Associatieverdrag draait wél om EU-lidmaatschap

Screenshot_12

Laat u niets wijs maken. Het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne draait wel degelijk om toetreding tot de EU. Hier is het overduidelijke bewijs. Neem even de tijd en lees wat voorstanders, politici en media u niet willen vertellen.

Op woensdag 6 april 2016 mogen we stemmen over het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne.[1] Meer dan 400.000 mensen hebben mogelijk gemaakt dat er een raadgevend referendum komt over het verdrag via een referenduminitiatief van Burgercomité EU, het Forum voor Democratie en GeenPeil.[2] Het is de eerste keer dat zoiets in Nederland wordt georganiseerd,[3] maar desondanks zijn dames en heren politici niet erg enthousiast en wilden ze het referendum meer dan graag negeren.[4] Waar veel politieke partijen überhaupt geen voorstander blijken te zijn van het raadplegen van de bevolking buiten de verkiezingen om, lijkt nu ook D66 − nota bene ontstaan uit onvrede over beperkte democratie en warm pleitbezorger van referenda[5] − even niets op te hebben met directe democratie. Partijleider Alexander Pechtold riep zijn collegae in de Kamer op om de mening van de burger niet doorslaggevend te laten zijn.[6] Een vreemde oproep van een democraat iemand waarvan vervolgens bleek dat hij het verdrag zelf niet eens had gelezen.[7] Ook oud D66-politicus Laurens Jan Brinkhorst laat zijn democratische hart spreken en vindt het“onzinnig” om de burgerbevolking te raadplegen.[8]

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Censuur, D66, democratie, Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Oekraïne, politici, PvdA, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Associatieverdrag draait wél om EU-lidmaatschap

 1. jungleelephant zegt:

  Stemmen is dus wel degelijk van groot belang op 6 april!Nu des te meer!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Natuurlijk neen.
  Als we de datum halen, er wordt oorlog aangekondigd!
  The US/UK has ordered over 350,000 troops, 20,000 Tanks, etc to the Syrian Boarder as Turkey And Russia Gasp!!! In the mean time FEMA is Beta Testing a Bank Holiday 18th – 21st on US Banks as Bank Stocks Plummet. BE READY FOLKS
  http://financearmageddon.blogspot.nl/2016/02/ww3-to-start-in-11-days-as-350000.html

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Associatieverdrag is voor beide kanten slecht voor de bevolking.
  Oekraïne wordt leeggehaald door multinationals en de EU-belastingbetaler kan de bevolking daar onderhouden.
  Rutte, wat bent u voor een premier, u dient de Nederlandse bevolking wel op een hele slechte manier, een gekozen politicus onwaardig.
  Vertel het door mensen, praat erover binnen je kenniskring.

  Zegt het voort, zegt het voort en laat ze eventueel het stuk van de Britse minister Gove ook lezen.

  Like

 4. Goed uitgelegd, hoor, maar zoveel woorden zijn er überhaupt niet voor nodig:
  Het ligt heel simpel: Dat referendum kómt er nu en als de politici dan nog de burgerij gaan oproepen om het te negeren, met andere woorden: Om GEEN gebruik te maken van hun stemrecht…….dan weet je dus, dat het foute boel is: Als ze een zuiver geweten hadden gehad, hadden ze vertrouwd op de uitkomst en de kiezers zeker niet het tegengestelde advies gegeven,van wat in het kader van de Democratie al sinds mensenheugenis gegeven is.
  Dat is, zogezegd, verdacht:Deze lieden streven aldus níet langer naar democratie!
  En verder weten ze niet, waar ze het over hebben in hun poging, de nee-stemmers aan te duiden: Putin-lovers? Ik alvast niet, weet ik van mezelf! Maar zo zwart-wit kun je het doodgewoon niet zien. Ze zeggen zelf, dat de zaak gecompliceerd is, nou, dat is hij ook. Maar juist daarom moet je vrezen, dat elke neiging om toe te geven aan hún argumentjes tot een dieper verstrikt raken in de fuik van de EU leidt. Daarom is en blijft het, wat mij betreft, NEE.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Laat u niets wijs maken. Het associatieverdrag tussen de Europese Unie en Oekraïne draait wel degelijk om toetreding tot de EU. Tja eerlijk gezegd het zou mij worst wezen wat de bestuurlijke elite van plan is. Mijn stem gaat naar het nee kamp hoe dan ook, elke manier om dat zooitje ongeregeld in Den Haag dwars te zitten dat is mijn insteek punt en perspectief.

  Het niet bindende referendum geeft toch de mogelijkheid om de ‘visionair’ Rutte in verlegenheid te brengen, van dit simpele gegeven daar put ‘k mijn motivatie uit om nee te stemmen. Men kan doen en laten en praten als Brugman, Oekraïne wordt in de nabije toekomst hoe dan ook lid van het walgelijke ondemocratische monstrum EU.

  Aan het op nazi roots gebaseerde project EU heeft een lange geschiedenis en is door veel verraderlijke politici goed gepraat op allerlei mogelijke manieren en het gewone volk trapt er steeds met beide benen in. Er is mijns inziens geen weg meer terug, men kan selectief verontwaardigd regeren maar dat helpt niet om het megalomane EU project de rug toe te keren, de enige kans die voorhanden lijkt te liggen is dat met het aanstaande Engelse referendum de Britten voor een Brexit kiezen.

  Een van de grote EU lidstaten moet het voortouw nemen om zo de EU te dwingen om democratischer te worden, en de nationale soevereiniteit weer in ere hersteld te worden. Het Schengen verdrag moet van tafel en de Europese buiten grenzen moeten door gezamenlijke inspanningen hermetisch afgesloten worden. Het asiel en immigratiebeleid moet ook drastisch op de schop en de ‘asielzoekers’ welke geen kans maken op een status moeten zo snel mogelijk terug naar het land van herkomst.

  Alle illegaal verblijvende gelukszoekers idem, dito linea recta een enkeltje naar hun verrotte thuislanden. De islamisering van Europa dient hoe dan ook terug gedraaid moeten worden, want mijns inziens heeft deze laatste het kantelpunt reeds overschreden, en dat zal een klus worden van een lange adem….

  Like

 6. semper fi zegt:

  NEEEE en altijd NEEEE tegen de EU
  Als gepensioneerde heb ik mijn
  mooiste tijd gehad ,de jaren die ik nog mag beleven zullen denk ik een ellendige tijd worden !!
  Alle ellende wordt in dit land binnen gehaald,de verraders lachen ons uit,waar maak je je druk om?
  Nu weermooi weer spelen om
  mensen te motiveren ja te zeggen !!!!!!!!
  Zoals gebruikelijk worden de strijders die ook deze site aprecieren weggezet als raccisten en doemdenkers!
  Ik wens jullie veel sterkte de pleuris breekt straks uit
  De PHBEA is reeds afgetankt ,,wedden??(maxicosie en gevolg heeft al de koffers gepakt, herstel, dat laten ze doen!!GRRRRRRR
  Houzeee!

  Like

 7. bokito zegt:

  semper fi ze zijn al vertrokken

  Like

 8. Oekraïne vertoont veel eigenschappen van een failed state

  door Derk Sauer

  Ik sprak deze week de eigenaresse van een reisbureau en een Mercedesdealer die zowel in Rusland als in Oekraïne actief zijn. Over Rusland louter somberheid. De crisis begint nu echt te bijten. Maar tot hun stomme verbazing gingen de zaken in het ‘failliete’ Oekraïne zo slecht nog niet. “Met name in het segment van de luxereizen,” zei de dame van het reisbureau, “en het is misschien raar om te zeggen, maar er lijkt een rechtstreeks verband te bestaan tussen stortingen van het IMF (het Internationaal Monetair Fonds, dat met miljardenleningen Oekraïne op de been houdt) en mijn boekingen.” De Mercedesdealer zag eenzelfde patroon. “Zodra de IMF een tranche overmaakt, gaat bij mij de telefoon!”

  Zulke anekdotes zijn natuurlijk koren op de molen van het ‘Nee-kamp’ bij het aanstaande Oekraïnereferendum. En feit is dat Oekraïne het wat betreft corruptie toch niet bepaald schone Rusland verre overtreft. “Alles wordt gestolen, echt alles,” klaagde de gouverneur van Odessa (en oud-president van Georgië) Saakasjvili. Ministers die de corruptie proberen aan te pakken, wordt het leven onmogelijk gemaakt en stappen gefrustreerd op. De premier en president vechten elkaar het hok uit, het parlement lijkt vaak meer op een boksring dan een vergaderzaal en zoals altijd betaalt de gewone Oekraïner de rekening. Genoeg argumenten om het sluiten van een associatieverdrag met Oekraïne met de nodige scepsis te bezien.

  Bron
  http://www.parool.nl/

  Like

 9. Roeland zegt:

  Stemmen ga ik zeker op 6 april. Ik ben tegen de EU. ,maar voor een referendum. Betreffende de politieke situatie in Oekraine en Rusland sta ik neutraal.
  Voor stemmen betekent, dat Oekraine meer geld zal krijgen en wellicht ooit lid van de EU gaat worden. Nee stemmen betekent waarschijnlijk, dat er een staatsgreep zal gaan plaatsvinden in Kiev. De argumenten hebben mij tot dusver niet kunnen overtuigen wat nu te doen. Nou weet ik wel, dat die ene stem van mij niets zal uitmaken, maar toch.

  Die staatsgreep in Kiev zou ook nog wel eens voor 6 april realiteit kunnen zijn, dan krijgen we te maken met een totaal andere Oekraine. Land valt dan uit elkaar. Het rommelt aan alle kanten. Tot 6 april weet ik nog niet of ik voor of tegen zal stemmen. Als Oekraine ooit lid wordt van de EU is dat einde EU.

  Een stem voor of tegen…volgens mij lood om oud ijzer. Ik had liever een ander soort referendum gezien, wat Nederland weer onafhankelijk zou maken!

  Like

 10. C.A.Barstow zegt:

  Zoals door Adriaan Jansens al gezegd is, ”laat u niets wijs maken!”
  Dit verdrag is een opmaat naar het lidmaatschap van de Oekraïne, en de maffia krijgen wij er gratis bij.
  Mijn NEE blijft NEE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s