Griekenland: 20.000 “migranten” gestrand door dichte Balkan

Screenshot_3

Duizenden “migranten” wachten voor de Grieks-Macedonische grens.

(Door: Thomas Borst)

De Griekse regering heeft gezegd dat naar schatting 20.000 asielzoekers zijn gestrand in hun land, omdat onder meer Macedonië de grens gesloten houdt voor migranten. Er worden zeer weinig asielzoekers toegelaten tot de Balkan, waardoor een aantal migranten op de Griekse wegen rondzwerft.

De Griekse autoriteiten hebben reders van veerboten en reisorganisaties gevraagd om geen asielzoekers meer van de eilanden naar het vasteland te vervoeren. Het land wil daarmee voorkomen dat nog meer migranten vast komen te zitten.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Macedonië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Griekenland: 20.000 “migranten” gestrand door dichte Balkan

 1. Edjan zegt:

  Aha, nu gaat het beginnen. Beter laat dan nooit. De Balkanlanden (Slovenië, Servië etc.) gaan na de Visegrad-landen en Oostenrijk en Macedonië de grenzen sluiten. Dan komt er een stuwmeer in Griekenland. Dan stoppen de Grieken ermee ze van de landingsplaatsen naar binnen te halen. Dan raken die eilanden bomvol.

  En ooit, misschien dit jaar nog, zullen ze misschien op het idee komen ze al vóórdat ze geland zijn, op te pikken en terug te varen. Willen de Turken ze niet hebben? Dan terugbrengen naar Turkse territoriale wateren en de boot onklaar maken. Dat zal inderdaad de nodige slachtoffers kosten. Links zal wenen en krijsen en dreigen en schelden. De Turken zullen krijsen en commanderen en dreigen en schelden. Maar het zal helpen! Binnen 2 weken.

  Ze “gewoon” op die eilanden laten zitten, de oorspronkelijke bewoners weghalen en er niet meer naar omkijken, helpt ook maar duurt langer.

  Maar de EU zal zich, volgens mij, haar lievelingen-mohammedanen niet laten afnemen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Stuur ze allemaal door naar de ex. stasi MERKELFERKEL! Zij heeft ze toch uitgenodigd!

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  “Mensen zonder papieren moeten worden terug gestuurd”????Dat hadden ze vanaf dag 1 al moeten doen!

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Bart de Wever, ook weer zo’n goede realistische politicus, die dingen bij de naam durft te noemen en een goed verstand en inzicht heeft. Deze man zouden ze in België president moeten maken. En, net als Geert Wilders, en een paar van de Balkanlanden, zouden er meer van moeten zijn, die als leiders van de landen binnen Europa, naar waarheid regeren. En niet zo’n flup regeringsleiders die er nu zijn. Goed en eerlijk gesproken, mijnheer Wever, bravo, helemaal mee eens. En inderdaad, mevrouw was het er niet helemaal mee eens, maar goed dat hij zich niet liet ‘storen’ in zijn betoog.

  Like

 5. Edjan zegt:

  Vandaag op de Duitse radio gehoord: Griekenland erg boos. Stuwmeer van vluchtelingen groeit maar door. Tekorten aan voedsel, water en medicijnen. Slapen in de open lucht. Vluchtelingenorganisaties heel erg boos. Ook al omdat Marokko en Turkije tot veilig gebied zijn verklaard.
  Binnenkort op de staatstelevisie: baby’s, baby’s en nog eens baby’s. Moeders in de Griekse modder met baby’s. Ik zet een anti-baby-filter op mijn TV.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Wie fokt er nou ook in die omstandigheden?Ben je toch hardstikke gek!En er zou inderdaad geen mens meer hierheen mogen komen vanuit Marokko of Turkije,omdat dat veilige landen zijn!En wij ze kunnen missen als kiespijn!

   Like

   • Edjan zegt:

    Ik denk dat je die baby’s gewoon kunt huren bij een soort uitzendbureau. Verder kunnen dat soort filmpjes al jaren oud zijn of heel ergens anders gedraaid zijn. Ik geloof dat de staatspropaganda nergens voor terug deinst. Het is per slot van rekening oorlog: het eeuwige en almachtige Linkse Gelijk tegen het laag-opgeleide onderbuikers-geschreeuw! Dan is alles geoorloofd.

    Stel nou eens, nu vertel ik u mijn zwartste scenario, stel nu eens dat er een stuwmeer komt van 200.000 arme “vluchtelingen” in Griekenland, waaronder 350.000 huilende baby’s die wekenlang elke dag op TV vertoond worden, en het volk gelooft dat!

    Ik zie u nu boos kijken en denken: dat kàn het volk niet geloven want het is een gore leugen!

    Hmm, tja, maar ik geloof dat het volk zoiets wèl kan geloven. Kwestie van goede regisseurs inhuren die droef-stemmende plaatjes schieten en vooral voldoende baby-acteurs. Maar stel dus dat het volk het slikt en week wordt en de overheid smeekt om medelijden te hebben met de arme vluchtelingetjes. Dan worden ze alsnog allemaal binnengelaten. En deze keer is er voldoende draagvlak bij het volk. Onze grote staatsman Cohen wees al fijntjes op de noodzaak van meer draagvlak.

    En als ik nu helemaal door mag draaien dan voorspel ik daarbovenop dat ze dan ook opgehaald worden met vliegtuigen uit Turkije, Verweggistan en Afrika. Want al dat lopen met al die baby’s is onmenselijk. En dan hoeven ze ook niet meer door dat boze Griekenland.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Edjan:dat is een nachtmerrie!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s