Rutte en de bom onder het Oekraïne-referendum . . .

Screenshot_85

(Door: Guido J.)

Het is regelrechte overheidspropaganda. Dat is wat Mark Rutte presteert met zijn geheime, maar inmiddels weer uitgelekte strategie over het zodanig trachten te beïnvloeden van Nederlanders, dat zij ‘JA’ stemmen tijdens het volksreferendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Maar wat er in de officiële berichten natuurlijk niet bij wordt gezet, is dat Nederlanders naar Rutte’s wens, geen ‘NEE’ dienen te gaan stemmen. (En nee, dat is niet hetzelfde als ‘JA’ stemmen!!)

Het is opnieuw gepiepel van de hoogste plank door ‘onze minister-president’ met zijn club van ja-knikkende mede-VVD-ers en PvdA-ers..! Maar waarom zouden we als Nederlandse burgers niet gewoon mogen WEIGEREN dat we Oekraïne toelaten tot de EU? Want daar gaat het uiteindelijk toch om? Volgens GeenPeil, de club die het referendum voor elkaar kreeg, is het associatieverdrag het begin van een Oekraïens lidmaatschap van de EU.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Eurofielen, EUSSR, Oekraïne, propaganda, PvdA, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Rutte en de bom onder het Oekraïne-referendum . . .

 1. sammy zegt:

  Oekraïne zal nooit in de eu komen als de debielen ja knikken zal dat uitmonden op een oorlog met rusland

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Als we nou weten dat Rutte vurig de wens van Geert Wilders tot het uitschrijven van corrigerende referenda wenst tegen te houden omdat “we leven in een parlementaire democratie” en vele hoge ambtenaren een baantje in Brussel als natte droom hebben (zie o.a. Bolkestijn en Timmermans) is het weinig geheim dat de overheid een strategie heeft om burgers te manipuleren vooral niet dwars te liggen op de weg naar Brussel, laat staan de expansiedrift van die EU ongemoeid te laten. Dromen zijn kennelijk slechts voor ambtenaren, de rest van het gepeupel kan en mag volgens deze schijnelite kennelijk alleen blij worden van alcohol en seks.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Gemeente Barneveld frustreert referendum.
  Voor de gemeenteraad verkiezingen richten ze 38 stemlocaties in, dit terwijl het voor de verkiezingen niet uitmaakt of er 10.000 of 20.000 stemmen uitgebracht worden, de te verdelen zetels worden gewoon verdeeld zoals de uitslag aangeeft.
  Bij het komende associatieverdrag referendum slechts 20 locaties
  en doet het aantal stemmen er wel degelijk toe, daar moet minimaal 30% der kiesgerechtigden een stem uitbrengen.
  Het zou de gemeente sieren zich neutraal op te stellen en gewoon alle 38 stemlocaties te handhaven.
  Het moge duidelijk zijn dat dit referendum er wel degelijk toe doet, de uitslag kan van grote invloed blijken op de Barnevelder en Nederlandse bevolking.
  Associatieverdrag Oekraïne:
  handelsverdrag, financiëel ondersteuningsverdrag, een militair ondersteuningsverdrag en een integratieverdrag met de €U.
  Handelsverdrag; Oekraïnse economie vergelijkbaar met de provincie Noord-Holland. Valt onder €U en is reeds in werking en blijft dat.
  Hier stemt u over:
  Financiëel ondersteuningsverdrag; Oekraïne is zo ongeveer failliet, passen meer €uro’s in dan in Griekenland; gaat ons geld kosten.
  Militair ondersteuningsverdrag; Burgeroorlog gaande, Kiev Nazi’s, €U en CIA tegen mensen die voor meer samenwerking met Rusland zijn, Separatisten genoemd; daar mengen we ons liever niet in.
  Integratieverdrag met de EU; Vrijheid zich overal in de €U te vestigen, uitwaaieren over uitkeringsvriendelijke landen; zitten we niet op te wachten.
  Met corruptie staat Oekraïne op plaats 130 van 168.
  In dezelfde lijst Nederland op plaats 5 van 168.
  Kortom, wilt u geld inleveren, een oorlog in gerommeld worden en er 1000den werklozen bij: stem JA
  Wilt u het voorgaande niet: stem NEE

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  De verachtelijke miskleun Rutte liegt en bedriegt.
  Waarom mag die bijna onderste steen van de MH17 aanslag en vernietiging pas na het referendum zichtbaar worden? Zou het soms kunnen zijn dat dit een daad was van Kiev, CIA en €U?
  Tijd voor nieuwe verkiezingen!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Elke keer als ik de kop van die vent zie (na z’n recente ‘komische’ optreden tijdens die schranspartij), moet ik denken aan dit nummer:

  Like

  • Republikein zegt:

   Jeetje, the Kinks, a well respected man en dedicated follower of fashion en Lola en mr. pleasant en alcohol en acute schizophrenia blues etc.
   Mooie muziek.
   Deze voor jou uitgezocht, geinig he!

   Bij Fubar mooie jukebox.

   Like

 6. Er is toch al geen betere remedie dan BN’ers om mij compleet mijn kop in wind te laten gooien, dus dat zit wel snor.
  Ze kunnen met z’n allen hoog of laag springen, het is en blijft NEE.
  (Maar ja, nu al die andere onnozele halzen in dit land nog….)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Geloof die verdomde land en volksverraders niet,
  dat verdrag komt er, dat is allang bekonkeld reken daar maar op.
  Er ligt natuurlijk een draaiboek klaar voor het feit dat de bevolking een massaal NEE laten horen, er zal, zoals er voor het referendum ook gedaan is, net zolang omheen worden geluld, gelogen en bedonderd dat jan met de pet door de bomen het bos niet meer ziet, zodat hij er zich van ellende maar bij neerlegt.
  Zou u voor dan wel tegen stemmen, na het referendum bent u als burger weer totaal onbelangrijk.
  de afbraak van de democratie, van Nederland, gaat gewoon vrolijk verder,
  in 2017, het verkiezingsjaar, dan bent u weer van tel.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @C.A. Barstow: 17.56. uur. Dat heeft U goed gezien. Ik ben het referendum uit 2005 NIET VERGETEN, waar 62% van de Nederlandse opgekomen kiezers, NEEN zei, tegen het ontwerp van een Europese Grondwet. En wat deed ene Balkenende? Deze zijden sok, ging naar Lissabon, en liet daar weten dat ONS NEEN, gewoon JA moest zijn, na enkele aanpassingen in de tekst! De democratie is kapot in ons land! Tevens is het fnuikend dat het slechts een “raadgevend referendum”, is, in plaats van een “bindend referendum”. Maar een bindend referendum gunnen de LINKSEN en de politiek-correcte elite ONS niet, want dat zou pas echt DEMOCRATISCH zijn. Ik ga in ieder geval NEEN stemmen!

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Ze zijn alleen maar bang dat hun toekomstige mooie EU baantjes verdwijnen, want om de Nederlandse bevolking geven ze geen zak !!

  Like

 9. Jean zegt:

  De redding van Europa kan bekomen worden door gewoon die EU misdaadorganisatie volgepropt met zuipers en leugenaars totaal uit te schakelen, het is zelfs een win win realisatie nl. miljarden in de eigen pocket en geen vreemdeling meer binnen enkel massaal buiten ermee want het geweld en de barbarij waaronder verkrachtingen en moorden komt ons de strot uit.
  Uiteraard zijn niet alle moslims terroristen maar alle terroristen zijn wel voor 99% moslims.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Goeie democratische samenwerking!…
  Het volk gaat op de barricaden tegen de tsjunami van ‘vluchtelingen’…. Overal arrestaties etc…
  De regering probeert op ondemocratische wijze de wil van het volk te breken inzake het afsluiten van verdragen met nazi-regiems etc.
  De regering loopt aan de leiband van ondemocratisch gevormde instituten zoals de EU,
  waarbij ze willoos datgene doen wat het volk niet wil!…
  Waar gaat dat naar toe? Jawel naar een pure revolte….!!!!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Gedenk MH17 als u nog twijfelt om te gaan stemmen. Aan zoveel landgenoten die maanden lang daar in de velden hebben gelegen omdat de EU zo nodig uit moet breiden. Nexit graag.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Ze zullen alle mogelijke middelen benutten om u het stemmen lastig te maken, door veel minder stembureaus open te stellen. Dat is misselijk makend! Je kunt hieraan duidelijk zien dat ze als de dood zijn dat er nu misschien wél eens een grote(re) opkomst zal zijn, en vooral dat er massaal NEE gestemd gaat worden!

  Lekker democratisch allemaal!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Nee, Cathja, daar hebben ze “helaas” geen geld voor … maar ze hebben wèl geld voor een propaganda-actie! Dan weet je wat ze van plan zijn.
   Democratie is een woord uit grootmoeders tijd.

   Like

 13. sammy zegt:

  als we het halen rond om Syrië zijn zij troepenmachten aan het neerzetten, Engelsen Amerikanen dit word oorlog tegen de Russen.
  als men het referendum manipuleert word het oorlog met Rusland die gaan nooit akkoord met Oekraïne bij de eu. dus dat gaat nog wat worden.

  Like

 14. Pegidafan zegt:

  http://www.cafeweltschmerz.nl/adjiedj-bakas-en-arno-wellens-deel-2-politiek-en-oostblokcriminelen/ . Kijk aub deze documantaire van adjies kabas . Over de overweldigende corruptie in Oekraine .

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik geloof ’t allemaal wel, in Nederland is het geen haar beter als ik de berichten van allerlei corrupte politici mag lezen (opvallend vaak van de VVD), alleen proberen partijen het in de doofpot te steken. Zo ook met verschillende misstanden rondom de AZC’s, waar het natuurlijk één grote explosieve situatie is. We worden met z’n allen wederom in slaap gesust om zoveel mogelijk incompetentie van werkschuwe politici te verbloemen. Het land uit de problemen halen, daar hebben de dames en heren politici niet voor getekend. Luilekkerland was toch de utopie?! Hoezo over de ruggen van anderen? Dan hadden die anderen maar net zo ‘slim’ moeten zijn als de intelligentsia (verwende kleuters zonder echte levenservaring) en als een kip zonder kop over allerlei hot items moeten leren oreren, in plaats van zich nuttig proberen te maken voor de samenleving. Braaf zijn is voor de massa. Als je schopt tegen de massa, dan spring je eruit. Op die manier eruit springen is de enige toegestane vorm om jezelf te onderscheiden. Iedere andere manier wordt zwaar bestraft. Over de lege 4-baans snelweg razen met 180 km/u is een doodzonde, ook al gaat alles goed, maar als communistische terroristen van het ANC mede-zwarten die zij betichten van collaboratie met ‘de blanke’ een met benzine gevulde autoband om de nek hangen en die aansteken terwijl het slachtoffer geboeid is, het smeltende rubber in het lichaam brand tot het slachtoffer dood is, mede door verstikking in de giftige gassen, dan is dat enkel reden tot subsidie (aanmoediging) tot op de dag van vandaag, deze eeuw al minimaal een miljard mede via de EU. Zie het boek ‘Minderheid in eigen land’ van PVV-Kamerlid Martin Bosma voor meer informatie.

   Like

 15. Andre zegt:

  Ik stem op 6 april overtuigd tegen:

  “Militaire operaties inzake crisisbeheer” (art. 10, lid 1)
  “Werkgelegenheidsmogelijkheden voor Oekraïense werknemers” (art. 18, lid 1, sub A)
  “Een op termijn visumvrije regeling” (art. 19, lid 3)
  “Financiële bijstand via de relevante EU-mechanismen” (art. 453) “vastgesteld op basis van de behoeften van Oekraïne” (art. 455).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s