WAT NOU, ZIELIGE KINDEREN!!

Screenshot_8

Spelende kinderen in noodopvang (2016).

(Door: “Driek”)

Zojuist komt het bericht tot mij dat de kinderombudsman Marc Dullaert kritiek heeft op de opvang van asielkinderen. De opvang van vluchtelingenkinderen is volgens Dullaert onder de maat en de verblijfsduur in de noodopvang is veel te lang. Ook qua zorg en onderwijs schiet het volgens de kinderombudsman tekort in de opvang. Een normaal gezinsleven zou in de opvanglocaties nauwelijks mogelijk zijn. Zo is er te weinig privacy en te weinig ruimte om te spelen, sporten en ontspannen. Volgens de ombudsman zouden de rechten van de kinderen ‘onder druk’ staan. Dullaert beveelt onder meer aan om grootschalige noodopvang te stoppen en wachttijden te verkorten.

Screenshot_9

Joodse kinderen op transport naar het vernietigingskamp (1942).

Scherpe lezer van deze onbetwiste site van E.J. Bron, ik zit mij hier weer danig over op te winden. Dit soort berichten ondermijnen mijn ganse levensvreugd. Dat hele gedoe met die vluchtelingen wordt met den dag krankzinniger.

En nu ga ik het niet weer hebben over Joodse kinderen in de Tweede Wereldoorlog, hoe beroerd die stumpers het hadden, hoe die kinderen met geweld van hun ouders waren weggerukt, daar heb ik het een andere keer wel weer over. Maar ik wil het hier toch even gezegd hebben.

Ik vind het werkelijk schandalig om kritiek te hebben op de asielopvang. Die gelukszoekers komen hier op de bonnefooi naartoe, worden voorzien van eten en drinken, medische zorg en een gratis advocaat. En dan nog kritiek hebben? Wat maakt iedereen zich ineens druk over asielkinderen, alsof ze hier slecht zouden worden behandeld. Kom nou. Nergens ter wereld zijn mensen zo goed voor kinderen als in Nederland. Dat hebben we in het verleden gezien met die Vietnamese vluchtelingenkinderen. Die dobberende zielenpoten zijn hier liefderijk door de Nederlandse bevolking opgevangen. Ik voel me gewoon beledigd.

Als ik die foto bezie, zijn die kinderen lekker aan het voetballen. Nederlandse kinderen die in een grote stad wonen hebben amper een speelveldje. Ik begrijp best dat die mohammedanen zo snel mogelijk een huis willen met een bankstel, een ijskast en een wasmachine, maar het is hier geen Luilekkerland. Als het aan mij ligt gaan jullie allemaal weer terug naar waar je vandaan komt. We zijn hier in Nederland nog niet helemaal op ons achterhoofd gevallen.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op WAT NOU, ZIELIGE KINDEREN!!

 1. jungleelephant zegt:

  Die kinderombudsman komt me de strot uit:altijd op de bres voor buitenlandse kinderen!Doet hij iets aan/voor de honderdduizenden kinderen die hier in armoe leven????En ik weet waar ik over praat,helaas!

  Like

 2. VarAway zegt:

  UITSTEKEND stukje Hr.Driek, chapeau.
  Vergeten we vooral niet te vermelden dat de NSpoorwegen gretig kaartjes
  verkochten 1 klasse veewagon enkele reis, tot 8 jaar volle prijs, 4-8 jr
  half geld en onder de 4 jr. GRATIS. ( 1942/45 )
  Ach, het kan verkeren, niet waar?
  KLM samen met het Vaticaan een soort luchtbrug onderhield naar
  Buenos Aires na de WW2 met ernstig veel duitse nazi’s aan boord.
  Koopman BLIJFT koopman, toch?
  Jawel, de kinder ombudsman heeft VEEL te klagen over de opvang hier
  van die arme asiel kinderen uit Syrie. Ze kunnen zich beklagen met hun
  IPhones bij het thuisfront…

  Like

 3. Republikein zegt:

  Goed gezegd en geschreven, je kunt het ongerief van je afschrijven, blijft natuurlijk een stukkie onbehagen hangen, daar is weinig tegen te doen.
  We hebben niet allemaal het talent om het zo goed op papier te zetten.
  Mijn bijdrage dan maar zo, gggrrrrrrr, hellup!
  Een berichtje voor Anja,Gretta, Harry en Dries, en alle anderen van de tegenpartij!

  Like

 4. Japio zegt:

  Goede constatering van de feiten Driek. Je zou denken dat “als” ze uit een oorlogsgebied gevlucht zijn, alles welkom is. Ze krijgen bed, bad en brood, een dak boven hun hoofd en een veilig heenkomen. Het geval is namelijk dat ze zich superieur voelen boven de niet-moslim. Ze eisen dit ze eisen dat en ze hebben rechtop dit en dat, het wordt ze allemaal ingefluisterd door die linkse meeheulers. Bij vertrek uit hun land naar het westen zijn ze al volledig geïnformeerd en op de hoogte van hun zogenaamde rechten, niet hun plichten.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Die ombudsman komt me zowat mijn neus en oren uit! In plaats van te bedenken dat deze kinderen in hun land van herkomst gevaar liepen (als daarover tenminste niet is gelogen!) vanwege oorlog, en je ziet ze hier in vrijheid spelen, wat valt er dan toch nog weer te zeuren? Het is ook niet gauw goed zeg! Kijk eens naar de enorme druk op de maatschappij die deze vluchtelingenstroom teweeg brengt i.p.v. kritiek te leveren! Er wordt al het onmogelijke gedaan…!

  Like

 6. Ahmet Erwtengun zegt:

  quote: “Reinier van Zutphen, de nieuwe Nationale ombudsman, heeft geen behoefte meer aan Marc Dullaert….” /quote.

  Nou wij dus ook niet!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij de PvdA,SP,GL,CU worden de `zieligerds`, ook nog voorgetrokken ten opzichte van de eigen bevolking. Dit land is ziek, meneer Driek. Doodziek!

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Dullaert, de doolaard, doet dit voor eigen baantje en gewin.

  Like

 9. semper fi zegt:

  Als babyboomer hadden e in de jaren 50 geen cent te makken,een stuk hout was ons speelgoed
  Gelukie woonden wij in duindorp en de duinen,strand en uiteraard de havens waren onze speelplekkies!
  Dat schuim inteelt moet in allerlei bochten gewrongen worden om ze te behagen!
  Vroeger hadden wij buiten en dat was de mooiste speelplek!
  Stal dat zooitje meteen in een winkel van bart smid grrrrrrrrrrrrr
  Klagers zijn vaak die hulpverleners enz
  Wat hadden deze kids in hun thuisland??ZAND en ELLENDE
  nee ik moet wederom een grote kots draaien
  ik vloek!

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Driek komt met een simpele NUCHTERE analyse.
  De goedmenschen in Nederland zien met hun zielige brilletjes mensen te voet door Europa strompelen. Die moeten geholpen worden is dan de gedachte.
  Vergeet echter niet dat het overgrote merendeel van deze mensen hier zelf voor gekozen hebben. Timmerfrans had het over 60%. Dat zal hij toch ergens op gebaseerd hebben. Nadat hij merkte wat deze ‘domme’ opmerking teweeg bracht heeft hij het afgezwakt. Bronnen wilde hij niet noemen.
  O.K. Het kwam er op neer dat een groot deel geen ‘vluchteling’ is maar GELUKZOEKER, die ons belazert waar we bij staan. Geen papieren want die hebben ze weggegooid of vernietigd. Waarom?
  Omdat ze wat te verbergen hadden. Daarom!!!!
  Gaandeweg is men gaan inzien dat een groot deel van deze mensen naast GELUKZOEKER ook nog eens ASIELEISER blijken te zijn. Al voor ze vertrokken van hun oorsprongsland hebben ze te horen gekregen dat ze in de ‘gekke-henkie-landen’ in West-Europa een huis zouden krijgen, dat ze scholing voor hun kinderen en gezondheidszorg zouden krijgen. Bovenal hoorden ze dat ze een advocaat ter beschikking zouden krijgen (met tolk) om hun EISEN te verdedigen / kracht bij te zetten.
  We zijn met z’n allen op ons achterhoofd gevallen als we ons dit zomaar laten gebeuren. We moeten wetten,verdragen en overeenkomsten met wie ook opzij schuiven en gewoon op ons gezonde verstand vertrouwen en zeggen: Jullie horen hier niet. Ga terug naar je eigen land en doe daar wat nodig is voor DAT LAND.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Weet je, wat je die Dullaert c.s. behalve die op transport gestelde Joodse kinderen ook nog zou kunnen voorschotelen, Driek? Het lot van talloze Amerikaanse kinderen uit the midwest tijdens de ‘Dust Bowl’ in de jaren ’30! Daarvoor kunnen ze zowel het boek “De druiven der Gramschap” van John Steinbeck lezen, als de film uit 1940 bekijken, óf de DVD’s aanschaffen van de televisieserie “Carnivále.” Gedurende de crisis werden ontelbare kleine boeren van hun grond verdreven en zat er voor hen weinig anders op, dan te proberen, Californië te bereiken……waar hen in veel gevallen eveneens de hongerdood wachtte. Hen en hun gezinnen. En als er iets is, wat die asieligerds hier NIET hebben, is het wel honger!
  Nee, natuurlijk zijn ze daar niet dankbaar voor: Het spreekt immers vanzelf, dat de ongelovigen
  ze alles géven, nietwaar?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Driek zegt:

   Theresa, ik vond “De druiven der Gramschap” van John Steinbeck een fijn leesboek. Misschien ga ik het weer eens lezen. Maar je kunt die Dullaert wel zo veel voorschotelen, die lui zijn bezeten van de ‘vluchtelingenkoorts’, dat lijkt zo langzamerhand wel een obsessie te worden.

   Like

 12. leefbarbaar zegt:

  De arme koterts hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal kudtouders. Dat dan weer wel.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Die kinderen of jong volwassenen horen hier helemaal geen asiel te krijgen.

  Like

 14. Chalie zegt:

  Wat een wijze en ware woorden. De spijker op de kop chapeau.

  Like

 15. Moeten wij onze tijd verknoeien. Met het opvangen van vreemde kinderen ? Al die mannen moeten dat doen : hen onderwijzen, helpen, opvoeden, sporten enz.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s