In januari kwam 77% van de “vluchtelingen” zonder identiteitspapieren naar Duitsland

Screenshot_1

“Vluchtelingen” . . .

(Vertaling: E.J. Bron)

Het merendeel van de “vluchtelingen” dat naar Duitsland komt, heeft bij binnenkomst geen geldige identiteitspapieren. “Een bepaald deel van de migranten beschikt niet over benodigde persoonsdocumenten”, zei een woordvoerster van het ministerie van Binnenlandse Zaken tegenover de “Berliner Morgenpost”.

Netzplanet

“In januari ging dit om ongeveer 77% van alle door de federale politie in de grensstreek vastgestelde migranten.”

Andere “vluchtelingen” zouden hun paspoorten voor binnenkomst in Duitsland mogelijkerwijs vernietigen, omdat het document uitsluitsel geeft over de reisroute binnen Europa. Bij toepassing van de – op dit moment in feite buiten werking gestelde – Dublin-procedure zou Duitsland ze naar het eerste land van binnenkomst in de EU kunnen terugsturen.

Bron:
www.netzplanet.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op In januari kwam 77% van de “vluchtelingen” zonder identiteitspapieren naar Duitsland

 1. Als die 77% ‘vluchtelingen’ geen status krijgen duiken ze onder in de illegaliteit en vervolgens in de criminaliteit. Duitsland is er maar klaar mee

  Like

  • exmarineman zegt:

   Niet alleen Duitsland maar ook Nederland, België, Frankrijk en Denemarken….want ze kunnen vrij de grenzen overschrijden….. En als ze dan al in Duitsland blijven zal de gehele EU voor de kosten gaan opdraaien

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  Het kan zo simpel zijn:geen papieren,nergens recht op!Ook niet als je een baby bent,of oud,of ziek;geen uitzonderingen mogelijk!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Wat mij betreft de asielaanvraag niet eens in behandeling nemen en terugsturen naar Turkije of Libië……dat zijn veilige landen. En hoe kom je van Turkije/Griekenland in Duitsland of Nederland via andere veilige landen…….lijkt mij allemaal niet zo moeilijk, maar je moet wel het lef hebben om het te doen. Noorwegen heeft onlangs 835 moslims het land uitgezet ……en Nederland haalt dat aantal nog niet in een heel jaar.

   Like

  • hendrikush zegt:

   Pak hun mobieltje af en je komt alles te weten over hun afkomst en contacten.

   Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Schijnt dat Marokko nog een stuk Westelijke Sahara wil bevolken, kunnen ze mooi allemaal naartoe….

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een Irakeese “vluchteling” : “Thuis is alles veel beter [ dan hier ]”.
  ……………
  Een kort videootje laat zien wat “vluchtelingen”, deze arme sloebers, die voor oorlog, misère, honger en ellende vluchten bedoelen met ;”een beter leven in Duitsland”.
  Deze meneer verwacht; een huis, werk en geld.
  Maar helaas hij moet voorlopig in een eenvoudige kamer “overleven”
  En het verstekte voedsel is ook al niet “om naar huis te schrijven”.
  180 Euro zakgeld,……….wat een ellende.
  Dus besluit deze “vlucht.ling” om terug te gaan en bij z,n oma in-te-trekken.

  Like

 5. Qvic zegt:

  Maar ze hebben wel alle een mobieltje, aan de hand daarvan kun ze ook hun identiteit en zowel route, als herkomst herleiden. Dus wat is het probleem dan? Of weten de asielmedewerkers niet hoe ze dat moeten doen en daarom gemakshalve achterwege laten.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dus waarschijnlijk zijn deze 77% Nep ‘vluchtelingen’. Geen papieren, loop maar terug om ze te halen !!

  Like

 7. Dicksy zegt:

  Kan gebeuren, maar ze hebben nog altijd hunne IPhone om duplicaten aan te vragen in hun thuisland moest de overheid ze toch vragen !
  Maar omdat de overheid er niet om vraagt hebben ze ook geen problemen.

  Like

 8. ildiko zegt:

  hand in hand met de islam naar een wetteloze samenleving. Domme politici gefeliciteerd!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En met de “open grenzen”, is het een “fluitje van een cent”, Europa binnen te wandelen.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Geen papieren terug naar huis. Indertijd kwamen ze per vliegtuig, eenmaal op Schiphol, ineens paspoorten weg. Geen paspoort rechtsomkeert zou je zeggen, maar dat simpele was te moeilijk .
  De vliegmaatschappijen een kopie laten maken of paspoorten zolang innemen was ook te moeilijk.
  Tja het zal wel, veel hersens zaten er niet achter bij deze besluiten.

  Like

 11. Dus 77% kan nooit een verblijfsvergunning, blijft illegaal in Duisland of Europa rondhangen, zal nooit regulier werk krijgen dus voor de rest van z’n leven inkomsten vergaderen via allerlei vormen van criminaliteit

  Like

 12. Cathja zegt:

  In de VS en in Israël, om er maar eens twee te noemen, kom je niet zonder persoonsgegevens binnen. In de VS wordt vaak een visum gevraagd, en in Israël toch minimaal een paspoort. Waarom loopt in Duitsland 77% van de vreemdelingen dan zonder papieren naar binnen?
  Het is in enkele reacties op dit artikel al gezegd: pak de mobieltjes af. Daarin staan meestal veel gegevens van de persoon in kwestie. Het is een recht van het ontvangende land om te weten wie er binnenkomen. Als dit zo doorgaat, krijgen we straks een samenleving waar niet meer valt na te gaan met wie we te maken hebben, als er bijvoorbeeld een misdrijf is gepleegd.
  En al die landen die hun eigen volk niet meer terug willen nemen, keihard raken met boycots en het onthouden van ontwikkelingshulpgeld. Het kan toch niet zo zijn dat wij lijdzaam moeten toekijken hoe het halve Midden-Oosten bij ons binnenloopt, eisen stelt, gewelddadig en ontevreden is, en wij daar niets tegen kunnen doen?

  Wat zijn ‘wij’ voor een raar volk? Elke asielzoekers heeft inmiddels door dat je met Europeanen de vloer kunt aanvegen. Behalve dan met de Visegrád-landen. Die vormen een uitzondering.

  Like

 13. Republikein zegt:

  En het zijn allemaal gezellige luitjes hoor.
  Een opsomming van Soeren Kern:
  http://nl.gatestoneinstitute.org/7499/duitsland-migratiecrisis

  Like

 14. Jan zegt:

  Antifa droht mit Trümmern in Clausnitz

  Die Antifa hat Asylgegnern in Clausnitz (Erzgebirge) gedroht, das Dorf in Trümmer zu legen, falls sie noch einer einzigen geflüchteten Person Angst machen.

  In einer Botschaft (“Offener Brief an Clausnitz”) berichtete die Antifa über ihren Besuch dort: “Ein schönes Dorf. Auch euer Heimatmuseum hat uns sehr gefallen. Dinge können kaputt gehen, Traktoren können sich spontan selbst entzünden – es wäre doch schade drum. Nun ja, ein Teil unserer weiteren Möglichkeiten würde die Bevölkerung verunsichern.”

  Dann heißt es ganz konkret: “Falls ihr noch einer einzigen geflüchteten Person Angst macht, wird das Konsequenzen für euch haben. Wir beobachten euch. Ein weiterer Angriff auf einen Flüchtling, ein Böller vor der Unterkunft – und euer Dorf wird in Trümmern liegen.”

  Auch der sächsischen Polizei wurden Konsequenzen für ihr “unmenschliches Handeln” angedroht.
  http://www.politaia.org/deutschland/linksradikale-drohen-mit-truemmern-in-clausnitz/

  Like

 15. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (29) | voorzieners

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s