Interview met de auteur van ‘150 Palestijnse fabels’

Screenshot_31

Tom S. van Bemmelen

Joods Actueel (België), 21 februari 2016.

Eind 2015 werd in Nederland het boek “150 Palestijnse fabels” voorgesteld door Tom S. van Bemmelen, voorzitter van Likoed Nederland en gewezen lid van de Eerste Kamer.

Screenshot_32Dit boek bevat de 150 meest geuite beschuldigingen aan het adres van Israël, ook al blijken deze aantijgingen meestal onjuist en dikwijls ook flink verdraaid te zijn. De lijst van valse beschuldigingen is vaak onuitputtelijk en daarom beperkt de auteur zich tot de 150 meest voorkomende fabels.

Er is in het boek voor gezorgd dat de diverse leugenachtige fabels een afgerond beeld geven betreffende het onderwerp, zodat het boek in een willekeurige volgorde kan worden gelezen. Door fabels op trefwoord te rangschikken kan het boek gemakkelijk gebruikt worden als naslagwerk.

Wij stelden dan ook aan de auteur de voor de hand liggende vraag: Waarom dit boek?

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Interview met de auteur van ‘150 Palestijnse fabels’

  1. Iedereen kent het woord “Pallywood” (nep video’s en films geënsceneerd door de Palestijnen) waar niet alleen kinderen uit heel andere oorlogen worden getoond, maar hun eigen kinderen worden geschminkt met nepbloed om de wereld te shockeren! Die dombo’s denken dat het geciviliseerde volk daar in trapt!

    Like

  2. Hendrik M. zegt:

    Verplichte literatuur voor Meulenpeerd en Gretta Vuigeberg…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s