De Balkan-landen zijn het met elkaar eens: allemaal weg ermee naar Duitsland

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

De veiligheidsautoriteiten van Macedonië, Servië, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk zijn het er vandaag in Zagreb over eens geworden om in het vervolg de hele invasie georganiseerd naar Duitsland verder te transporteren. De illegalen moeten alleen nog aan de Macedonisch-Griekse grens geregistreerd worden om daarna met de trein via Servië naar Slovenië en dan verder naar de Oostenrijkse grens naar Spielfeld gebracht te worden.

Daar geeft men ze dan zonder bovengrens door aan Beieren. Onder deze regeling dienen personen uit Syrië, Afghanistan en Irak te vallen. Alle anderen, dat wil zeggen diegenen die nog niet begrepen hebben hoe ze aan vervalste Syrische paspoorten moeten komen, moeten terug naar Griekenland of Turkije. Uiterlijk daar koen ze dan te weten hoe ze aan vervalste papieren komen om enkele dagen later eveneens naar Duitsland gebracht te worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, Macedonië, Moslims, Oostenrijk, Servië, Slovenië. Bookmark de permalink .

11 reacties op De Balkan-landen zijn het met elkaar eens: allemaal weg ermee naar Duitsland

 1. C.A.Barstow zegt:

  De ”oostblokkers” houden hun poot stijf, goeie zaak, die laten zich niet ringeloren door die volksverraders in Brussel.
  Een zien of Merkel nog zo hard roept ”Wir Schaffen Das”

  Like

 2. Bas zegt:

  Naar Duitsland en hatsikdee naar Engeland ! Retour naar huis !

  Like

 3. BertG. zegt:

  Don’shoot the Messenger, maar iemand moet het u toch vertellen. Vandaag sloten de bazen van de politie annex immigratie autoriteiten van Macedonië, Servië, Croatië, Slovenië en Oostenrijk in Zagreb een overeenkomst, waarin het treinvervoer van handophouders die vanuit Griekenland via Macedonië de EU binnen willen wordt geregeld. Dat betekent in keiharde cijfers dat per dag 3.200 vluchtelingen doorreizen in speciale treinen naar Duitsland, waarna het truien breiende volkje in de Nederlandse Bible Belt weer wat te doen heeft.
  http://www.geennieuws.com/2016/02/updateoostenrijk-en-balkan-landen-bereiken-akkoord-3-200-vluchtelingen-per-dag-naar-duitsland-en-nl/

  Like

 4. Cathja zegt:

  Goeie zaak. Duitsland neemt onvoldoende maatregelen om het aantal asielaanvragen tegen te gaan, en de doorvoerlanden hebben er geen behoefte aan om opnieuw met de rotzooi makende en gewelddadige gasten van Duitsland geconfronteerd te worden.
  Dat anderen nu de touwtjes in handen nemen is misschien zuur voor Merkel, maar ze heeft dit zelf uitgelokt met haar onverantwoordelijke uitnodigingsbeleid.

  Ze heeft hoog spel gespeeld, en verloren.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Moge het Merkelzwijn er in stikken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrik M: 00.20. uur. U noemt de juiste schuldige, van deze invasie van moslims- allemaal ook nog mannen- en gelukzoekers uit de hele wereld!

   Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoe begrijpelijk deze reactie van de Balkan landen ook is, dit laat straks Nederland ook niet onberoerd, Duitsland kan het binnenkort niet meer aan en dan gaat het grote verdelen beginnen. Is er nog iemand die twijfelt wat het antwoord van Rutte gaat zijn?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s