Berlijn wordt een reusachtig containerkamp voor illegalen

Screenshot_43

(Vertaling: E.J. Bron)

In Berlijn zullen weldra 30 containerdorpen voor illegalen ontstaan. De coalitiefracties van SPD en CDU maken daar (eerst) ongeveer € 80 miljoen voor vrij. Over nog eens 60 andere containerdorpen zal de Senaat in Berlijn volgende week overleg voeren. De exacte locaties staan nog niet vast, ze zullen zich echter overwegend in woongebieden bevinden. Maar de Berlijners mogen blij zijn, men zou namelijk in ieder district sowieso hoogstens drie en per stadsdeel altijd maar één zo´n broeinest van geweld plannen. De lelijke container-bouwsels van de toekomstige Berlijnse slums worden vermoedelijk drie etages hoog.

De onderbrenging zou tot drie jaar beperkt zijn. Dat klinkt ons net zo bekend in de oren als enkele maanden geleden het praatje over de voor de veroveraars in beslag genomen sporthallen, die “na de vakantie in het begin van het schooljaar” weer vrij zouden hebben moeten zijn, maar nog steeds zijn bezet. En ook daar komt nog een ontelbare hoeveelheid bij. Dus zullen de Berlijnse “Townships” vermoedelijk ook voor onbepaalde tijd blijven bestaan, want de levensduur van de containers bedraagt minstens 60 jaar. Al in de maand juni zullen de eerste containers bewoond worden. Slums horen nu bij Duitsland.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, christendemocraten, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Berlijn wordt een reusachtig containerkamp voor illegalen

 1. D.DAY zegt:

  Die Duitsers worden echt met de dag gekker. Gaan ze tientallen miljoenen uitgeven aan huisvesting voor illegalen. Dat geld kunnen ze beter besteden aan vliegtickets voor die klaplopers.

  Like

 2. carthago zegt:

  Op een container schip van Maes passen er wel 50000 van die containers, dus die komen straks bevolkt en al in hamburg aan.Duitsland wordt een soort overslag landje, van democratie naar kalifaat, nog sneller dan der zweiter weltkrieg begon,Ein Blitzkrieg 2.0,das kalifaat uber alles. Binnenkort in dit theater met nieuwe bommen op Rotterdam door de befaamde Junckers en Mergels,geïnspireerd door de kokosnoot uit Washington.

  Like

 3. ja de geniale uitvinding van de duitse politici:

  Dump gratis 300 miljoen kg (ruim 3 miljoen arabische aapjes a 100 kg) levend, en besneden, halal woestijn afval in afval containers in duitsland, wel het toilet ervan in poeprichting Mekka bouwen he anders wordt Ome Allah nog kwaad op Angela Merkel en dan komt hij haar net afwerken in haar natte dromen met de koran onder haar kont.

  Wel een dure manier om arabisch afval op te slaan voor 60 jaar in duitsland, beter is die gasten gelijk op antartica invriezen voor 88,18 jaar waarna men hen kan ontdooien, reanimeren met cryo technologie uit de toekomst en kan ombouwen tot moslim robotjes die braaf tomaatjes en komkommers planten en plukken in landbouw kassen op zee.

  Ach moslim meiden die ik ken zijn hier ook voorstander van, en het doekje vinden zij handig na een bezoekje aan een afwerkplek met lekkere, onbesneden, seksueel creatieve Westerse mannen. Veel moslim meiden vinden een burqa gewoon superieur om lekker anoniem te gaan stoeien in achtertuintjes met lekkere negers en vieszwarte VEGA koelie aapjes, want daar zijn zij gek op.

  Like

  • xander zegt:

   Het gaat allemaal volgens het plan van Kalergi. Blanken zijn niet makkelijk kneedbaar. Die komen te veel voor elkaar op. Dus uitroeien dat ras, zodat er een lager dierlijk ras is zonder bijzondere kwaliteiten. Als je alle rasdieren door elkaar kruist verdwijnen op den duur specifieke kwaliteiten, dat is ook het doel van de VN. Lage lonen arbeid weer terug halen naar Europa, en dat er een volk komt wat makkelijk kneedbaar is voor de multinationals, en even arm word als de derde wereld zelf. Een Wereld Regering geleid door de VN en de grote banken, met een wereld economie. Allemaal arm en blij.

   Lees hier de propaganda van de vn, om ons te porren voor blijvende welvaard verlaging
   https://www.vn.nl/waarom-we-onze-grenzen-juist-open-moeten-gooien/

   http://www.stop-rassenvermenging.nl/

   Like

 4. dewanandblog zegt:

  nou even mijn nieuwe word press blog account testen.

  Idioot plan om hier 300 miljoen kg levend, besneden, halal afval uit de zieke en gedegenereerde arabische wereld 60 jaar lang op te slaan in afval containers.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Mondriaan, wat mooi.
  Ik ga ook studeren voor illegaal, zo’n prachtige woning.
  Wat een leipo’s.

  Like

 6. Jade zegt:

  30 dorpen tegelijk, alleen al in Berlijn…
  Waarom niet meteen 80 etages hoog???
  Duitsland, het is voorbij, het is gebeurd.
  Zo worden we dus vervangen, alleen omdat
  een stel psychopaten dat wil…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jade: 22.32. uur, op 17/02. Met voorop de STASIMADAM MERKEL en de wandelende jeneverfles JUNCKER. En gelooft U mij maar, dat ons LIEGEBEEST RUTTE (VVD) precies zal doen wat deze twee rotzakken hem zeggen te doen!

   Like

 7. Luc zegt:

  Dus een getto importeren en cultiveren is goed voor de economie? Welke dan?

  Like

  • xadner zegt:

   De economie van de thuislanden natuurlijk. Zij sturen namelijk grote bedragen terug naar hun thuis landen, dat is ook het motto van de van de vn. Vertaald betekend dat dat lagen lonen arbeid weer terug komt in Europa, en dat er een volk komt wat makkelijk kneedbaar is voor de multinationals, en even arm word als de derde wereld zelf. NWO het Kalergi plan, Maar dat zeggen ze natuurlijk niet. En nu Philippe Legrain lees maar……

   https://www.vn.nl/waarom-we-onze-grenzen-juist-open-moeten-gooien/

   http://www.stop-rassenvermenging.nl/

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt: 85% dom en arm, goed voor het zware- en routinewerk. Daarvan 20-25% moslims die met voortdurende aanslagen, aanrandingen en moorden de schrik eronder te houden bij dat blanke plebejers-geteisem met een veel te grote waffel. De elite heeft er geen omkijken naar. Worden ze lastig voor de elite of haar belangen: even het eu-leger de mitrailleur erover laten halen. Makkie. Kat in het bakkie.

    Like

 8. Lelijk of niet, ik heb zo’n idee, dat bijvoorbeeld de DUITSE daklozen er enorm mee geholpen geweest zouden zijn…..
  Maar ja, zulke initiatieven zijn er nu eenmaal niet voor de autochtonen…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Beste Theresa, een reactie die niets met dit onderwerp te maken heeft en misschien wist jet het inmiddels, maar de demonstratie van Pegida in Almere van 27 februari gaat niet door, het is verplaatst naar eind Maart/begin April, de datum wordt later nog bekend gemaakt.

   Like

 9. kraftavilqa zegt:

  “Slums horen nu bij Duitsland” Geweldig weer de Zuid-Afrikanisering van Duitsland.

  Like

 10. dewanandblog zegt:

  ZIEK ZIEK ZIEK ZIEK; EVEN REKENEN ALS KLASSIEKE DELFTSE INGENIEUR:

  die linkse debiele, mallote landverraders doen een TomaatRode investering van tenminste (initiele begroting) 80 miljoen euro in 30 afval container dorpen, met elk dus 500 woestijn losers en halal aapjes met vier linkerpootjes.

  Nou rekenen:
  80 E6 / (30 * 500) = 80.000/15 = 5333 euro TomaatRode investering in woonruimte per arabische loser aapje.

  en reken dan uit dat men daarna per halal woestijn aapje aan vetmest kosten ruim 25.000 euro per jaar kwijt is:

  doorrekenen voor 3 jaar:

  (30*500) * 25.000 * 3 = 1125 E6

  maw vetmesten van deze 15000 halal aapjes kost een slordige 1,125 miljard euro komende drie jaar.

  Wie kan de overlast en vandalisme en verkrachtings kosten berekenen voor de duitse maatschappij van deze 15.000 besneden halal aapjes komende drie jaar en daarna tot 60 jaar vooruit???

  Is het Duitse Herrenvolk nu dan echt genetisch gedegeneerd sedert de bezetting van Duitsland na 1945??
  Zo ja, dan is de genocide nu voltooid en het einde van het Duitse Avondland is aangebroken.

  Welke laatste Duitser zal het licht uit doen in Berlijn na 2043 als het Eerste Duitse Kalifaat een feit zal zijn??

  Like

 11. Petecoole zegt:

  Zijn die kleuren wel halal ? Durf te wedden dat dat niet is gecheckt met de heilige koraan..
  Stelletje rassisten die moffen in berlijn

  Like

 12. Japio zegt:

  In Rotterdam slaapt een vrouw van drie kinderen al acht maanden in een auto. Door scheiding is de vrouw door haar ex opgezadeld met een torenhoge schuld. Haar 3 kinderen zijn elders geplaatst. Zij bivakeert op een bedrijventerrein aldaar. Het is een schande dat dat nog mogelijk is hier in Nederland. Waar hordes zgn vluchtelingen opgevangen worden met brood, bad en bed worden deze mensen aan de kant geschoven. Maar ja wat wil je van een stad die geregeerd wordt door een moslim.

  Like

 13. Jan zegt:

  Celler Badeland: Flüchtlinge belästigen zwei Elfjährige

  ….

  CELLE. Nach Angaben der Mutter eines der Mädchen hatten die beiden gegen 17 Uhr zweimal die Rutsche benutzt. Dabei war ihnen auf der dritten Plattform die Gruppe der Jugendlichen aufgefallen. Beim dritten Mal hätten sich die Afghanen im Wasser so formiert, dass sich die Mädchen an einem von ihnen vorbeidrängen mussten. Dabei habe dieser die Elfjährigen leicht am Oberschenkel, der Hüfte und dem Gesäß berührt. Dies habe sich in stärkerer Form beim vierten Mal wiederholt. Berührungen im Intimbereich habe es nicht gegeben.

  Die beiden völlig aufgelösten Mädchen seien daraufhin unter Tränen zum Schwimmmeister gegangen. Dieser habe dann zusammen mit den Elfjährigen die Jugendlichen am Ausgang der Rutsche abgepasst. Der Schwimmmeister holte die Gruppe der minderjährigen afghanischen Flüchtlinge aus dem Wasser und verständigte die Eltern der Mädchen und die Polizei. Die Beamten stellten im Beisein des Betreuers der Afghanen deren Personalien fest und leiteten ein Ermittlungsverfahren wegen Beleidigung ein. Die Mutter stellte Anzeige wegen sexueller Belästigung. Das Badeland erteilte den Jugendlichen umgehend Hausverbot.

  http://www.cellesche-zeitung.de/S4709569/Celler-Badeland-Fluechtlinge-belaestigen-zwei-Elfjaehrige

  Like

 14. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s