“Ik haatte het als hij met zijn moerasgroene ogen bovenop mij kroop”: Shirin vertelt over gruwel bij ISIS

Screenshot_14

Een willekeurige foto van een Yezidi-meisje. Duizenden onder hen werden door IS op markten als seksslavinnen verkocht.

Negen maanden lang hield ISIS een jong Yezidi-meisje gevangen. Shirin werd eerst verkocht op een slavinnenmarkt en daarna verkracht door onder meer een man met ‘moerasgroene ogen’. In haar boek ‘Ich bleibe eine Tochter des Lichts’ (‘Ik blijf een dochter van het licht’) omschrijft ze de gruwel die ze moest doorstaan.

Screenshot_13Augustus 2014: Shirin -niet haar echte naam- was zeventien jaar toen ze uit haar dorp Hardan ontvoerd werd door ISIS-strijders. Ze brachten haar naar een verlaten schoolgebouw, waar ze samen met 3.000 andere vrouwen als vee gekeurd werd.

“Het was daar een complete chaos”, herinnert Shirin zich. “We stapten letterlijk over andere mensen heen toen we binnengebracht werden. Er was geen plek om te slapen, dus we moesten op de grond gaan liggen. Mijn moeder, mijn zussen en mijn broer Kemal zaten naast elkaar tegen de muur gedrukt. We werden bewaakt door jongetjes tussen de vijftien en achttien jaar oud.”

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, Slavernij, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Ik haatte het als hij met zijn moerasgroene ogen bovenop mij kroop”: Shirin vertelt over gruwel bij ISIS

 1. Tom Hendrix zegt:

  En dat MOSLIMTUIG moeten WIJ hier maar accepteren. Smerige landverraders, met voorop de PvdA,SP,GL,CU,VVD,CDA,D66,PvdD, er komt een Neurenberg 2.0 Jullie verraad zullen WIJ nooit vergeten!

  Like

 2. Ron zegt:

  Een schokkend verhaal. Dat gun je niemand.

  De linkse rakkers van antifa zullen het vast niet zo erg vinden want die zeggen dat het maar 30 duurt en dat je daarna geen reden tot klagen meer hebt.

  Like

 3. carthago zegt:

  Het ruimen van de isisvarkens is dan wel begonnen maar de wraak zal na het ruimen nog eeuwig doorgaan, die wraak wordt een dna, onuitwisbaar en rechtdoende.

  Like

 4. Japio zegt:

  Nou lieve mensen dit is een donker vooruitzicht voor Nederland dan. Die hopeloze verkrachtings idieologie is ook in ons land verwelkomd door hun Nederlandse handlangers. Want wij hebben niet 1 vijand maar 2, namelijk de islam en de politiek.

  Like

 5. Albert FGiet zegt:

  De heer Rutten is een onderkruiper verraad zijn land

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Beetje heel erg dat we ‘geregeerd’ worden door vuige landverraders die ons ook willen onderwerpen aan de islam doctrine.
  Daarvoor 10.000den islammers importeren, en dit ook nog eens op onze kosten.

  Like

 7. Ja…..Wat mij toch ook weer pijnlijk trof is, dat ze haar vader niet kan vertellen, dat ze geen maagd meer is. Ik bedoel: Als door een wonder heeft ze het overleefd en is het gezin weer bij elkaar, maar dat kan ze hem dan weer niet vertellen “omdat hij het niet zou verdragen.” Wat denkt die man in dat verband eigenlijk wel niet wat zijn dóchter doorstaan heeft, denk ik dan?
  Ik geef onmiddellijk toe: Het verschijnsel is bekend, overal ter wereld en zeker niet alleen binnen de Islam -Jezidi’s zijn ook geen moslims- maar dat wil nog niet zeggen, dat het in de haak is: Wat er ook met je gebeurt, zorg dat je máágd blijft, anders is je vader teleurgesteld en wendt hij zich van je af. Sorry, maar het wordt tijd, dat we daar met z’n allen eens van af komen, en dan denk ik niet in de eerste plaats aan déze mensen, maar vooral aan die in het wèsten, die nog zo reageren, bijvoorbeeld de fundamentalistische Amerikanen, die daar óók een handje van hebben. Het wordt tijd, dat iedereen leert om onvoorwaardelijk van zijn dochter te houden en er geen punt van te maken of haar maagdenvlies al dan niet intact is. Anders handelen we, althans op dit punt, niet veel anders dan de moslims doen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Ook bij de achterlijke Yezidis worden meisjes verstoten als ze geen maagd meer zijn. Zelfs als ze verkracht zijn. Die zijn net zo achterlijk en primitief. Hoe lang zal het nog duren voordat de vrouw zelfbeschikkingsrecht krijgt?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s