Duitsers, verdedig jullie land!

Screenshot_76

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Verdedig jullie cultuur en verdedig jullie religie! Laat je niet inpalmen door dubieuze religies, die een afslachter van Duitsers en een onthoofder van Joden als profeet volgen. Verdedig jullie waarden en verdedig jullie land. Smijt de mensen die jullie cultuur en jullie religie, doordat ze een afslachter van Duitsers als profeet volgen, niet accepteren, het land uit. Met het verheerlijken van een onthoofder van Joden en afslachter van “ongelovigen” laten deze mensen zien dat ze voor jullie geen enkele achting en geen enkel respect hebben. Ze laten het hierdoor zien, dat ze weliswaar jullie land binnenkomen, maar zich desondanks niet van een profeet ontdoen die de Duitsers afgeslacht en uit het land verdreven zou hebben. Zodoende tonen zij hun volslagen min achting ten opzichte van het Duitse volk.

Er bestaat geen excuus voor mensen die een afslachter van Duitsers als profeet volgen en tegelijkertijd in het land van de Duitsers wonen. Geen enkel. Deze mensen hebben de Duitsers aldus verraden door deze man als profeet te volgen en zolang ze zo’n man als profeet volgen, doen ze het elke dag weer. Daarvoor bestaan geen compromissen. Óf men volgt een afslachter van Duitsers en onthoofder van Joden als profeet, of niet.

Zowel de “ongelovigen” als de Joden en atheïsten zouden daar hun consequenties uit moeten trekken en niemand hun land binnenlaten die zo’n hartgrondige “ongelovigen” en Joden-hatende religie aanhangt en als ze dat dan toch gedaan hebben, zouden ze hun fout weer terug moeten draaien. De mensheid heeft geen behoefte aan een religieuze gemeenschap die een onderdrukker van vrouwen, afslachter van ongelovigen, kinderontmaagder en Jodenonthoofder als profeet volgt. Daaruit ontstaan de oorlogen overal ter wereld tussen de religies en culturen. Alleen daaruit.

De machtigen overal ter wereld gebruiken dit gegeven voor hun eigen doeleinden en stimuleren de mogelijkheden voor deze ongelovigen hatende religieuze gemeenschap om wereldwijd oorlog, moord, doodslag en chaos in alle landen te bedrijven. Ieder mens die een man, die ongelovigen  afgeslacht en hun vrouwen tot slaaf gemaakt heeft, volgt als profeet haat de ongelovigen. IEDER mens. Dat toont hij met de verheerlijking van zó ’n man als profeet. Smoezen beledigen wat dit betreft slechts het gezonde mensenverstand. Het verdedigen van zulke mensen bevordert de wereldwijde oorlog. Alleen wie helder en duidelijk naar voren brengt wat deze mensen feitelijk doen en wie Mohammed in werkelijkheid was, bevordert de wereldwijde vrede. Alle anderen ondersteunen hun eigen vernietiging en hopen door een vermeende vrede dat zij de oorlog buiten hun land kunnen houden. Aan dit misverstand zijn al meer dan 57 landen, die reeds werden geïslamiseerd, ten prooi gevallen.

De Duitsers kunnen hun land slechts naar behoren verdedigen als zij de islam, en daarmee alle moslims, de deur wijzen. Anders zijn zij, net als alle andere 57 landen vóór hen, gedoemd ten onder te gaan, aangezien met elke moslim die hun land binnen komt hun kans op ondergang stijgt. Dan gaat de vrede verloren, de mensen- en vrouwenrechten, de vrijheid en de zelfbeschikking voor iedere unieke burger van dit land. Dan moeten zij zich aan het geweld en aan de de grondig  vrouwen- en mensen verachtende wetten van de islam onderwerpen.

De Duitsers zouden moeten weten waarmee zij zich met hun zogenaamde kosmopolitisme inlaten, dat niets anders is dan elke vorm van openheid in een wereldwijde gevangenis te veranderen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duitsers, verdedig jullie land!

 1. delamontagne zegt:

  Helemaal mee eens met dit artikel, maar het geldt evenzeer voor NL.
  Als ik nu zo,n diep-treurig artikel lees van die slager die nog wel “varkensvlees” wil verkopen, ( centjes……! ), maar dan STIEKUM.
  Wat een verachtelijke dhimmitude mentaliteit.
  Ik heb geen idee hoe de gemiddelde NL-er over islam denkt, laat staan hoe dat bij Duitsers is.
  Ik kon het zelf 40 jaar geleden al niet begrijpen dat er in NL over gesproken werd alsof ,t ook “‘één-van-de-vele” religies zou zijn.
  Het had vanaf begin verboden moeten worden………

  Like

  • Ja, nu U er over begint: Ik had net een zeer spinnig comment aan het adres van die slager en die klant gewijd, toen het artikel plotseling in het niets leek te verdwijnen! Met mijn mooie comment! Kreun! (LOL!)
   Heeft onze webmaster het soms om de één of andere reden verwijderd?
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Bert, had er dan satire bij de kop van het artikel vermeld/geplaatst.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Had ik ook kunnen doen, maar dat blijft verwarrend.

    Like

   • Edjan zegt:

    Theresa, dat heb ik ook wel eens. Floep! En weg is het. Dan denk ik dat ik misschien niet op het verzendknopje heb gedrukt en schrijf het nog maar eens. Zelfde resultaat. Als je je bericht eerst kopieert en dan plakt en opnieuw verzendt, krijg je een bordje te zien dat je dit al geschreven hebt.

    Ik weet niet wat er aan de hand is. Het is iets technisch, weet ik vrijwel zeker. Bijna altijd zie je je artikel dan toch wel op de site verschijnen. Misschien (eigen theorie) is het postvak van de webmaster dan overvol en gaat het bericht dan automatisch een andere route? Want bij voorkeur gebeurt dit met langere reacties. Daarna raakt een kort bericht nl niet weg.

    Ook wel eens meegemaakt dat een bericht voorgoed verdween, waarschijnlijk omdat de heer Bron toen net het artikel uit de map “recente berichten” naar de map “recente reacties” verplaatste. Tja, het is allemaal niet feilloos ….

    Like

   • Dan zullen er op die hoax wel mooie commentaren gekomen zijn, stel ik me zo voor!(Proest!)
    Het is wel één van de redenen, dat ik persoonlijk af en toe geneigd ben, te zeggen: “Zeg sommige dingen liever niet, ook niet voor de grap.”
    Zelf heb ik geen moment gedacht aan de mogelijkheid van hoax; daarvoor zijn we de laatste tijd op dit gebied té veel krankzinnigheden tegengekomen, die géén hoax waren.
    (Anderzijds weer een opluchting, dat dít het wel bleek te zijn. Pfffff….stel je toch vóór…..!)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Duchesne zegt:

    hier idem. maak ik iets, ineens weg.ik denk dat het geen toeval is maar censuur, men zal nog niet alles kunnen lezen en beoordelen maar mensen die vaker reageren zullen bij staatsveiligheid wel een afdruk van hun pc hebben en men zal wel een lijst hebben met aan te houden personen indien er een noodwetgeving komt. daarbij zal iedereen die effectief commentaar geeft ook horen. vrijheid is dood, het is wachten op de chaos.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 21 februari 2016 om 12:52 en anderen:

    “Ook wel eens meegemaakt dat een bericht voorgoed verdween”

    ik schrijf een (uitgebreide) reactie voor de zekerheid altijd eerst in Word en sla die op voordat ik hem hier kopieer en plak.

    Een kortere reactie kun je hier in een vakje typen en dan kopiëren voordat je op het verzendknopje klikt. Kun je hem later altijd nog een keer plakken als hij verdwenen mocht zijn.

    Like

   • Edjan zegt:

    Nogmaals: het is een technisch probleem, geen censuur, geen boze webmaster.

    Het kopiëren en plakken in een tekstverwerker is idd een goede oplossing en bij langere stukken doe ik het altijd. Maar meestal verschijnt de tekst later toch.

    Like

 2. Vederso zegt:

  Wie stuurt deze vertaling even door aan de politie van Ede?

  Like

  • Thom zegt:

   Wat een onzin dat “EROBERN”. Ze veroveren niks, ze krijgen het zo maar in de schoot geworpen en mogen nog een welkomstliedje aanhoren ook.
   hopelijk hebben de Duitsers nog iets van het oude bloed van hun voorvaderen, hoewel?
   De Zweden hebben als vikingen en en varjagen mede Rusland gesticht. Wat zijn de Zweden nu als eens zo trotse afstammelingen van de grootste krijgers uit de geschiedenis.

   Like

 3. Elena zegt:

  Nu nog een hoax……zal snel werkelijkheid worden..
  Al langer vragen wij ons af…..wat is de volgende eis van de mossels?
  Dan zeggen wij….dat de volgende eis is…GEEN varkensvlees in de schappen bij de super…of geen slagerij wat varkensvlees verkoopt.
  Immers de mossels zouden beledigd worden bij het zien van varkensvleees.
  Of erger….de mossels willen niet kopen in een winkel waar varkensvlees in het schap ligt,

  Velen van ons zijn opgegroeid met het spaarvarken…zo’n varkentje met een gleuf op de rug.
  Helaas hadden we niets te sparen, maar het varkentje was schattig om te hebben.
  Bij het aantreden van de vele mossels in ons landje, verdwenen de varkentjes als sneeuw voor de zon.
  De echte reden was……
  De mossels zouden beledigd kunnen zijn.
  Dan onlangs kwam een hooggeplaatste mossel naar Frankrijk..alle naaktbeelden werden afgedekt…de mossels zouden beledigd kunnen zijn.
  Op scholen wordt slechts halal geslacht vlees beschikbaar gesteld……de mossels zouden beledigd kunnen zijn.
  Gisteren een PEGIDA protest….iemand zette een kindermutsje (wat het uiterlijk van een varkentje had) op zijn hoofd , persoon werd door de plisie gearresteerd, de mossels zouden beledigd kunnen zijn.
  Zo kan ik nog even doorgaan.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Elena,

   enkele dagen geleden las ik in de krant dat er veel strenger toezicht komt op het slachten van dieren. Het gaat om halal geslachte dieren en dieren die op de Joodse wijze zijn geslacht. Er komen inspecteurs die erop letten dat dieren die onbedwelmd gedood worden, niet langer dan 45 seconden mogen lijden. Is dit wel het geval, dan moeten de dieren direct uit hun lijden worden verlost.
   Verder komt er toezicht dat wij, die geen halal vlees willen eten, dit ook niet stiekem aangeboden krijgen in de winkels. Als dieren halal geslacht zijn moet dit erop staan. Zo wil men voorkomen dat mensen die alleen verdoofd geslachte dieren willen eten, toch halal geslachte dieren op hun bord krijgen.

   Wat mij betreft zouden dieren alleen nog maar verdoofd geslacht mogen worden, maar dat zie ik niet gebeuren.
   Er komen keurmeesters in de abattoirs.

   Moslims worden binnenkort streng gecontroleerd.

   Like

 4. Wachteres zegt:

  Net in de SonntagsZeitung gelezen: 31 Bürgerwehren sind in Niedersachsen aktiv.

  Die Sicherheitsbehörden haben in 31 Städten und Kommunen Niedersachsens Aktivitäten von Bürgerwehren registriert.

  “Das Gewaltmonopol liegt beim Staat, Tendenzen die dieses Prinzip zu unterlaufen versuchen, müssen von uns sehr genau beobachtet werden”, sagte Innenminister Boris Pistorius (SPD) in Hannover.

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Ik las straks over zuid Afrika en de boeren daar en de mogelijke emigratie naar Hongarije. Zuid afrika, ooit een welvarend land waar nu zelfs de politie niet meer veilig is. Overheidsbanen enkel voor zwarten, en steeds toenemender armoede bij de blanken. En net als Zimbabwe zijn het vooral de boeren die worden uitgeroeid. Precies die kant gaan wij ook op.
  Ondergang door massa immigratie. De aankomende stortvloed is nog niet bekend gemaakt, maar afgelopen maand werden dagelijks tussen de 3200/3600 vluchtelingen geteld in Griekenland. Dat zijn diegenen die geregistreerd worden. In Afrika staat ondertussen een legioen te wachten om naar Europa te komen waar de honden geen brood van lusten. En nog zwijgt de Nederlandse pers en nog onderneemt de EU geen aktie.
  Zweden, zal sluiten, Duitsland ook en uiteindelijk is Nederland het afvoerputje. Hier zal men niets doen om de boel te stoppen. Hier word het openbare leven binnen enkele maanden ontwricht. Stemmen in 2017 zal heel summier zijn, de kans is groot dat er niets meer te stemmen valt.

  Like

 6. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  West Europa! Verdedig je. We worden voor de derde keer belaagd door de barbaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s