Trump grote winnaar voorverkiezing Nevada

Screenshot_68

(Door: Thomas Borst)

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft de voorverkiezing in Nevada gewonnen. Hij liet de concurrentie ver achter zich. Trump heeft volgens de eerste exitpolls de meeste stemmen gekregen; nadat 14% van de stemmen was geteld, stond de vastgoedmagnaat op 45%.

Trump wint voor de derde keer op rij de voorverkiezing. Na overwinningen in South Carolina en New Hampshire riepen onder meer CNN en Fox News hem na de eerste uitkomsten ook als winnaar in Nevada uit. Ted Cruz volgt de miljardair met 23% van de stemmen, nummer drie is Marco Rubio met 21%.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Trump grote winnaar voorverkiezing Nevada

 1. Nou, dat is om meer dan één reden goed nieuws: Ik heb meteen het gerelateerde artikel gelezen en daaruit bleek waarachtig, dat Trump een beleid voorstaat, dat ook de PVV niet zou misstaan:
  Hij blijkt vóór handhaving van de Sociale voorzieningen te zijn en voor een belastingtechnisch ontzien van de mindervermogenden. Zelfs -verrassend voor een Republikein- heb ik er uit begrepen, dat hij qua abortusbeleid ‘pro choice’ is -wat je in deze tijd uiteindelijk toch wel moet zijn, ook al zou je er zelf niet snel toe overgaan. Dus dat helemaal zo gek nog niet!
  Laten we hopen, dat hij het wórdt; Het kon weleens een belangrijk keerpunt worden!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Ik hoop het met je mee.
   Wat zal die Trump een grote schoonmaak houden in het Witte huis.
   Zie je het voor je… hoe al die door obama genegerde-moslims alle kanten op zullen vliegen. Nooit meer ’n ultra-linkse neger-moslim als president!
   (Voor dat je het weet zit je met een derde wereldoorlog en is heel Europa en de VS geïslamiseerd!!!)

   Like

   • Ja ja! En ik heb goede hoop, dat de verkiezing van Trump een eind zou maken aan alle tweespalt, zowel op wereldniveau als anderszins tot op de internetblogs aan toe!
    Iemand als Trump kan er voor zorgen, dat er een meer ontspannen verhouding komt met de Russen zónder dat we ons totaal verkrampt aan hen moeten verslingeren om nog eens moslimvrij te worden.
    Want dat zeg ik je, Paul: Dat zou mij persoonlijk nog steeds een brug te ver zijn en daar kan ik echt niet voor kiezen: West-Europa is trans-atlantisch, altijd geweest, zoals Geert óók al stelt!
    Besef je trouwens ook, dat een president als Trump het evenwich dusdanig zou kunnen herstellen, dat de betrekkingen tussen de pVV en het FN óók weer geheel zouden worden hersteld? Nationalistisch Europa zou er sterker van worden: Eensgezinder!
    Ik hoop echt, dat hij het wordt!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Een van Europa’s belangrijkste doelstellingen moet zijn in vriendschap en samenwerking met Rusland in Europa leven. Zo simpel is het. Zonder dat wij die eeuwige militaire spanning moeten voelen. Laat dat nou eens ’n keer afgelopen zijn.
    Er is zoveel dat wij met Rusland kunnen delen. Een gezamenlijk front tegen de oprukkende islam, Tegenwicht in economisch opzicht tegenover China, India enz.

    Eerst moet die sabotage-neger uit het Witte Huis, nadat hij zijn sleutels heeft ingeleverd, (ja, ook van de keukendeur… dank u, en neem die verbouwde volleyballer die u uw vrouw noemt ook mee) Trump er in… en dan gaan we Israël weer steunen, De EU totaal hervormen., Europa weer blank en vrij maken. Ach ja…. Dat zou mooi zijn

    Like

 2. Harry zegt:

  Goed werk van Trump .
  Had aanvankelijk nog wat twijfels over hoe ie optrad , echt Amerikaans , een hoop geroep en een berg show , maar weinig woorden met inhoud .
  Maar na een paar rustige interviews ben ik behoorlijk wat optimistischer .

  Ben het met Theresa helemaal eens .

  En ik hoop echt dat hij het wordt , al was het alleen maar omdat die rare Samsom met z’n brutale rubberen bakkes heel overtuigd zat te beweren dat Trump het nooit gaat worden .
  Als ie hier ook weer de plank misslaat , heeft ie de afgelopen regeerperiode helemaal niks goed gesnapt .
  , de linkse hork !

  Like

 3. janchik zegt:

  Hier word ik blij van.!!!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Voor mij is Trump ook de MAN!

  Like

 5. Giny zegt:

  Hoop zo dat hij wint!

  Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Tja, ik weet {nog} niet wat ik ervan denken moet, ik hoop niet dat het alleen maar heeeeeeeeeeeel veel grote woorden en heeeeeeeeeeeel veel geld is.
  het is zo makkelijk praten als je van gekkigheid niet weet wat je met al je geld moet doen.
  We zullen zien.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ach, ach,ach.
   “Makkelijk praten als je van gekkigheid niet weet wat je met al je geld moet doen…?”

   Trump is een typisch voorbeeld van The American Dream!!!
   ’n Self made-man die zijn schatrijk zijn helemaal zelf heeft gemaakt, en verdomd goed weet wat je met geld kunt en moet doen.
   ’n Geestelijk krachtfiguur die met beide benen in de keiharde Amerikaanse realiteit staat… en niet zoals hier tot over zijn oren in de schulden zit en aan het subsidie-infuus ligt!
   Hij had geen sponsors nodig. Wilde ook niet… En is dus totaal onafhankelijk.
   Alleen daardoor al een mirakel. Ik hoop dat Trump de nieuwe VS-president wordt!
   De enige man die Amerika en Europa kan en zal redden!

   Like

   • C.A.Barstow zegt:

    Daarom schreef ik ”ik weet {nog} niet wat ik ervan denken moet”
    Werkelijk, ik hoop van harte dat je gelijkt hebt!
    Maar vergeet niet dat er zelfs in de States niet zonder compromissen geregeerd kan worden.

    Like

 7. Jan zegt:

  Zo zie je maar wie, links volk meent dat je illegalen moet ontzien omdat je anders de legale hispanics tegen je in het harnas zou jagen, wat niet het geval is, in tegendeel, ook zij hebben een pesthekel aan hen alleen al vanwege de arbeidsmarkt, maar ook omdat illegalen menen dat zij alle rechten hebben en geen enkele plicht:

  Donald Trump Runs Away with Hispanic Vote in NV GOP Caucuses!

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/02/huuge-donald-trump-runs-away-with-hispanic-vote-in-gop-nv-caucuses/

  Like

 8. Jan zegt:

  Huilmeisje van Sanders

  Like

  • Nou heb ik er de ondertiteling bij genomen, maar ik begreep er nog steeds geen jota van!
   Is die griet hysterisch of zo?
   Als dat het soort publiek is, dat die Bernie Sanders aantrekt, moet je vrezen voor de toekomst van de VS als hij het wordt: Labiel gedoe!
   Er was heus een tijd, dat het onderscheid tussen het republikeinse- en het democratische kamp niet zo groot was, maar momenteel schijnen alle ‘linksgekkies’ zich onder de laatsten geschaard te hebben!
   Alsjeblieft een aantal jaren NIET de president laten leveren; het is niet verantwoord op deze manier!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Republikein zegt:

   Pas terug uit Lesbos?

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Ronald Reagan werd door links ook geportretteerd als een acteur van B-films.
  Hij kreeg wel het russisch communisme op zijn knieën of gaf ze in ieder geval de doodschop.
  Later maakte hij met Gorbatchov duidelijke afspraken over de val van de muur in Berlijn en het niet uirbreiden van de Nato buiten Duitsland waar de latere westerse leiders zich niet aan gehouden hebben.
  Links Nedereland kan dat nog altijd niet verdragen.
  Ik zie Trump ook in staat om de oorlogen die door Bush en vooral Obama in het midden-oosten en noord Afrika begonnen zijn te stoppen.
  Hij heeft al duidelijk gemaakt dat hij met Putin gaat praten als hij president wordt.
  Ik las ergens dat Washington op de G 20 gaat oproepen om de wereldeconomie “EVEN” aan te slingeren om te voorkomrn dat Trump gekozen wordt.

  Like

 10. J. C. Th. Köhler zegt:

  Volgens Ruud de Wild (wie? Ruud de Wild, dus) is Trump: “gewoon een ’n heel zielige man met vergeeld nylon haar die veel te veel andacht krijgt… “een heel enge man.” (23 – 2 bij Jinek)

  Wat Ruud de Wild (wie? Ruud de Wild, dus) niet schijnt te beseffen is dat Trump per minuut meer verdient dan De Wild in z’n hele leven. Allemaal omdat hij een heel zielige man is. Op zo’n manier wil ik ook wel een zielige man zijn. De enige verdienste van De Wild is dat hij de laatste was die Pim Fortuyn heeft geïnterviewd. En dat kwam niet eens door De Wild, maar door Van der Graaf.

  Zou het toegestaan zijn om zo’n lul op z’n bek te slaan?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Meneer Köhler.
   Als laatste redmiddel is er altijd nog het haar van je tegenstander. Daarom hebben de linkse kappers ’n tijd lang geroepen: “Als je haar maar goed zit…”
   Wat een onzin! Ik ben het helemaal met u eens.
   Het wil absoluut niet zeggen dat als je haar van geel plastic is dat je geen president van Amerika kan worden.
   Als je filmacteur bent, pindaboer met Alzheimer of homofiele moslim-neger kan het wel! Het staat Trump heel goed en geeft hem een flair die al zijn tegenstanders missen! Neem Hillary. Nadat haar man vreemd ging heeft zij zich in ’n man laten veranderen, alles om maar president te worden…
   Ze is op dat idee gekomen omdat Obama ’n vent heeft getrouwd die eerst volleyballer was. Hoe kwamen ze dan aan die kinderen?… Zult u vragen.
   Heel eenvoudig, die bracht die volleyballer mee uit zijn eerste huwelijk. Wist u dat niet? Het is een complot…
   Nee, geef mij maar Trump. Die doet het gewoon met zijn Tsjechisch fotomodel zonder volleyballer en heeft zijn eigen haar. Dat het van plastic is doet helemaal niet ter zake. En die meneer de Wild, (wie is dat eigenlijk?) is gewoon ’n jaloerse nare man met hardnekkige roos die volledig in het duister tast.

   Like

 11. Gemelos zegt:

  Hier word ik nou blij van. Eindelijk eens Positief nieuws, al is het niet in Nederland. Maar Trump kan een hele grote verandering aanbrengen waar wij de vruchten van plukken ??

  Like

 12. Jan zegt:

  Chomsky: Trump’s rise fueled by same societal ‘breakdown’ that birthed Hitler

  ….
  “Fear, along with the breakdown of society during the neoliberal period,” Chomsky said. “People feel isolated, helpless, victim of powerful forces that they do not understand and cannot influence.”

  He said economic uncertainty and a loss of social cohesion had also fueled the rise of fascism in the last century — but he cautioned that some current conditions were even worse.

  “It’s interesting to compare the situation in the ‘30s, which I’m old enough to remember,” Chomsky said. “Objectively, poverty and suffering were far greater. But even among poor working people and the unemployed, there was a sense of hope that is lacking now, in large part because of the growth of a militant labor movement and also the existence of political organizations outside the mainstream.”

  Chomsky traced echoes of that era in Sen. Bernie Sanders’ campaign, describing the presidential candidate as “an honest and decent New Deal Democrat.”
  http://www.rawstory.com/2016/02/chomsky-trumps-rise-fueled-by-same-societal-breakdown-that-birthed-hitler/

  Like

 13. Jan zegt:

  Dr. Ben Carson: After I Spoke Out Against Obamacare – I Was Audited by Obama IRS

  Like

 14. Jan zegt:

  There are a record 61 million immigrants and their American-born children in the United States, including an estimated 15.7 million illegally here, according to a new analysis of 2015 U.S. Census data.

  The estimated number of undocumented immigrants is one of the highest ever.

  http://www.washingtonexaminer.com/report-record-61-million-immigrants-in-u.s.-15.7-million-illegally/article/2585110

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s