Maria Zakharová: Rusland bombardeert geen burgers – Turkije liegt

Screenshot_35

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharová.

(Door: Christian Saarländer – Vertaling: E.J. Bron)

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharová, richtte zich deze week meermaals tot de pers om de Russische zienswijze met betrekking tot de buitenlandse politiek uit te leggen. In het middelpunt hierbij stond het onderwerp Ankara en diens leugens.

Contra magazine

De politici uit Ankara liegen inmiddels net zo smerig als de Duitse televisie. De Duitse televisie zond enkele maanden geleden eveneens vervalste berichten over de inzet van de Russische strijdkrachten in Syrië uit. Ankara heeft deze leugens kennelijk weten te vertalen en verspreidt ze door het westerse perslandschap.

“Het is een leugen dat de Russische kant en de Russische luchtmacht zogenaamd aan de doelgerichte vernietiging van de Syrische burgerbevolking, van scholen en ziekenhuizen zouden deelnemen. Dat alles wordt in de context van de Münchener overeenkomsten naar voren gebracht en daar worden nog allerlei soorten beschuldigingen van Rusland aan toegevoegd”, aldus de woordvoerster van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharová. Volgens het Russische persbureau “Sputnik”.

Sacharová gaat er vanuit dat de sinds enige tijd anti-Russische woorden van Ankara samenhangen met de succesvolle acties van het Syrische leger en de Russische luchtmacht. Sinds ongeveer meer dan een maand boeken de Syrische strijdkrachten en hun bondgenoten in toenemende mate belangrijke successen in het noorden van het land.

Ankara echter provoceert al maandenlang de Russische Federatie. Haar terreurmilities evenals de “Grijze Wolven” zouden betrokken zijn bij terreuracties op de Krim en zelfs bij de terreuraanslag op het Russische passagiersvliegtuig boven de Sinaï.  Maar desondanks wordt Turkije constant in bescherming genomen, omdat Erdoğan de Europese Unie chanteert met nog een “vluchtelingen”golf.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Christian Saarländer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Rusland, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Maria Zakharová: Rusland bombardeert geen burgers – Turkije liegt

 1. Ja, Turkije liegt. Het liegt weer doorlopend. Na een relatief kortstondig, seculier tijdperk is het namelijk weer teruggekeerd in de schoot der islam, compleet met taqiyya. Zodoende.
  En je kunt nu wel zeggen: Arme mensen, maar ze hebben toch zelf op die Erdogan gestemd, dus dan doen ze het zichzelf ook aan.
  Moslims, he; het bloed kruipt waar het niet gaan kan.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Willie zegt:

   ” Moslims, he; het bloed kruipt waar het niet gaan kan”
   Yep, lees hier maar verder
   http://verenoflood.nu/handleiding-voor-ongelovigen-gevaarlijke-en-minder-gevaarlijke-moslims/

   SlechteMoslims01
   6
   DOOR BERNADETTE DE WIT · 19 FEBRUARI 2016

   Wat moeten we met al die moslims? Er komen er steeds meer. Welnu, er bestaan drie soorten. De stille, de domme en de goede moslims. Voor de derde soort moet je bang zijn. Een handleiding.

   Er bestaan drie soorten moslims en dit is al veertienhonderd jaar zo. Sinds het begin van de islam zijn er stille moslims, ook wel struisvogels of hypocrieten genoemd, domme moslims en goede moslims. Hoed je voor de laatsten.

   Categorie 1: stille moslims
   De struisvogels, de beter opgeleiden, weten donders goed wat hun geloof inhoudt. Ze kennen de koran en de Hadith, met alle kwaadaardigheid, gruwelijkheden, stupiditeiten, bijgeloof, fouten en tegenstrijdigheden en de rechteloosheid die daarin voorgeschreven zijn. Ze weten ook dat blasfemie, afvalligheid en ketterij als de allerergste misdaden tellen in de sharia. Ondanks dat ze dit wissen en gewußt haben, blijven ze islamiet. Daar ligt hun loyaliteit, wat ze je ook wijsmaken.

   Hoe zichtbaarder de ware aard van de islam in de samenleving wordt (jihad, oprukkende sharia), des te stiller ze worden. Ze zwijgen, zelfs als jihadi’s voor hun ogen een aanslag plegen onder het uitroepen van Allahu Akbar. Stille moslims houden zelfs hun mond als hun zestienjarige nichtje wordt uitgehuwelijkt aan een vieze oude man. En ze houden zich op de vlakte als ‘vluchtelingen’ hun kindbruidjes laten overkomen.

   Na verloop van tijd worden de struisvogels steeds hypocrieter, niet in de islamitische betekenis van munafiq, maar in onze westerse betekenis. Soms, als het echt niet anders kan, moeten ze wel iets zeggen, want het zijn geliefde gasten in de westerse media. Ze wringen zich dan in alle bochten om te voorkomen dat in de publieke opinie een verband met de islam wordt gelegd, dan wel ze houden de leugen in stand dat de misstanden niets met de ware islam te maken hebben. Policor journalisten werken hier maar al te graag aan mee door hier vooral niets over te willen weten.

   Je vindt stille moslims overal, in islamitische landen zowel als in het Westen. Beroepsmoslims, onder wie Kamerleden en schrijvers, horen tot deze categorie. Stille moslims zijn gevaarlijk. Ze komen redelijk, intelligent en gewetensvol over, maar dat is buitenkant. Ze zijn bedreven in onethische tactieken als bagatelliseren, manipuleren, framen en liegen. Alles voor de islam.

   Categorie 2: domme moslims
   Dit is verreweg de grootste groep, mede dankzij de doctrine (inteelt, achterlijkheid, demografische jihad). Domme moslims in het vrije Westen hebben de luxe dat ze eruit kunnen stappen. Maar dat weigeren ze, ondanks overweldigend bewijs over het in naam van hun geloof gepleegde onrecht en geweld. Ze zijn van alle soorten moslims het slechtst geïnformeerd, ze zijn geprogrammeerd om hun geloof te verdedigen tegen westerse invloeden. Ze zeggen bijvoorbeeld: “Jihad is alleen een persoonlijke strijd” en ze dragen een islamitische hoofddoek ‘uit vrije keus’.

   Een ander kenmerk van domme moslims, elke dag waar te nemen op de sociale media, is hun hang naar complottheorieën. Een onder moslims nog altijd populaire complottheorie is dat duizenden Joden vooraf door de Mossad gewaarschuwd werden voor 9/11 en in leven bleven. Een ander voorbeeld is het niet meewerken aan poliovaccinatie door Afrikaanse moslims omdat ‘Joden’ achter de ziekte zitten. Enzovoorts: een dagje Pally-televisie via Memri en voorbeelden te over.

   Domme moslims staan vooraan om de katholieke kerk aan te vallen vanwege het pedoschandaal, maar even later verdedigen ze net zo makkelijk het huwelijk van hun ‘profeet’ met kindbruidje Aïcha, met kulargumenten als ‘meisjes waren eerder rijp in die tijd’. Er valt met domme moslims niet te praten. Het enige argument dat ze snappen, is de jij-bak.

   Het grootste nadeel van domme moslims is dat ze dankzij de massa-immigratie overal om ons heen wonen en achter gemeentelijke loketten zitten. Het grootste gevaar is dat ze, daartoe aangezet door een beroepsmoslim, opgehitst kunnen worden en dan letterlijk de koran gaan uitvoeren. Zo lang ze dat niet doen, valt er ondanks ergerniswekkend wel mee te leven.

   Categorie 3: goede moslims
   Hoe je voor het derde type moslim. Ze zijn manifest gevaarlijk. Islamofobie is hier volstrekt gerechtvaardigd en zelfs aan te raden. Goede moslims volgen het voorbeeld van de ‘profeet’ Mohammed, ze houden zich aan de doctrine en zijn bereid deze letterlijk uit te voeren. Menige onder gezag van de Diyanet ofM6 staande haatimam, al dan niet betaald door Qatar of Saoedi-Arabië, haatpredikt domme moslims de radicalisering in. Daarover doen GeenStijl en journalist Carel Brendelverslag.

   Goede moslims hebben altijd zo’n weeë glimlach om je te appeasen, maar waarheen ze ook migreren, hun motto is ‘jouw land is ons land’. Ze zijn blijven steken in de collectieve narcistische krenking en wrok van hun rampjaar 1258 en willen het kalifaat laten herleven. Het zijn aasgieren die op hersendode stille en domme moslims loeren om hen tot soldaten op de weg van Allah te boetseren. Als ze met genoeg zijn, zullen ze ons, ongelovigen, tot bekering gaan dwingen, en als we dat weigeren, snijden ze ons de hals af. Ze zijn vanaf de geboorte geïndoctrineerd met leugens, bedrog en angst zaaien. En ze zien de huidige tijd als de eindstrijd, vandaar alle aanslagen op ons grondgebied.

   Goede moslims geloven in de dood, met het paradijs als beloning voor moord. Wij geloven in het leven, ook degenen die in het hiernamaals geloven. Doe uw voordeel met deze handleiding van de uitgetreden moslim Syed Ebrahim en strijd de goede strijd.

   Like

  • Republikein zegt:

   Weten zij veel!
   Analfabetisme.
   Het niet kunnen lezen en/of schrijven. Het bedraagt ongeveer 30% in Turkije. Omdat alle mannen tijdens militaire dienstplicht lezen en schrijven krijgen, komt onder mannen geen analfabetisme voor. Onder vrouwen wel omdat het voor een meisje vaak niet nodig wordt geacht een opleiding te kunnen volgen.
   Kijk naar het plaatje en dan weet je het.
   https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Parlamentswahl_in_der_T%C3%BCrkei_2015.svg

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die Turken leven heilig gelovend in hun leider.
    Ze gaan in alle naïviteit hun ondergang tegemoet. Dat heeft op zich, ook wel wat.
    Zo zie je maar dat hoe minder het volk weet, hoe minder problemen je hebt als dictator.

    Wel wat anders als hier. Rutte kan doen en laten wat hij wil. Wij hebben ‘m door.
    Lijkt me ’n moeilijke baan voor die man.

    Like

   • Republikein zegt:

    Paul, je hebt gelijk.
    Weten zij veel is/komt van weet hij/zij veel.
    Nou weet ik niet veel.
    Open inrichting is een richting, maakt niet uit of je in Singapore woont of hiero.
    Goed verstaander heeft een half woord nodig.
    Gesticht is er van afgeleid.
    Jezus, is dat met lange ij.
    Ik bedoel stichting.

    Like

 2. jungleelephant zegt:

  Geen groter gif als Amerika en Turkije!Ik sta nog steeds achter Poetin,en het wordt voor iedereen steeds duidelijker waarom!

  Like

  • Kom, kom, zie je dat nu niet nog steeds een beetje té zwart-wit?
   Jij verkijkt je op de VS vanwege Obama, net als verschillende anderen hier, en dat is ergens ook best te begrijpen, maar verlies toch maar liever niet alle andere aspecten uit het oog.
   Obama’s tijd zit er tóch bijna op en Hillary, heb ik zo’n donkerbruin vermoeden, wordt het niet. Stel nou, dat Trump het zou worden: Ik zei het al eerder en ik zeg het nog: Díe is in staat om de juiste middenweg te bewandelen: Een gepaste openstelling naar Rusland toe, zodat beide continenten kunnen samenwerken in de strijd tegen de islam, zónder dat Oost en West zich gedwongen voelen om wederzijdse, verstikkende banden aan te gaan. En dat is echt het beste, omdat Oost en West in de praktijk te weinig gemeen hebben, zowel qua historie als qua levensfilosofie, geloof me!
   Geert zei er zelf van: “Ik ben trans-atlantisch ingesteld.” En dat is iets, wat ik persoonlijk begrijp.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Zo is het helemaal. Ik zie Trump momenteel als een zwaargewicht dat het uit zijn balans geraakte Amerika weer in de lift naar boven zal moeten brengen.
    Dat is op zich zelf leuk en aardig maar er is meer, hij heeft de belofte in zich om de buitenlandse betrekkingen (die zo ontzettend belangrijk zijn voor Amerika en dus voor Europa) weer te normaliseren met landen als Rusland en ook China.
    Met Rusland door opnieuw vriendschaps- en samenwerkingsverbanden aan te knopen,
    met China door ze duidelijk te maken dat het Westen samen gaat met Rusland als het om wereldomvattende problemen als de islam etc. aankomt.
    Dat zijn de belangrijkste doelstellingen die Trump ons belooft te zullen verwezenlijken.
    Hij is helemaal nieuw. Hij heeft geen enkele oorlogservaring.
    Maar dat vind ik ’n prè!

    Like

 3. kruisridder zegt:

  We kunnen de Turken in de tang nemen met een embargo, verwijdering uit de NAVO, een mijnenveld rondom zijn grenzen alsmede een “IJzeren Gordijn” naar het model van de oude in Berlijn en de huidige in Israel.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Gewoon Turkije en daarmee smeerlap Erdogan voorgoed uitschakelen

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Erdogan zal zichzelf uitschakelen.
   Door zijn waanzinnig machtsbelust gedrag zal Erdogan dadelijk helemaal alleen staan. De Russen zullen hem uit Syrië gooien waardoor hij een enorm gezichtsverlies zal leiden. Dit te samen met de groeiende onvrede over zijn optreden zal leiden tot een burgeroorlog. Kwestie van tijd.

   Like

 5. carthago zegt:

  Het zal erdogan niets te ver gaan om zelfs zelfmoordterroristen in te zetten op de eigen bevolking, om maar Syrië te kunnen binnen vallen en een ottomaans kalifaat te stichten.
  Retourtje izmir al vanaf E15, – incl 10 nachten verblijf in 4sterren hotel met huurauto.

  Like

 6. carthago zegt:

  En dan is het ook nog zo dat door de Russische boycot inmiddels alle hotels leegstaan, ik denk 2 miljoen islamhokken dus, die uitermate geschikt zijn als azc, dat moet toch voor rotte rutte een unieke oplossing zijn om als heldhaftige voorzitter van de Eussr eindelijk na zoveel leugens een rol in de Internationale politiek te spelen, goh. De bombardementen van Turkije op Syrië zijn dus een selffulfilling profesie geworden, je bombardeert wat en de hotels zitten weer vol, slim.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Rusland bombardeert IS en de gematigde hoofdafhakkers, daarbij vallen burgerslachtoffers alleen interesseert mij dat geen zier.

  Like

 8. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25239045/__VS__Rusland_leidt_aandacht_af__.html

  Rusland heeft een resolutie ingediend bij de veiligheidsraad om de “soevereiniteit van Syrië te respecteren”, lees: Turkije en SA ervan af te houden Syrië binnen te trekken.

  De Amerikanen:” Moskou zou zich in plaats daarvan moeten richten op de uitvoering van een resolutie van de veiligheidsraad die een internationale routekaart voor het Syrische vredesproces bekrachtigde” LEES: Moskou zou moeten doen wat wij willen en dat is: zich er niet mee bemoeien want wij waren net zo lekker bezig.

  Denk niet dat de Russen dat accepteren en dat zal dan weer uitgelegd worden als: Russen slecht, Turken, SA en Amerikanen goed. Blijft het toch een vreemd verhaal dat dit exquisiete gezelschap er samen met de hoogmogende Eu niet in slaagt om IS ook maar enigszins te verzwakken.

  Overigens vertrouw ik de Russen net zo min als de Amerikanen, de Eu, de Turken en SA.

  Like

  • Benesha zegt:

   Ik heb de laatste 10 jaar van Russische kant nog geen zaken gezien die mij zouden noodzaken hen te wantrouwen. Van de VS, EU, Nato, Turkije echter…niks anders dan kleurenrevoluties, bombarderen om democratie ahum te brengen, liegen, propaganda spuwen, valse beschuldigingen zonder ook maar enig bewijs. Wel, dan weet ik het wel hoor.

   Like

 9. GT zegt:

  Turkije moet zeer goed op passen met zijn liegen en bedriegen, straks heeft deze een bommen regen op zijn dak, of dachten de heren in Brussel dat het niet die kant op gaat, China ligt al met zijn vloot klaar hoor en de EU zou wel eens beter af kunnen zijn met een invasie van de Russen!
  Europa moet niet geïslamiseerd worden Brussel, en stampen jullie het er toch door, zal er een opstaan en die jaagt ze allemaal over de kling, en je zijn je leven niet meer zeker!
  Want dat dit een oorlog wordt is wel zeker, mijn vader is zijn moeder ook verloren toen deze naar huis kwam …vluchtte voor de bommen regen van de Engelse luchtmacht want ze donderden het overal neer in Zeeland om die moffen weg te krijgen, heeft zijn moeder nooit meer gezien ik dacht dat deze 10 jaar oud was huis compleet weg gevaagd , dus hiermee bedoel ik zeg niet dat dit niet meer kan gebeuren het is gewoon een vinger knip en het is oorlog, en kijk je nu om je heen met dit incompetente zooitje in Brussel zou het wel eens zeer snel kunnen gebeuren dat we straks in een derde wereld oorlog zitten. En allemaal voor het economisch belang, en het ontvolken van de autochtone burger in Europa en voor de islamisering. Want dit alles heeft een doel, een waarschuwing voor de linkse fascisten pas op, hier komen jullie niet mee weg!

  Doordenker….straks werken we voor 3 euro per uur als loonslaven?

  Like

 10. Bas zegt:

  Actie geeft reactie: Turkije schiet Russische straaljager uit de lucht. Russen doen vervolgens geen zaken meer met Turkije. – Erdogan boos. – Turkije bestookt Russen met leugens om de VN en de NAVO aan hun kant te krijgen om politiek geen gezichtsverlies te hoeven lijden. Turkije liegt en bedriegt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s