“Spiegel”: Armoederapport speelt de AfD in de kaart

Screenshot_73

(Door: “spree-athener” – Vertaling: E.J. Bron)

Ieder jaar publiceert het Paritair Maatschappelijk Werk haar armoederapport. Deze keer was het rapport gebaseerd op cijfers uit 2014, dus uit de tijd voor de massa-immigratie van Oriëntaalse en Afrikaanse paupers. Volgens het rapport is het armoedequotum in vergelijking met het jaar daarvoor niet verslechterd, maar blijft met 15,4% nog steeds hoog. Gedupeerd zijn 12,5 miljoen mensen, waarvan 3,5 miljoen pensioengerechtigden. In vergelijking met het jaar 2005 is juist deze groep met 46% toegenomen.

In het begin van het jaar 2016 publiceerde het Duitse ministerie van Sociale Zaken cijfers over de vermogensverdeling in Duitsland. Volgens deze cijfers bezitten 10% van de Duitsers 52% van het netto vermogen en de grote massa, namelijk 50%, bezit maar net 1%. In vergelijking met 1998 zijn de tegenstellingen tussen mensen die van loon afhankelijk zijn en de superrijken duidelijk toegenomen. Destijds bezat deze 10% nog 45% en de massa van 50% nog 3%.

Uitgerekend een conformist van het systeemmedium “Spiegel Online”, Guido Kleinhubbert, eist nu dat het Paritair Maatschappelijk Werk haar armoederapport beter in de la had kunnen houden. Hij schrijft:

[…] Dat is juist in deze tijden enorm gevaarlijk. Want wie de boodschap van het Paritair Maatschappelijk Werk klakkeloos aanneemt, kan snel door woede gegrepen worden – op een systeem dat de eigen burgers zogenaamd in armoede laat vegeteren.

En verder:

Het kan dus zijn dat Blues-zanger Schneider er enkele nieuwe fans bij krijgt, die hij niet wilde. Bijvoorbeeld AfD-politici, […] en Pegida-schreeuwers.

Problemen moeten dus verzwegen worden, opdat het patriottisch verzet in Duitsland niet toeneemt. Het hele artikel van “Spiegel Online” kan hier gelezen worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "PEGIDA", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Spiegel”: Armoederapport speelt de AfD in de kaart

 1. BertG. zegt:

  Asielzoekers meer ‘leefgeld’ dan bijstandsontvangers en langdurig werklozen.

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6371

  Like

 2. wauso zegt:

  Euro 1,52 ist das Einbildung oder Ausbildung (grapje)!

  Like

 3. Anneke zegt:

  Hoog op de maatschappelijke ladder ter wereld gekomen en nu 55-jrn later op één van de laagste ‘ladder-sporten’ beland. Het gevolg van bijna 45-jr. maatschappelijke afbraak, op alle vlakken van de samenleving !!! Wetswijzigingen om de haverklap, de (gemiddelde) burger wist al vrij vlot niet meer welke humane-rechten er nog golden / – ‘gelden’. We hadden al snel het besef dat de gast-arbeiders meer rechten hadden en totaal geen plichten….Wij waren en zijn de vullers van de staatskas. Maar dat vullen gaat moeizamer en moeizamer, want wij zijn KAPOT-gereten, door de achterbakse politici en financiële machtszieken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s