VIDEO Anne-Marie Waters: Ons wantrouwen tegenover de islam is terecht!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO Anne-Marie Waters: Ons wantrouwen tegenover de islam is terecht!

 1. lilith zegt:

  Islam is het dictaat: Rule by installing fear in the believers!!! Al 1400 jaar en onze Europese dwaalhoofden proberen ons ook nog steeds in hun wlevaartssprookje te laten geloven. Ze zijn allemaal hetzelfde; idyllische vergezichten produceren ipv van de boel gewoon te handhaven. Weg ermee!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Wantrouwen?
  Wat een understatement.
  Als je kennisneemt van wat de islam werkelijk is, dan beb je geen wantrouwen maar pure AFKEER!
  Daarom: Islam? – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Anneke zegt:

  Vandaar dat wij vervloekt worden, door de NWO-gangsters die aan het ‘lands-roer’ staan !!! Realiteit is voor hun ogen, oren en hersenen een pijnlijk iets. Realiteit probeert men al de cennia te VER-DONKERE-MANEN. Vandaar de duisternis over ons continent; zowel in fig.gesproken zin, als in letterlijke zin !!!

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Een fantastische samenvatting van de aard van de islam waartegen werkelijk NIETS is in te brengen.
  ”Thank you, Marie-Anne Waters! Hear, Hear!”

  Like

 5. Geen idee, wat die ene gozer, die haar wou onderbreken,er tegenin te brengen had, maar prima, dat ze hem wist te negeren.
  Goed gedaan, Ms. Waters: Het kan allemaal niet vaak genoeg benadrukt worden!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Republikein zegt:

  Russen zijn de beste vrienden van de geopolitiek?
  Voor die inbreker.

  Like

 7. Taljaard zegt:

  Dat wisten wij toch allang?

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Rule by installing fear in the believers. Letterlijke vertaling: Heers, door angst te zaaien bij de gelovigen. Waarom zou een religie bij zijn gelovigen angst willen zaaien? Omdat dat de enige manier is om de macht over de gelovigen te blijven houden. Een echte religie heeft dit niet nodig, omdat er onder het geloof een reden is om te geloven en iets dat de gelovigen doet geloven. In de Islam is alleen angst verweven en geweld, verder is het gebakken lucht, Moslims zeggen dat in Islam ook veel vredige en goede dingen verweven zitten. Als je dit onderzoekt, kom je tot de conclusie dat de vredige en goede dingen verdacht veel lijken op die van de bijbel en dus rechtstreeks gekopieerd lijken te zijn.

  Dit is ook niet zo verwonderlijk, als je bedenkt dat de Islam zo’n 600 jaar later dan het Christendom is ontstaan en de bijbel dus allang geschreven was. Bovendien is er ook nog zoiets als een echte God in het Christendom, gebaseerd op dingen die daadwerkelijk gebeurd zijn. Bij de Islam is er alleen de ‘profeet’ Mohammed die echt aanbeden wordt en een flink stuk erachteraan komt dan Allah (ik neem aan dat ze ‘hun’ God hiermee bedoelen) . Mohammed is echter de centrale figuur in de Islam, in tegenstelling tot Allah, want daar hoor je bijna niets van. Mohammed is dus eigenlijk belangrijker. En dat bewijst ook de volgende regel van de Islam, zoals de moslims deze uitvoeren:
  Beledig Allah en je zult vergeven worden, beledig de profeet Mohammed en je krijgt de doodstraf.
  Gek, vind je niet?
  Dit bewijst eens te meer dat de Islam geen Godsdienst is, want er is in wezen geen God die aanbeden wordt, maar een mens die zichzelf door angst te zaaien als profeet heeft opgeworpen bij een onderontwikkeld volk, waarna een sekte is ontstaan met een ziekelijke idiote ideologie genaamd Islam.

  In feite is de Islam dus helemaal geen godsdienst, het is een gevaarlijke sekte, waar mensen gebrainwashed worden en waar je gedood wordt als je deze sekte durft te verlaten. Waar geen inmenging van buitenaf (anders gelovigen) wordt geduld, want deze dienen vernietigd te worden, omdat ze anders de waarheid aan het licht brengen bij de onderdrukten en de angst bij hun laat verdwijnen, waarna alleen gebakken lucht en een kater van verbijstering overblijft! Jakkes.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Mirjam,

   deze sekte heeft dus ook al bij zeer veel mensen (wereldwijd en niet-moslims) angst voor de islam weten te veroorzaken. Kijk maar eens hoe velen kruipen voor de eisen van moslims.
   Moslims gebruiken regelmatig geweld (het gevoel speelt daarbij de hoofdrol) om hun eisen ingewilligd te krijgen, dit in tegenstelling tot niet-moslims, die veel vaker proberen om problemen met een gezond verstand op te lossen.

   Inderdaad, de islam is een levensbedreigende sekte, en het is onvoorstelbaar dat niet veel meer mensen eisen dat deze sekte van de aardbodem verdwijnt.
   Ik geloof echter dat deze sekte een rol speelt in de eindtijd-profetie, en dan zullen we deze ellende niet kunnen ontlopen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ja Cathja, ze spelen inderdaad een rol in de eindtijd-profetie, maar vergeet niet dat God mensen de vrije keus heeft gegeven, om de loop van de dingen te kunnen wijzigen, ondanks dat deze ‘vaststaat’. Dat is de macht wat mensen hebben gekregen over hun lot. Ze kunnen een andere richting kiezen, maar dan moeten ze het ook willen en doen. God helpt diegenen die zichzelf helpen. En al deze diversiteit, verscheidenheid in opinies, visies etc, tussen de zombies die zich door leugens laten leiden, en de mensen die de leugens zien/erkennen en liever de waarheid volgen, dat heeft met die keuzes te maken.
    God heeft mensen gekozen om voor de gerechtigheid en de waarheid te vechten, tegen de leugen die de duivel verspreidt. Mensen blijven of volharden in de waarheid of vervallen in de leugen en daarmee aan de duivel. God zal uiteindelijk overwinnen, want er is geen hogere macht. Dat staat ook in de profetie.

    Like

 9. Auke zegt:

  De christenen hebben de islam 1400 jaar bestreden en zelfs terug in het spreekwoordelijke hok gekregen.

  Like

  • Dan lijken veel van die christenen daar in deze tijd anders over te denken, want ze wéten af en toe niet, hoe snel ze ‘toenadering’ moeten zoeken en zich over de ‘refugees’ moeten ontfermen, in weerwil van het feit, dat hun geloofsgenoten in het M.O. door de islam compleet worden afgeslacht!
   En dat niet zelden omdat ze moslims met atheïsten vergelijken en simpelweg besluiten: “Moslims geloven tenminste nog íets.”
   “Moslims juichen als je geen christen bent; het is een voordeel voor ze,” durfde er hier ooit eentje me in het gezicht te slingeren. Ha, ha, aan één kant jammer dat ze niet lang genoeg gebleven is om de huzarenstukjes te lezen, die hier intussen in dat opzicht over haar mede-christenen de revue gepasseerd zijn!
   Maar ergens heeft U ook wel weer gelijk: Vroeger was het christendom nog weer anders:
   Thans zijn ook genoeg chrístenen besmet met het weg-met-ons-virus, net zo goed als de rest.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 10. Mirjam zegt:

  En ze zijn er nu weer uitgekropen, omdat het Christendom niet echt meer zichtbaar is.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  En begrijpen de imbecielen van politici het niet, volslagen krankzinnig. (uiteraard behalve de PVV, die als roepende in de politieke woestijn van onbegrip zijn)

  Like

 12. Sandra San zegt:

  Mensen blijven ons waarschuwen tegen Islam. Miljoenen van deze barbaren stromen nu Europa binnen. De vrouwenhaat, homohaat, kindbruiden, jodenhaat: we zien het allemaal! Oost-Europa beschermt zijn burgers inmiddels. Zweden, Frankrijk, Denemarken gooien de deuren dicht. Maar onze regering wil weer het braafste jongetje van de EU zijn, en ons land moedwillig om zeep helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s