sahin is er als allereerste uit….
  en helpt ons bij de zwaarste zielenoden:
  de aap blijkt dus voorvader van de Joden
  en Allah blies terécht steeds op zijn fluit !
  .
  helaas, valt er hier weinig aan te doen
  wij wijzeren zullen er mee moeten leven,
  want Allah is bij ’t constateren niet gebleven
  en mept nog steeds die Joden, met pantoffel, slof en schoen !
  .
  maar, wat is het dat ik tóch twijfels heb ?
  al is het best bloedlink dit hardop nog hier uit te spreken,
  want dat is wél zo hier en daar gebleken:
  die Islam schijnt een nogal eh. knap bloeddorstig web !
  .
  eh. toch ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Koos zegt:

  Leon, hoe verklaar je dat andere Joodse mensen in Nederland zo blind zijn?
  Waarom zitten bijvoorbeeld Cohen, Asscher en van der Laan allemaal bij de partij voor de arabieren? Jij bent helaas een uitzondering!

  Like

  • Assyrier. zegt:

   Ik wilde ook de Rothschilds,Soros en de Aipec bij halen.Deze zijn niet minder dan de islamisten.Waar blijft het Joodse geweten betreffende de erkenning van de genocides op de minderheden gepleegd door de Turken?

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Leon de Winter brengt hier een fantastisch artikel die legt de vinger op de pols De Turkse dokter schrijft zijn artikel niet voor andere dokters of geleerden, maar voor primitieve mensen die half analfabeten zijn. Ook de presentatie van referentiekaders uit de Koran als wetenschappelijk bewijzen is werkelijk meer dan triest. Mensen die op islamitische waarden zijn opgevoed, kunnen niet ontwikkelen. De islam is een primitieve vorm van religie die is gebaseerd op een bloeddorstige god genaamd Allah die zijn volgelingen dwingt tot bloedvergieten van iedereen die hem niet interessant vindt. De volgelingen hebben toestemming tot Kannibalisme, pedofilie, sex met dode vrouwen, geitenneuken en bloedvergieten. Er is in Islam geen plaats voor kritisch denken, voor wetenschappelijk werk, voor vrouwen die zelfstandig kunnen denken voor kunstuiting enz. De moslims heeft recht te denken en te handelen zoals hij wil …Maar hij moet het doen IN ZIJN EIGEN LAND. iN ZIJN EIGEN SAFARIPARK of natuurreservaat.
  De vraag rest MET WELKE RECHT HEBBEN DE MODERNE QUISLINGS EN MUSSERTS DIE EUROPA NU BEZET HOUDEN, deze gevaarlijke monsters in gigantische massa hierheen te brengen? Jodenhaat gaat samen gepaard met algemene etnische zuivering van autochtone Europeanen op grote schaal over heel Europa: Gek genoeg onze overheden en de politiek-correcte elite juichen dit tendence aan.

  Like

  • Petecoole zegt:

   Als je stukken leest van Leon van 15 jaar terug, Dan lees je hetzelfde.. Toen ook al waarschuwde hij voor de achterlijkheid van moslims DOOR de islam…
   Maarja.. Leon is een Jood, en de linkse gutmensch weet het altijd beter..

   Oja… de geschiedenis zal hem gelijk geven…. Die geeft hem al 15 jaar gelijk.
   De vraag is alleen wanneer en na hoeveel aanslagen en dooie onschuldigen, de mens bereid is om echte maatregelen te nemen, en de islam gaat verbieden en uitbannen…(in de Westerse landen off course)

   Like

 6. pfff… en dit soort primaten, die in de islamitische landen als ‘wetenschappers’ worden vereerd, krijgen wij hier als “hoogopgeleiden” binnen! (mijn kat heeft nog meer hersencellen…)

  Like

 7. R.Kroonenberg zegt:

  dank voor de preciesering @ geentvkijker…

  Like

  • Republikein zegt:

   Hij bedoelt denk ik, sorry voor mijn inbreng, dat we allemaal een moeder hebben, en als onze moeder naast ons staat, en daarnaast haar moeder, oma, en daarnaast etc….
   dat de slinger dan 500 kilometer lang is en dan zijn we ….ja, waar dan, de amoebe of een ander ééncellig leven.
   En toen was daar Het Al.

   Like

 8. hendrikush zegt:

  Nader onderzoek zal Seyfi leren dat apen en mensen afstammen van bananen.
  Het aantal overeenstemmende chromosomen is te groot om dat aan toeval toe te schrijven.

  Like

 9. Jan zegt:

  Jutta Ditfurth verläßt Bündnis11
  1. Mai-Demo: Antisemitismusstreit in linksextremer Szene

  In der linksextremen Szene ist ein Streit über Antisemitismus ausgebrochen. Mehrere Gruppen um die frühere Grünen-Politikerin Jutta Ditfurth verließen deshalb am Mittwoch das Bündnis „Revolutionäre 1. Mai-Demo Berlin“. „Noch nie haben wir in einem linken Bündnis eine derartig antisemitisch verhetzte Diskussion erlebt“, begründete Ditfurth das Ausscheiden von „Ökologische Linke“ sowie „ÖkoLinX-Antirassistische Liste“ auf Facebook.


  ….
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/1-mai-demo-antisemitismusstreit-in-linksextremer-szene/

  Like

 10. Jan zegt:

  Negers (wie anders?) steken schoolbus van joden in brand + video

  Jewish School Bus Set Aflame By Black Men In N.Y. Neighborhood

  The young men ran into the school bus one by one, carrying empty cardboard pizza boxes that they discarded by the driver’s seat. They seemed to scamper as quickly as they came, and the bus was left alone for a moment.

  A flame ignited by the door. It started small, then glowed larger and larger until heavy smoke rose and surrounded the bus.

  An 11-year-old boy has already been arrested charged with arson and criminal mischief as a juvenile. The fire is also being investigated as a hate crime.

  The school bus, which suffered significant damage, belonged to Bnos Chomesh Academy, according to the Associated Press. It is a private, all-girls Orthodox Jewish high school that teaches “a Torah way of life.”
  ….
  http://breaking911.com/jewish-school-bus-set-aflame-black-men-n-y-neighborhood/

  Like

 11. Jan zegt:

  Die vunzige en verachtelijke joodse entiteit steekt achter het neerstorten van het vliegtuig, volgens de Egyptische commentator Al-Wahsh. Ook 90% van de Egyptenaren weet het zeker: Joden!

  Egyptian Political Commentator Al-Wahsh: Israel Behind Plane Crash, We Must Form Death Squads That Will Kill Israelis, Mutilate Their Bodies
  http://www.memritv.org/clip/en/5481.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s