Kinderen Loosbroek sturen briefje: bouw een AZC naast ons huis

Screenshot_8

Raja (9) en Mido (7) uit het Brabantse Loosbroek zijn de protesten in hun gemeente tegen de komst van een asielzoekerscentrum meer dan zat. In een brief naar burgemeester Marieke Moorman doen ze een voorstel.

“Beste mevrouw de burgemeester. Wij hoorden dat er geen vluchtelingen in Heesch mogen wonen. Dat vinden wij zielig voor de vluchtelingen”, schrijven zij in hun brief. “Wij wonen in Loosbroek en naast ons huis hebben wij een heel groot veld. Dat veld is van ons en daar mag wel een asielzoekerscentrum gebouwd worden. Papa en mama vinden dat goed.”

Lees verder>>>
(h/t “Felix”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Multiculti, Naïviteit, Nederland, NOS, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Kinderen Loosbroek sturen briefje: bouw een AZC naast ons huis

 1. De NOS-MSN-ndoctrinatie werpt zo zijn vruchten wel af, las ik ergens in een comment……..

  Like

  • Ja! Als die kinderen dit niet van school meegekregen hebben, hebben ze het wel van het Jeugdjournaal!
   In mijn jonge jaren was het hoofdzakelijk het IKON. Toen vooral ten behoeve van al die lieve, zielige Surinamers, weet je wel; die werden zo verkeerd begrepen en gediscriminee-eerd….(snik….)
   Nu achteraf denk ik: Wat een zegen, dat ik op die leeftijd al een dwarshoofd was, dat bij elke aandoenlijke uitzending dacht: “Kan ik er wat aan doen? Ga daar mij een beetje over aan mijn kop zeuren!”
   Want op die manier word je althans iets minder snel een “goedmensch.”
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Nee hoor, slinks zijn is blijkbaar enorm erfelijk en zit ijn de genen gebrand!
   Natuurlijk worden deze kids van alle kanten geindoctrineerd met propaganda, zowel van huis uit, op school en op tv, maarrrrr vergeet niet dan men een zware hersenafwijking heeft gevonden bij linkse gutmenschen. Na lang onderzoek heeft men dat vast kunnen stellen. Opereren helpt niet want dan dient het hele hoofd afgenomen te worden, dus Breivik, kom er maar innnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

   Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Er is wel een voorwaarde aan verbonden: dat wij leuk met kinderen kunnen spelen.

  Grote mensen hebben eveneens voorwaarden. Dat noemen wij vooroordelen. Veel vooroordelen berusten op waarheid. Met kinderen kun je spelen, dat is een waarheid. Maar ook veel vooroordelen berusten op fantasieen. Met alle kinderen kun je leuk spelen, dat is een fantasie. Jullie zijn fantastische kinderen, dat is waar, maar jullie zijn kinderen en fantaseren dat jullie met alle kinderen leuk kunnen spelen. En dat is niet waar.

  Like

 3. BertG. zegt:

  En dat zijn dan ook echte Nederlandse namen, Raja en Mido.
  Wie heb ze niet in de familie.
  Tuurlijk vinden papa en mama dit goed, die zijn zelf ook zo binnen komen wandelen.

  Like

  • Hoeft niet persé: De ouders kunnen best Nederlanders zijn.
   Zeker in GL-kringen geven ze hun kinderen al decennialang de idiootste namen; dat vinden ze “geëngageerd.”
   Waarschijnlijk zijn dit gewoon weer van die milieufreaks, die in wezen neerkijken op alles wat “gewoon Nederlands” is.
   Als ze in dit geval hun zin krijgen, trekken ze zich over een tijdje de haren uit hun kop van spijt, dus laat ze het maar ondervinden, zou ik zeggen: Hoogmoed komt voor de val!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. Jan zegt:

  Geen erger en doorzichtiger volk dan slinks volk met hun doorzichtige propaganda. En weer kinderen er bij betrekken.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Zo weer een bewijs, dat het Onderwijs compleet door LINKS is bezet. Zum kotzen!

  Like

 6. Edjan zegt:

  Braaaave kindertjes! Braaf, braaf, braaf.
  Goed naar pappa en mamma geluisterd, goed naar de juf geluisterd. Braaf!

  Like

 7. Thoth zegt:

  Daarnaast zijn volgens mij de ouders gutmenschen, dus…

  Like

 8. jungleelephant zegt:

  Nu al gehersenspoeld,dus!Vandaar dat ze uw peuter willen verplichten naar de opvang te gaan:jong geleerd is oud gedaan!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  [quote] Dat veld is van ons en daar mag wel een asielzoekerscentrum gebouwd worden. Papa en mama vinden dat goed. [/quote]

  Dan zullen papa en mama wel veel centjes ruiken!

  OMG, dat gehersenspoelde grut is nu al niet meer te redden!
  Ga daar maar lekker een AZC bouwen, hoor jongens, en dan maar hopen dat de ‘asielzoekers’ hun handjes thuis kunnen houden hè, en niet aan Raja en Mido komen.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  En daarnaast staat ook een huis, en daarnaast ook !
  En sins wanneer beslissen jouw debielen ouders waar wat
  heen gebouwt word ! Ruiken ze belastingcentjes ?

  Like

 11. Pieter zegt:

  De familie wilde graag in het nieuws komen en nu krabbelt pa al weer terug.

  Like

 12. JAN zegt:

  The letter of the children says more than what is written in it. It exposes the cultural difference between moslems and ordinary Dutch people. While the so-called Gutmensch is prepared to help people in need irrespective of their origin moslems in Holland tend to show specifcally sympathy towards their coreligionists as evidenced by the reaction of the Turks and Moroccans following the influx of thousands of Syrian muslims into the country.

  Like

 13. Treintrien zegt:

  Jaja, want papa en mama zijn dan wel links maar niet gek.
  Zal nu wel landbouwgrond zijn en als het volgebouwd is 100x zo veel waard.
  Leer mij de linksche zakkenvullers kennen!

  En dan nog eens wat: wat een vies vuil gespuis is dat linkse grondtrollenvolk toch: kinderen inzetten voor vuile politieke en financiele spelletjes! Bah!

  Like

 14. Japio zegt:

  Zeker linkse ouders, zielig hoor dat die kinderen nu al ontsporen. Je moet er toch niet aan denken wat er met deze kinderen kan gebeuren als die rapefugees er naast komen wonen.

  Like

 15. Mic Mokum zegt:

  Best wel zielig: zo jong en nu al volledig gehersenspoeld.

  Like

  • JAN zegt:

   Raja and Mido ( Ahmed ) are moslems and their sympathy is with the moslem ” refugees ” ( invaders ). It is not a question of hersenspoeling but upbringing.

   Like

 16. Johan zegt:

  Misschien willen de kindertjes ook al gelijk trouwen met zo’n pedo-moslim. Want het is natuurlijk zielig als die arme moslim geen seks heeft.

  Like

 17. Pieter G zegt:

  Wordt als schattig gebracht, alleen is de komende cultuur van de kindbruidjes en sharia.
  Dus dat is een tikkeltje minder schattig.
  Maar ja, als de ouders hun kindjes willen opofferen voor het goede doel.
  Wordt het geen tijd om de kinderen ergens anders onder te brengen.
  Omdat er iets ernstig mis moet zijn met de ouders.

  Like

 18. Pappie en mammie ruiken 500 piek per dobberaar per dag die door de, aan dezelfde tiet van de overheid hangende, goedmenschelijke overheidsdienaren uit de zakken van de tokkies wordt gerukt die wél hun eigen broek ophouden. Ingewikkelde zinsbouw was dat eigenlijk…

  Like

  • Edjan zegt:

   Maar goed gelukt ..!

   Like

   • Dank je. Ik ben daar trouwens erg goed in. Vroeger op de Laagduitse Hoogvlakte te Seedorf, toen ik de Hoofdredacteur speelde van De Genieter, het compagniesblad van 41 Gnbat, stelde ik al eens voor om een hele uitgave te vullen met wartaal. Met allemaal fantasiewoordjes zodat iedereen uit het geschrevene zijn eigen nieuws, verhaal of waarheid kon halen. En omdat ze wartaal niet zouden kunnen verbieden.

    Dat gebeurde na mijn vrijlating als gijzelaar van de Marechaussee omdat onder mijn bevel in een van de uitgaven ter gelegenheid van de verloving van Bea en Claus een nogel opruiend artikel stond van een van de redacteuren. Een van de langharigen was dat waar ik toen nog veel bewondering voor had omdat ze tegen iedereen en z’n moeder en vooral tegen rijke stinkers waren. Dat was toen en het was een ander slag langharig tuig dan nu. Toen kregen ze nog geen uitkering of werden iets in de politiek of bij Grienpies.

    Kortom, ik de lik in totdat al de exemplaren van het Verboten Boek weer bij de miljoenen lezers waren teruggehaald. Je kunt dus zeggen dat ik het eerste slachtoffer was van de strijd van de Poederpruiken tegen de Vrijheid van Meningsuiting. Er was trouwens naar aanleiding van mijn arrestatie veel militaire ongehoorzaamheid aan de orde. De hele legerplaats van ruim 4000 man was een regelrechte protesterende janboel. Niemand deed meer wat en er werd zelfs door een van de pelotonscommandanten een verse drol gelegd in het bed van een van de vaandrigs vanwege onenigheid over deze gijzeling. Ik zal d’r nog wel eens een draaiboek over schrijven.

    Geliked door 1 persoon

 19. C.A.Barstow zegt:

  Een verloren generatie met de linkse ziekte.

  Like

 20. elisah zegt:

  Pa en moe hebben de brief gedicteerd en er voor de schattigheid en zgn authenticiteit wat spelfoutjes in laten staan. Past een azc trouwens wel in het bestemmingsplan van de gemeente?
  Misschien kunnen we ook wat kinderen inzetten om zielige brieven aan Rutte, Samsul en Pechhol te schrijven.

  Like

 21. Cathja zegt:

  Hebben de pappa en mamma van deze ruimdenkende kindertjes er ook aan gedacht dat er misschien buren in de naaste omgeving wonen die er totaal anders over denken? Die misschien de waarde van hun woning zien dalen als er een (klein) AZC wordt opgezet? Die bang zijn voor het roven van hun bezittingen en voor de veiligheid hun jonge dochters? Die hun plezierige woonomgeving naar de gallemiezen zien gaan? Nee, daar dachten pappa en mamma even niet aan. Mensen die zichzelf op de eerste plaats zetten zijn egoïsten! Toch…..?

  Linkse mensen worden onze ondergang. We zullen ze tegenkomen als de strijd hier losbarst! Ik denk dat we net zoveel met die lui te stellen krijgen als met onze allergrootste vijand, de islam!

  Like

 22. alidas1 zegt:

  En als jullie aangerand worden zouden jullie ouders dat ook dan goed vinden.
  Lezen die geen kranten en kijken ze geen T V

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  Weten jullie ook wie er goed met kinderen kon omgaan? Het was een kerel met een BLOKSNOR, kwam in Duitsland aan de macht in 1933. Ik bedoel maar….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s