“Europa kan deze immigratie niet aan”

Screenshot_8

Christopher Caldwell

(Door: Kleis Jager)

‘Een Syriër vergt meer van het ontvangende land dan een Hongaar.’

INTERVIEW. De Amerikaanse schrijver en journalist Christopher Caldwell volgt de Europese immigratiecrisis op de voet. ‘Het is naïef om te denken dat mensen die onderdrukking en geweld ontvluchten westerse waarden bewonderen.’

Hij was laatst nog in Duitsland en Oostenrijk en bezocht net het migrantenkamp in Calais waar heel Europa schande van spreekt. Christopher Caldwell, auteur van het geruchtmakende boek over immigratie ‘De Europese revolutie, hoe de islam ons voorgoed veranderde’ (2009), wil het allemaal zelf zien.

Over wat hij moet vinden van Calais, waar enkele duizenden migranten verblijven, Caldwell is er nog niet uit. “Mensen bivakkeren daar in de modder, omdat ze niet in Frankrijk of een ander Europees land willen blijven. Ze willen met alle geweld naar Groot-Brittannië, omdat ze daar familie hebben, omdat ze de taal al kennen of die snel denken te leren, omdat het leven als illegaal er makkelijker is. Maar geen van die redenen overtuigt mij echt, het blijft een raadsel. Er komen nog steeds nieuwe bewoners bij, terwijl het vrijwel onmogelijk is geworden de overkant te halen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Europa kan deze immigratie niet aan”

 1. Thom zegt:

  Hoe kan een landverradersblad als Trouw dit artikel plaatsen? Zodra Wilders hetzelfde soort waarheden verkondigt wordt hij afgebrand. Dat dit artikel gep[ubliceerd wordt is geen toeval. Het betekent dat ze hun handen proberen te wassen in onschuld. Neen Trouw, nee Volkskrant, neen CDA, D’66, VVD en bijna alle andere politieke partijen plus Wientjes de pleefabrikant: Jullie zijn schuldig.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Dit zijn Immigranten ?

  Like

  • Mirjam zegt:

   Deze film bewijst alleen maar meer de noodzaak dat heel het moslim gezindte uit Europa verbannen moet worden en de grenzen dicht. Heel het volk van Europa moet zich daarvoor inzetten, want anders heeft geen enkele burger van de landen binnen Europa nog een toekomst hier. De grenzen moeten dicht en alles van dat schorem moet eruit en niets anders.

   Like

 3. BertG. zegt:

  En zet dit dan eens naast al die illegalen in Calais.
  Zoek de verschillen.

  Het CDA wil een groepje stadsnomaden in Amsterdam financieel helemaal uitkleden. Volgens de Christen Democraten is het volstrekt belachelijk dat gewone burgers huur of hypotheek en OZB betalen terwijl dit groepje landkrakers gratis woont. Al zijn de stadsnomaden zelf een heel andere mening toegedaan…
  http://www.powned.tv/overpowned/aankondiging_studio_powned/2016/02/video_cda_wil_eind_aan_gratis_1.html

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  “Maar geen van die redenen overtuigt mij echt, het blijft een raadsel.”
  Zo’n raadsel is het niet, de geïslamiseerde verzorgingsstaat lokt gewoon…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s