Zweden: De nachtwacht in Kalmar zorgt voor veiligheid

Screenshot_29

(Door: Roger Sahlström – Vertaling: “rommel”)

Als de overheid je in de steek laat – Na het grote aantal aanrandingen die tijdens nieuwjaarsnacht  in Europese steden en onder andere ook in Kalmar in Zweden plaatsvonden, hadden sommige mannen er genoeg van.  Nu patrouilleren ze in het weekend in het centrum van Kalmar. Door de media worden ze beschreven als “rechts-extremisten” en “racisten”. Avpixlat ging een avond mee met de nachtwachters.

Het is een rustige zaterdagavond in Kalmar. Meer dan 20 nachtwakers, allemaal mannen van verschillende leeftijd, ontmoeten elkaar op een geheime plek net buiten Kalmar. Ze komen uit verschillende lagen van de bevolking en reageren op de seksuele intimidaties waar de vrouwen in het weekend aan blootgesteld worden. Velen van hen zijn kritisch over de media en in het algemeen geïnteresseerd in kwesties rond het immigratiebeleid.

De organisator vertelt helder en duidelijk de regels die voor de nachtwacht gelden:

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zweden: De nachtwacht in Kalmar zorgt voor veiligheid

 1. carthago zegt:

  In Zweden is het dus verboden om ‘ snachts op straat te controleren of kokosnoten je dochter aan gaan randen. Het moet wel zo zijn dan dat de plisie en politici zelf op aanrandingspad zijn en niet gestoord wensen te worden, er is geen andere verklaring voor. Reeds in de tweede wereldoorlog is overigens ook al gebleken dat meer dan de helft van plisie en politici in Zweden , actieve nazi’s zijn geweest.

  Like

 2. Tja, als een hele samenleving de weg kwijt is, moet je niet vreemd opkijken als de politie hem in de eerste plaats kwijt is! Ga in godsnaam boeven -lees: criminele, vrouwen molesterende moslims- vangen!
  Die wachters doen helemaal niets en jullie houden ze zelfs scherper in de gaten dan straalbezopen personen, die zichzelf en anderen in gevaar kunnen brengen! Waar zijn jullie zo bang voor? Dat ze verkrachtende moslimpjes wel eens te ruw kunnen aanpakken?
  En zet dat “extreem-rechts” eens uit je hoofd; het is duidelijk, dat jullie niet eens meer weten, wat dat precies inhoudt!
  Geen wonder dat dat land op instorten staat!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Edjan zegt:

  Prima initiatief. Zal mij benieuwen welke rotsmoes de overheid bedenkt om ze te arresteren en op te sluiten. Het intimideren is al begonnen.

  En mohammedaanse aanranders gaan uiteraard gewoon vrij uit. Zoals het schijnt te horen in Europa.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Valt me op dat er in dit verslag zoveel dronken mensen op straat liggen te slapen… Erg!

  Like

  • Nou, Paul, dan is er kennelijk niets veranderd in vergelijking met 35 jaar geleden: Daar deed Panorama toen een boekje over open, weet ik nog:
   Toen had Zweden ook weer eens zo”n briljant idee: Een bijna-drooglegging!
   Alcohol was er toen slechts op bepaalde uren van de dag te krijgen en alleen in Staatswinkels, oftewel “Systembolagets.”
   Zo dachten ze, het alcoholisme te bestrijden. Nou, mooi niet! Tijdens die paar openingsuren werd dat soort zaken eenvoudig bestórmd en “iedere nacht draaide de politie en de medische Dienst overuren: Alles en iedereen raakte straalbezopen!
   Juist omdat het eigenlijk niet mocht, was het zo lekker, zogezegd. (Die Overheid daar kan nou nooit eens iets verstàndig aanpakken, lijkt het wel.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa. Ik sprak laatst een medewerker van de Duitse ambassade in Moskou die mij vertelde dat ’s morgens de straten bezaaid liggen met scherven van kapotgeslagen Vodka-flessen…

    Of je nu de Finnen, Zweden, Noren of Russen neemt, het zijn abnormaal veel sterke drank-drinkende volkeren, (37,5-40%) Ook de Baltische en de Balkan-landen zijn grootgebruikers.
    Het zal wel aan die eindeloze eeuwig zingende bossen, de kou en de duisternis liggen Maar het is toch zo ontzettend ongezond.
    In Italië, Frankrijk en Spanje daarentegen drinken ze (over het algemeen) matig.
    Dat zal ook wel aan het zonnetje liggen. De mensen zijn ook niet zo somber.

    Like

   • Edjan zegt:

    Op drooglegging (of onbetaalbaar maken dmv belastingheffing) wordt meestal gereageerd met illegaal stoken. En als dat eenmaal gesetteld is, is het vaak onuitroeibaar.

    Like

  • delamontagne zegt:

   “Vroeger”, bij ,t vervoer van scandinavische zeelui per vliegtuig naar de plaats van aanmonstering, was ,t cabine-personeel er al op bedacht [ de troubles/de drank ].
   Heb me weleens afgevraagd hoe die Noordse schepen een “rechte-koers” konden aanhouden en niet zigzaggend over de oceanen gingen.
   Maar in die jaren zag je een musulman in die Noordelijke landen alleen afgebeeld in de bladen.
   Dus hoe zij nu op die drankzucht reageren weet ik niet……………
   Beroemd/berucht was toen ook de “Norwegian Cocktail” !

   Like

 5. Koos zegt:

  Als er niets meer te verkrachten valt, komen er ook geen vluchtelingen meer. Dat is natuurlijk tegen de zin van de Zweedse regering.

  Like

 6. Duchesne zegt:

  Een nachtwacht is net zoiets als de brandweer die een pyromaan achterna loopt. Wat werkt is lucifers afpakken en armpjes breken, en blijven breken. Alleen dan stopt de pyromaan. Waar de nachtwacht is zal men deze eerst ontlopen, maar later de confrontatie aangaan. En is die nachtwacht daar tegen bestand? Niet nablussen maar lucifers afpakken en die armpjes breken, dat is het enige dat werkt. De rest is schijnveiligheid.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  In Noorwegen is iets dergelijks ontstaan:

  In Noorwegen patrouieren de “Soldaten van Odin” door de straten van Tonsberg om de burgers tegen migranten te beschermen.

  Een groep van 14 mannen, gekleed in jackets met op de rug het symbool van “de Soldaten van Odin”, doen patrouille voor een uur of drie in de straten van Tonsberg in het Zuiden van Noorwegen.
  Volgens de lokale krant “Tônsberg Blad II” gaat ,t om de eerste keer dat de groepering, ontstaan in Finland, in Noorwegen verschijnt.

  “Wij willen gewoon dat de stad veilig is gezien de oncontroleerbare stroom ïmmigranten” aldus Ronny Alte, de woordvoerder van de organisatie.

  Vernoemd ter ere van een mythologische
  Noorse God ontstond de groep eind 2015 in de stad Kemi in ,t Noorden van Finland.
  Dit is gelegen niet ver van Tornio, een van de belangrijkste toeganspunten voor migranten in Finland.
  De soldaten van Odin zeggen een patriotische organisatie te zijn, die strijd voor alle Finnen en de patrouilles zijn bedoeld tegen de “binnendringende islamisten” die alles onveiliger maken, om hen hiermee af-te-schrikken.
  BRON:
  http://lesobservateurs.ch/2016/02/17/norvege-soldats-dodin-patrouillent-a-tonsberg-proteger-citoyens-migrants/

  Like

 8. Petecoole zegt:

  Burgerwachten…omdat de rechtstaat het niet (meer) aankan..

  Het failliet van de democratie… Daar hoopt links natuurlijk op….

  De nazi’s zijn onder ons !!!

  Like

 9. Cathja zegt:

  Veel respect voor deze burgerwachten! Onbegrijpelijk, die zichtbare vijandige houding van de politie. Het is niet aan hen te danken dat het ‘veilig’ was op straat, maar aan de mensen van de burgerwacht. Echt, petje af!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s