“Vluchtelingen opvangen in panden V&D kan optie zijn”

Screenshot_12

(Door: David Bremmer)

Als gemeenten en projectontwikkelaars daar open voor staan, zouden er eventueel asielzoekers in de vrijkomende V&D’s en andere grote winkelpanden gehuisvest kunnen worden. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zegt zulke suggesties serieus te zullen onderzoeken, mocht de vraag komen.

De V&D-panden bieden duizenden vierkante meters aan ruimte en staan vaak in winkelgebieden waar weinig mensen wonen. ,,Dat kan een voordeel zijn voor het vinden van geschikte locaties,” stelt COA-woordvoerster Caroline van Dullemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op “Vluchtelingen opvangen in panden V&D kan optie zijn”

 1. carthago zegt:

  Een typisch voorbeeld van economisch verval,veroorzaakt door degenen die het in werking hebben gezet, de asielindustrie incl.de haagse nazi’s. Binnenkort zijn de binnensteden onleefbaar geworden, geen winkelier die nog wat verkoopt, behalve dan bierblikken en machetes.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @carthago: 17.09. uur. Precies. Weer een bewijs temeer, dat de zieligheidsindustrie- waar het COA deel van uitmaakt- geheel door de “linkse kerk”, in stand zal worden gehouden. Ze zullen ONS dat volk door de strot duwen! En de eigen bevolking, die mag barsten.

   Like

 2. Getver je zou er toch niet goed van worden deze misselijkmakende asielellendeprovocatie geheel dociel gepromoot door de ‘vrije’ pers te land ter zee en in de lucht. Verdomme het houdt niet op je kan geen radio of TV aanzetten of deze asiel kommer en kwel raast je huiskamer binnen 24 x 7 het is de nationale hobby van de bestuurlijke elite welke ons helemaal murw probeert te stoken in de hoop dat al deze naïeve dwaze Nederlanders zich gewillig overgeven voor de komende asiel tsunami….

  Like

 3. Roeland zegt:

  Opvangen in de regio, dat is de oplossing. Al jarenlang zijn er ellenlange wachtlijsten voor ( veelal gehorige en half afgekeurde) sociale huurwoningen. Je moest en moet maar netjes op je beurt wachten als Nederlander , soms 10 jaar of meer. Nu voor de “vluchtelingen” is alles ineens bespreekbaar en mogelijk. In wat voor wereld zijn we terecht gekomen???

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Ik lees:” ; ………in gebieden waar weinig mensen wonen…………”
  Dus s,avonds een beetje te rustig.
  Als het dan binnen de kortste keren er net zo aan toegaat als in Calais, wordt de buurt in ieder geval iets “levendiger……..”
  Avondrust in de straten van Calais, nacht 24/25 Febr.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Een plan zo dom dat het grenst aan totale idiotie!
  Voor V&D waren de panden al te duur, en wie zouden er opdraaien voor de huur, verbouw, inrichting, onderhoud en restauratie na gebruik?
  Juist ja, de belasting ophoester…
  Daarbij is er plaats zat in Nederland wanneer we nu de grenzen dichtgooien en alles wat niet uit oorlogsgebieden komt en de overige illegalen retour afzender sturen.

  Like

 6. Edjan zegt:

  In winkelgebieden wonen inderdaad weinig mensen. Maar er gaan wél heel veel mensen winkelen. Maar die moeten zich maar aanpassen?

  Like

 7. Sjaak zegt:

  ZIJN DIE NU ALLEMAAL VAN DE POT GERUKT ?

  Like

 8. Computer-animatie met drie biggetjes verboden want ‘beledigend voor moslims’

  Engeland, februari 2016


  De computeranimatie ‘De wolf en de drie kleine biggetjes’ kan moslims beledigen en moet dus verboden worden vindt de Britse semi-overheidsinstelling Becta. Van de tekenfilmbiggetjes zou een nieuwe digitale versie gemaakt worden voor kinderen op school, maar zou ‘ vanwege het gebruik van varkens een stroom van verontwaardiging teweegbrengen in de moslimcultuur ‘. Zeventig onafhankelijke ‘rechters’, hoofdzakelijk bestaande uit leraren, bogen zich over de zaak.
  De maker van de animatiefilm: ‘Dit besluit voelt als een klap in mijn gezicht. Het is al het zoveelste verbod op een onschuldig kinderverhaaltje’. Lees verder >>>> http://www.telegraaf.nl/buitenland/3111159/__Sprookje_is_te_beledigend___.html

  Like

  • Edjan zegt:

   Nee, weet je wat ze liever hebben? Die klote mohammedanen? Computeranimaties met 3 kleine meisjes die gestenigd worden omdat ze zijn verkracht? Drie kleine onthoofdingen? 3 kleine bomaanslagen? 3 kleine massa-aanrandingen?
   Die hele zelfcensuur van dat linkse tuig is om van te kotsen.

   Like

 9. Drs.P. zegt:

  De COA ratten zijn niets anders dan een overheidsinstantie die druk bezig is dit hele land naar de kloten te helpen. Je zou “bijna” denken dat er een plan achter zit. Eerst de burger zodanig naaien dat hij geen cent meer te makken heeft, dan gaan diverse bedrijven ganzzz kaput en dan proppen we alle vrijkomende winkels midden in stadscentra helemaal vol met smerige asielratten en gestoorde neuqnegerts!! Deze slechtse ratten regering ooit dient verwijdert te worden en het COA gesloten!! De gewone zombie burger snapt er nog steeds geen ene jota van hoe hij/zij van voren en van achter genaaid wordt door dit trekpoppen cabinet.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Japio zegt:

  De huren van de panden konden niet omlaag, dat was één van de redenen voor het faillisement van de V&D. Nu willen ze asielzoekers er in zetten? WIE gaat dat betalen dan? Konden ze niet beter de V&D helpen en daarmee de werknemers?

  Like

  • “WIE gaat dat betalen dan?” Uiteindelijk betaald het volk het gelag van deze megalomane asiel krankzinnigheid Japio…

   Like

  • 4sjun zegt:

   Nee, nee, eerst hebben de eigenaren van de V&D de panden verkocht om zo alvast een deel van het bedrijfskapitaal leeg te trekken, en daarna probeerden via morele druk de huren en de lonen omlaag gebracht te krijgen om de citroen nog wat verder uit te persen. Het aardige is dat bedrijven die hiervoor weer verantwoordelijk zijn dat onder andere doen met gelden van de pensioenfondsen waarin gewone werknemers verplicht worden hun pensioenen onder te brengen. Hier meer: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?p=47405#p47405
   .
   Om te voorkomen dat het onderwerp gekaapt wordt met een hele andere wetenswaardigheid ga ik hier terzake het onderwerp verder:

   Het huisvesten van asielzoekers in leegkomende V&D panden is een uitstekende gelegenheid om ook de stadsyuppen kennis te laten maken met de steevast gepresenteerde verrijkingen van de multikul. Wel jammer dat dit maar zo ten koste zou kunnen gaan van de waarde van de panden, de waarde van de panden er omheen, de vrijheid van veilig winkelen en daarmee weer van de omzet van de winkeliers rondom panden ingezet voor het huisvesten van voorlopig kansarme onaanspreekbaren. Daarom zou het goed zijn als er een brede maatschappelijke discussie ontstaat over het vigerende toelatingsbeleid die meer behelst dan het slechts politiek ter kennisgeving aannemen wat er daaruit naar voren komt.

   Like

  • Edjan zegt:

   De mohammedanen zijn de “lievelingen” (precious) van onze overheid. Niets is te dol voor het bezit ervan. Alles maar dan ook alles hebben ze er voor over. Zoiets als goudkoorts.

   Like

 11. semper fi zegt:

  Wegens geldproblemen (what else)gaan binnen 3jaar hier in de regio noor 5 verzorgingshuizen dicht!
  Als je hoort en lang loopt zitten alle kamers vol stumpers die aan het hemelpoortje staan!!
  De directie doet uiteraard geen uitspraken jegens de tonnen die kopstukken krijgen,, nee verdienen doe je met werk!!!deze vetnekken blijven premies opstrijken!
  De eerste reactie mijnerzijds was toen ik dit iemand hoorde vertellen, O ruimte maken voor asieligen!!!!!
  de ned staat geeft dus geen geld om de zwaar zieke oudjes te laten blijven in de verzorgingshuizen !!!
  Dit opperde ik paar jaar terug al dat de ouderen moeten wijken voor de VERRIJKING!!!!
  BEN GVD HELEMAAL KLAAR MET DE VERRADERS !!

  Like

 12. Giny zegt:

  Een schande voor de mensen die ontslagen zijn, Bah, wat een zooitje!

  Like

 13. OlgaV zegt:

  Ja vooral doen. Zullen er binnenkort nog veel meer winkelpanden in de binnenstad leeg komen te staan. Want het winkelen wordt natuurlijk wel een stuk gezelliger zo met al die ongewenste profiteurs in de voormalige V&D’s. De nog aanwezige winkeliers zullen dit waarschijnlijk ook wel als een impuls zien. Elke dag denk ik erger en gekker kan het niet worden maar helaas……West en Noord Europa zijn verloren.

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Hopelijk zijn de sprinkler installaties nog up & running.

  Like

 15. Joshua zegt:

  Dit is intelligentie ten top van verblinde idioten.
  Hoe zadel je de bevolking op met door imbecielen bedachte belastingen want die panden moeten verbouwd worden, winkelend publiek komt daar niet meer, goed bedacht bestuurlijke imbecielen!
  Weer naar school sturen alles opnieuw leren op eigen kosten,en leren wat praktisch denken is misschien komt er nog 1 uit voort die normaal is.

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Is dat COA zooitje achterlijk. V en D gebouwen staan meestal in het centrum of in een drukke winkelstraat, dat kan gezellig worden dat asieltuig in het centrum. Vrouwen, meisjes, schapen en geitjes kunnen daar dan beter wegblijven !!

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Wanneer slepen we dat hele linkse en gutmensch zooitje is eindelijk voor het Neurenberg2 tribunaal ?????

  Like

 18. anna zegt:

  het zal stil worden in de centra van veel steden …. nog meer lege panden ….. geen hond wil nog naar het centrum om te gaan winkelen ….. totale malaise ….

  Like

 19. bert31051965 zegt:

  En zo vormt men de getto’s waar we niet meer met onze dames kunnen gaan en staan. Je moet werkelijk zo stom zijn als het achtereind van een VARKEN om dit te bedenken. Alles werkelijk alles wordt in ONS NEDERLAND willens en wetens ten gronde gericht. Arm land arm volk geleid door psychopaten uit de hel.

  Alleen Wakkere Nederlanders; u wens ik nog een rustige avond en nacht.

  Like

 20. Lijkt sterk op staatssteun aan de feitelijke eigenaren van al die lege panden, kom, hoe heten ze ook weer, die royale leningen- en hypotheekregelaars, o ja, de banken.

  Like

 21. elisah zegt:

  Zo zie je hoe een land systematisch kapot gemaakt wordt.
  Dit kan niet lang meer goed gaan, het begint steeds onheilspellender te worden.

  Like

  • Edjan zegt:

   Dat klopt, elisah, het lijkt wel alsof ze elke dag iets nieuws verzinnen. Hoe meer tegenstand ze krijgen, hoe meer haast en hoe meer druk erop gezet moet worden. Migranten in het hart van de stad! Hoe verzin je het.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die panden staan leeg, omdat men de winkelinventaris er uit heeft gehaald.
    Hier is opzet in het spel. Persoonlijk vind ik dit een vileine vorm van discriminatie.
    Als voorbeeld van het vertrouwen dat wij hebben in die mensen stel ik voor die winkelinventaris in ieder geval terug te brengen voordat de “vluchtelingen” gehuisvest worden. Dat is wel het minste dat wij kunnen doen.
    Hoe zou je zelf vinden om in een totaal leeg winkelpand te moeten wonen?

    Like

 22. Jade zegt:

  Subliem idee…
  V&D staat dan voor “Vernietiging & Destroy” kampen.
  We moeten namelijk af van dat klotenvolk. Als het niet goedschiks
  kan, dan moet het maar maar kwaadschiks.
  Doen we niks dan gaan we zelf door de schoorsteen.
  Kies maar…

  Like

 23. leefbarbaar zegt:

  Goed idee wanneer de panden in de sahara zouden staan. Maar nu niet.

  Like

 24. Republikein zegt:

  Dat is al een keer voorbij geweest door…..
  als een comment op M.A.L. Sion!
  Maar misschien niet gelezen.
  Maakt mij niks uit luisteraars, ga weer effe een biertje pakken.
  Deze verpakking streelt meer naar de verbeelding overigens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s