VIDEO: Slowakije oefent met mobiel grenshek

 

(Vertaling: Z.B.)

Slowakije heeft woensdag in Bratislava geoefend met het plaatsen van een mobiel grenshek om de toenemende stroom “vluchtelingen” en “migranten” de baas te kunnen worden. Minister-president Fico verklaarde dat hij rekening zou houden met een toenemend aantal “vluchtelingen”stromen zodra de weersomstandigheden verbeteren. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft Slowakije genoeg voorraden van deze “mobiele grenshekken” om de grenzen kilometers lang te beveiligen. Fico verklaarde eveneens dat “migranten” die Slowakije binnenkomen om door te reizen naar andere landen als illegale “migranten” beschouwd worden en moeten worden opgepakt.

Vertaling video (de Slowaakse minister-president Robert Fico aan het woord):

We zien dat de EU niet in staat is de Schengengrenzen te beschermen, de aantallen migranten die Europa binnenkomen via Turkije en Griekenland nemen steeds meer toe en met het mooier worden van het weer zullen hun aantallen alleen maar groter worden. 

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken moest met een technische oplossing komen voor het geval de “migranten” die tegengehouden worden aan de grens Oostenrijk- Slovenië van plan zouden zijn zich te gaan verplaatsen richting het noorden, om zo via Hongarije en mogelijk via een andere deel van Oostenrijk zullen proberen via Slowakije en Tsjechië alsnog Duitsland te bereiken.

Het is gewoon heel realistisch om te veronderstellen dat bij het terugdringen van de aantallen “migranten” aantallen die Oostenrijk binnen proberen te komen de groepen “migranten” er belang zullen hebben om vervangende routes te vinden om zodoende de landen te bereiken waar ze heen willen, maar voornamelijk naar Duitsland.

Het is onze plicht, en aan die filosofie houden we ons vanaf het begin, dat iedereen die onze grens overschrijdt in het Hongaars-Slowaakse of het Oostenrijks-Slowaakse grensgebied, te beschouwen als een illegale “migrant”. Met uitzondering van diegene die asiel aanvraagt. Wie geen asiel aanvraagt en onze landsgrens alleen maar overschrijdt om verder te reizen richting Tsjechië of Duitsland, wordt beschouwd als illegale “migrant” en moet opgepakt worden.

Vertaling:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Slowakije. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Slowakije oefent met mobiel grenshek

 1. jungleelephant zegt:

  Klasse!

  Like

 2. Jean zegt:

  Europa MOET alle illegalen oppakken en uitzetten, wedden dat we aan ± 85% komen? Ik bedoel uiteraard aan ± 85% uitzetten.
  Als ze morgen weten dat iemand 500 euro illegaal binnenrijft dan vliegen ze daar met ongeveer 10 personen op af om die persoon een boete op te leggen en hem te straffen maar dat er nu duizenden illegalen ons systeem van overleven leegroven is diezelfde personen hun laatste zorg.
  Waar is de logica?

  Like

 3. Frans de Wit zegt:

  Ziet er goed uit zeg!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  En weer wordt er één wakker………………………En onze regenten slapen verder !!
  Rutte de poedel van frau Merkel !!

  Like

 5. C.A.Barstow zegt:

  De grenzen sluiten voor die islamitische barbaren is natuurlijk altijd een zeer goed plan, daar ben ik helemaal voor, maar doe het dan goed gebruik betonnen keerwanden van een meter of drie hoog met rollen scheermesjes draad er boven op.
  Door het materiaal zoals op de video getoond snij je volgens mij met een beetje mes in no time een enorm gat en de hordes barbaren stromen Europa alsnog binnen, hoe ga je die tegenhouden?
  Goed plan dus, maar het materiaal kan beter, de kosten?
  subsidiepotjes genoeg, in Brussel verzuipen ze immers in de euro’s, gestolen van de diverse Europese bevolkingen, dan zie je in ieder geval nog wat van het geld terug in plaats dat het verdwijnt in de zakken van volksverraders die vanuit Brussel Europa proberen te vernietigen.

  Like

  • Edjan zegt:

   Je hebt gelijk, C.A.Barstow. Het ziet er mooi uit, maar het is een dure oplossing en je snijdt er met een mes doorheen en met een stel mensen kun je hem misschien ook nog wel omduwen. Verder gaat er niet zo veel mobiele muur in zo’n vrachtauto. 50 meter haalt hij echt niet. Lijkt me een experiment waar we niet veel meer van gaan horen…

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Inderdaad Topklasse!!!!! En hier lispelt Rutte dat als over 8 weken Turkije vluchtelingen niet voldoende tegenhoudt hij “zich voor kan stellen…” dat Nederland de grenzen zou sluiten…….
  Wat is er inmiddels na 8 weken gebeurd???
  Helemaal niets!!!! En verrader Dijkhof scandeert dat Oostenrijk vluchtelingen moet opnemen.
  Weg met ons volksverraderlijk politiek geteisem!!!

  Like

 7. Pogo zegt:

  Ben al jaren opzoek naar een ‘gat in de markt’ en hier hebben we ‘m; Om het gat te dichten in onze grenzen ‘de mobiele grensbewaking’.
  Inzetten op plekken waar het kan en elders milities installeren met een ‘licence to kill’.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Ik prefereer mitrailleursnesten, pantservoertuigen en mortieren.

  Like

 9. Wilma Grunn. zegt:

  Ik denk eureka!

  Like

 10. Republikein zegt:

  …en moet opgepakt worden.
  En dan als nog asiel aanvragen.
  Goede redenatie.niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s