Reacties CU/SGP op het succes van Wilders tonen het faillissement van “gristen-lijken”

Screenshot_24

DEN HAAG – Geert Wilders wordt bij zijn bezoek aan de Haagse Schilderswijk begroet door een buurtbewoonster. De PVV-voorman bezocht de buurt als reactie op berichten in de media over ‘De Sharia Driehoek’ in de Schilderswijk, waar radicale moslims de dienst zouden uitmaken op straat.

(Door: Ben Kok)

Schippers (SGP): “Laten we bidden voor Wilders en jubilerende PVV.”

www.refdag.nl

Zie mijn commentaar onder dit artikel (Ben Kok)

Op de kop af tien jaar nadat hij zijn Partij voor de Vrijheid registreerde bij de kiesraad lijkt PVV-leider Wilders weer helemaal terug op het politieke toneel. Tijd voor een feestje? Drie reacties.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Geert Wilders, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Naïviteit, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Reacties CU/SGP op het succes van Wilders tonen het faillissement van “gristen-lijken”

 1. carthago zegt:

  De sgp heeft een moraal van christelijke overgave en capituleren voor barbaarden, om vervolgens te gaan bidden voor bekering van de klokkenluiders die waarschuwen voor de komende armageddon. Een contadictio in terminis dus en een gelijkwaardige moraal als de huidige penoze in Den Haag.Een soort hypocriet cda in schaapskleren.

  Like

 2. Jan zegt:

  Intussen in down under wordt door een nieuwe vrijheidspartij voorgesteld om moslims 10 jaar de toegang tot het land te ontzeggen, men is het uitschot meer dan beu:

  Australian politician Kirralie Smith proposed today a 10-year hiatus on Muslim immigration, saying that Islamic values are “not compatible to our democratic values of freedom.”

  The comments were made in an interview with Sky News, where Smith promoted her new political party, The Australian Liberty Alliance, which counts ‘the Islamisation issue’ as one of its two key pillars.

  Smith readily outlined her beliefs on Islamic values, saying, “Islam is more than a religion, it’s a totalitarian ideology with political ideology.”

  http://www.moroccoworldnews.com/2016/02/180338/australian-politician-proposes-10-year-ban-on-muslim-immigration/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gisterenavond werd er op “Jinek” aandacht geschonken aan het 10-jarig bestaan van de PVV. Dé gelegenheid voor die smerige politiek-correcte lastertroep aldaar om Wilders ongelofelijk zwart te maken!
   Er werd door een van de “gasten” zelfs geroepen: “WEG MET DIE TROEP”!!!
   (Hiermee werd Wilders zelf en zijn 2.000.000 PVV-kiezers bedoeld!)

   Het is maar dat u het weet!!!…. Immigreren voor de islam? Welnee, hoe komt u er bij!
   Emigreren, jawel! Maar dan voor het eigen links-politiek-correcte-klootjesvolk dat u hoogstpersoonlijk uit zou wensen te roeien!!!!.

   Like

 3. Drs.P. zegt:

  Domme gristen-lijken, dit zijn eigen land- volks- en geloofverraders puursang, erger dan dit kan eigenlijk niet.
  Heulen met de regeringspartijenvan Verdoemde Verrotte Debielen (VVD) & Ploerten verneuken de Allochtonen (PvdA) kan gelijk gesteld worden aan het zijn van een Demonen666 partij!!
  Trouwens, vergeet even niet de gristenen voor allah, dat is ook zo’n partij van vleesch noch visch!!
  Bij elkaar heel wat zeteltjes die het verschil hadden kunnen maken om NL zoveel mogelijk NL te houden. Ratten zijn het en blijkbaar zit dit in hun dna gebakken/ingebrand!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Frans Brassens. zegt:

  Onwetendheid -c.q. onwil om te weten- omtrent het handelen en de doeleinden van de islam, gebrek aan denkvermogen ook, onder meer op grond van die lacune, én de hypocrisie van degenen, in het artikel genoemd, die zich christenen wanen, uitstekend aangetoond door Ben Kok.
  Applausje. Herstel: Applaus.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Inplaats van zich zo druk te maken over de Heer Wilders en hem niet willen begrijpen, kunnen die 3 personen zich beter eens wat meer in de ware aard van de islam verdiepen………

  En die meneer Jan Schippers, moet eens met zijn bijbel naar S.A, het hartland van de islam afreizen.
  Kijken wat er dan met z,n bijbel gebeurt.
  Het zullen meer bladzijden zijn dan de “stukken-die-Wilders-eruit-scheurt”.

  Like

 6. Edjan zegt:

  Ze zwammen weer eens een aardig end weg, die gristenen. Eerst heel genuanceerd zeggen dat ze Wilders best wel een beetje zien zitten en hem vervolgens als een stel achterbakse nonnen de grond in boren. Bah.

  Daarom heb ik besloten om op mijn manier voor Wilders te bidden. Ik ben atheïst maar zal mij voor deze avond tot het vliegende spaghettimonster bekeren. Ik zal voornoemd spaghettimonster vragen Wilders steeds meer zetels te bezorgen en als zoenoffer zal ik mijn bierfontein in de hoogste stand zetten. Mijzelf zal ik opofferen door alle bier dat daar uit komt op te drinken in plaats van door de wc. te spoelen.

  Ben net in een trappistenklooster geweest en kan mijn fontein voorzien van een op eikenvat gerijpte quadruppel. Op Wilders!

  Like

 7. Spaar je de moeite, Ben: Zowel de CU, als de SGP keren zich, als puntje bij paaltje komt, niet ècht tegen de islam, hoogstens formeel. Wézenlijk hebben ze deep down te veel respect voor “mensen, die tenminste nog wat geloven.” Vooral dat patriarchale zal ze wel bevallen….
  Vraag het Harry maar: Die krijgt in Biblebelt Sliedrecht dat “Die geloven tenminste nog wat” regelmatig naar zijn hoofd geslingerd.
  Het zijn dan ook christenen zonder méér, hè, geen Jóóds-christenen, zoals de mensen van jóuw richting. Je moet er niet vreemd van opkijken, als die bevindelijken in deze tijd nog steeds met de mantra in hun kop lopen: “De Joden hebben Christus gekruisigd.” Als je het mij vraagt, zijn ze er hardnekkig genoeg voor.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Mooi commentaar Ben op deze drie zielenpieten die alles beter denken te weten !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Kok, ik ben het volledig met U eens. Ik heb bewust afstand genomen, van de “gevestigde kerken”, omdat ze nu juist NIET inzien, dat allah, NIET DEZELFDE is als de G’D, van Israël, de G’d van Abraham, Isaac en Jacob. Ik LOOF en EER de G’d van Israël, maar NOOIT allah! Het valt mij vies tegen van de SGP, nadat ze OOK TEGEN DE MOTIE VAN HALSEMA hadden gestemd.

  Like

 10. Joshua zegt:

  Goed verwoord hr Kok,
  De zgn.christenlijken zeveren over het geloof wat zij belijden waar de islam duidelijk bij hoort volgens hen, het is een aanfluiting voor waar zij zich voor uitgeven, dit is van meerdere walletjes eten met een geloof sausje er over.
  Leugenachtigheid ten top.

  Like

 11. exmarineman zegt:

  Mede naar aanleiding van de woorden die de Paus uitte over de Bijbel en de koran heb ik besloten mij niet meer als Rooms-katholiek te noemen en nog wel als christen, alleen niet behorende tot enige geloofsgemeenschap…… de 10 Geboden zijn mijn richtlijnen, maar dat gebod van “u zult niet doden” prima, maar als men mij of familieleden probeert dat aan te doen zal ik NIET aarzelen en ik zal ze ook NIET mijn andere wang toekeren………
  Voor mij is het : oog om oog, tand om tand. En het is net zoals in een oorlog: je moet je tegenstander doden voordat hij jou kan neerknallen……..

  En heb ik me daarom ruim 30 jaar voor mijn vaderland, mijn nederland ingezet om het nu te zien verkwanselen door linksche gutmenschen, racisten, fascisten ?????? Mijn Nederland en Europa bestaat niet meer……..Er is ook geen democratie meer (hooguit nog in woord, maar dat vonden de communisten – die zich trouwen ook socialisten noemden – in Rusland, Cuba, Oostbloklanden ook). Nee Nederland is een politiestaat geworden, de Gedankenpolizei staat voor je deur als je iets verkeerds zegt of kritiek uit op de “vluchtelingen” of op de islam. Je wordt al gearresteerd als je een roze varkensmuts draagt terwijl je gezicht gewoon zichtbaar is. Maar als die linksche AFA demonstreert of de moslims en zelfs met gezichtsbedekking dan heeft die zelfde politie niet het lef om ze op te pakken en als het al gebeurt dan staan ze dezelfde dag weer op straat……

  Like

  • paulzwueste zegt:

   exmarineman. Pas maar op!
   Voor dat je weet wordt je persoonlijk door de paus in de ban gedaan…
   Denk maar aan zijn ll. uitspraak over Trump die de moslims niet meer in USA wilde toelaten.
   Trump was daardoor geen goed Christen. Met andere woorden, geheel vogelvrij.
   De paus heeft deze uitspraak met opzet vlak voor de ll. gehouden Statenverkiezingen gedaan. Juist om de fundamentele Christenen de boodschap te geven niet op Trump te stemmen! De smeerlap!
   En Trump maar overwinnen! Dank zij de stemmen van de diep gelovige fundamentele Christenen in USA! Hoe is het mogelijk!
   Heel USA wordt dadelijk nog door de paus in de ban gedaan!
   Zal dus wat worden als IS voor de poorten van Rome staat! Hahahahahahaha!

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Deze “schijnchristenen”, van de CU en de SGP, heulen met de duivels der ISLAM. Hoe ver is het gekomen in Nederland! Voor mij is het de PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s