Snoeiharde, hatelijke leugens in ‘fatsoenlijke kwaliteitscourant’ NRC Handelsblad

Screenshot_2

NRC-medewerkers: pleeg harakiri!

Screenshot_3

Post online

Alstublieft: het hoofdredactioneel (anoniem) van de ‘chique’ ‘kwaliteitscourant’ NRC Handelsblad. Een snoeihard haatstuk tegen het Geenpeil-referendum. Dat is op zich al intens sneu, dat je als anonieme incontinente kwaliteitsbejaarde (hobby’s: wandelen en wijn) democratische initiatieven moet gaan haten, maar veel erger is het dat er LEUGENS in staan. Want omroep Powned heeft helemaal nooit iets te maken gehad met GeenPeil. GeenPeil is vanaf dag 1 een initiatief geweest van Geenstijl.nl. Powned heeft er geen letter aan besteed en geen cent aan bijgedragen. (Het waren trouwens bijna 430.000 handtekeningen. Zelfs het opzoeken van makkelijk vindbare feiten krijgt de hoofdredactie van deze ‘kwaliteitscourant’ kennelijk niet voor elkaar, maar dat terzijde.)

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Weg met ons!", betutteling, Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Snoeiharde, hatelijke leugens in ‘fatsoenlijke kwaliteitscourant’ NRC Handelsblad

 1. Ach, laat toch kletsen!
  ( Ze werken gewoon in opdracht van de elite, die zeven kleuren schijt bij de gedachte aan de uitslag van dat referendum; dat is toch duidelijk!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Met leugens en propaganda kun je burgemeester worden. Dus dat maakt de oude media een tikje onbetrouwbaar. Gewoon nooit kopen en nooit in adverteren. En een gekozen burgemeester zal ook helpen de corruptie van de PvdA te verminderen. Nu wordt de post van burgemeester te makkelijk gevuld door iemand, die een groot AZC laat bouwen of iemand, die een politiek tegenstander heeft laten opruimen.
  Overigens is GeenPeil een samenwerkingsverband. En geen grap, want wij weten waarvoor wij tekenden en wij weten waarom wij gaan stemmen.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  NRC is duidelijk in ons teleurgesteld.
  Wij hebben deze krant altijd al als toiletpapier gebruikt.
  Nu ineens is ze zelfs daar niet goed genoeg meer voor.

  Like

 4. Japio zegt:

  De leugen regeert hè, ook bij de NRC. Het is daarom ook het clubblad van D666 en aanverwante EU geile infantielen. Het enige wanneer ik het NRC zou kopen is als er nergens meer schijtpapier te krijgen is. En dan veeg ik m’n reet nog liever af met brandnetels.

  Like

 5. Q zegt:

  Potsierlijk is het wel. Echt iets voor GeenStijl.

  Maar ja, het is ook wel een beetje potsierlijk om de NRC nog een ‘fatsoenlijke kwaliteitscourant’ te noemen. De taal van 2016. Tendentieus, ongefundeerd, en nodeloos kwetsend :;

  Like

 6. Bas zegt:

  De redacteur van deze (kwaliteits) krant kan beter bij een carnavalskrant solliciteren !

  Like

 7. carthago zegt:

  De nrc is reeds jaren een nsb krant, ontstaan in Hitler Duitsland.
  De zgn kwaliteit uit zich in het tendentieus omschrijven van issues met een enorme Indoctrinerende zweem van links extremistische propaganda, het textueel sublimeren van nazi propaganda a la goebbels, om daarmee vervolgens het jonge juppie publiek een maandelijks veel te hoog bedrag uit de portemonnee te jatten. De mantra dat deze nsb krant kwaliteit heeft is nergens aangetoond, behalve door de nsb journalisten zelf.Waarschijnlijk moeten ze wel vanwege het zwaard van damocles dat de dollar directie dagelijks boven hun hoofden zwaait,zoals livestro dat nu ook met gesubsidieerd soros geld doet. De nieuwe salonsocialisten zijn gearriveerd in de gedaante van gesubsidieerde staatsjournalisten in het bezit van een krantje.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Nou, nu is het gelijk duidelijk waar wij voortaan onze reet mee moeten afvegen, juist, met het NRC.
  Geloof niet in wat die Haagse elitaire volks en landverraders u proberen wijs te maken,
  het associatieverdrag is namelijk WEL een opmaat naar het lidmaatschap, u wordt gewoon bedonderd en voorgelogen als zij beweren dat dat niet de bedoeling achter het verdrag is..
  STEM TEGEN HET ASSOCIATIEVERDRAG,
  STOP DE GEHELE EUSSR.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Met deze slechte, leugenachtige krant zou ik mijn achterste nog niet willen afvegen…..!
  Wat een baggerkrant…!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Het idee van bedrukt toilet-papier was er al eerder, maar dan om economische “redenen”.
  Papierschaarste, dus werd WC-papier tevens als krant gebruikt………
  Dit was tijdens het linkse bewind van Chavez in Venezuela.
  Totdat men er achter kwam dat het allemaal “rechts” getinte artikelen waren die erop stonden.

  el periódicos de rotativa derecha

  Like

 11. Anna. zegt:

  NRC…… Ha….ha….. lijkt wel bang van concurrentie……
  Broodnijd!!!!

  Like

 12. Thoth zegt:

  Vroeger heb ik weleens de NRC gelezen. Vooral wegens de innovatie, economische ontwikkelingen. Nu dus helemaal nooit. Ze zijn de laatste jaren afgegleden tot een studentenkrant. Alleen de linkse media terreur gaat er nog vanuit. Getverderrie.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Bereidt u zich maar voor op nog veel meer onwaarheden, verdraaiingen en regelrechte leugens in kranten, tijdschriften, folders, radio en tv.
  Ook politici van diverse pluimage, zogenaamd bekende Nederlanders van radio, tv en sporters zullen trachten u de €U leugens door het strotje te duwen.
  Mensen, trap er niet in en ga gewoon NEE stemmen!

  Like

 14. DE EU ALS DEKMANTEL VOOR EEN NIEUW FASCISME.

  In juli 1960 waarschuwde ds. Nico van der Veen, de toenmalige fractievoorzitter van de PSP (bijgenaamd de ‘rooie dominee’), dat de Europese eenheid wel eens een dekmantel zou kunnen worden waaronder fascisme en nationaal-socialisme welig zou kunnen tieren. En dat liet hij dan ook duidelijk blijken tijdens het Europese debat in de Tweede Kamer op 4 juli 1960. Lees verder >>>> https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/02/de-eu-als-dekmantel-voor-een-nieuw-fascisme/

  Like

 15. Republikein zegt:

  Deze rijwielhersteller zou graag een doorstart willen maken, misschien binnenkort bij u in de straat.

  A local resident gestures while standing in his garage, which was damaged during the recent exchange of fire between Ukrainian government forces and Russia-backed separatists, on the outskirts of Donetsk, Ukraine.
  Van Baalen&co juicht het van harte toe.

  Like

 16. likoednederland zegt:

  Maar als de linkse publieke omroep oneigenlijk de milieulobby steunt, hoor je het NRC niet dat dat niet zou mogen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s