‘Veel daders Keulen mogelijk nooit gestraft’

Screenshot_69

KEULEN – De meeste daders van de aanrandingen op oudejaarsavond in de Duitse stad Keulen worden mogelijk nooit gestraft. Dat heeft de politiechef van Keulen gezegd tegen de BBC.

Volgens Jürgen Mathies zijn de beelden die met bewakingscamera’s zijn gemaakt van een te lage kwaliteit om vast te stellen wie zich aan seksueel geweld schuldig maakte. ,,We kunnen sommige diefstallen zien, maar dat is alles. We varen op ooggetuigenverslagen en verklaringen van slachtoffers”, aldus Mathies.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” en “Edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op ‘Veel daders Keulen mogelijk nooit gestraft’

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De rechter is gebonden aan regels en kan niet anders. Die kan alleen kijken naar en oordelen over de personen die aan hem worden voorgeleid.
  HET VOLK kan wel anders. Wat in Keulen gebeurde typeert de mentaliteit van de aanhangers van de vervloekte ISLAM.
  HET VOLK kan op grond van deze criminele gedragingen de houding ten opzichte van de islam bepalen.
  HET VOLK kan zich uitspreken voor steun aan bewegingen als PEGIDA. Eén front vormen op allerlei gebied tegen de islam en de aanhangers daarvan. Dit woestijn-uitschot hoort niet in Europa. Er moet naar wegen gezicht worden om ons er van te ontdoen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. BertG. zegt:

  Appartementencomplexen waar Utrechtse studentes huizen zijn brandhaarden van criminaliteit. De aldaar woonachtige jongedames worden door groepen jonge mannen ingesloten in fietsenhokken, bedreigd, geïntimideerd en beroofd van onder meer hun huissleutels.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/02/tuig_teistert_studentencomplex.html

  Like

 3. lilith zegt:

  Ik zei t altijd al: vrouwenrechten worden de collateral damage van de multiculturele samenleving. Al die politici met hun gladde praatjes; het kan hun NIX schelen. Het is immers heerlijk als je als ‘man’ kunt verheffen door vrouwelijke medemensen te stigmatiseren? Is al duizenden jaren zo gedaan en misschien overleeft de aarde nog langer op deze wijze. Maar leuker wordt het er niet op!

  Like

  • elisah zegt:

   Zoals gewoonlijk menen veel figuren dat vrouwen de schuldige zijn, kijk maar eens naar de video: waarom vrouwen naties/ civilisaties verwoesten, van een aantal dagen terug. De reacties erop zijn typisch.

   Like

 4. Edjan zegt:

  “De autoriteiten hebben tot dusver 75 verdachten geïdentificeerd. Drie van hen verschenen dinsdag voor de rechter. Zij worden van diefstal verdacht.”
  Dus NIEMAND wordt wegens aanranding of verkrachting aangeklaagd.

  Toen een paar dagen later Pegida protesteerde op deze plek, toen waren de hufters pardon: politie, massaal aanwezig, honderden! Met honden en waterwerpers, compleet met achterbakse rot-truc om een demonstratie, een grondrecht in de democratie, te verkrachten. De democratie is echter al een hele tijd dood, al veel langer dan 6 uur, dus haar verkrachten is een grove vorm van necrofilie (lijken-neukerij)

  Inmiddels is er een (1) marokkaan veroordeeld wegens diefstal: 6 maanden en een geldboete.
  Minus voorarrest en zo zal hij die over 3 maanden zijn zegenrijke werk voor de overheid weer kunnen voortzetten.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25259660/__Eerste_veroordeling_Keulen__zes_maanden_cel__.html

  De “autoriteiten” vinden het allemaal prima en leggen mohammedaanse aanranders geen strobreed in de weg. Het komt ze allemaal veel te goed uit. Wij daarentegen mogen nog geen rare muts dragen. Vandaar mijn boodschap aan onze fascistoïde overheid:

  Tyfus toch op stel hoerenlopers!

  Like

  • janchik zegt:

   Hij heeft 6 maanden VOORWAARDELIJK gehad Ed-Jan en niet voor aanranding, maar omdat hij drugs bij zich had. Van die aanranding is die klootzak vrijgesproken.

   Like

   • Edjan zegt:

    Dan is er misschien nòg iemand veroordeeld: in het telegraafartikel stond:
    “In Keulen is woensdag de eerste verdachte van de berovingen op oudjaarsavond veroordeeld. De 23-jarige Marokkaanse man kreeg zes maanden cel en een boete van 100 euro voor het stelen van een mobiele telefoon.”

    Like

   • Edjan zegt:

    Klopt Janchik, er is nòg(?) een veroordeling geweest. Inderdaad 6 maanden voorwaardelijk, in de Telegraaf onder het kopje : “Keulse rechter straft hard”. Nou, hard, hoor.
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/25264901/__Keulse_rechter_straft_hard__.html

    Maar nu ik er nog eens over nadenk, geloof ik dat jij gelijk hebt en dat we de eerste link kunnen weggooien. Er is nog NIEMAND tot celstraf veroordeeld en ik denk dat dat ook NOOIT gaat gebeuren.

    Godverdomme!

    Like

   • janchik zegt:

    Het waren 2 Marokkanen en 1 Turk. en 1 heeft 6 maanden voorwaardelijk voor diefstal gekregen en € 100 boete voor bezit amfetaminen, de andere 2 kregen beiden een voorwaardelijke straf voor diefstal.
    M.i. was dit geen diefstal, maar een pure gewelddadige beroving, waar uiteraard veel meer straf op staat.
    Meten met 2 maten, zijn daar net zulke gore klootzakken als bij ons. D66 mentaliteit.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Ja, en dan te weten dat er vandaag een groooot artikel in de Telegraaf staat over hoe snoeihard de Keulse rechter gestraft heeft. Inderdaad dezelfde walgelijke D66 mentaliteit als hier. Het is om van te kotsen.

    Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier het bewijs, geheel de Rechtspraak in handen der RODEN, en der politiek-correcte bende. De volgers van de pedo-profeet kunnen rustig hun gang blijven gaan, zolang de verraders, socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten het voor het zeggen hebben, zowel in Duitsland als ook in Nederland en menig ander Europees land. En het is om dol van te worden, nog steeds zijn er kiezers die op deze verraders blijven stemmen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s