EU-dictator: “Noem ons geen bureaucraten”

Screenshot_67

(Door: “Fubar”)

Oké,

Binnenkort op te hangen stuk menselijk vuil dan? Ranzige collaborateur met de vijand die het verdient om doodgetrapt te worden? Belastingslokkende klaploper? Tuig van de richel, gajes, schorem, geteisem, schorriemorrie, een gedrocht uit de diepste krochten van de hel? Genocidale moordenaar, vernietiger van een heel continent? Executeur van een eens vrije samenleving en beul van een hoogstaande beschaving?

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op EU-dictator: “Noem ons geen bureaucraten”

 1. carthago zegt:

  Dictator klinkt ook zo negatief. Nazi juncker c.s. vinden fuhrer of commandante veel beter klinken, dat marcheert overtuigender door de straten. Sinds een paar jaar is kalief ook favoriet, dan heb je ook de helft van de wereldbevolking met je mee..

  Like

 2. Theodoor zegt:

  De toon wordt harder, maar moet nog veel harder want ze LUISTEREN niet. Ze voelen niet eens wat onder de bevolking leeft en wat er allemaal nog gaat gebeuren. Het borrelt en bruist, wanneer is de fles echt vol.
  Rutte kan beter opstappen, hij kan het niet aan en heult met de EU-bureaucraten De PvdA doet hetzelfde en laten zien te heulen met de vijand, KAN daar niet meer op terug komen want zal er weinig of niets meer van over zijn.

  We hebben echt onbenullen aan het bewind, zie de commotie rondom het roze varkenskopmutsje wat de hele wereld overgaat. Het is toch niet te geloven. Wat een afgang voor Nederland o.l.v. de EU.

  VERKIEZINGEN en liefst zo snel mogelijk en dat nieuwe kabinet trekt zich van de EU helemaal niets meer aan en voert uit wat ze beloofd hebben.
  Zo’n kabinet ben je nu nodig omdat de EU wordt geleid door grote onbenullen die alleen maar groter willen worden zonder op het fundament te letten en er alleen maar voor het gewin van slecht weinigen zijn.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   We hebben geen “onbenullen” aan het bewind, maar trekpoppen/trekvogels die door Brussel daar neergezet en bestuurd worden. Wij zijn verkocht aan de nazi’s in Brussel, via gore slinkse lullende, maar rechts zakkenvullende Kok-rat, Bakmetellenderat en daar is de huidige trekpoppenkast het gevold van.

   Het maakt niet uit op wie je gaat stemmen, maar om wie de stemmen telt!!
   Trouwens, nazi brusssel bepaalt welke trekpoppen er neergezet worden, want bevalt het ze niet dan wordt de persoon afgeknalt omdat hij een gevaar is voor de gevestigde trekpoppenorde (onze Pim). Dit geeft wel stof tot nadenken over Wilders!! Is hij toch controlled oppositie of niet??

   De enige manier om deze hele Augiusstal op te ruimen is om met miljoenen naar Brussel te trekken en de hele ongekozen alcoholistische-pedofile-slinkse rattenclub eruit te schoppen. Daarna na in de andere hoofdsteden. Maar zie jij dit gebeuren, terwijl er maar een paar honderd man naar pegida komen??

   En demon666 pechold staat al klaar om de nieuwe trekpop te worden, met zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht!!

   http://depatriotten.weebly.com

   Like

 3. Henk.V zegt:

  Bravo, Fubar!
  Ik kan mij helemaal in uw uitbarsting vinden. U hebt gewoon GELIJK!

  Like

 4. Goed zo, daar zit geen woord Frans bij! (al heeft U daardoor wèl de kans, dat één en ander hem ontgaat! LOL!)
  Bestaat er geen manier om deze tekst, degelijk vertaald, op te sturen naar Brussel?Het wordt hoog tijd dat het drankorgel met eigen ogen leest, hoe er over hem en die hele zwijnenstal daar gedacht wordt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Volkomen mee eens Fubar deze 33.000 ratten in het pak verdienen géén enkel respect, het is een reeds gevorderd dictatoriaal bestuur. In de nabije toekomst zal blijken dat de EU zonder noodzakelijke hervormingen en het herstel van de menselijke maat een echte dictatuur wordt. Een dictatuur waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen het totalitaire EU regime. Dus van deze ongekozen omhoog gevallen alcoholpad die zijn knechtjes placht te kussen als begroeting bij een of andere EU topoverleg mogen we hen geen bureaucraten noemen.

  Bureaucraten is m.i. een afgezwakte term voor wat ze werkelijk zijn er z.n jammer genoeg geen scheldwoorden genoeg om ze te benoemen. Tijdens de LPF regering had Nederland ook zo’n flapdrol op pootjes een of andere staatssecretaris die een motie voorstelde in de Kamer om excellentie genoemd te worden. Nooit geen baantje gehad met veel stressfactoren, nooit zwaar werk verricht en altijd bereidt tot intrigante dingen te doen. Het ultieme gegraai aan de top en op kruiperij lijkende ellebogenwerk, omhoog slijmen en naar beneden trappende handelswijze typeert deze duivels volgelingen…

  Like

 6. Edjan zegt:

  Nou, ik noem ze niet bureaucraten*. Die benaming veronderstelt nog iets van eerlijkheid.
  “Bureaucraat” is veel te goed voor die kruipende stukken stront.

  * https://nl.wikipedia.org/wiki/Bureaucratie
  Bureaucratieën zijn rationeel en efficiënt, en iedereen wordt op gelijke wijze behandeld, niemand wordt voorgetrokken.
  U ziet: je moet ze echt niet “bureaucraat” noemen.

  Like

 7. N.E. Derlander zegt:

  Wat gaat u stemmen bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen? Ik ga PVV stemmen. Nexit!

  Like

 8. Jan zegt:

  Alternatieven:
  fabrieksadministrateurs
  pennenlikker
  schrijver
  kantoorklerk
  sluipmoordenaars
  dieven
  oplichters
  psychopaten
  oplichters
  kwartjesvinders
  zwamneuzen
  cretins
  idioten
  geldwolven
  gouddelvers
  huichelaars
  leugenaars
  kuipers
  …..

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Burocraten, Burocraten, Burocraten!

  Like

 10. Jade zegt:

  Ik wil mij wel als vrijwilliger aanmelden
  om die klootzakken op te knopen.
  Overuren geen bezwaar…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s