België: meer imams en moskeeën om radicalisering te bestrijden

Screenshot_54

Biddende moslims in een moskee in Gent.

(Door: Emile Kossen)

De Belgische regering trekt € 3,3 miljoen uit voor nieuwe imams en moskeeën. Door moskeeën en hun gebedsleiders officieel te erkennen, hopen de Belgen dat moslims beter integreren in de samenleving.

De financiering maakt onderdeel uit van het actieplan tegen radicalisering van minister van Justitie Koen Geens en moet genoeg zijn om tachtig nieuwe imams mee te betalen. ‘Een erkende moskee is een teken van een geïntegreerde islam,’ zegt Geens donderdag tegen de Belgische krant De Standaard. ‘In de strijd tegen de radicalisering is het belangrijk dat we de jongeren niet naar de radicale moskeeën drijven.’

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op België: meer imams en moskeeën om radicalisering te bestrijden

 1. Koos zegt:

  Niet radicalisering bestrijden, maar het kwaad bij de wortel aanpakken! Die wortel is de islam.

  Like

 2. carthago zegt:

  Het echte paard van troje.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Sinds 2007 kunnen moskeeën in België zich aanmelden voor officiële erkenning, waarmee ze recht krijgen op subsidies van de overheid. Ook krijgen imams dan loon en pensioen van de staat.(..)

  Hahaha…. En tenslotte krijgen de moskee en imam subsidie… Háháhá… Tjonge, tjonge. En ik neem aan dat de belastingbetaler betaald voor deze onzin…

  Like

 4. ildiko zegt:

  met de internet, met hun schotel antennes, met hun analfabete moeders, met hun islamitische primitieve achtergrond, enz dweilen met de kraan open. Al meer dan 100 jaar is bekend dat de islam gevaarlijk en intolerant is. Opzouten werkt veel beter.

  Like

 5. Driek zegt:

  Is het niet links om dan maar rechts om, maar die moskeeën moeten er komen. ‘Een erkende moskee is een teken van een geïntegreerde islam,’ zegt Koen Geens. Die man is niet goed snik. Islam integreert niet, nooit en te nimmer, dat moet die man nu toch zo langzamerhand wel weten. We moeten die jongeren niet naar radicale moskeeën drijven, doch naar erkende moskeeën. Bestaan die dan, Erkende moskeeën? Wat een quatsch toch allemaal weer, flikker toch op. Ik weet een veel betere oplossing: al die islamieten en radicale jongeren eruit sodemieteren. Weg ermee. We zijn bezig een stel idioten te pamperen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Driek, je neemt me de woorden uit de mond.

   “Meer imams en moskeeën om radicalisering te voorkomen” hoe kom je op het idee? Waarom zeggen ze niet ronduit dat ze WILLEN dat wij islamiseren? Waarom dit soort doorzichtige kul-leugens?

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 18/2 om 12:41

   Wat weer een vreemde ideeën om radicalisering tegen te gaan! ERKENDE moskeeën!
   Dat wij hier daar nu nog niet opgekomen zijn….. 😦
   Inderdaad Driek, we hebben te maken met een stel idioten!

   Like

 6. topsporter zegt:

  Bestuurlijk fascisme om de autochtone bewoner te knechten.

  Like

 7. BertG. zegt:

  Dus als ze erkent zijn worden ze een soort van ambtenaar.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Geachte Zuiderburen,
  niet doen. Er is maar 1 islam. Meer smaken zijn er niet.
  Met dat geld worden stemmen gekocht door foute partijen onder het haatvolk.
  Ik wil u niet zeggen wat u moet doen, maar wij hebben deze fout al 100 keer gemaakt.
  U kunt de islam niet veranderen, u kunt wel de moslims terug sturen naar de zandbak.

  Like

 9. De Belgische regering trekt € 3,3 miljoen uit voor nieuwe imams en moskeeën, kan mij niet meer wild maken op deze beoogde cultuurvernietiging als opmaat voor gruwelijker dingen, culticide en sociocide is de radicaalheid van het kwaad in de vorm van genocide mijns inziens. Het leidt naar de kernvraag is ‘onze’ cultuur nog te redden zodat de balans die kort na WO 2 bestond, deze zodanig te herstellen dat alle uitwassen van de islamitische cultuur uit Nederland verwijderd kunnen worden. Het hoofd ingrediënt van genocide zorgt er voor dat er geen andere mensen overblijven die de eenmaal verstoorde balans kunnen herstellen. Het zal mij benieuwen wat het nieuwe achterlijke project van Jet Bussemaker gaat kosten de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap met haar idee van een nieuwe opleiding tot “polder-imam” voorstelt. Was de oude opleiding dan niet goed genoeg knettergekke Jetje?

  Like

 10. Anna zegt:

  De omgekeerde werld MEER IMANS EN MEER MOSKEEN OM TE B E S T R I J D EN ?????
  Hoe gek wil je het hebben met de islam…… Dit zal het proces juist versnellen….
  Domme Belgen!!!! Of…… Bange Belgen??????

  Like

  • Willie zegt:

   Anna, nee niet dommer dan een ”ollander” of zo , ALLEEN : onze roverheid doet gewoon mee aan t Kalergi plan zoals jullie en alle roverheden meedoen aan de GENOCIDE op de blanken : die moslims zijn zo dom dat ze niet merken dat ze door die psychopaten als USEFUL tool gebruikt worden, als die hun doel (blanke ras uitgeroeid) bereikt hebben worden diezelfde moslims door hen als useless fools bekeken en dan gewoon vermoordt, heel simpel

   Like

 11. Japio zegt:

  Je gaat haat faseliteren ipv bestrijden. Wederom domheid, geld verspilling en moslim knuffelen in optima forma. Straks gaan ze zeggen wanneer het te laat is, we hebben het niet geweten.

  Like

 12. Petecoole zegt:

  Gehypnotiseerd kijkt men in de ogen van de islamitische gifslang, niet wetende wat te doen..

  Meer islam sist de slang, en gedwee doen de dhimmies het meest onlogische…

  We hebben die sukkels zelf gekozen…

  Like

 13. Nou hebben ze met die naar Syrië vertrokken Imam al het bewijs in handen dat die lui op geen enkele manier van radicalisering af te houden zijn, als ze dat verkiezen en nou gaan ze er nóg miljoenen inpompen, voor iets, wat strikt genomen vechten tegen de bierkaai is!
  Net als hier in Nederland: Je zou ze wel door elkaar willen rammelen en ze toebijten: “Er ís geen ge matigde islam: Islam=islam en dat is en blijft een ongeleid projectiel!”
  Maar de bestuurlijke elite weet het weer beter, hoor! En wie draait weer voor de kosten op? De autochtone Belg!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. Pieter zegt:

  Je zou zeggen dat het bericht uit Zweden kwam, maar nee het is ons buurland. Ooit zulke domme redeneringen gehoord ? En ja, Bussemaker gaat weer imam cursussen aanbieden op hogescholen ook zo’n domme troel.

  Ondanks dat de mensen spuugzat zijn van links is het monster met de meerdere koppen nog altijd zeer dominant in de multikul aanwezig.
  En de moslims die lachen in hun vuistje want hun lobby werkt en is nog springlevend.
  Het is alleen maar erger geworden met de islam in Nederland.
  De hele maatschappij is ermee verziekt.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Als iedereen “hooggeschoold” is ga je gewoon de laaggeschoolden importeren.
   Anders komt er een tekort aan “zwakken in de samenleving” en aan stemvee voor de pvda en groene linkerds.

   Like

 15. Frans de Wit zegt:

  Is gewoon een mistbank optrekken om zo ongemerkt die gasten te helpen aan nog meer IS opleiding scholen

  Like

 16. Elena zegt:

  Koen Geens is een achterlijke man, gelooft nog in sprookjes.
  Nah..is gewoon een kudtsmoes van die linkse glibberige moslim knuffelaar.
  Islam zal en kan NOOIT samen gaan met democratie.
  Waarom moet de belastingbetaler meedoen een haathut te financieren?

  Like

 17. Harry zegt:

  NOG meer moskeeen , dat is net zoiets als een brand blussen met benzine .
  Nog meer van die foeilelijke rothokken .
  Hier moet toch wel een complot achter zitten !
  Zoveel stommiteiten op een rij , dat bestaat gewoon niet als toeval .

  Like

 18. Fred zegt:

  Ja, en vuur blus je met benzine.

  Like

 19. Jean zegt:

  Om die rotzooi effectief te bestrijden is er maar een methode en dat is die rotzooi verbieden op ons grondgebied dus geen baardapen en kopvodden op de openbare weg en alles wat gelinkt is met die rotzooi islam dadelijk het land uit flikkeren.

  Like

 20. Anneke zegt:

  KNETTER-GEK….Meer imams en misketen, om JUIST te radicaliseren. “Oei, oei, oei, wat BEZEREN ‘wij’ ons aan die verfoeide ideologie uit het Oosten. De uitgedroogde religie in hete demons” !!!

  Like

 21. Meerderheid gevangenis-imams voor harde lijn islam

  Engeland, februari 2016

  Ongeveer 70% van de gevangenis-imams propageert een harde lijn in de interpretatie van de islam. Dit blijkt uit onderzoek door het ministerie van binnenlandse zaken in opdracht van de staatssecretaris van justitie Michael Gove.
  Het onderzoek werd uitgevoerd onder 200 gevangenis-imams. Hiervan behoren 140 tot de Deobandi, een extreem orthodoxe tak in de soennitische islam, die bijvoorbeeld muziek wil uitbannen en pleit voor strikte segregatie tussen mannen en vrouwen. 10.8% van de gevangenen in Engeland is moslim, hoewel ze 4.5% van de bevolking uitmaken.
  Vorig jaar wees de inspecteur van het gevangeniswezen Nick Hardwick op het gevaar van de extreme islam in de gevangenissen: ‘er is ongetwijfeld een klein aantal zeer gevaarlijke mannen die proberen andere gevangenen te rekruteren om strafbare feiten in naam van religie te plegen’.

  Gevangenen gedwongen tot islam bekeerd
  In november vorig jaar bleek dat extreme moslims proberen te infiltreren in de grootste gevangenissen van Engeland. Ze dwingen gevangenen zich tot de islam te bekeren dan wel bescherm-geld of jizya te betalen.

  Bron
  http://www.christianconcern.com/

  Like

 22. C.A.Barstow zegt:

  Een teken van bewuste islamisering van onze zuiderburen.
  Hoe achterlijk moet je zijn om te geloven dat ”erkende” haattempels beter integreren.
  Weg met die barbaren en slopen die haattempels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s