Openbaar Ministerie: Biddende moslim weigeren mag

Screenshot_7

(Door: A. Kamphuys)

Eigenaar Huub van Leijsen van speelboerderij Pukkemuk uit het Brabantse Dongen wordt niet vervolgd voor het discrimineren van gesluierde moslima’s. Eind vorig jaar joriste hij de vrouwen uit zijn speeltuin.

De vrouwen maakten onderdeel uit van een groep van twintig moslims die aan het bidden waren in de speeltuin, meldt Omroep Brabant. De vrouwen droegen een nikab en dat zou de spelende kinderen bang maken. Hij vroeg vervolgens de vrouwen om te stoppen met bidden. Na tussenkomst van de politie is de groep uiteindelijk vertrokken uit de speeltuin. Wel kregen ze netjes hun entreegeld terug.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", achterlijkheid, Barbarisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Justitie, kwaadaardige opzet, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Openbaar Ministerie: Biddende moslim weigeren mag

 1. Edjan zegt:

  Valt me mee. Want de tijd is gekomen dat mohammedanen stap voor stap de grenzen aan het oprekken zijn. Elke dag een klein stukje is een heel eind in een jaar.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Die PINGUINS/WIJVEN gaan maar terug in hun zandbak bidden. Ik ben zo moslimmoe! Dag in, dag uit, zijn ze bezig- geholpen door LINKS- om ONS het leven “zuur”, te maken.

  Like

 3. Ron zegt:

  Dus wel toelaten, maar bij het eerste de beste ongewenste gedrag (opdringen van hun godsdienst) eruit sodemieteren mag dus.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een “speelboerderij”, ik neem aan voornamenlijk voor kinderen.
  Dan komen er zulke spoken, die binnen de kortste keren beslist moeten gaan liggen bidden.
  Hadden ze ook even vooraf kunnen doen, maar zal wel niet mogen van allahaha……….
  De kinderen schrikken zich rot als ze zo,n zwart gedrocht zien.
  Eindelijk eens een verstandige rechter……………

  Like

 5. Pieter zegt:

  Bidden in de speeltuin ? De eigenaar moet een schadevergoeding krijgen, hij is door hen overvallen met ongewenste activiteiten en zijn daarna nog stennis gaan trappen. Stelletje stiekemerds zijn het.

  Like

 6. Pogo zegt:

  Ik lees net een tip voor Pukkemuk; Schaf wat biggetjes aan voor de kinderen want die vinden dat leuk.

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik las elders dat de “boze wolf en de drie biggetjes” (een bekend epos in de Donald Duck literatuur) ook niet meer mag vanwege gekwetste mohammedanen-zieltjes. Biggetjes mutsen zijn al tot een ontoelaatbare provocatie verklaard. Dus binnenkort zullen de biggen en de varkens zelf ook wel verboden worden.

   Gaat goed!

   Like

 7. Thoth zegt:

  En je kan gelijk allah en z’n profeet als een lugubere ideologie, nazi , pedofiel uitmaken.

  Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  Hele goede zaak, er uit met die barbaren.

  Like

 9. 4sjun zegt:

  De beste zaak vind ik dan dat er weer eens uitstekend in beeld kwam wat en juridische jihad vermag aan het op kosten jagen van eerzame burgers en de samenleving die ongetwijfeld de rekeningen van de toch al weinig samenlevingsopbouwend aanwezige procesaanspanners krijgt doorgeschoven. Verspreid deze kennis en laat het meewegen tegen de tijd dat je weer politiek mandaat kunt verlenen. Waarom zou je de kruik zo lang te water laten gaan tot zij barst?
  Lawfare of juridische jihad: uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=27&t=2365

  Like

 10. elisah zegt:

  Misschien is het een leuk idee, om als Christenen een ernstige behoefte tot openbaar bidden te krijgen in de buurt van een moskee. Hoe zou dan de reactie van de moslims zijn?
  Op het internet zag ik een foto (2009?) van honderden moslims die aan het bidden waren in Milaan, op het plein voor de Duomo di Milano, een van de grootste Katholieke kathedralen in de wereld.
  Normaliter kon je deze kerk gewoon betreden, sinds vorig jaar is er beveiliging en moet je ellenlang in de rij staan voor je er naar binnen mag gaan. Een bezoek hebben we deze keer maar overgeslagen.

  Like

 11. Joke zegt:

  Dit is pure intimidatie van die vrouwen in hun afschuwelijke jurken. Dat ze zichzelf dat aandoen!. Vrijwillig zichzelf verstoppen omdat hun mannen dat willen?
  Diezelfde mannen kijken hun ogen uit naar westerse vrouwen.
  Moslimvrouwen kom op voor jezelf en laat jezelf zien! Waarom ben je anders naar een westers land gekomen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s