Karabulut (SP) – “Het is Schuld van Geert Wilders”

Screenshot_18

(Door: “Pritt Stift”)

Zou @geertwilderspvv nu achter deze haatbrief aan islamitische gebedshuizen staan? Was getekend: antiislam.pic.twitter.com/zJYg3CtqWL — SadetKarabulut (@SadetKarabulut) February 25, 2016

Grutjes. De lieftallige Sadet Karabulut (foto) van de SP gooit weer eens een tomaat richting de toon van het debat. Volgens Karabulut is de bij de Essalam-moskee bezorgde nazihakenkruishaatbrief allemaal weer de schuld van Greet. Voor uw info:

Lees verder>>>
(h/t Martin Bosma)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, SP, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

33 reacties op Karabulut (SP) – “Het is Schuld van Geert Wilders”

 1. leefbarbaar zegt:

  Triest al die gastarbeiders in onze regering. Ze zitten er geen dag voor ons, geen dag voor Nederland, maar ze zitten er voor de islam en de haat.
  Overigens denk ik dat ook nu weer de moslim zichzelf dreigbrieven stuurt, wegens politiek gewin en soepsidie. En mogen ze iets tegen varkens hebben, ze hadden het maar wat fijn met de nazi’s.

  Geliked door 1 persoon

  • Deborah Menorah zegt:

   Dat dacht ik ook meteen: wie zegt niet dat ze die dreigbrieven naar zichzelf sturen? Kunnen ze weer slachtoffertje spelen.

   Like

  • Dat laatste is nu ook weer wat overdreven, Leefbarbaar: Je kunt veel beweren, maar niet, dat er tijdens het nazibewind ook maar één moslim definitief Duitsland binnen kwam:
   De sympathie van Hitler voor de islam was meer een private sympathie, die, schat ik, door de nazi’s niet tot in alle gelederen gedeeld zal zijn en zeker geen deel uitmaakte van het partijprogramma, dat immers té veel door de ‘raszuiverheid’ werd gedomineerd, iets wat Hitler zich eveneens gerealiseerd zal hebben. Het is nogal een verschil of men een hoge islamitische autoriteit -de Grootmoefti- ontvangt voor een vriendschappelijk onderhoud van anderhalf uur, om strategieën met hem door te spreken, die in het Midden-Oosten gerealiseerd dienen te worden,of dat men die hele meute binnen de grenzen haalt, ze vol stopt ten koste van de eigen bevolking en ze alles maar laat uitvreten zonder er noemenswaardig op te reageren. Je kunt de nazi’s zo ongeveer alles verwijten, maar dat nou net níet.
   Dat is typisch de afdeling van de tegenwoordige “goedmenschen.”
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Mirjam zegt:

    Ik denk dat de actie van Hitler vooral te maken had met strategie, i.p.v. sympathie, hij wilde zijn doelen bereiken en daar moesten sommige dingen voor gelaten worden. Mussolini was ook zo’n voorbeeld. Hitler heeft zich ook met hem aangelegd om er sterker uit te komen en je ziet wat het hem (hij was trouwens ook een sadist en waanzinnige) gebracht heeft: zijn hele familie is samen met hem opgehangen. Ik vind het geen goed idee buitenlander met een dubbele nationaliteit in onze regering te hebben. Ik vertrouw deze mensen niet, nooit. Loyaliteit aan de Nederlandse staat en de burgers moet voorop staan voor een eigen agenda. En dan hoor je niet ook nog een ander land te dienen. Je woont hier, je werkt hier, je bent hier misschien zelfs geboren: waarom dan deze twee nationaliteiten.
    In Marokko, Saoedi-Arabië, Turkije of waar dan ook deze moslims vandaan komen, wordt zitten er geen buitenlanders met dubbele nationaliteiten in de regeringen. Dat willen ze niet, en waarom hier dan wel? Gewoonweg stom.
    Moslims behoeven hier niet in de regering te zitten, ze vertegenwoordigen hun ‘eigen’ volk en niet de rest van Nederland. En dat behoeven ze niet te doen, want de PVDA, Groen-links en SP beschermt hun al genoeg.

    Like

 2. Cathja zegt:

  Tijd voor een paar rotte SP-tomaten richting deze politica!

  Makkelijk hè, ‘mevrouw’ Katapult, om de schuld in de schoenen te schuiven van de meest betrouwbare politicus die Nederland rijk is?
  Neem eens een voorbeeld aan Geert, en kom voor Nederland op. Dat mogen we toch verwachten als je voor ons land in de Tweede Kamer zit en er een fors salaris verdient?

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Ben het er helemaal mee eens, dat die gasten dit zelf doen om Wilders in een kwaad daglicht te zetten. Ze hitsen de moslims er gewoon mee op, het tuig!

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Oprotten met zulke gasten, gaat het in opdracht van ???

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Wat de Sp denkt,en al helemaal wat zo’n buitenlandse trut denkt zal me volkomen worst wezen!

  Like

 6. Edjan zegt:

  Ik vraag me al een tijd af wanneer de SP de PvdA achterna gaat en in de peilingen begint te zakken.

  Like

 7. Jan zegt:

  Meer tieten dan hersenen:

  Like

 8. Roeland zegt:

  De SP is een wolf in schaapskleren. Lijkt heel sociaal, maar pas er voor op. Die “gastarbeiders” zitten niet alleen in onze regering, ze zitten in de tweede kamer, zijn burgemeesters, zitten in gemeenteraden, hebben hoge functies binnen departementen, zo ook UWV, GGZ-GGD. Zijn gemeente ambtenaren, soms zelfs al zogenoemde case managers van “sociale diensten” etc…
  Allemaal dankzij het “”positieve discriminatie aanname beleid” uit de jaren 90.
  Nederland is een horror land aan het worden voor de echte Nederlander. Eigen volk laatst “politiek”. Ze hebben ons al in de tang. Hopelijk brengt 2017 verandering! Het zal de laatste kans zijn.

  Like

 9. Edjan zegt:

  Volgens mij was de afzender van de doodsbedreigingen ene Mahir Mohamed. Verbaasd? Had een bestuursfunctie bij de jongerenafdeling van D66.

  De boodschap:

  Geert Wilders, kom een keer naar Drachten, ik schiet je een kogel door je kut kop.
  Ik snij je open en voer je aan de varkens (je soortgenoten)
  Je wordt toch wel een keer vermoord, laat mij het dan beter doen

  Lief hè? Dat D66. Zit waarschijnlijk ook al bomvol met lieve, leuke, zielige, onderdrukte medelanders.

  Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @Edjan
   Nog niet zo lang geleden die dubbelpaspoortige D66 mevrouw (hachchi) met haar vreemde gedragingen en nu weer een dubbelpaspoortige D66 jongere (Mahir Mohamed).

   D66 een van de Tweede Kamer partijen, die de PVV graag de maat neemt.

   Geliked door 1 persoon

   • Zachtjes uitgedrukt, zo met die schelviskop aan het roer!
    Maar dat is dan ook één van de weinige dingen, waarin D66 zich profileren KAN: GroenLinks bijvoorbeeld is een verzameling van idealisten en milieufreaks, een rariteitenkabinet met in de uiterst linkse flank de ‘aksie ‘freaks, maar ze ZIJN dat in ieder geval. Wat is D66? Een verzameling eigentijdse snobs, die ‘mee willen doen,’ maar het gewoon niet in zich hebben om ergens ‘uit te springen,’hoe graag ze het ook zouden willen, dús profileren ze zich maar door hevig anti-PVV en anti-Wilders te zijn en hevig pro-EU en pro-immigratie; verder weten ze het niet.: Al met al zijn het immers niet eens barricade-mensen!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 10. realistnl zegt:

  Briefje van laffe hakenkruis-marokkaantjes die morgen weer richting draaideur.gaan. Asscher de collaborerende corrupte judas-jood moet gedropt worden in het kalifaat waar zijn IS vriendjes wonen. Hij heult met salafisten dus zal zich thuisvoelen bij de barbaren. http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2016/02/kabinet_pakt_salafisten_aan_ma.html

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  De SP?, niet de moeite waard om er verder een woord aan vuil te maken.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Mensen met zo’n dom verstand kun je beter maar links laten liggen.
  En dat zit in de Tweede Kamer.
  Hoe zat dat ook alweer, oh ja nepparlement wordt nu nog verder naar beneden gehaald.

  Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Waarom de heisa om zo’n briefje, staat werkelijk niets bedreigends op.
  Het nazi hakenkruis staat gewoon symbool voor hun jodenhaat.
  En ja, wat is er bedreigend aan het bezoek van een lief varkentje?

  Like

 14. Teunis zegt:

  Joost Niemoller: Er komt een kabinet PVV-SP http://www.dagelijksestandaard.nl/2011/08/er-komt-een-kabinet-pvv-sp/
  Ze zijn de afgelopen jaren weinig naar elkaar toe gegroeid…

  Like

 15. alidas1 zegt:

  Geen wonder dat al die partijen zo voor de moslims zijn.
  Hun stemmetjes die hebben ze nodig.
  Kijk en Geert Wilders heeft die niet nodig.
  Die heeft stemmen van echte Nederlanders.
  Die zien dat hun land naar de knoppen gaat.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  O….wacht, er valt me weer iets in. Zeg LEIPDOOS van de SP, waar waren jullie om je stem te verheffen, toen de RODE RIESSEN opriep Wilders te vermoorden, en zijn kiezers te deporteren! Verzoeke gaarne antwoord op deze vraag!

  Like

 17. Coby Verweij zegt:

  Nee,Geert Wilders verlaagt zich niet tot zoiets,daar moet je van een andere partij voor zijn

  Like

 18. Coby Verweij zegt:

  Geert Wilders verlaagt zich iet tot zo iets lafs,daarvoor moet je bij een andere partij zijn.

  Like

 19. pietjemol zegt:

  “Islam is valse en duivelse religie”
  Zo schrijft een Nederlander dat niet, die schrijft:
  “Islam is een valse en duivelse religie”

  Arabieren hebben heel vaak problemen met lidwoorden.

  Dat zegt nogal wat over de afkomst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s