Beieren: Politie bereidt sluiting van de Duitse grens voor

Screenshot_23

“Vluchtelingen” en “migranten” vrijdag in Idomeni in Noord-Griekenland.

(Vertaling: E.J. Bron)

De politie in Beieren is begonnen met de voorbereidingen om de grens met Oostenrijk te sluiten. Ze wil de grens binnen enkele uren kunnen afsluiten. In Griekenland spitst de situatie zich toe. De eerste personen proberen via Albanië naar het noorden te komen.

DWN

De politie in Beieren bereidt zich blijkbaar op een mogelijke sluiting van de grens met Oostenrijk voor. De politiechefs langs de grens in Neder-Beieren, Opper-Beieren, Zwaben-Zuid en Zwaben-West hebben de opdracht gekregen om voorbereidingen te treffen om binnen enkele uren alle grensovergangen weer te controleren, berichtten de “Passauer Neue Presse” en de Bayerische Rundfunk zaterdag. Dit zou door het Beierse ministerie van Binnenlandse Zaken zijn bevestigd aan de radiozender.

Volgens informatie van de Bayerische Rundfunk houden deskundigen er rekening mee dat bij de herinvoering van de grenscontroles tegelijkertijd ook ongeveer 2.000 politieagenten langs de grens geposteerd zouden moeten worden. De verantwoordelijke politiedistricten zouden dan met mensen van de mobiele eenheid versterkt moeten worden.

Men zou ook onderzoeken in welke omvang politieagenten uit andere deelstaten als versterking aangetrokken zouden kunnen worden. De “Passauer Neue Presse” berichtte dat voor de mogelijke grenscontroles voormalige gebouwen van de grenspolitie gebruikt of containers opgesteld zouden worden.

De herinvoering van de controles zou echter alleen in samenwerking met de federale politie functioneren, die op aanwijzing van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken in Berlijn actief kan worden, zei men verder op de Bayerische Rundfunk. De “Passauer Neue Presse” schreef dat het van meerder factoren zou afhangen of de grenscontroles daadwerkelijk weer hervat zouden worden – bijvoorbeeld van het feit of het aantal “vluchtelingen” dat Duitsland binnenkomt, groot zou blijven, of van het feit welke resultaten de speciale topontmoeting van de EU met Turkije op 7 maart zou opleveren.

Het probleem: op dit moment komen er nog steeds onveranderd veel “vluchtelingen” en immigranten via de Egeïsche Zee naar Griekenland. Turkije heeft tot nu toe geen maatregelen genomen om zijn eigen grenzen te bewaken. Oostenrijk en de Balkan-landen hebben de Balkan-route afgesloten. Maar de Oostenrijkse zender ORF berichtte vrijdag dat de “vluchtelingen” en migranten al een nieuwe route op het oog zouden hebben: deze leidt via Albanië richting het noorden.

Na het vastleggen van een bovengrens voor de binnenkomst van “vluchtelingen” in vier Balkan-landen is de situatie aan de Grieks-Macedonische grens verder verscherpt. Met meer dan 5.500 mensen, die niet verder mochten reizen, was het “vluchtelingen”kamp aan de grensovergang Idomeni zaterdag compleet overvol, aldus de plaatselijke politie. Nog eens 800 andere mensen zouden in een ander, 20 kilometer verwijderd, kamp vastzitten.

Vrijdag hadden er al 4.000 mensen aan de Grieks-Macedonische grens vastgezeten. Volgens officiële informatie mochten sinds donderdagavond slechts 150 mensen de grens naar Macedonië oversteken. De situatie was zeer gespannen, bericht AFP. Zaterdag protesteerden ongeveer 400 mensen bij de grensovergang Idomeni en eisten Macedonië te wotrden binnengelaten. In totaal bevinden zich volgens de Griekse autoriteiten op dit moment ongeveer 25.000 “vluchtelingen” in Griekenland.

Slovenië, Kroatië, Servië en Macedonië hadden vrijdag aangekondigd bij de binnenkomst aan hun grenzen een bovengrens van 580 “vluchtelingen” per dag in te voeren. De regering van Oostenrijk had een week geleden al een bovengrens ingevoerd. Zij accepteert slechts de binnenkomst van 80 “asielzoekers” per dag evenals de doorreis vooral naar Duitsland van dagelijks 3.200 “vluchtelingen”.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Duitsland, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, Turkije. Bookmark de permalink .

15 reacties op Beieren: Politie bereidt sluiting van de Duitse grens voor

 1. C.A.Barstow zegt:

  Het uur der waarheid nadert met rasse schreden, kan wij de hordes barbaren buiten onze landen houden, desnoods met grof geweld?

  Like

 2. Edjan zegt:

  Het net sluit zich.
  Albanië is nog open, niet zo gek want dat is ook een moslimland. Vandaar naar Montenegro, dan Bosnië, ook een moslimland. Maar dan … Kroatië … Slovenië en Oostenrijk. Maar die twee laatste landen gaan ook sluiten. Dus al die “ondemocratische” “fascistische” “racistische” landen gaan onze “sorry ass” misschien wel een beetje redden.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Zo lang er geen maatregelen genomen worden gaat hier de invasie gewoon door!En zoals ik lees:”ze eisen Macedonië binnen gelaten te worden”!Daar gaan we weer:ze eisen!!!Ze hebben verdomme niks te eisen.Tijd dat ze dat voor eens en altijd duidelijk wordt gemaakt;het loopt de spuigaten uit!Er is maar een oplossing:een totale asielstop in heel Europa,en alle niet-vluchtelingen per omgaande retour!Kost een paar centen maar dan heb je ook wat:rust!En dat is hoog nodig,want er zijn miljoenen mensen die op hun wenkbrouwen lopen!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik voorzie dat dit verschrikkelijk uit de hand gaat lopen. Er zullen massale vechtpartijen uitbreken als grote drommen mensen niet doorgelaten worden. De situatie is nu al gespannen, en als men niet verder mag slaat de vlam in de pan! Zéker als enkelen er wel doorheen mogen.
  Al deze ellende hebben we te danken aan de Duitsers met hun welkomstcultuur, al lijkt het erop dat men de vluchtelingen steeds minder ‘van harte welkom’ heet.

  Waar is Frau Merkel? We horen weinig van haar. Wat zou ze nu weer uitbroeden?

  Like

  • geentvkijker zegt:

   Ze zit aan haar bureau, met haar AGENDA voor haar neus…..ze telefoneert met Washington DC, daar zijn aanwezig H. Kissinger, Soros en de hr. Rothschild
   die geven net aan haar door, wat Merkels volgende stap moet zijn. Merkel zit een beetje te klagen, dat ze zo slecht ligt bij haar volk, ze troosten haar telefonisch en zeggen :
   “ kom op meid , sterk zijn, je hebt de kracht van je vader, en als het e c h t mis gaat, zorgen wij er voor dat je in no-time hier bent “

   Like

 5. biebie zegt:

  Dat gebrul van Seehoofer in Bayern is ook niet meer al te serieus te nemen.
  Ik ben nog altijd op de rechtzaak aan het wachten waar hij Merken zou aanklagen wegens het in gevaar brengen van de Duitse binnenlandse veiligheid.
  Van al zijn bebrul heeft hij tot nu toe nog niks uitgevoerd,ben benieuwd wat het deze keer gaat worden?

  Like

 6. zwartehand zegt:

  Es wird knallen ! L’abcès doit être crevé. Soon judgement day. Zeer binnenkort gaat het gebeuren !

  Like

 7. Bas zegt:

  Ze zijn veels te laat met grenzen sluiten ! Bovendien wat stelt dit sluiten eigenlijk voor, praktisch helemaal niks. Het is gewoon politiek gebeuzel, dat grenzen op slot gaan. De grenzen zijn technisch zo lek als een mandje. Een betonnen muur van 7 meter hoog, samen met ijzeren gordijn, alleen dat helpt ! Daar is men nu ook te laat voor !

  Like

 8. Elena zegt:

  Wat is nazi mutti toch stil !!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De pleuris gaat geheid uitbreken! Europa raakt ook steeds meer verdeelt, met geen dank aan Merkel. De waanzin van de mosliminvasie, en de massa-immigratie zal uitlopen op burgeroorlogen binnen Europa. En de EUSSR mag zich dat aanrekenen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix om 7:53

   Uiteraard krijgt ‘rechts’ hiervan de schuld! Wilders heeft (volgens de linksen) in Nederland geprobeerd het volk op te hitsen, en in andere lidstaten zijn de voormannen of -vrouwen van gelijkgestemde partijen natuurlijk de oorzaak als het uit de hand loopt!
   Brussel zal NOOIT toegeven dat DAAR de smerige plannen zijn gesmeed waardoor er overal rumoer is en ontevredenheid, wat uiteindelijk zal leiden tot burgeroorlogen!

   De EU-‘leiders’ zullen hun handen in onschuld wassen! Gelijk Pilatus. Die deed dit ook, zeer lang geleden.

   Like

 10. Tineke Toorneman zegt:

  Prima idee, gooi maar dicht die grenzen, en zet ook maar gelijk een punt achter de EU. Ik denk dat wij onze handen vol hebben om de huidige vluchtelingen een menswaardig bestaan te geven. En laten wij in godsnaam eens met onszelf gaan bemoeien ipv zinloos oorlog voeren in het buitenland.

  Like

 11. Jan zegt:

  Beierse politie zet moslims in om criminele moslims te vangen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s