Aparte opvang voor homomigranten in Berlijn

Screenshot_69

Homoseksuele en transseksuele vluchtelingen krijgen komende week een aparte opvang in Berlijn. De eerste mensen van deze twee groepen kunnen vanaf dinsdag terecht in een onderkomen in het stadsdeel Treptow, aldus zaterdag het centrum voor integratie in de Duitse hoofdstad.

Het opvangcentrum biedt plaats aan 124 mensen. De eerste vluchtelingen konden er zaterdag al komen kijken. De interesse was bijzonder groot, aldus een woordvoerster van het centrum voor integratie.

Veel homo’s en transseksuelen hebben het zwaar te verduren in de reguliere opvang, waar ze dikwijls worden gediscrimineerd en te maken krijgen met agressie.

Geen enkele vluchteling wordt gedwongen naar Treptow te gaan, het is een vrije keuze.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Fubar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Berlijn, Eurabië, homofobie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Aparte opvang voor homomigranten in Berlijn

 1. jungleelephant zegt:

  Godgeklaagd dat wij toestaan dat deze maatregel nodig is!We zakken 3 eeuwen terug!flikker toch al die mohammedanen ons!!!! continent uit!In plaats van ze binnen te halen!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Verklaringen van moslims:”De doodstraf voor homosexuelen is niets extremistisch maar het hoort gewoon bij de islam…………………!

  Like

 3. erik zegt:

  De christenen niet?

  Like

  • Cathja zegt:

   Christenen komen kennelijk niet voldoende voor hun rechten op. Ze klagen niet zo snel. Zolang ze geen aangifte doen van pesterijen, intimidatie en misschien zelfs mishandelingen, zullen ze daarom gewoon tussen moslims worden opgevangen.
   Ik ben er voorstander van om ook deze groep mensen onder te brengen in een moslimvrij AZC.

   Like

 4. Elena zegt:

  Is eigenlijk te erg voor woorden dat door toedoen van dat achterlijke geitenneukers volk, homo’s etc. van ellende nu apart moeten wonen om niet vermoord te worden.
  En dat anno 2016
  .
  Eenmaal in de samenleving, voor wie die blijven mag…is het nog steeds gevaarlijk tussen die geitenneukers te wonen.
  Of gaat men voor homo’s een aparte stad bouwen..waar geen moslims mogen komen?

  Beter kan men wijken bouwen voor geweldadige en onverdraagzame moslims…..met een 10 meter hoge muur erom en de sleutel weg mieteren.
  Probleem opgelost.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Eerst kregen de negertjes met een vlieg op de neus voorrang zodat iedereen opeens vliegenliefhebber was; Toen kregen de Syriërs voorrang zodat er nu alleen nog maar Syriërs bestaan; Nu krijgen de andersgeaarden voorrang zodat iedereen nu homogrant, dobberlesbo of vluchtgemodificeerde is.

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het probleem is de islam. De islam moet je elders opvangen; in de zandbak.
  Als de opvang voor de zandnicht iets beter is dan de gewone, dan is iedereen ineens homo. Zeker als ze eerder een verblijfsvergunning krijgen.
  We worden hoe dan ook bezet, tenzij we iedereen exporteren.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Germany: Gang of youths punishes Kiosk owner for selling alcohol.

  Three men in a Neukölln Kiosk were attacked by thirty children and youths. The dispute was over the selling of alcohol.
  The Gropiusstadt area in Neukölln is a social hot spot in Berlin south. The kurdish owner of a snack bar and kiosk, had to experience that last Sunday evening. Not for the first time, he says.

  http://vladtepesblog.com/2016/02/02/germany-gang-of-youths-punishes-kiosk-owner-for-selling-alcohol/

  Like

 9. Edjan zegt:

  Ilja Leonard Pfeijffer heeft in de NRC 10.000 woorden nodig om (genuanceerd) uit te leggen dat er in Keulen helemaal NIETS is gebeurd OMDAT er nog niemand veroordeeld is.

  Dus: geen veroordeling = geen strafbaar feit.

  … conclusie door feiten weerlegd … ophitsers dienen spijt te betuigen …
  Wat is die NRC toch een ongelofelijke kutkrant geworden.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ilja Leonard Pfeijffer, je hebt een logica van de koude grond, of misschien beter: de logica van een moslima. Hier is een andere logica.

   Keulen was te groot om in de doofpot te krijgen en zelfs de media moesten schoorvoetend overstag. Maar nu zijn politie en justitie erin geslaagd de hele gebeurtenis alsnog in de doofpot te krijgen door lang genoeg te wachten en gewoon niemand te veroordelen en iedereen weer vrij te laten. Dus is er ook niets gebeurt, kraaien de media. Ze zijn weer helemaal online de linkse media. Opgekrabbeld en doorgaan waar ze mee bezig waren: de islamisering tot de laatste snik verdedigen.

   Er is dus een harde kern van misschien wel 35% van de bevolking die nooit meer van mening zal veranderen ook niet als er grote aanslagen komen want dat is dan de schuld van ons, of van Wilders of een andere smoes. De scheiding in de samenleving wordt steeds dieper.

   Like

   • Edjan zegt:

    Ach sorry dames, het blijkt om een man te gaan. Schrijver en dichter. “Ons Soort Mensen” dus … (maar ik wil er niet bij horen, bah)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s