Moslims verdrijven christenen uit Berlijnse asielonderkomens

Screenshot_14

Politieactie in het asielzoekerscentrum op het vliegveld Tempelhof.

(Vertaling: E.J. Bron)

BERLIJN – In Berlijn komt geen einde aan het geweld door moslims tegen christenen in asielzoekerscentra. Zes christelijke Iraniërs zijn de afgelopen week uit angst voor geweld uit een groot asielzoekerscentrum op het vliegveld Tempelhof, bericht de “Bild-Zeitung”.

Junge Freiheit

“We hebben in onze kamer met twaalf bedden de Bijbel gelezen. We werden onmiddellijk uitgescholden door de moslims in de kamer, omdat wij van de islam naar het christendom zijn bekeerd”, zei een van de slachtoffers. “Plotseling stonden we tegenover zeventig mensen die ons uitscholden en in elkaar wilden slaan. We stonden doodsangsten uit!”. Pas 20 politieagenten en enkele politiehonden konden de aanvallers stoppen. De directeur van het asielzoekerscentrum bevestigde tegenover de krant: “Ja, christenen worden gepest.”

De zes Iraniërs hebben nu onderdak gevonden in de Drievuldigheidsgemeente Berlin-Steglitz van de conservatieve zelfstandige Evangelisch-Lutherse kerk (SELK) van dominee Gottfried Martens. Martens had tegenover de “Junge Freiheit” al in januari voor toenemende christenvervolging en “sharia-zones” in asielonderkomens gewaarschuwd.

In het geval van de zes Iraniërs heeft de binnenlandse veiligheidsdienst het onderzoek overgenomen. De Berlijnse secretaris-generaal van de CDU eiste harde consequenties. “We moeten er nog scherper op letten dat niemand wegens zijn geloof in het nauw gebracht, bedreigd of zelfs lichamelijk aangevallen wordt. Bij aanvallen op christelijke vluchtelingen moet nog consequenter worden opgetreden”, zei hij tegenover de “Berliner Zeitung”. Ook in asielonderkomens zou vrijheid van meningsuiting heersen. “wie zich daar niet aan kan of wil houden, is niet welkom in Duitsland”, benadrukte Wegner.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, christenhaat, Christenvervolging, demoniseren, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Moslims verdrijven christenen uit Berlijnse asielonderkomens

 1. Jean zegt:

  die aanwezige moslimtroep wordt de ondergang van onze westerse beschaving.

  Like

 2. Cleo zegt:

  Echte vluchtelingen misdragen zich niet op deze manier, dus direct uitzetten naar Syrie. Hier past geen enkel excuus voor!

  Like

 3. elisah zegt:

  Geweld tegen de burgers is de volgende stap.
  Is er geen fatsoenlijke bewaking in zo’n centrum?
  Je zou toch verwachten dat er beveiligingscamera’s gebruikt worden, zodat er registratie plaats kan vinden van de gewelddadigheden. Wie agressie tegen medebewoners gebruikt, moet meteen uitgezet worden, ook omdat het voor de toekomst niet veel goeds voorspeld. Als men zich als gast in een land al niet weet te gedragen, zal het zeker helemaal ontsporen wanneer er een verblijfsvergunning gegeven wordt.

  Like

  • Edjan zegt:

   Elisah, er is iets met die camera’s. Zo gauw ze een mohammedaan in beeld krijgen, worden ze wazig. Was in Keulen ook al zo.

   Like

   • elisah zegt:

    Edjan, wat zie je er schattig uit!

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Dank je, Elisah. Je bent de enige die het ziet! Iemand anders vroeg of ik bij de kapper was geweest. Leuk hè? Is weer eens iets anders.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Edjan op 26/2 om 00:53

    Nou, nee hoor, Elisah is niet de enige die uw metamorfose heeft gezien. Ik heb het ook gezien, en niet nu pas. Eigenlijk spreekt u zichzelf een beetje tegen Edjan, want ‘als iemand anders vroeg of u bij de kapper was geweest’, dan heeft diegene ook opgemerkt dat er ‘iets’ aan u veranderd is.

    Misschien hengelt u naar complimentjes? Okee, hier komt ‘ie dan:
    “Edjan, u bent verandert van een wat saai grijs persoon in een lief’lijk varkentje”. U bent om te knuffelen!!

    Zo goed? 🙂

    Like

 4. paulzwueste zegt:

  …”Dat niemand op zijn geloof wordt aangevallen…”!
  Dan zul je alle moslims het land moeten uitgooien… halve zolen!!!!

  Like

 5. Ron zegt:

  “Pas 20 politieagenten en enkele politiehonden konden de aanvallers stoppen. De directeur van het asielzoekerscentrum bevestigde tegenover de krant: “Ja, christenen worden gepest.””

  Briljant, dus als aanvallers pas met 20 man politie gestopt kunnen worden dan noemt die directeur dat ‘Pesten’.
  Koning “Bagatalisator” in actie.
  Maar als een paar mossels eens een klap oplopen dan zal zo’n extreem linkse rakker natuurlijk in de hoogste boom klimmen om racisme te schreeuwen.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Duitsland moet zeer streng optreden tegen deze wantoestanden, en de asielprocedure stopzetten van wie zich op deze wijze misdraagt. Bedreigen en mishandelen van andere vluchtelingen kan niet getolereerd worden. Om welke reden dan ook. Moslims die christen worden, of homo’s, dat maakt niets uit. Elke vluchteling hoort de regels van het gastland te respecteren.

  Het zal iedereen duidelijk zijn dat 100% van de misdrijven wordt gepleegd door de moslims. Homo’s en christenen vallen niemand lastig. Daarom verdienen zij bescherming tegen die barbaren, voor wie zij vaak juist op de vlucht zijn geslagen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Sjaak zegt:

  Sprichwort in Deutschland vom Moslimen neu interpretiert !
  Und wils du uns nicht willig sein,
  Schlag ich dir dein Schädel ein !

  Ermittlungen wegen Vorfalls in Flüchtlingsunterkunft
  Polizeimeldung vom 25.02.2016
  Tempelhof – Schöneberg

  Nr. 0532
  Der Polizeiliche Staatsschutz des Landeskriminalamtes ermittelt wegen eines Vorfalls, der sich gestern Nachmittag in einer Flüchtlingsunterkunft in Tempelhof ereignet haben soll. Nach dem derzeitigen Ermittlungsstand will ein Bewohner der Unterkunft am Platz der Luftbrücke gehört haben, dass sich mindestens zwei weitere Bewohner darüber unterhalten haben sollen, wie man mehrere Iraner christlichen Glaubens, die ebenfalls Bewohner derselben Unterkunft sind, töten könne. In diesem Zusammenhang konnte ein möglicher Beteiligter dieses Gesprächs ermittelt werden. Es handelt sich dabei um einen 19-jährigen Mann afghanischer Herkunft. Die Ermittlungen dauern an.

  Like

 8. Moslims verdrijven christenen uit Berlijnse asielonderkomens, tja een groot gedeelte van het volk denkt dat ze gevlucht zijn voor de burgeroorlog die woedt in Syrië. Al deze jonge kerels wiens schoenveters nat zijn van de jihad adrenaline, ze zijn gekomen als kwartiermakers voor de Europese jihad, enfin dat gaat men in de nabije toekomst zelf aan den lijve ondervinden. Al deze westerse kerels de metroseksuelen met hun dag en nacht crèmes, super goed gekleed, hun iphones, ipads denkt men dat deze instaat zijn om tegen deze moslim barbaren actie te ondernemen, laat mij niet lachen ze hebben geluk wanneer ze alleen verkracht worden…

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Als straks het Midden Oosten is omgeploegd is West-Europa aan de beurt.
  De jonkies zijn al jaren aan het oefenen. Eerst de Joden en binnen hun leefgemeenschap de Orthodoxe Christenen, daarna gaat het vol los denk ik.
  De politieke leiding wil het niet weten dus mag er niet of nauwelijks over gepraat worden, arme politiemensen, befehl ist befehl.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt, socialisten, sociaal-democraten, liberalen en christen- democraten, JULLIE hebben het voor elkaar, de ISLAMISERING in “volle gang”. Kots!

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou, Tom Hendrix, maar ze zijn echt nog niet tevreden, hoor. Ik herinner me die hysterische, Duitse politica, die in het openbaar woedend stond te roepen dat Duitsland er in de toekomst heel anders uit zou zien. Dat de meerderheid (en daarbij sprak ze vooral de rechtsen aan) niet meer Duits zou zijn.

   Pas dan zijn ze klaar: als wij in de minderheid zijn. 5 jaar later is alles kapot maar dat kan ze niet schelen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Edjan: 12.24. uur. Amice Edjan, beste varkentjesliefhebber, ik ben het geheel weder met U eens. Ik zeg maar zo: “leve de varkentjes!

    Geliked door 1 persoon

 11. Dennis Eijs zegt:

  Wij moeten hen hier dus accepteren terwijl zij zelf anderen niet kunnen accepteren. Uitzetten dus die moeten we hier niet.

  Like

 12. Wilma Grunn. zegt:

  Waarom horen wij niets van de kerken?

  Like

  • Mirjam zegt:

   De kerken zijn al tijden onzichtbaar, Wilma. Ik weet ook niet wat er precies aan de hand is met het Christelijk geloof. Het is alsof iedereen het geloof heeft verloren, terwijl ze heel goed weten dat er maar één God is, de ware God, Jesus Christus. Hij laat niet toe dat zijn kinderen van de aardbodem verdwijnen door het werk van de duivel. Ik ben net zo bezorgd en toch is er iets in mij dat me laat weten dat we door dit alles heen moeten gaan zodat wijzelf en anderen ervaren dat Hij de enige weg, de waarheid en het leven is. En dat we voor Hem kiezen. Het is al bezig, als je goed oplet. Het volk van Europa begint genoeg te krijgen van de satan praktijken die nu overal aan de gang zijn. Ze worden beetje bij beetje wakker, anderen zijn allang wakker en begrijpen de stupiditeit van de eersten niet, maar toch moet het zo zijn.

   Beetje bij beetje begrijpen ze dat die duivelse meute alles wil overnemen hier en nu begint langzaamaan ook de opstand hiertegen. De Balkanlanden sluiten de grenzen, Merkel heeft een flinke duik gemaakt en kan haar dingen niet meer doen, zoals ze wil. Griekenland wordt afgesloten van Europa voor de doorstroom. Stille krachten zijn aan het werken, die de duivel niet tegen kan houden, en het wordt nog beter, let maar op. Groot-Brittannië sprak over een Brexit, Cameron probeerde het tegen te houden met een overeenkomst met Brussel, maar toen stond ineens een vriend van hem, de burgermeester van London, tegenover hem die ook voor een Brexit is. Dat hadden ze nooit gedacht, maar het gebeurde. Zweden wil geen asielzoekers meer en gaf dat door. Zweden is notabene totaal links, maar toch besloten ze daartoe. De Balkanlanden gooien de grenzen dicht, ondanks de bedreigingen en protesten van Brussel (bravo). Noorwegen wil ook geen meer opnemen en bewaken de grenzen ook scherper. Nederland wil ook uit de EU, al doet Rutte het voorkomen dat dit niet zo is, dat is waarschijnlijk waarom Timmermans zei dat een referendum over het blijven in de EU voor Nederland niet nodig is (ja, hij voelt de bui al hangen, want het zou weleens een ja voor de exit kunnen zijn). Beetje bij beetje…ik bid ervoor. Weg met die duivels, en terug naar de hel, voor altijd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s