Dode varkens op locatie AZC

Screenshot_5

EDE – Op een van de beoogde terreinen voor een AZC in de gemeente Ede zijn zondag twee dode varkens aangetroffen. Dit heeft een zegsman van burgemeester Cees van der Knaap bevestigd na een bericht van Omroep Gelderland.

De Telegraaf

Onbekenden hebben de twee kadavers in het dorp Lunteren neergelegd. Daar zit recreatiecentrum De Goudsberg, een van beoogde AZC-locaties. Van der Knaap noemde de actie “schandalig, een grove manier van je mening uiten.”

Mogelijk houdt de vondst van de dode varkens verband met de demonstratie in Ede zaterdag. Ruim zeventig demonstranten betoogden toen tegen de komst van asielzoekers.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Counterjihad, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Dode varkens op locatie AZC

 1. Tistochwat zegt:

  Schitterende actie! Er gaat niets boven varkens! Leuke, intelligente dieren ook!

  Nog meer goed nieuws m.b.t. varkens:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25242667/__Zeldzame_biggetjes_geboren__.html

  Like

 2. carthago zegt:

  Die komen van die dhimmi slager uit Nijmegen, waar de plaatselijke azc sinds aankomst mores bepaalt.

  Like

 3. Edjan zegt:

  Schandalig! Een grove manier van je te uiten! Zo doen wij dat met mekaar in een parlementaire democratie!

  O nee, burgemeester van der Knaap. In uw parlementaire democratie houden wij onze kop en dragen de lasten en de kosten en Uw Soort Mensen maakt de dienst uit, voelt zich ver verheven boven het plebs en doet wat hen goed dunkt.

  Misschien dat u binnenkort nog wel meer last gaat krijgen, burgemeester met de dove oren en de grote mond!

  Like

 4. Een grove manier van je mening uiten? Nee, nee, dat ziet U niet volledig: Het gaat tevens om iets anders: Moslims afschrikken!
  Maar ja, ik kan me tevens voorstellen, dat dat effectiever is, als het een bouwterrein voor een beoogde moskee betreft, want dan zijn de moslims vrijwel meteen op de hoogte en wenden zich terstond kokhalzend van de locatie af (gna, gna, gna….) In een geval als dit zijn ze er nog niet en zal het natuurlijk voor ze verzwegen worden.
  Toch blijft het op zichzelf een middel, dat inslaat: We moesten de Nederlandse abattoirs maar eens gaan plunderen voor het goede doel! (LOL!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Gasso zegt:

   Als je moslims wil afschrikken, moet je daar gewoon een stel dooie asielige zoekers neerleggen….hehehe.

   Like

   • Thom zegt:

    Jajaja dat mag je natuurlijk alleen maar denken en niet hardop zeggen.
    Deze methode is vroeger met succes gebruikt overigens door Vlad III vorst van Walachije. Vlad hield wel van grapjes. Toen de Turkse sultan bodes stuurde om de belasting te innen liet Vlad hun tulbanden op hun hoofd vast spijkeren. Bij een van de gevechten met het Turkse leger had Vlad ruim 20.000 Turken gevangen genomen en gespietst. Bij spietsen gaat er een lans of stok in je anus door je lichaam en komt er bij je mond uit.
    Toen de rest van het Turkse leger aankwam passeerden ze het veld met de gespietste Turken.
    Het Turkse leger is toen ze dat zagen op de vlucht geslagen.
    Er zou dus niks nieuws onder de zon zijn. Maar dit mag je uiteraard alleen maar denken, pssssst.

    Like

 5. Sjaak zegt:

  Burgemeester Van der Knaap spreken ?
  U vraagt een gesprek met de burgemeester aan via zijn secretaresse, mw. R. Hagenbeek, telefoon (0318) 68 07 29. Of u stuurt een e-mail naar rona.hagenbeek@ede.nl.

  Like

 6. Nikki zegt:

  ‘Mogelijk houdt de vondst van de dode varkens verband met de demonstratie in Ede zaterdag’

  Mogelijk houdt de vondst van de dode varkens verband met de komst van islamistische kolonisten naar Lunteren: die zijn daar niet welkom.

  Niet Welkom.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Asielig behuizing 2016 !
  30 huisjes ! 2 slaapkamers-Dusche-ingebouwde keuken- zitgarnituur- gordijnen
  Potten, pannen en betgarnituren en niet te vergeten dat hun putzvrouwen alles
  blitzblank geputzt hebben !
  Natuurlijk een huismeester en een bewakingsdienst behoort ertoe.
  Na kort te rekenen reiken 950.000 euronen van de belastingbetaler
  natuurlijk niet uit ! Nu ja, dan Maar 10% erboven op, we betalen het
  ja niet zelf nietwaar ?
  Niks is te duur voor de gasten van Merkel/Ferkel !

  http://static3.fnp.de/storage/scl/importe/fnpartikel/rhein-main/main-taunus/1358002_m3w605h320q75v34392_hkr_Fluechtlingscamping_0_4c.jpg?version=1456056425
  Kriftel ist eine rund 11.000 Einwohner zählende Gemeinde im Main-Taunus-Kreis in Hessen. Wie vielen deutschen Gemeinden wurde auch Kriftel ein Anteil an der Invasion zugewiesen. Regimetreu wurde also nach Lösungen des von der Kanzlerin inszenierten Problems gesucht. Und nun ist es soweit, das „Höchster Kreisblatt“ meldet freudig, dass neben dem örtlichen Sportplatz eine „richtige kleine Siedlung mit 30 Häuschen“ entstanden sei. Alle in freundlichem Beigeton mit zwei getrennten Schlafzimmern, Dusche, Küchenzeile, Sitzbank und Gardinen. Töpfe, Geschirr und Bettwäsche werden die Bewohner selbstverständlich auch vorfinden. Bis zuletzt hätten Putzfrauen alles blitzeblank gewienert. Heureka!

  Weitere Fertigbaumodule werden einen Aufenthaltsraum bilden. Es gibt zahlreiche Waschmaschinen und Trockner. Bürgermeister Christian Seitz (CDU) freut sich. Am Montag beginnt die Einquartierung. Mitarbeiter des Rathauses und ein Arabisch sprechendes Empfangskomitee wird die Invasoren begrüßen.

  Der neue, zukünftige Hort der Gewalt des Friedens im Land wird selbstverständlich von einem Sicherheitsdienst bewacht und einen Hausmeister hat man auch angestellt. Man kann den „Schutzsuchenden“ vermutlich nicht zumuten eventuell einmal eine Glühlampe zu tauschen, da muss dann der Profi ran. Die Mittel von 950.000 Euro werden wohl nicht ausreichen, ist man sich im Rathaus sicher. Da muss man eben dann noch etwas drauflegen, so der Erste Beigeordnete Franz Jirasek. Was soll’s, auf Kosten des deutschen Steuerzahlers darf einem nichts zu teuer sein. Alles für die Gäste der Kanzlerin.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Vroeger werden linkse acties ludiek genoemd nu in de hedendaagse tijd realistische mensen vraagtekens zetten bij het multiculturele project “volksvervanging” en dit geheel geweldloos tot uitdrukking brengen met halve varkenskoppen noemt men het schandalig. Het “lievertje” in Amsterdam werd weleer overgoten met een brandbare stof en door provo’s in de hens gezet nooit werden dit soort acties en vergelijkbaar schandalig genoemd. Een paar varkenskoppen zijn dat natuurlijk wel.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Middelpunt van Nederigland.
  Prachtig.

  Like

 10. Geronimo zegt:

  Schitterende actie ! Wat is er dan wel schandalig aan een varken volgens deze softe burgemeester? Dat moslims er vies van zijn…so what? Wij niet, wij eten graag varkensvlees, kweken varkens al eeuwen om die reden, en hoeven dan ook met deze rot verwende moslims helemaal geen rekening te houden. Als ze tegen geen varkens en hun lekkere vlees kunnen, dat ze dan oprotten. Terug naar hun zandbakken, die geitenneukers. Wij hebben hen hier niet uitgenodigd, Ze zijn ongenode gasten met veel te veel noten op hun islamitische zang. Dat is pas schandalig, meneer de dhimmy burgemeester.

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Geweldige actie, maar de ellende is dat die volks en landverraders het niets interesseert dat je geen islamitische barbaren in de achtertuin wilt hebben, op de locaties waar onze ”bestuurders” zelf wonen komt geen islamitische barbaar in de buurt laat staan dat daar een AZC gebouwd wordt, jan met pet krijgt de verloedering in de schoot geworpen.
  Alle overleg van ambtenaren met burgers aangaande dit onderwerp is voor de democratische bühne, of je nu wilt of niet in het overgrote deel van de gevallen komt dat AZC er.

  Like

 12. Buffalo Bill zegt:

  Het enige waar ik moeite mee heb is als varkens speciaal voor dit doel zouden moeten sterven. Maar dat zal hier niet het geval zijn mag ik hopen. Daar zijn dieren te goed voor. Respect voor het leven ! Verder begrijpelijke actie. Waar recht onrecht wordt, wordt verzet een plicht las ik laatst ergens

  Like

 13. In elke supermarkt liggen spekblokjes…………………………………………………………!

  Like

 14. Elena zegt:

  Citaat…
  Van der Knaap noemde de actie “schandalig, een grove manier van je mening uiten

  Weet je burgemeester wat echt schandalig is ?…die nederlandse islamietjes die met ISIS vlaggen wapperen in de Schilderswijk.
  Dan nog erger..de haat door jouw gekoesterde islamietjes en andere Nederlanders naar het Joodse volk !!
  DAT is pas echt SCHANDALIG!!!!
  Klootzak van een burgemeester !!!
  Bah !!!

  Like

 15. Hans zegt:

  In Ede proeven ze al jaren volop van de islamitische multiklerezooi.

  Edenaren zijn (lees de geschiedenis) toch een redelijk strijdlustig volk.

  Maar iedereen is nog in slaap, een diepe slaap waaruit we langzaam wakker worden.
  Onze kinderen, die met mode bezig zijn, en met hun moeilijke kapsels, en met de smartphone zijn slap.

  Daar moet nog een hoop aan gebeuren.
  Die van mij zijn weerbaar, beide Kampioen Taekwondo geweest en beide de eerste Dan “Zwarte Band” gehaald. Die meppen er op als ze lastig gevallen worden.
  Gebeurt niet want monocultureel deze streek.

  Maarrrr: Ouders moeten hun kinderen gaan inprenten wat er gaande is.
  Mijn kinderen zitten op echt goede scholen (moslimvrij dus) maar als ik er naar vraag of er op die scholen over de multikulterreur wordt gesproken?
  Niet in de klas, niet in de pauze.
  Niet dus.

  Bereid ze zelf voor, ze zullen u dankbaar zijn.

  Like

 16. elisah zegt:

  Zou het niet grappig zijn als alle varkens gewoon zouden loslopen, door heel Nederland?

  Like

 17. John zegt:

  PUGNA PRO PATRIA

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Helaas heb je in Nederland weer een heel stel zogenaamde linkse “dierenactivisten” (ze zijn haast met zo erg geworden als de”asielzoekers, vluchtelingen en moslims”) die namelijk denken dat ze de boerderijdieren een warm hart toedragen en het leven van Europese boeren, van wie zijn afhankelijk zijn van brood, groentes, fruit enz., finaal aan het verzieken zijn!
  In werkelijkheid proberen dat soort nietsnutten, lapzwansen, parasieten en labbekakken gewoon iedereen de vernieling in te helpen die zij als bedreiging beschouwen maar dan richten ze hun aandacht op de verkeerde mensen! Lees dit bericht maar eens hoe dat tuig bij een boer in Boxtel toesloeg:

  Dierenactivisten bezetten boerderij in Boxtel, boze boeren verweren zich

  Ruim honderd (linkse) activisten houden op 13 mei 2019 een varkensboerderij in Boxtel bezet. Ze willen blijkbaar aandacht vragen voor het dierenleed (!?) in Nederland. In de loop van de middag verzamelden zich tientallen woedende boeren bij het bedrijf voor een tegenprotest.

  De twee protestacties verliepen aanvankelijk vrij rustig, maar de sfeer lijkt inmiddels grimmiger geworden. Enkele auto’s van die akelige activisten zijn door de boeren meteen in een greppel gekieperd. De ME is ter plaatse gegaan om ervoor te zorgen dat de situatie niet verder uit de hand loopt.
  De activisten die de boerderij bezet houden, horen namelijk bij de internationale actiegroep Meat the Victims. Die groep bezette eerder al boerderijen in Australië, Canada, Spanje en Engeland. Bij de actie van vandaag zijn ook betogers uit verschillende landen.
  De politie is nog altijd binnen om te onderhandelen met de actievoerders. “Het ziet ernaar uit dat het nog wel even gaat duren”, zegt verslaggever Kysia Hekster. “De activisten eisen dat media toegang krijgen tot de stallen om te laten zien wat er gebeurt dat schijnbaar bij alle Nederlandse boeren dieren slecht worden behandeld . Ook willen ze dat zij zelf de mogelijkheid krijgen zieke dieren mee te nemen.”
  Willen die idioten dan soms al de zieke dieren, waaronder de varkens, gaan inenten, met de fles grootbrengen en daarna in de vrije natuur loslaten? OF anders kunnen ze die dieren net zo goed loslaten voor AZC’s en moskeeën!

  De boeren die een tegenprotest vormen zijn het duidelijk niet eens met de activisten, zegt Hekster. “Zij zeggen dat er geen deal met hen te sluiten is.”

  ‘Onacceptabel’

  Minister Schouten van Landbouw noemt het totaal onacceptabel dat het boerenbedrijf wordt bezet door de hypocriete activisten. “Dit is een van de bedrijven die ons voorzien in ons dagelijks voedsel. Dat moeten zij kunnen doen zonder continu over hun schouder te hoeven kijken en geïntimideerd te worden.”
  De activisten hadden bijvoorbeeld ook gras en hooi kunnen gaan eten om daarvan in leven te blijven!

  CDA-Kamerleden Jaco Geurts en Madeleine van Toorenburg zijn ter plekke “om deze boer en zijn gezin te steunen”, meldt het CDA op Twitter.

  ‘Laten zien wat er gebeurt’

  Rond het middaguur vielen de actievoerders de boerderij aan de Brede Heide in Boxtel (waarbij ze het niet erg netjes hielden omdat ze ziektes kunnen meenemen die varkens fataal kunnen worden) binnen. Buiten verzamelden zich nog eens tientallen betogers achter linten. “Wij willen daarmee de actievoerders in de stal steunen”, zei de Nederlandse actievoerder Mikki de Gier tegen Omroep Brabant.
  En weten ze dan soms ook niet dat boeren in Nederland en Europa al jaren worden onderdrukt door die EU-klootzakken in Brussel waarvan de meesten nog niet het verschil tussen haver en gerst of tussen en koe en een stier kunnen zien!

  Volgens De Gier is de actie niet persoonlijk tegen de boer gericht. “Wij willen vooral laten zien wat er over het algemeen binnen in de stallen gebeurt.”
  Laat De Gier anders maar met al die activisten de bossen ingaan om daar noten en bessen in te gaan plukken om daarvan in leven te blijven, in plaats van op al die boeren te kankeren of gewoon klagen in Brussel! Zij bijten al jaren de hand die hen voedt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s