Video: Vader stuurt zoon (15) als ISIS zelfmoordenaar op pad

Screenshot_48

(Door: Gyurka Jansen)

Jongen verheugt zich op ‘sleutels tot de hemel’

Wat doe je als je wilt aangeven dat een zogenaamd martelaarschap het hoogst haalbare is, en de directe weg naar de hemel betekent? In een nieuwe video probeert de terreurbeweging ISIS dat in ieder geval te illustreren door een vader te tonen die zijn jonge zoon op weg stuurt als zelfmoordenaar. De bron van deze nieuwe moordvideo wordt bevestigd door verschillende media. De vijftienjarige jongen bedankt zijn vader voor ‘de sleutels tot de hemel’ en rijdt in een provisorisch gepantserde bomauto zijn dood tegemoet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Video: Vader stuurt zoon (15) als ISIS zelfmoordenaar op pad

 1. carthago zegt:

  Dat de lafaard pappa spoedig zijn nageslacht moge omhelzen in de kalifaat hemel, tussen de andere schoften.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Papa met zijn intelligente bril zou vast wel eens een hoogopgeleide autobomgeleerde kunnen zijn. Zal binnenkort wel in Nederland arriveren om asiel op te halen.

  Like

  • Nou, dat zou dan meteen een bewijs zijn, dat hoogopgeleid of niet bij die hondsvodden niets uitmaakt: Allemaal walgelijk tuigen anders niets, dus laat de policor-elite haar halfzachte shitpraatjes maar liever vóór zich houden: al dat moslim-brandhout moet er uit, voor ze het hele land in de as leggen, al dan niet aangestoken met hun eigen kinderen!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Niet te geloven dat onze regeringen en bovenal de EU toestaan dat ook maar één van deze waanzinnige gekken hier binnen mogen komen en als ze hier zijn er zelfs mogen blijven.

  De landelijke AIVD’s hebben het er druk mee, maar ze zeggen zelf dat het onmogelijk is om alle aanslagen die beraamd worden tegen te houden.

  De logische conclusie die wij kunnen trekken is dat de EU en de Europese regeringen verantwoordelijk zijn voor de doden en gewonden die zijn gevallen en nog zullen vallen.

  Er zijn zelfs rechters die weigeren het fundamentalistisch tuig uit de EU te zetten, omdat zij ‘verantwoordelijk zijn voor een gezin’ bijvoorbeeld.

  En het autochtone volk dan? Heeft men geen verantwoordelijkheid voor hun veiligheid? En is die verantwoordelijkheid niet veel groter?

  Like

 4. Joke zegt:

  Wat een gehersenspoelden gekken. !!! Maar waarom gaat die GEK zelf niet ??

  Like

  • Thom zegt:

   Zo gek zijn ze ook weer niet. Al diegenen die zelfmoordenaars opleiden en afleveren, doen het zelf niet. Ze kijken wel uit. Anderen mogen van hun genieten van de maagden bij Allah.

   Like

 5. Japio zegt:

  Als je geen eens respect heb voor je eigen vlees en bloed door hem de dood in te jagen, hoeveel respect heb je dan voor andere mensen? Het is een dodelijke idieologie die niets maar dan ook helemaal niets in het westen te zoeken heeft. Ze importeren onze ondergang dat zieke, vergiftigde EU-regime. Het ontvouwt allemaal voor onze ogen en nog zijn er vele dombo’s die ziende blind zijn.

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Je laat je zoon zichzelf opblazen, en zelf blijf jij op de bank zitten toekijken?
  vuile islamitische stinkrat.
  Uitroeien moeten ze die vervloekte islam nazi beesten, met wortel en tak uitroeien.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Is-lam is een super satanische gestoorde doctrine van de DOOD, het blijkt steeds meer en meer.
  Wat voor soort vader ben je als je je eigen zoon zichzelf laat opblazen?
  In ieder geval is deze zogenaamde “vader” een smerige laffaard, laat hij zichzelf maar naar de 70 mannelijke maagden blazen!! Eigenlijk geen woorden voor dit soort zware debiele en mindcontrolled mensen, het lijkt wel of men niet weet wat echte liefde is voor een kind!!
  En het probleem is dat momenteel al meer dan 25% van de wereldbevolking zo debiel is.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Niet alleen de ouders en naasten van een martelaar krijgen gratis toegang tot het houri-paradijs.
  Mullahs en ayathollahs zijn door hun beroep ook verzekerd van hun plaatsje.

  Je zult toch in dat paradijs, onder toezicht van al die wandadigers en hun profeet, elke dag tot in de eeuwigheid 72 maagdenvliezen moeten doorprikken. Om knettergek van te worden.

  Like

  • Edjan zegt:

   Juist hendrikush! Zij liever dan ik! Ik vond één soms al te veel. Twee tegelijk heb ik in mijn jonge en onbesuisde jaren wel eens een korte tijd “gehad”. Veel te druk.
   Maar 72? TWEE EN ZEVENTIG????
   Nou scheelt het misschien dat die mohammedaanse maagden erg gezeggelijk zijn (wat ik ook maar half geloof. Of beter: nauwelijks geloof). En dan nog: zo’n onderdanige vrouw, daar ben je toch zó op uitgekeken?

   Like

 9. Pogo zegt:

  ‘Wij houden meer van de dood dan jullie van het leven.’

  Achterlijke idioten.
  En dan moet je nog bedenken dat er waarschijnlijk na deze gebeurtenis ook nog een feest (bruiloft) is gegeven. Zoonlief heeft immers zijn intrede gedaan in het paradijs en is nu ‘getrouwd’ met 72 maagden (*witte druivenranken).
  Daarnaast is het ook nog extra feest want wie op deze manier sterft (als martelaar in de strijd/jihad) mag 70 gratis toegangskaartjes voor het paradijs vergeven.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ik vind het echt duivels dit alles. Totaal geen gevoel. Erg dat je je eigen kind de dood instuurt. Maar misschien wel beter, dan opgroeien en dan hetzelfde gevoelloos monster zijn dat andere kinderen de dood injaagt. Ik vraag me af welke plaats de moslima in ‘hun’ allah hemel krijgen als ze dood gaan, zich opblazen of vermoord worden? Je hoort alleen dat er 70 bruiden of zoiets op de mannen wachten, als ze deze hun ‘helden’ daden verricht hebben en sterven. Als dat zo is, dan plegen zij zelfs in de ‘allah hemel’ overspel en is dit een volkomen gerechtvaardigde reden om de 70 bruiden te stenigen wegens overspel, die zij natuurlijk zelf hebben begaan. Maar, als je het goed bedenkt: misschien bestaan die 70 bruiden wel hun eigen vrouwen die zich opgeblazen hebben, en dan is de steniging weer volkomen gerechtvaardigd. Help man, want een idiotie en complete waanzin waarin die mensen ‘bestaan’ en in geloven.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Ik zie dit filmpje en kan er met mijn verstand niet bij dat iemand zijn eigen kind opoffert. Een kind wat hij 15 jaar heeft grootgebracht, laat hij zo uit zijn leven verdwijnen voor NIETS. Ik bid dat God die duivels vernietigd.

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Hoe meer ik verneem van dat psychopatenvolk hoe groter mijn afkeer.

  Like

 13. Elena zegt:

  Hmm…die vader is overtuigd dat hij goed doet…alles voor de saeck van allah.
  Hij heeft nog paar zonen die over enkele jaren ook zo heldhaftig mogen zijn.
  In de resterende tijd maakt vader nog een tiental kinders erbij…ook voor de saeck van Allah.
  Zijn vrouw(en) is/zijn hoogstens 24 a 25 jaar..dus een stuk of 20 a 30 kinders zijn nog in de maak.
  Dat lijkt de reden dat vader zelf niet gaat voor de heilige saeck van allah.

  Like

 14. Hendrik M. zegt:

  Tja, hieruit blijkt maar weer dat een mohammedaan niet menselijk is; een mens zou dit niet doen.
  En ach, die 72 ‘maagden’ hebben elk 4 pootjes; hier noemt men het geiten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s