“Vluchtelingen”: Slowakije wil grens met Oostenrijk afsluiten

Screenshot_47

De Slowaakse minister-president Robert Fico.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Slowaakse minister-president Robert Fico vreest dat de maatregelen van Oostenrijk tot een “enorme migratiedruk” in de richting van Slowakije zouden kunnen leiden en wil daarom zelf versperringen langs de grens oprichten.

Contra magazine

Het Oostenrijkse grensmanagement baart de Slowaakse regeringschef zorgen. Bij de EU-top in Brussel benadrukte hij daarom dat Slowakije zich met eigen versperringen zou beschermen om niet het doel van migranten te worden. Zijn harde houding bezorgt hem veel populariteit bij de bevolking en zou hem bij de parlementsverkiezingen op 5 maart enkele stemmen kunnen opleveren.

“We moeten ook technische barrières voorbereiden”, zei de Slowaakse minister-president. “Wanneer enkele landen zoals Oostenrijk eenzijdig maatregelen nemen, zou dit tot gevolg kunnen hebben dat we onder een enorme migratiedruk komen te staan en daarom moeten wij eveneens eenzijdige maatregelen nemen”, zei Fico.

Volgens het Oostenrijkse dagblad “Die Presse” zou het hierbij gaan om zogenaamde Hesco Raid 7 Concertainer. Dat zijn mobiele barrières waarmee “vluchtelingen” en armoedemigranten naar bepaalde punten geleid moeten worden. Bovendien wil de Slowaakse politie een oefening houden aan de grens met Oostenrijk en Hongarije om de inzet van deze barrières perfect te kunnen hanteren.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, Slowakije. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Vluchtelingen”: Slowakije wil grens met Oostenrijk afsluiten

 1. Bas zegt:

  De Slowaakse minister-president Robert Fico ziet ook het licht, maar had al eerder een (ondoordringbaar) grens hek moeten bouwen.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Is me niet helemaal duidelijk (kan aan mij liggen, hoor)

  https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiTpePBrIbLAhXD1RoKHULjBQEQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwikitravel.org%2Fnl%2FBalkan&psig=AFQjCNGqJEd5sZPUoq1TM3q-q73Jq_1jqA&ust=1456057901994880

  Als migranten Slowakije in willen, moeten ze eerst door Hongarije en dat zit dicht. Of ze moeten via Bulgarije, Roemenië en Oekraïne naar Slowakije. Ik heb nog niet van deze route gehoord. Is die in gebruik?

  En in Slowakije zouden ze vast komen te zitten, want de omringende landen, Polen, Tsjechië, Hongarije willen ze niet.

  Slovenië, dat zou ik me kunnen voorstellen dat die de grens nu ook dicht willen maken …

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Daar gaat het niet om! Het gaat om de opstopping die zal ontstaan.

   Als Oostenrijk ze niet meer doorlaat, bestaat de mogelijkheid dat ze Slowakije in willen!

   Oostenrijk grenst aan Slowakije! Wenen-Bratislava liggen maar een klein eindje van elkaar verwijderd!

   Like

   • renato zegt:

    Het is daar een drielandenpunt tussen Slowakije, Oostenrijk en Hongarije. Deutsch Jarndorf ligt in het uiterste puntje van Oostenrijk en wordt de aars van dat land genoemd. Daar liep ironisch genoeg het ijzeren gordijn. De uitkijktorens staan er nog. De afstand tussen Wenen en Bratislava is op een dag te fietsen. Ze mogen daar van geluk spreken dat de Donau naar de Zwarte Zee stroomt. Anders hadden ze in langs het Prater in Wenen de bootjes kunnen opvangen en als attractie op kunnen nemen.

    Like

 3. C.A.Barstow zegt:

  Goeie zaak, hoe meer barrières om Europa heen hoe meer vreugd voor de Europeanen.
  Alles hermetisch afsluiten, en mocht er toch een barbaar doorkomen, één keer waarschuwen, bevelen niet opvolgen? gelijk afschieten.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Alle Griekse eilanden hebben hun eigen, unieke charme. Het grootste eiland van Griekenland is Kreta, hierna volgen Evia en Lesbos. Er zijn zo’n 6.000 Griekse eilanden, die in de zee om het vasteland verspreid liggen, hiervan zijn 227 eilanden bewoond. De eilanden van Griekenland zijn zeer geliefd bij toeristen. [ nu wat minder]

  Mijn idee:5773 eilanden zijn nog niet bewoond.
  Opgelost, en wij uit de EU!

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Hoe meer landen dit doen hoe beter!Ik wacht nog steeds op het startsein van de Haagse maffia om ook onze grenzen dicht te gooien.Maar ik vrees dat ik lang zal moeten wachten.Heel lang!

  Like

 6. Elena zegt:

  Hopelijk gaat het bericht van afgesloten grenzen snel door het middenoosten en landen waar “vluchtelingen” nog aanwezig zijn.
  Dan pas zal de tsunamie stoppen.
  Niemand die boos is op Saudie Arabië die minstens 3 miljoen “vluchtelingen” in mooie ruime tenten kan herbergen.

  Wij hebben geen empathie met die “vluchtelingen”…dus zijn wij Nazi’s volgens het linkse gedachtegoed.
  Wij zingen hen geen welkomst liederen toe en wij wapperen niet met vlaggetjes.
  Maar Saudië Arabië is heilig.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik ben anders bang dat naarmate er meer grenzen worden afgesloten, er enorme stuwmeren van “vluchtelingen” ontstaan vóór de afsluitingen. En die zullen dan weer dag en nacht door onze propagandakanalen worden uitgezonden met huilende moeders en uitgemergelde baby’s in de modder en de hele rattaplan.
   En dan moeten de grenzen weer open van de linksen en de groenen en de gristenen en de humanisten en de anti-zwarte-pietenvereniging VN. En doe er ook nog maar een generaal pardonnetje bij.

   De islamisering is een heilig programma van de europese overheden en zal NOOIT gestopt worden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s