D66’er geroyeerd om Wilders-bedreiging

Screenshot_22

Het “lieverdje” Mahir Mohamed (ex-D66).

DEN HAAG – Een D66-lid wordt geroyeerd omdat hij Geert Wilders met de dood zou hebben bedreigd. De jongen uit Friesland had eerder een bestuursfunctie bij de jongerenafdeling van de partij.

De Telegraaf

De voorzitter van de Jonge Democraten, Elene Walgenbach, zegt dat ze Mahir Mohamed zal royeren. De jongen, die eerder ’secretaris promotie’ was, is daarna ook gelijk geen lid meer van D66. Walgenbach heeft de bedreiger nog niet gesproken, maar bevestigt dat het echt via zijn account is verstuurd.

Wilders deelde de bedreiging zelf met zijn volgers op Twitter. „Geert Wilders kom een keer naar Drachten. Ik schiet een kogel door je kut kop”, luidde een van de berichten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Edjan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Allochtonen, Barbarisme, D66, demoniseren, Geert Wilders, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op D66’er geroyeerd om Wilders-bedreiging

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Het is te prijzen dat D66 deze klungel royeren. Hoe zit dat bij andere partijen? Geert krijgt aan de lopende band doods-bedreigingen. Daar zullen ongetwijfeld leden van andere partijen tussen zitten. Gaan die er ook zo mee om?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Ach ja, weer zo’n islamitische haatbaard natuurlijk, oprotten uit ons land.

  Like

 3. Kabinet voelt niets voor verbod op salafisme: vier vragen

  door Tom Reijner

  Het kabinet zit er geen heil in om salafistische organisaties aan banden te leggen. Pas als zo’n moslimfundamentalistische organisatie de wet overtreedt, kan die worden verboden. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2016/2/Kabinet-voelt-niets-voor-verbod-op-salafisme-vier-vragen-2767217W/?masterpageid=158493

  Like

  • Wally Mckey zegt:

   Kan het aub niet nog softer ?

   Like

   • Tuurlijk het halal kabinet gevormd door de ‘sociaal democraten’ en ‘liberalen’ kan het zo fijn als gemalen poppenstront maken mijn beste, bijna heel Nederland is in september 2012 erin getrapt…

    Like

  • BertG. zegt:

   Artikel 6 in de grondwet is het probleem.
   En dat gaan al die andere geloofswaanzinnige nooit van hun leven opgeven.
   Eigen schooltjes, belasting voordeeltjes, uitzonderingen enz.
   Denk daar maar eens over na, gelovigen medemens, zolang dit in stand blijft, hebben ze de wet aan hun kant en kunnen ze doen en laten wat ze willen.
   Vrijheid van godsdienst heet het dan ineens.
   En soms moet je iets opgeven om iets te winnen.
   Maar maak dat maar een refo wijs of welke andere gelovige dan ook.
   Ze worden door de wet beschermd, dat is het probleem.
   Maar ik lees nog regelmatig dat god ons gaat redden, ik wens jullie alle, die hier in geloven, dan ook veel succes, maar daarmee gaan jullie het niet redden.
   Maar dat gezeik hierover gaat mij me kop kosten als dit zo doorgaat.
   Maar 1 ding scheelt, jullie hebben iemand die het allemaal overziet en zag dat het goed was, blijkbaar, en dat scheelt toch weer als ook jullie kop gaat rollen.
   Je hebt dan in ieder geval je leven lang jezelf uitgesloofd om iets te eren.
   En waarvoor? Heb je je dat wel eens afgevraagd?
   Voor dat plekje in de hemel? Wees er dan maar blij mee.
   Veel mee heb je er ook mee niet bereikt.
   In dat waar je maar in blijft geloven in plaats van de strijd aan te gaan.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 25 februari 2016 om 23:12

   Bij het aanschouwen van die zwarte gluur-gleuven, bekruipt me een steeds zwaarder gevoel van walging en haat. Die afgrijselijke mohammedanen vreten al het geld, dat voor onze eigen (bejaarde) bevolking hard nodig is, op. Daarom haat ik die achterlijke ‘allah’-aanbidders met hun zieke, krankzinnige ‘religie’!

   Like

 4. kruisridder zegt:

  Van mijn kant komt er zeker een aangifte zijn kant op. Bij de politie lagen ook voorgedrukte aangiftes klaar van mohamedanen die aangifte hebben gedaan tegen hun bedreigers bij de moskee. Dan heeft de politie morgen voor mij ook tijd.

  Like

 5. carthago zegt:

  Dus de kogel gaat ook van ” democratische ” kant komen!!!!!Als je naar die foto en agressieve kop kijkt weet je heel zeker dat dit monster uit het isis gebied is gekomen met de kokosnoten tsunami mee,en dus de ” veiligheidsdienst “in de bananenrepubliek graag de andere kant op heeft gekeken. Ik zou zeggen :oppakken en berechten dit varken, want volgens de NOG geldende jurisprudentie valt dit onder poging tot doodslag.
  Pechtold zou zelf ook eens meer gefouilleerd moeten worden, die kalief zou zomaar eens het parlement in kunnen lopen met een bomgordel,gefinancierd met het wachtgeld van dat Marokkaanse strontwijf, die nu clitton aan het opgeilen is in New York.

  Like

  • Ineke van lieshout zegt:

   Die mensen denken allemaal dat ze alles maar ongestraft kunnen zeggen, en dat is ook zo..ze gooien alles op discriminatie dat op de een op andere manier heel gevoelig ligt en helemaal doorgeslagen is, dat wij dat worden is niet zo erg, witte is gewoon, bruine is discriminatie, alles is krom hier en ze weten dat ze door allerlei wetjes en regeltjes beschermd worden door dit gegeven, onze regering zijn knuffelaars van de buitenlanders en de Koran, net wat jij zegt over dat mens en Pechtold, jij krijgt geen wachtgeld als je wegblijft bij je baas,..nada ,krom als een hoepel hoop dat er gauw verkiezingen komen en dat we van deze landverraders verlost zijn, groetjes Ineke…

   Like

 6. Edjan zegt:

  Mahir Mohamed. Verbaasd? Zeker het resultaat van positieve discriminatie …

  De boodschappen:
  – Geert Wilders, kom een keer naar Drachten, ik schiet je een kogel door je kut kop.
  – Ik snij je open en voer je aan de varkens (je soortgenoten)
  – Je wordt toch wel een keer vermoord, laat mij het dan beter doen

  Lief hè? Dat D66. Zit waarschijnlijk ook al bomvol met lieve, leuke, zielige, onderdrukte medelanders.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Is royeren alles wat er dient te gebeuren? Als ik zo je opstelling lees Edjan, dan denk ik eerder dat het een aanzegging is van het plegen van een moord en dan zou de regering dit toch anders moeten behandelen. Zo is het nl. ook met Pim Fortuin en Theo van Gogh begonnen. En als je nu ziet hoe iemand als Volkert van der Graaf de regering naar zijn hand zet en, zelfs al was het een van de voorwaarden voor zijn vroegtijdige vrijlating, het nog klaargespeeld heeft om de verplichte psychische behandeling die hij moest ondergaan, van zijn conto af te krijgen. Dan krijg ik spontaan een beeld van die Noord-Koreaanse nieuwslezeres voor ogen die op een belachelijk vrolijke manier verkondigd, dat ze trots is dat haar ‘leider’ een atoombom heeft gelanceerd… Als het allemaal niet zo belachelijk was, kon ik er misschien nog om lachen. Maar ik val gewoon stil van zo’n stupiditeit. Wie heeft de realiteitszin van Nederland om zeep geholpen? WIE??!!

   Like

   • Edjan zegt:

    Mirjam, ik kan je even niet volgen. Ik heb nergens gezegd dat de knuffelmocro allen maar geroyeerd moet worden.

    Like

   • Edjan zegt:

    Misschien ben je in de war? Onder het hoofdartikel staat: h/t Edjan. Dat betekent dat ik de link van het artikel naar de webmaster heb opgestuurd. Niet dat ik het geschreven heb of het er (volledig of deels) mee eens ben.

    Like

  • Mirjam zegt:

   Ik heb het niet persoonlijk naar jou toe bedoeld, Edjan. Ik doelde op wat D66 zei dat ze met deze ‘betweter’ en ‘moordenaar in spé’ gaan doen. Ze gaan hem royeren en daarmee is voor hun de kous af! Niet eens een gezamenlijke verontschuldiging richting Wilders. Misschien zijn ze het er zelfs in het geheim mee eens, deze bedreiging, en vinden ze het wel handig dat iemand anders dan de Top van hun partij dit zegt. Geert moet binnenkort voor de rechter verschijnen, omdat hij ‘minder, minder, minder Marokkanen’ zei. Hij zou deze ‘what ever it is’ mee moeten nemen naar de rechtzaak en hem dan in de getuigenbank laten plaatsnemen, en dan vragen wat hij zelf minder wil. Gegarandeerd dat hij zegt: ‘minder, minder, weg met Wilders!

   Geliked door 1 persoon

 7. Mark Nowack zegt:

  Geroyeerd???!!! Ze hadden hem nooit aan moeten nemen. Check die kop en je weet dat je ellende binnenhaalt. Een gefrustreerd racistisch straatjochie met dito taalgebruik.
  Trouwens, bijna alle nieuwssites berichten dit, maar bij de NOS kan ik het niet vinden. Wat als het andersom was geweest, PVV bedreigt Mohammed, Fatimah, Farouk, Ahmed of vul zelf maar in.

  Like

 8. elisah zegt:

  Dit is heavy, wat een griezelig, gluiperig mannetje.
  Hij wil hem een kogel door zijn hoofd jagen, hem in stukken snijden en aan de varkens voeren.
  Heeft het mannetje Pechhol al een reactie gegeven hierop?

  Like

  • hendrikush zegt:

   Hoe kan dit jong in hemelsnaam bestuurder worden bij de D66 jongeren?
   Wordt er daar niet meer geselecteerd op houding en capaciteiten?
   Laten ze zich in de hoek drukken als dhimmy door zo’n mohammedaan?
   Hoe wordt er geballoteerd voor de overige functies in die partij?

   Stem alleen op politieke partijen zonder mohammedanen op de lijst!

   Like

  • Willeijns zegt:

   Nee die hoir je nou niet net als zijn vertrokken partijgenoot die folders rond deelt bij Clinton campagne met wachtgeld heb je dat vieze lullig mannetje toen gehoord neeeeeeeee die huilebalk hoor je alleen als wilder wat roept je ziet ook aan die ogen van Pechthold dat het niet helemaal goed zit in zijn bovenkamer anders had hij wel weer ergens aan geschoven bij de tv maar nu zie je meneer nergens hypocriet

   Like

 9. Pieter zegt:

  Dat vieze sikje en dat moderne kapsel. Trap hem het land uit, dit is zo’n typische salafist met een beetje westers uiterlijk waar je juist voor moet uitkijken.
  Wat een haatsikkie.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  Falexander Pechtolds partij gajes wil dus Geert Wilders dood hebben; tja, het kan verkeren…

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Zonder enige gewetenswroeging zou ik hem , tattara !

  Like

 12. Joop Sigaar zegt:

  Oh dus dat is de achterban van d666 ?geen wonder dat klootoog het voor ze opneemt .
  Als ie het niet doet is 40 % van het electoraat weg en wordt hem vriendelijk doch dringent gevraagd afstand te doen van zijn hoofd .

  Like

 13. Avidia zegt:

  Een zeer gevaarlijk jochie, die denkt dat hij heel wat is met zijn grote smoel, hij schijt bagger als hij het moet uitvoeren. Maar toch moet er rekening mee gehouden worden, hij kan opgejut zijn en stoer willen doen met kloppend hart.

  Like

 14. Petecoole zegt:

  Weer een mislukt product van allaah.. Die maangod grossiert in mislukte producten.. Allemaal zo’n beetje.
  Wel teken aan de wand dat tie onderdak vond bij D66…De partij van de dames van middelbare leeftijd (als je je aanmeldt krijg je een fotoplakboek van pechkold) Misschien dat die idioot zich daardoor aangetrokken voelde door D66… Was weer een mooie ‘excuus allochtoon’

  Hoop maar dat GW aangifte heeft gedaan.. zodat er weer een taakstrafje van 2 uur in het verschiet ligt. (en 4 ton aan proceskosten, opgehoest door de belastinbetaler)

  Like

 15. Jan zegt:

  Het Friese ras heeft een duidelijke metamorfose ondergaan.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Raar, D66 doet niet anders dan klagen over de kosten van de beveiliging van meneer Wilders, dan moet er natuurlijk ook genoeg gedreigd worden. Deze kansenparel doet zijn best voor de partij.
  Ik vermoed dat er meer aan de hand is, want criminelen worden niet de partij uitgezet, ik denk dat apotheker MM iets uitgevroten heeft dat serieus stemmen gaat kosten. Vandaar.

  Like

 17. Elena zegt:

  Hopelijk wordt die smerige geitenneuker met zijn foeilelijke rotkop direct opgepakt.
  Wat een idioten om hem slechts te straffen met het opzeggen van het lidmaatschap van het linkse D66 cluppie. Alsof dat salafistische gedrocht daar wakker van zal liggen.
  Eruit met dat smerige gedrocht.

  Liggen de aangifte formulieren al gereed?

  Like

 18. ildiko zegt:

  voor minder minder van dit soort monsters sta je voor de rechter, maar 70 % of meer met zulke denkbeelden mogen gewoon hun gang gaan.

  Like

 19. Frans de Wit zegt:

  Joh, dat wordt weer gratis wachtgeld, die gozer heeft dit heel bewust gedaan om niets meer te hoeven te doen

  Like

 20. Cathja zegt:

  Alleen al bij het zien van zijn walgelijke islamitische rotkop, draait mijn maag zich spontaan om!
  Hoe heeft een politieke partij in vredesnaam zó’n gevaarlijk persoon in de partij kunnen opnemen?
  Het laat overduidelijk zien dat D66 totaal geen probleem heeft met moslims die op een belangrijke post terechtkomen. Niet dat dit minderwaardige figuur nu zo’n belangrijke positie had, maar de houding van D66 over dit soort figuren zegt alles over deze partij. Dit geldt tevens voor de landelijke (en misschien provinciale) politiek.

  Ik minacht ze. Ze verwoesten ons land!!

  Like

 21. Thoth zegt:

  Tuurlijk, het zijn allemaal voor de ‘vrijheid’ van een kutgeloof, het zijn gutmenschen en eurofiel aangelegd. Niks bijzonders dus dat deze mohammedaan in de partij is opgenomen. Hachchi is ondertussen vertrokken naar Clinton. Pechtold zit in de Oekraïne…

  Like

 22. semper fi zegt:

  als dit een nederlander is ben ik CHINEES
  ik lust dat graag en ik heet nummel 65 smabal bij(naam)
  Wordt tijd voor oppakken wapens tegen dit grafschuim denk,o sollie ikke denk al weer hardop!
  Ik heb nu een maal de graftiefes aan dit soort en uiteraard de oranjes!!maar dat wist u al!
  Intregeren?/
  ze hoeven maar 1 nederlands woord te leren
  LOKET
  bakkie thee maar dan??????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @semper fi: 10.42. uur. Thee, alleen als JOB van de Pee Van Du AA, hem komt zetten, semper fi. Theezetten, dat kunnen LINKSEN als de beste, maar de moslimgruwel stoppen, ho maar…

   Like

 23. Peter Deelen zegt:

  Allemaal a.z. vriendjes daar zeker in Drachten ??? tenminste dat denk, dat soort is de ondergang van Nederland !!!

  Like

 24. joga zegt:

  Je hoeft je niet meer af re vragen of, maar wanneer Geert Wilders wordt afgeslacht door deze misselijk makende D’66 islamietjes en dat vooral door toedoen van opstoker Pechtold, die nu in Oekraïne zit te bespreken hoe Rusland moet worden uitgedaagd door de EU en Obama.

  Like

  • BertG. zegt:

   En waarom? Zomaar, even niets anders te doen.
   Help zo’n beest alsjeblieft uit z’n lijden.
   En daarna de rest dood trappen zodat ze zelf een keer kunnen meemaken.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ze zien er ook werkelijk geen levend wezen in.
    Alsof het een machientje is wat moet blijven werken, totdat je er genoeg van heb.

    Like

  • elisah zegt:

   Wat een gewetenloze randdebielen, zum kotsen.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Jan 26 februari 2016 om 12:36

   Ik heb er niet lang naar kunnen kijken; waarom dat arme ezeltje nou zo martelen?
   Het zit gewoon in die mohammedanen om ALLES en iedereen te kwellen en te vermoorden!
   Heb ik pas een geliefd huisdiertje *snik* moeten laten inslapen en daar huil ik nog steeds om en die rotzakken LACHEN gewoon om het lijden van een dier!

   VUILE, SMERIGE, DUIVELSE, TERING ROT SADISTEN; KRANKZINNIGE KWAADAARDIGE MOHAMMEDANEN!
   EVIL, PURE EVIL! IK HAAT DIE LUI! IK HAAT DIERENBEULEN; OOK ALS HET ‘BLANKEN’ ZIJN!

   *snik*

   Like

 25. Tistochwat zegt:

  Geroyeerd? En daarbij blijft het?!
  Zou héél anders gegaan zijn als een blanke een mohammedaan zou hebben bedreigd.

  Like

 26. Aggie zegt:

  Mafkees hopelijk kom je vandaag of morgen bij je volle vestand. Nederland is van ons Nederlanders en als het je niet bevalt neem het vliegtuig een enkele reis verweggistan.

  Like

 27. romdes zegt:

  Op de foto kun je het elektoraat van D66 zien en misschien straks wel onze ministerpresident als D66 aan de macht komt

  Like

 28. johan zegt:

  Er uit met dit soort kakkerlakken.

  Like

 29. A “realus sandniggerus” in my province of birth… Friesland…, of which I was once proud.
  I am sad to say :Not anymore, despite the fact that my ancestry did so MUCH, AND FOR WHAT?
  for this now so totally fucked up country.

  I would take that weed down:first shot a hit, second- a well placed warning shot.
  Opgeruimd is nog steeds….. netjes.
  Groeten uit west Canada

  Like

 30. Pingback: Wilders doet aangifte tegen dreig-“Fries” | E.J. Bron

 31. Andre zegt:

  Het zal eens geen moslim zijn!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s