Peggold op Propagandatour in oligarchische privéjet

Screenshot_70

(Door: “Zentgraaff”)

На зустрічі з Олександром Пехтольдом поінформував нідерландських парламентарів про прогрес України на шляху реформ pic.twitter.com/raaShfyZnS — Петро Порошенко (@poroshenko) February 22, 2016

De Volkskrant had ook een Kuifje meegestuurd met Peggold op Propagandatour naar Oekraïne. U kunt natuurlijk het hele artikel lezen, maar één kwootje kunnen we u niet onthouden:

“De D66-leider is ook in stijl gearriveerd, met een privévliegtuig dat is gecharterd door zakenman Frans Lavooij. Die is mede-eigenaar van ‘de Douwe Egberts van Oekraïne’ en heeft baat bij het bezoek. Ondernemers die kunnen pronken met hoge politieke contacten worden volgens Lavooij eerder met rust gelaten. ‘Dat haal ik er uit.'”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, D66, Eurofielen, EUSSR, Hypocrisie, Naïviteit, Oekraïne, political correctness, propaganda, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Peggold op Propagandatour in oligarchische privéjet

 1. Blij dat ik dat hele artikel tóch maar even gelezen heb: Dat staaltje naïviteit van Peggie aan het eind had ik niet graag willen missen!
  Overigens: Rustig op onderhandelingstoer gaan, nog vóór het referendum heeft plaatsgevonden; je moet het gore lef ook maar hebben! Schelvisoog ten voeten uit!
  Niet, dat ze daar in díe contreien van opkijken, waarschijnlijk…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Beetje corrupt misschien ???

  Like

  • Edjan zegt:

   Beetje …HAHAHAHAHAHAHAHAHA, haha, kuchekuchkuuuuuch, hum, dat was lachen!
   BEETJE corrupHAHAHAHAHAHAkUCHEKUCHE kots … prahhhkotskots, kuchkuch, hèhè.

   Like

   • Edjan zegt:

    Sorry Koddebeier, kon even niet uit mijn woorden komen. Onze overheid is dermate smerig corrupt, zelfs de onderzoeksrapporten naar corruptie zijn gecorrumpeerd. Nederland komt er altijd uit als zijnde brandschoon, terwijl onze overheid uitsluitend bezig is met het eigen belang, de eigen poen en de eigen macht. Het volk kan verrekken, letterlijk. Corrupte reetlikkers.

    Like

 3. carthago zegt:

  Dat moet in Oekraïne natuurlijk heel eenvoudig zijn zo’n onderkruipsel in te pakken.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Het heeft er toch wel veel van weg alsof pechtold tegen ons wil zeggen: “dat referendumpje van jullie, hè, nou, daar hoeven jullie helemaal niet heen te gaan, hoor, want alles is al lang in kannen en kruiken en we zijn nu bezig om de puntjes op de i te zetten, kijk maar we sluiten nu al handelscontracten af.”

  Dan, denkt pechtold, zullen wij niet meer naar dat zinloze referendum gaan, vooral de voorstemmers zullen dan thuis blijven. Die “ondemocratische oproerkraaiers” (wij) kunnen dan gerust tegen gaan stemmen, want dan wordt die 30% opkomst niet gehaald en is het referendum ongeldig.

  Elke smerige, vuile rot-truc haalt die schaamteloze corrupte bende uit de kast om maar haar zin door te drijven. De pechthond zal vast een héél mooi baantje krijgen.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  D66:om van over je nek te gaan!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Pechthold, de grootste landverrader die er in Nederland rondloopt. Daar verwacht ik echt zoiets van.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  D66’er Pechtgold, ook zo’n diep gezonken zakkenvullende volksverrader, als je met dat soort maffia figuren zoals op de foto getoond aan de tafel gaat zitten laat je je dan in je kaarten kijken of ben ik nou gek?
  Pechtgold voelt natuurlijk ook wel aan z’n water dat zijn ondergang nabij is
  die gaat daar z’n bankrekening spekken, dit soort figuren zijn in staat Nederland te verkopen als dat voor henzelf maar genoeg oplevert.
  Pechtgold geeft hier een les hogeschool volksminachting.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s