Haat van kinds af aan

Screenshot_11

Anti-Israëlische demonstratie in Berlijn.

(Door: Frank Horns – Vertaling: E.J. Bron)

Miljoenen immigranten importeren het gloeiende antisemitisme van hun thuislanden naar Duitsland. Nu al is de haat onder Arabische immigranten in Duitsland tegen alles wat Joods is een ernstig probleem. Met honderdduizenden immigranten uit landen, waarin het antisemitisme quasi tot de staatsdoctrine behoort, dreigen vijandigheden en onlusten van een nieuwe dimensie.

Nou, dan kan Duitsland echter blij zijn. De immigranten uit de Oriënt nemen meer gemeenschappelijkheden mee dan menigeen denkt – bijvoorbeeld het antisemitisme. Volgens de veelvuldig bejubelde Amerikaanse historicus en socioloog Daniel Goldhagen zit de Duitsers per slot van rekening de Jodenhaat zogezegd in hun genen. Een geprogrammeerde “code” zou hen tot de Holocaust hebben gedreven.

Terwijl de botte thesen van Goldhagen door serieuze wetenschappers als grove – en uiteindelijk racistische – onzin worden afgedaan, bedreigt het Arabisch antisemitisme heel concreet Europa´s Joodse bevolking. Dat is hier al lang. De 500.000 leden van de Joodse gemeenschap in Frankrijk zijn hiervan vooral de dupe. Behalve de alledaagse vijandigheden door veel van de ongeveer 3,7 miljoen “Franse” moslims komt het steeds opnieuw tot bloedige aanslagen. Een dag na de overval door ISIS-terroristen op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in begin 2015 vermoordde de radicale islamiet Amedy Coulibaly vier Joden in een Joodse supermarkt. In 2012 richtte Mohamed Merah in een Joodse school in Toulouse een bloedbad aan. De angst zorgt er inmiddels voor dat steeds meer Joden het land verlaten. Vorig jaar emigreerden er 8.000 naar Israël.

Maar ook Duitsland´s 120.000 Joden zien – meer dan 70 jaar na het einde van het Derde Rijk – hun lijf en leden opnieuw bedreigd. De rabbijn Daniel alter werd in 2012, in het bijzijn van zijn 6-jarige dochter, bruut in elkaar geslagen. Hij had op de vraag “Ben je Jood?” met “Ja” geantwoord. Hij was wel opgevallen bij de daders, omdat hij een keppeltje droeg. De politie gaat van Arabische respectievelijk islamitische daders uit.

In een boze en wanhopige brief aan Angela Merkel en de toenmalige voorzitter van de Centrale Raad van de Joden in Duitsland, Dieter Graumann, beschreef een Joodse lerares in 2014 haar situatie op een Berlijnse school. Zij zou daar les moeten geven aan kinderen uit onderontwikkelde lagen van de bevolking – velen van hen zouden uit Arabische gezinnen afkomstig zijn. “Jij Jood, verrek toch” zou een eveneens Joodse collega regelmatig op straat worden nageroepen, nadat zij zich een keer min of meer per ongeluk tot haar geloof bekende. Zij zelf zou niet eens de Israëlische voornamen van haar kinderen aan de leerlingen verraden. Als ze het onderwerp Israël of het Jodendom in de les zou aansnijden, dan zou ze onmiddellijk een intifada in het klaslokaal hebben.

Drie jonge Palestijnen wilden in juli 2014 van de “kleine” intifada een grote maken. Ze probeerden met gasflessen vol diesel een synagoge in Wuppertal in brand te steken. Ze werden gepakt toen een van de daders de aanslag met zijn mobiele telefoon filmde en de scènes in het Arabisch enthousiast van commentaar voorzag. Dit bracht de politie toen op het spoor van de andere twee daders. Een juryrechtbank veroordeelde de drie begin verleden jaar tot voorwaardelijke straffen, omdat zij – voor waarnemers van het proces volkomen onbegrijpelijk – geen antisemitische achtergrond herkend had. Het Openbaar ministerie vond de straf voor een zaak van zware brandstichting toen toch te licht.

De milde vonnissen passen echter bij de algemene houding tegenover het gedachtegoed van islamitisch immigranten – om het even of ze al in Duitsland geboren werden of nog tot de honderdduizenden behoren in de asielzoekerscentra die gokken op een verblijfsvergunning. In de sprookjeswereld van de welkomstcultuur is geen plaats voor het antisemitisme van de nieuwkomers. In kinderlijke eenvoud zijn hier de rollen duidelijk verdeeld. De immigranten hebben dankbaarheid en goedheid in hun harten te dragen, maar niet zo iets afstotelijks als Jodenhaat. Dat moet per slot van rekening aan de “duistere Duitsers” worden voorbehouden, die harde en verachtelijke landgenoten van wie men zich met zijn “Refugees Welcome”-borden zo mooi kan afscheiden.

In het bonbonkleurige Disneyland van de barmhartigheid wordt de waarheid bedekt met een dikke, kleverige laag suikerglazuur. Slechts af en toe komt zij daaronder vandaan tevoorschijn – bijvoorbeeld wanneer Salomon Korn, de voorzitter van de Joodse gemeenschap in Frankfurt, de blijkbaar pijnlijk ontroerde minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, tijdens een bijeenkomst bestormd om eindelijk de zorgen van de Joodse gemeenten serieus te nemen. Veel “asielzoekers” zouden uit landen komen, waarin de vijandigheid tegenover Joden en Israël tot de staatsdoctrine zou behoren. Er zouden meerdere generaties voor nodig zijn om zulke cultuur-vreemde mensen in de Duitse samenleving te integreren.

De haat tegen alles wat Joods is, werd bij hen al van kinds af aan geïnjecteerd – bijvoorbeeld enkele jaren geleden op de televisie met de Syrische serie “Al-Ash Shatat”. In 29 afleveringen gaf het antseptische maaksel de joden de schuld van bijna alle catastrofes van de nieuwe tijd, o.a. de moord op aartshertog Franz Ferdinand in 1914 in Sarajevo en het gooien van de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Aan het eind van iedere aflevering werden het Syrische ministerie van Defensie, het ministerie van Culturele Zaken en de politie van Damascus hartelijk bedankt voor de vriendelijke ondersteuning. Nu nog zijn op YouTube enkele afleveringen van de serie te zien. Duizenden hebben er al naar gekeken. Ongenoemd blijft in “Al-Ash Shatat” echter een bijzonder duister hoofdstuk uit de geschiedenis: de eerste pogrom op de Joden op Europees grondgebied vond in 1066 in Spanje in het islamitisch geregeerde Granada plaats. Destijds slachtte de islamitische bevolking meer dan 1.500 Joodse gezinnen af.

Bron:
www.preussische-allgemeine.de
Auteur: Frank Horns

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Duitsland, Europa, islam-nazisme, islamappeasement, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Haat van kinds af aan

 1. jungleelephant zegt:

  Het is niet meer te vatten dat Eu-volken dit accepteren!Ik begrijp de wereld en de mensen niet meer!Wanneer keren we ons allemaal eindelijk massaal tegen dat uitschot dat hier even komt vertellen hoe wij te leven hebben?Uitschot dat iedereen die niet tot datzelfde uitschot behoort,het leven op zijn minst heel zuur maakt!En nog op onze kosten ook!

  Like

  • Jan zegt:

   Situatie in VS even erg aangewakkerd door de beroeps-antisemiet Hussein Obama:

   The ‘Unholy Alliance’ Comes to Campus
   How the BDS Movement turns left-wing students into Jew-haters.

   Conservative author David Horowitz has long written about the “Unholy Alliance” that exists between Islamic extremists and the American Left. Now, a new series of photographs of campus propaganda posters reveals how this unholy alliance plays out on American campuses where students are incited to join the Islamic war against the Jews of Israel with appeals to their sense of “social justice” and desire to address historic wrongs such as racism, colonialism and the mistreatment of women.

   http://www.frontpagemag.com/fpm/261858/unholy-alliance-comes-campus-sara-dogan

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Net zo min als je dit in de kranten zult lezen of op TV te zien krijgt, wordt er verzwegen wat er in Zuid Afrika gaande is.
  ////////////
  Ons vir jou: afrekening met blank verleden

  Zuid-Afrikaanse UCT studenten hebben in Kaapstad kunst, boeken, literatuur, schilderijen en alles wat maar verband kan houden met de “witte duivel” in brand gestoken.
  Eeuwenoude historische schilderijen en geschriften, kunst en boeken gingen in de vlammen op. Bovendien werden blanken in de omgeving bedreigd. De ‘studenten’ zongen en dansten rond het vuur om de vernietiging van ‘kunst der blanke kolonisator’ en ‘het afwerpen van de ketens der blanke onderdrukking’ te vieren. Wat later moesten autobussen en kantoren ook eraan geloven.
  De zgn. ‘strijders voor sociale gerechtigheid’ maakten op twitter vrolijk bekend dat ‘Afrika eindelijk gedekoloniseerd’ is en dat de ‘blanke man’ eindelijk krijgt wat hem toekomt… het volledige uitgommen van diens verleden en de vrees voor zijn leven.

  Like

 3. carthago zegt:

  Deep in the heart of germany
  Mortal terror reigns Sickness now then horrible death. Only lucy knew the truth And at her window, Nosferatu.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Dat Merkel zwijn zag dat de holocaust niet gelukt was; er leven nog joden in €uropa.
  Ze zet haar holocaust door, niet met gaskamers doch met islam importen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Hendrik M: 01.53. uur. Juist. En dat met behulp van de hele “linkse kerk”, en de verraderpartijen van liberalen en christen-democraten. De Romeinse staatsman Cicero, verklaarde al, dat VERRAAD van binnenuit het vuilste en kwalijkste was!

   Like

 5. Jan zegt:

  Deutschland: Welle von Verbrechen durch Migranten, Polizei kapituliert

  In zahlreichen deutschen Städten tragen Asylbewerber zu einer stark steigenden Gewaltkriminalität bei. Die deutschen Behörden jedoch beschönigen die Gesetzlosigkeit – offenbar, um zu vermeiden, die Stimmung gegen Einwanderung zu verstärken.

  Der Anstieg der Kriminalität – darunter Vergewaltigungen, andere sexuelle Übergriffe und Körperverletzungsdelikte, Messerstechereien, Einbrüche, Raubüberfälle und Drogenhandel – fällt zusammen mit einem Rekordzustrom von Flüchtlingen aus Afrika, Asien, dem Nahen Osten und dem Westbalkan.

  Laut einem vertraulichen Bericht, aus dem die Tageszeitung Bild zitiert, rechnet die Regierung derzeit damit, dass 2015 mindestens 1,5 Millionen Asylsuchende nach Deutschland kommen werden, 920.000 davon allein im vierten Quartal. Diese Zahl ist beinahe doppelt so hoch wie die vorherige Schätzung von 800.000, die im August veröffentlicht wurde.

  http://de.gatestoneinstitute.org/6685/migranten-verbrechen

  Like

 6. Petecoole zegt:

  Straks zijn de Joden ‘OP’… en dan zijn de ongelovige aan de beurt….

  Like

 7. Eline zegt:

  @Hendrik M. 01.53 heeft m.i.midden in de roos geschoten !
  Duidelijker kan het niet gezegd worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Nederlandse in koelen bloede vermoord door echtgenoot in Irak

  Een hele vrolijke, lieve meid. Zo beschrijft haar familie de 24-jarige Safhinaz Zerrouy uit Drachten. En nu is ze dood. Vermoord door haar man in Irak, vermoedelijk omdat ze terug naar Nederland wilde.

  Afgelopen maandag barstte de bom, meldt de Leeuwarder Courant. De Nederlander Raffi A. (33) schoot de moeder van vier kinderen – van wie de jongste nog maar een paar weken oud – dood met een kalasjnikov in het uiterste noorden van Irak. Diana Meijer, de moeder van het slachtoffer, kan het nauwelijks geloven. Ze sprak haar dochter in 2010 voor het laatst.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/nederlandse-koelen-bloede-vermoord-door-echtgenoot-irak

  Like

  • Petecoole zegt:

   Ach.. ze had het kunnen weten…. niet goed opgelet bij de islam-les..

   Tiss (wass) the will of allaah….

   Like

  • Anna zegt:

   Het neemt niet weg dat dit heel erg is, maar hoe kun je ook zo stom wezen om een moslim, ook al doet hij zich nog zo lief voor te vertrouwen en met hem mee te gaan naar Irak….. Dom dom dom…. En het ergste is ze heeft het met haar leven moeten bekopen… En de kinderen hebben geen moeder meer…. En opa en oma in Nederland zullen hun kleinkinderen NOOIT MEER ZIEN…… Vreselijk wat een barbaren…..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tsja, en dan te weten dat de ellende allemaal begon toen ze met die leuke lieve Irakees thuiskwam.
    Het was wel even wennen, maar het was toch zo’n lieve en nette jongen!
    Wie had dit nou toch gedacht.

    Zo zie je maar weer hoe onwetend, dom en naïef de meeste mensen zijn!
    Leer nou eens van buiten dat elke lieve, leuke, nette moslim ’n islam-zombie is die plotseling om helemaal niks begint te moorden…

    Like

 9. Anna zegt:

  Het grote voorbeeld van HAAT indoctrinatie vind je bij de zogenaamde Palestijnen….. Er circuleren filmpjes op internet waar kinderen op de kleuterschool geleerd worden Joden te haten….. En dit uit te spreken en dit met wapens te illustreren…. Het wordt ze met de paplepel ingegeven…. Letterlijk……. En de pap wordt nog steeds door west Europa ( donaties) betaald…….Walgelijk om te zien…..

  Like

 10. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (23) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s