VIDEO: Criminaliteit in Berlijn

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Criminaliteit in Berlijn

 1. Mirjam zegt:

  Als Rutte nog een stapje verder gaat en dit ook gaat toelaten, dan gaat Nederland totaal naar de knoppen. Ik kan dit niet accepteren, van niemand. Dit is ons land en dat moet het blijven. Dit soort uitschot, samen met het uitschot wat dit tolereert, moet wettelijk bestraft worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Rutte heeft rubberen knieën, @ Mirjam! Van hem kunnen we niets verwachten wat goed is voor Nederland. Hij buigt als een knipmes voor de ‘leiding’ in Brussel, en ondertussen neemt de islam zijn intrek in ons land.
   Ook in ons land zijn ghetto’s in grote(re) steden, waar de politie niet meer durft te komen. In plaats van de M.E. er eens op af te sturen en de boel eens flink te zuiveren, wacht men af, kijkt men weg, en ontkent dat de islam hier ooit de sharia zal invoeren.

   Helaas is niet alleen onze overheid schuldig; ook alle linksen hebben schuld aan de ondergang van Nederland. Wij, die met grote zorg naar de verloedering van ons land kijken, zijn nog steeds erg in de minderheid. Er zal eerst iets vreselijks moeten gebeuren eer de ogen van de meerderheid open gaan.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Make my Day !

  Like

  • bigljohn zegt:

   Sjaak 20 februari 2016 om 13.50. Toevallig dat hij hier nu eens langskomt. Charles Bronson met zijn Deadwish films. Ik heb zijn methodes al verschillende keren aangekaart. Er zullen massa’s mensen komen met vuurwapens die ons van alle soorten van gespuis zullen gaan verlossen !

   Like

  • Drs.P. zegt:

   @Sjaak,
   Geweldige filmstukjes, zo zou het moeten in Berlijn, afknallen al dat tuig, maar hoe komen we aan dat knalspeelgoed??

   Like

   • Nemesis zegt:

    Waar een wil is,is een weg. Kost ook wel een paar eurootjes. maar dat valt mee.

    Ik zou ter de Berliners willen zeggen, fijn verder jullie bloedrode partijen kiezen, dus niet mauwen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s