EU sluit deal met Britten

Screenshot_39

BRUSSEL – Er is een deal met de Britten. Daarmee kan premier Cameron terug naar huis en de Britse bevolking adviseren in juni bij het referendum om voor in de EU blijven te stemmen.

De Litouwse presidente Grybauskaite twitterde als eerste: Drama over, VK blijft in de EU.

Het akkoord betekent dat de Britse premier David Cameron campagne gaat voeren vóór een lidmaatschap van Groot-Brittannië in de Europese Unie als de Britten hierover gaan stemmen bij een referendum. Mogelijk gebeurt dat al in juni.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, corruptie, EUSSR, Groot-Brittannië, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op EU sluit deal met Britten

 1. jungleelephant zegt:

  Het eerste dat in mijn gedachten kwam was een 3-letterig woord dat ik hier niet neer wil zetten!Aan de andere kant had ik het wel verwacht:alles maar dan ook alles om dat gedrocht in stand te houden!Hopelijk gaan wij nu ook eisen stellen op voorwaarde van!Maar dat zal er wel weer niet inzitten met een wan-regering die alles bewonderd dat Brussel uitbraakt!

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Jammer, was beter dat ze eruit gingen. zal wel een smerige deal zijn

  Like

 3. carthago zegt:

  Hiermee is nog niets bereikt of vastgesteld. De Britten zijn wel vaak dom, maar vaker niet gek.

  Like

 4. Elena zegt:

  Cameron is altijd vóór de EU geweest.
  in de toekomst stort alsnog die rotbende in elkaar.
  We heffen het glas, we doen een plas..en alles blijft zoals het was.

  Like

 5. Pieter zegt:

  De EU verkoopt zijn ziel met allerlei verdragjes om nog even voort te bestaan, maar het einde komt toch wel, dit is alleen maar de werkelijk desintegratie die bezig is voor zich uitschuiven.

  Like

 6. Geronimo zegt:

  Had iemand echt iets anders verwacht? Neen toch ! Er is nu gewoon pro forma een stukje EU-maffiatoneel opgevoerd, met in de hoofdrol CAMERON, de ‘tough guy’. Een beetje zoals in de catch, doen of ze vechten en elkaar ergste vijanden zijn, maar ook niet meer dan dat. Zo kan hij opnieuw de plas oversteken als de zogezegde grote overwinnaar, de taaie niet afgevende onderhandelaar, wat hem moet toelaten alle middelen in te zetten om de Britse bevolking alsnog een rad voor ogen te draaien met het oog op het nakende referendum. Met alle middelen, waaronder vooral de nodige bangmakerij bij een Brexit. Dat is momenteel het belangrijkste nu voor deze EU van misdadigers. Nu is het afwachten wat de Britten zullen doen in het referendum, en of ze zich door lepe CAMERON een oor zullen laten aannaaien, of hem integendeel wandelen zullen sturen. Het wordt een enigszins ongelijke strijd voor de EU-sceptische partijen, zoals UKIP, zoveel is nu al zeker. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit, zegt men wel eens. Alles hangt dus nog altijd af van de uitslag van het referendum. Daarom kon de EU-maffia CAMERON niet met lege handen huiswaarts sturen. Dat is nooit een optie geweest.

  Hoe die deal voor het overige fair kan zijn naar de andere ‘slaven-staten’ toe, blijft me wel een groot raadsel.

  Het EU-schip is zinkende, lekt aan alle kanten, en is hoe dan ook ten dode opgeschreven. Dat weten ook al deze EU-maffiabonzen maar al te goed. Een beetje uitstel van executie dus. Afwachten wanneer de genadeklap volgt. Want dat die nakende is, staat als een paal boven water. De geschiedenis zal dit uitwijzen.

  Like

 7. Jade zegt:

  Wat betekent dit, beste mensen??? Ik zal het U zeggen…
  Dit betekent dat die hondelul van een Rutte z`n krabbel
  veel te vroeg en zonder slag of stoot overal onder zet.
  Uitsluitend bezig met de eigen carrière, en schijt hebben
  aan het volk van Nederland..

  Like

 8. Joshua zegt:

  Weer zo’n Corrupte deal van machtswellustelingen, om het gedrocht eu in stand te houden, met de miljarden die zij via ons overzichtelijke belasting systeem kunnen stelen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25239069/__Britse_EU-deal_uitgelegd__.html

  Britse EU-deal uitgelegd
  BRUSSEL –

  Groot-Brittannië en de andere 27 EU-landen zijn het eens geworden over aangepaste voorwaarden aan het lidmaatschap van het land van de Europese Unie. Na uren onderhandelen kwam er een akkoord uit de bus rollen, dat een vertrek van Groot-Brittannië uit de EU, Brexit genaamd, moet vermijden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste afspraken.

  Like

 10. Buffalo Bill zegt:

  Chamberlain kwam ook terug met een deal

  Like

 11. semper fi zegt:

  Wat ik telkens mis in de discussies……
  IS ER OOIT EEN REFERENDUM JEGENS LIDMAATSCHAP EU????
  Alles wordt in onze strot gestampt en let op,de senioren zijn al reeds een gewillige prooi voor brussel !!Hier valt nog veel geld te jatten!
  De E.E.G wil nog wel maar deze verradersgroep met uiteraard vetsalaris regeertons land naar de knoppen!
  Belachelijk nu weerde britten lijmen en slijmen!!
  Nederland geeft uiteraard altijd toe aan de wensen van de brusselse graftakken!!
  Als ik die Dijselbloem zie met zijn kwijlend zuinig mondje moet ik meteen denken ,oo dat kost ons weer geld!!Dit serpent is ook een kwal van de eerste orde!!sorrie ik beledig een kwal!!
  Die 5 miljard??ja die vangen ze eerst dubbel van de bugers die kromliggen/lagen voor al de luxe ,jottem , we hebben het beter dan mensen in africa!!!! Klootviool woon jij in africa??
  Wanner houdt ons boeh roepen op?/
  Ziek ben je of wordt je in dit eens mooie landje!
  verraden door ???De vijand is er al of staat voor de deur. Bakkie thee??eerst ff vergaderen met alle douceurtjes!!
  JUIST!
  Nog maar een uurtje lachen met Ruttekut en de vvd staat weer naast de pvv(virtueel)
  kijk daar moet ik een grote kots van draaien !!!!!!!!
  sterkte
  S/F

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Wat de Britten kunnen bereiken, maakt ook duidelijk wat de landverraders hier in het verleden hebben weggegeven. Van VOC-mentaliteit, naar NSB-mentaliteit.
  Het wordt heel duidelijk dat onze regering de afgelopen jaren overal een handtekening onder heeft gezet, zonder het belang van Nederland voor ogen te hebben.
  Alles voor eigen gewin en alles voor het Vierde Rijk.
  Geen verrassing dus wanneer een naheffing van Brussel meteen wordt betaald, tijd voor verandering.

  Like

 13. Sjaak zegt:

  Mein mening ?
  OP EEN DOOD PAARD KUN JE NIET MEER RIJDEN !
  FUCK THE EU !

  Like

 14. C.A.Barstow zegt:

  Koste wat het kost proberen de EUSSR in leven te houden, dat is wat wij voortaan zullen gaan zien, de bevolking van de landen binnen de EUSSR worden volledig monddood gemaakt en bestaan niet meer, die EUSSR zal en moet er komen en blijven, al zou het hen eigen land en volk kosten, dat stel smerige land en volksverraders zal er geen traan om laten.
  Het zal een mega dictatuur worden, maar, wij hebben één troost, een dictatuur is meestal geen lang leven beschoren en als ik een kleine bijdrage kan leveren om die EUSSR dictatuur om zeep te helpen dan zal ik dat niet laten.

  WEG MET EUSSR!!!

  Like

 15. Republikein zegt:

  Ja mensen, dat wisten we reeds.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s