DE PVV-PATRIOTTEN

Screenshot_15

(Door: Martha N.)

De PVV, zo zegt Wilders, is een partij van “patriotten”. Soms een beetje verwarrend vanwege het feit dat andere groepjes (van slechts enkele aanhangers, die alweer onderling verdeeld zijn) zich eveneens “de Patriotten” noemen. Ze zijn PVVers, maar niet erkend door Geert Wilders. Dit soort groepjes van slechts een beperkt aantal mensen, die het onderling ook al weer niet eens zijn, hebben eigenlijk weinig toegevoegde waarde. Het gekibbel in dit soort groepjes kan hij missen als kiespijn. De enige echte partij die zich de “Patriotten” kan noemen, is dus Geert Wilders met zijn PVV.

Wat “patriotten” zijn, is duidelijk. Voelen wij ons allen geen Patriotten, burgers die het heft in eigen handen nemen? Het is ook niet de eerste keer dat er Patriotten in opstand komen. Wilders, die zijn partij de Patriotten noemt, verwijst hiermee naar enkele honderden jaren geleden.

Kan men een vergelijk trekken tussen het heden en de tweede helft van de 18e eeuw? Engeland overheerste toen de handel, Hollandse handel kwam in het gedrang. Hoewel de financiële sector groeide (gaat weer beter volgens Rutte), kon dit de werkeloosheid niet oplossen. Ten tijde van deze crisis trad een nieuwe politieke groep naar voren . Een “groep” die niet meetelde en amper een stem had gehad in het lands- of stadsbestuur. Deze kritische burgers (te vergelijken met de PVV) noemden zich “de Patriotten”

De geschiedenis herhaalt zich regelmatig. Staan we opnieuw voor een belangrijke keuze? Worden de “burgers” nu wakker en zien ze het EU-zwaard van Damocles, gevormd als een kromzwaard, boven hun nek zweven? Het gaat erom: steken wij, Nederlanders, onze nek uit ter meerde glorie van onze ministers, die ons land verkopen aan de meest biedende, namelijk de EU, die ons bedreigt met hel en verdoemenis wanneer wij niet doen wat ze zeggen OF nemen wij onze toekomst eindelijk in eigen hand! Sluit U dan aan bij de PVV, de patriotten, aangevoerd door Geert Wilders, een man met een ijzeren wil om op te komen voor eigen vaderland!

Accepteren wij alles? Accepteren we dat Pechtold bij voorbaat zegt dat wij geen kans maken bij het stemmen tegen het verdrag met de Oekraïne? Dat er slechts hier en daar een stemhokje zal komen om tegen te stemmen? Dit is tegenwerking met voorbedachte rade! Is dit alles te vergelijken met een “democratie” zoals wij die voor ogen hebben? Gaan mensen dan maar niet stemmen? Geven we het op bij de kleinste moeite?

Wij hebben geen democratie meer, wij worden geleefd door onkunde en eigenbelang, wij mogen niets meer zeggen. De vijand wordt binnengehaald, in de watten gelegd, gelijk in de Bijbel de verloren zoon. Helaas spuwen deze verloren zoons op de Bijbel, aanbidden een moordzuchtige god en lusten geen varkensvlees. Ze slachten op wrede wijze, een  ongelooflijke marteling voor dieren.

Mensen die van dieren houden, staan jullie achter deze afschuwelijke slachtingen, gaan jullie naar slagers en supermarkten die halal vlees verkopen? Ja? Behalve vrouwen en meisjes, die aangerand mogen worden volgens het vredige nieuwe geloof dat aanbeden wordt door onze ministers, zijn ook de dieren de klos. Wat ooit redelijk goed geregeld was, waar vrouwen over straat konden gaan, is dat dankzij deze regering volkomen fout gelopen. Wil een meisje een aanklacht indienen, wordt ze ontmoedigd bij de politie. Gegevens worden door de politie, in opdracht van politici, geheim gehouden!

V&D-gebouwen voor vluchtelingen, daar kijken we niet van op. Het was te verwachten, al deze gebouwen zijn uitstekend geschikt voor vluchtelingen. De verhuurders zijn centenpikkers en hebben niets met ons, de burgers, te maken. Voor V&D was geen redding meer. Voorbedachte rade door de verhuurders die het onderste uit de kan wilden hebben? Voortaan kunnen de vluchtelingen dus opereren vanuit het centrum. Ze overstromen onze wereld en zullen hem vernietigen met hulp van niets ontziende geldwolven.

Wie zijn de machtelozen in deze nieuwe wereld die ons opgedrongen wordt? WIJ, de gewone burger, die denkt dat hij machteloos is. Wij zijn niet machteloos, wij hebben de allerbelangrijkste stem, de stem van ons volk! Zonder onze steun valt de hele politieke beweging als een kaartenhuis in elkaar. WIJ hebben, indien we willen, de macht tot verandering ten gunste van onze eigen toekomst in de hand. Ons volk hoeft zich niet te schamen om voor eigen belang en familie te kiezen.

Referendum: begin met kiezen tegen de Oekraïne erbij, laat U niet ontmoedigen en zeg niet: ach, na mij de zondvloed. Na mij de zondvloed komt op de hoofden van Uw kinderen neer.

De gekheid ten top; reizen organiseren voor mensen die hulp willen bieden aan bootvluchtelingen en dit laten voorkomen als een vakantiereisje. Als het maar anders is! Aan eigen volk behaal je geen eer. Mensen met een hart voor anderen, begin eens te denken aan hulp voor de eigen mensen met en in problemen. In Nederland is de nood van ouderen en hulpbehoevenden groot sinds onze regering hen allen in de steek heeft gelaten!

De EU is een totale mislukking, net zoals het Verdrag van Schengen. Het hele miljarden kostende kaartenhuis staat op instorten. Om deze reden willen ze Engeland erbij houden, willen ze alles op alles zetten om landen bij de EU te houden. Schoenmaker blijf bij je leest. Was de EEG gebleven bij de oorspronkelijk opzet en doel, dan was er een kans geweest. Door grootheidswaanzin gaat ze aan zichzelf ten onder. Denken deze mensen nog wel of staan ze totaal buiten de wereld en het dagelijkse leven? Geld uitsparen op mensen die het werkelijk nodig hebben, daarna weggeven aan nonsens gedoe waar niemand wat aan heeft en de burgers armer maken, de armen niet rijker.

De EU is verantwoordelijk en de EU is Angela. Maar Angela heeft misschien geluk. Er is niets aan de hand. Het komt haar net voor de verkiezingen bijzonder goed uit.

Lees verder: www.bild.de

Zie je wel, geen probleem, alles lost zich vanzelf op: Immer weniger Flüchtlinge an Deutschlands Grenzen: Die Bundespolizei registriert nach BILD-Informationen derzeit nur rund 100 bis 150 Personen pro Tag. Für die Bundesregierung und Kanzlerin Angela Merkel bringen sie (innen-) politische Entlastung – kurz vor dem „Super-Sonntag“ mit drei Landtagswahlen Mitte März.

Zijn mensen het zelf denken verleerd door maffe goedkope tv-programma’s? Door indoctrinatie van de ongelooflijk linkse media?

Wilders laat zich niet intimideren. Wij, die zijn ideeën volgen, eveneens niet!

PVV rood wit blauw

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

25 reacties op DE PVV-PATRIOTTEN

 1. Driek zegt:

  “Wij zijn niet machteloos, wij hebben de allerbelangrijkste stem, de stem van ons volk! Zonder onze steun valt de hele politieke beweging als een kaartenhuis in elkaar. WIJ hebben, indien we willen, de macht tot verandering ten gunste van onze eigen toekomst in de hand. Ons volk hoeft zich niet te schamen om voor eigen belang en familie te kiezen”.

  Helemaal mee eens, beste Martha, maar het lukt ons niet dat iedereen aan zijn verstand te brengen. Straks stemmen die Hollanders weer als makke schapen op verkeerde partijen. Maar u heeft een goed stuk geschreven. Waarvoor dank.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Martha N. schitterend door U verwoord. En mijn stem is NEEN, tegen Oekraïne, en de rode EUSSR!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Goed stuk, Martha N.
  Door keihard liegen en een nooit stoppende propaganda kan Merkel het nog wel weer een paar jaar overleven. Maar de Duitsers zullen keihard de rekening gepresenteerd krijgen.
  Die 1 miljoen die in 2015 binnen zijn gekomen, zullen er 4 miljoen worden.
  De 1,5 miljoen die in 2016 binnenkomen zullen er 6 miljoen worden.

  Van mede-dictator Erdogan valt niets te verwachten. De enige rem die er op die tsunami staat, komt van opstandige oostelijke- en Balkanstaten, die zich onder Merkel’s verstikkende boezem uit worstelen en hun grenzen sluiten. En dat worden er steeds meer. Hoe dat in Griekenland verder moet, weet niemand.

  Een, alweer verouderd, rapport voorspelt dat Duitsland rond 2020 20 miljoen moslims herbergt.
  Op een bevolking die dan ongeveer 70 miljoen groot zal zijn, is dat 28%. Dan is het einde zeer nabij.
  http://nl.gatestoneinstitute.org/6840/duitsland-20-miljoen-moslims

  In Nederland zal het niet veel beter gaan: in 2025 zal ongeveer 30% moslim zijn. Over 9 jaar.
  Ik hoop dat de PVV ze vóór blijft.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Hup PVV en op 6 april een weloverwogen NEE!

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de naam is vrienden : PVV,
  naast nog zo’n patriot of 2 😛
  .
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. kruisridder zegt:

  De echte patriot stemt PVV en stemt NEE !!!!!

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Leuke titel: DE PVV-PATRIOTTEN. Patriotten worden door Geert aangetrokken.
  Logisch want een patriot komt op voor zijn vaderland. Voor NEDERLAND.
  Dat is een gevoelen dat Geert van top tot teen uitstraalt.
  Dat is ook de reden dat hij zich ergert aan dat NEP-PARLEMENT.
  Voor het overgrote deel MOSLIM-KNUFFELAARS.
  Je kunt van de PVV geen lid worden. Ook hier is de reden over-duidelijk.
  Als Geert 24 op 24 en 7 op 7 beveiligd moet worden dan kan hij toch niet het risico lopen dat hij van een infiltrant een mes in zijn rug gestoken krijgt.
  Doordat je geen lid kan worden van de PVV zoeken mensen die de gevoelens van Geert delen een mogelijkheid om ook wat te doen. Een duidelijk voorbeeld is PEGIDA. Er zijn in NL een aantal actie-/verzetsgroepen. De naam De Patriotten komt daarbij ook in beeld. In die groepen wordt gediscussieerd, meningen worden uitgewisseld en die zijn niet altijd gelijkluidend. Er komt ook wel eens een infiltrant in zo’n groep. Die moet er dan uitgewerkt worden. Het kabaal dat daarbij ontstaat dringt ook wel door tot de buitenwereld. Helaas.
  De meeste deelnemers aan het ‘verzet’ zijn er van doordrongen dat er serieus gevaren op ons afkomen. De enorme stroom vluchtelingen, die voor een zeer aanzienlijk deel GELUKZOEKERS blijken te zijn, zullen in de toekomst van zich laten horen. Waakzaamheid is geboden want de overtuiging is er dat we negatieve activiteiten kunnen verwachten.
  Het is te betreuren dat een deel van de NL-bevolking ook nog eens WELKOM roept tegen deze 5e colonne, die maar groeit en groeit. Het is ook te betreuren dat de activiteiten van ‘verzets’-groepen negatief beoordeeld worden door stuurlui aan de wal. Maar dat is van alle tijden en daar moeten we gewoon mee leven.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Helemaal mee eens M.A.L SION

   Like

   • Martha N zegt:

    Wij zijn de patriotten, meer dan 2 miljoen, of het nu tien man zijn of miljoenen, die tien of zo horen onder de grote groep. Met zo’n klein aantal alleen kan men niets beginnen. Nooit zal ik mijn keus veranderen, voorheen Fortuyn, Geert is een geweldige vent omdat hij standvastig is en trouw aan ons vaderland. In het begin was het Janmaat.
    Allemaal werden en worden ze door extreem links verguist, omdat deze lieden bang zijn voor de gevolgen van hun wanbeleid. Alles draait om macht.

    Like

 8. De echte Patriot gaat geen tekening maken of laten zien hoe goed ie woorden op een spandoek kan schrijven en hoe lollig een varkenspet hem staat. Een echte haalt het hieperke en de mestvork uit het schuurtje en neemt een stuk touw mee om met de hele straat en vervolgens met de hele buurt onder alle mogelijke stenen te gaan zoeken naar ratten om die vervolgens vakkundig te verdelgen.

  Bevecht uw vrijheid in een bad van bloed en een lucht vol zwerende gehangenen, zegt De Heere, want hij die vadsig op zijnen reedt blijft zitten zal kleren tekort komen om te verscheuren en wanhopig naar as zoeken om over zijn hoofd te pleuren. Aldus sprak Den Heere.

  Like

  • Pegida demonstranten zijn ook patriotten… op alle mogelijke legale wijzen wordt weerstand geboden aan deze regering en EU die de islamisering van ons vaderland en andere vaderlanden toestaat. Of men nu iedere dag zoveel mogelijke schrijft, linkjes deelt en ‘het woord’ verkondigt is ook een daad van verzet, net zoals demonstreren. De echte patriot althans de Wilders ‘patriotten’ oftewel gewoon PVV-ers verzetten zich op democratische wijze. Dus niet oproepend tot geweldadig protest.

   Like

 9. Dat is snel, er rijden hier nu 16 wagens van de pliesie met jankende sirenes de straat in, een helicopter wappert hierboven en mannen in zwarte pakken seilen ab. Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt, wie zal dat zijn….

  Like

 10. Doornroosje zegt:

  Wilders laat zich niet intimideren. Wij, die zijn ideeën volgen, eveneens niet!.
  Wilders laat zich niet intimideren, met Martha eens.
  Wij, die zijn ideeën volgen niet. Het is mijn eigen idee en Wilders geeft daar stem aan. Ik ben geen volger.

  Like

 11. Ik ben gewoon een PVV ster en geen lid van wat voor een club dan ook. Ik laat me niet misleiden door welk patriottenclubje dan ook!

  Like

 12. Martha N zegt:

  Jowitteroosblog, grappig: een PVV ster. In dit geval geven we elkaar de hand.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Als patriot moet je eens beginnen met tegen de schenen te schoppen van die zogenaamde elite in je eigen omgeving en duidelijk maken dat ze mee helpen Nederland stuk te maken door de steun die ze geven aan dit vervloekte kabinet, begin in je eigen omgeving en desnoods kost het je vrienden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s