Duitsland: Migrantencriminaliteit rijst de pan uit

Screenshot_15

(Door: Soeren Kern)

In een vertrouwelijk document dat gelekt is naar het Duitse nieuwsblad Bild, stond dat in 2015 migranten 208.344 misdaden op hun geweten hadden. Deze cijfers laten een stijging van 80% vergeleken met 2014 zien, en komen tussen januari en december 2015 neer op ongeveer 570 misdaden van migranten per dag, of 23 misdaden per uur.

De echte criminaliteitscijfers van migranten zijn echter veel hoger. Het rapport, uitgegeven door het Federale Recherche Bureau (Bundeskriminalamt, BKA), betreft alleen misdaden die opgelost zijn (aufgeklärten Straftaten). Volgens Statista, het Duitse statistiekbureau, wordt jaarlijks gemiddeld ongeveer de helft van de misdaden opgelost (Aufklärungsquote). Dit impliceert dat het precieze aantal misdaden dat in 2015 in Duitsland gepleegd is door migranten, mogelijk de 400.000 overschrijdt.

Daarnaast staan in het rapport – “Criminaliteit in de Context van Immigratie” (Kriminalität im Kontext von Zuwanderung) – alleen data van 13 Duitse deelstaten in plaats van alle 16.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Duitsland: Migrantencriminaliteit rijst de pan uit

 1. realistnl zegt:

  De religie van verovering en vernietiging is op strooptocht. Pas als alles van hen is stoppen ze met vernietigen en verdelgen en beginnen ze elkaar dood te maken. We kunnen maar beter de rollen zo snel mogelijk omdraaien. Een clusterbom aan de linkerkant van het Binnenhof is een goed begin.

  Like

 2. Pingback: De Death Wish van Duitsland! | eunmask

 3. Theodoor zegt:

  De leiders lijden elke dag, ze steunen elkaar in de TK, weten niet hoe dit op te lossen, alles doet zeer.
  Nepparlement.

  Like

 4. Oorlog staat ons haast aan te kijken in Europa

  Like

 5. Hoe lang nog voor de echte bom zal barsten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s