Berlijn: uitbarsting van geweld in “vluchtelingen”onderkomen

Screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlin-Adlershof – Uiteindelijk kon de politie nog erger voorkomen. 40 bewoners van een “vluchtelingen”onderkomen in Karlshorst zijn in de nacht naar gisteren losgegaan op de bewakingsdienst en de leider van het onderkomen. De man liep meerdere botbreuken in zijn gezicht op. Veroorzaker van de aanval: kort daarvoor was er trammelant geweest met een zwaar dronken bewoner van het onderkomen.

Even na middernacht komt er een alarmoproep bij de politie binnen. “De bewakers van het ´vluchtelingen´onderkomen in de Treskowallee werden naar eigen zeggen door ongeveer 40 bewoners aangevallen”, aldus een politiewoordvoerder. En verder: “Daarbij zouden de aanvallers ook met houten stokken bewapend zijn geweest.”

Achtergrond van de aanval: kort daarvoor wilde een “vluchteling” na een drinkgelag terug naar zijn kamer. Omdat hij echter zwaar dronken zou zijn geweest, zouden de bewakers hem de toegang hebben geweigerd. Toen bemoeiden andere bewoners zich ermee, scholden de bewakers uit en begonnen uiteindelijk in te slaan op de bewakers en de leider van het onderkomen. Daarbij raakte de 32-jarige zwaargewond: hij liep meerdere botbreuken in het gezicht op.

Zelfs toen de politie aanrukte, was de woedende menigte eerst niet rustig te krijgen. Toen een agent met een hond de binnenkwam, gooide een van de “vluchtelingen” (21) een stok naar de agent. En deze werd prompt door zijn vierbenige collega beschermd. De politiewoordvoerder: “Door een beet van de hond werd man van verdere handelingen afgehouden.”

De aanvaller werd gearresteerd. Tegen hem wordt nu een onderzoek ingesteld wegens zware landvredebreuk en het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel. De zwaargewonde leider van het onderkomen werd naar een ziekenhuis gebracht, ook een “vluchteling” (26) was even in een ziekenhuis.

Bron:
www.berliner-kurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Berlijn: uitbarsting van geweld in “vluchtelingen”onderkomen

 1. jungleelephant zegt:

  Eigenlijk moet dit dagelijkse kost worden,overal.Dan komt er misschien eindelijk een realistische kijk bij al die “hulpverleners”!

  Like

  • jackvanderveen zegt:

   Het is dagelijkse kost, alleen houdt men dat zo veel als mogelijk binnen de eigen deuren.
   Daarnaast hebben politie en media ook richtlijnen binnen dit verhaal.

   Like

 2. Elisabeth-anna zegt:

  Zijn allemaal moslims maar ze zuipen bij het leven!!straks hebben we er ik weet niet hoeveel alcoholisten bij,nou dat belooft nog wat voor de toekomst!! Pfff……

  Like

  • jackvanderveen zegt:

   Na het nuttigen van alcohol komt de echte geest pas uit de man.
   Helaas hebben wij reeds 100.000en, mogelijk meer dan 1 miljoen, dus miljoenen, van dit soort karakter in europa ingevoerd, alsof we geen voldoende europeanen hebben met een kwade dronk, dus kudtkarakter.

   Like

 3. Japio zegt:

  Wakker worden goedmensen, de wekker is al afgegaan. Het islam-extremisme slaat toe en de het wordt tijd om het in te gaan zien.

  Like

 4. Rozita zegt:

  Vroeger zouden ze zeggen in Duitsland “abführen”, weg ermee, terug.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Wat moet er gebeuren om als ‘vluchteling’ het land uitgezet te worden? Is niets dan erg genoeg om dit tuig van de richel definitief uit de samenleving te verwijderen? Het zal toch zeker wel duidelijk zijn dat dit geweld zich zal herhalen?
  Ik begrijp niet dat men niet daadkrachtiger optreedt tegen deze agressors, door ze zonder pardon uit te zetten. Dagelijks zijn er dit soort incidenten, en kennelijk moet er eerst iemand doodgeschoten of -gestoken worden wil er keihard opgetreden worden. Ik had meer karakter van de Duitsers verwacht. Dit is te gek voor woorden.

  Like

  • hannah zegt:

   “Uitzetten” is snel gezegd maar niet makkelijk uit te voeren. Ten eerste doen de regeringen hun best om velen een verblijfsstatus te geven, die gaan nooit meer weg. Zeker niet als de gezinsherenigingen gaan plaats vinden. In NL is kinderbijslag niet zo hoog maar in ons omringende landen heb je met een kind of acht een riant inkomen. Verdienen jij en ik van ons levensdagen niet bij elkaar. Ten tweede schijnt het volgens de wet niet te mogen, iemand terugsturen naar een land in oorlog. Maakt niet uit hoe hij zich misdraagt. Ten derde waarnaar toe? 70% heeft geen papieren, dus bewijs van herkomst. Bovendien hebben 17 landen, waaronder de noord afrikaanse, waar helemaal geen oorlog of honger heerst, aangegeven geen vluchtelingen terug te nemen. Opvang schijnt ook alleen maar te kunnen midden in de bestaande samenleving en niet gescheiden dus zitten we in een wespennest.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Blijft er maar een oplossing over:onkruid moet je rigoureus verdelgen,anders blijft het terug kom,en!

    Like

   • Cathja zegt:

    @ hannah 11:47

    Ik denk dat de onWIL groter is dan de onMACHT om misdadigers uit te zetten. Veel daders van misdrijven zijn niet afkomstig uit een oorlogsgebied, dus is er geen beletsel om ze terug te sturen. De meesten hebben een smartphone bij zich, en daaruit valt 9 van de 10 keer wel op te maken met wie we te maken hebben. Somaliërs komen niet uit Syrië, dus is er vrij nauwkeurig vast te stellen waar ze vandaan komen. Even het mobieltje uitluisteren, en gegevens verzamelen.
    Onrechtmatig? Nee! Het is onrechtmatig als je zomaar een land binnenloopt en vertelt dat je oorlogsvluchteling bent, terwijl je doodgewoon een ‘goudzoeker’ bent.
    We moeten eens af van dat weke gedoe hier, en niet verwijzen naar allerlei verdragen die we hebben ondertekend, zodat we in feite geen kant meer op kunnen.
    Bega je een misdrijf, dan vlieg je eruit. En de EU moet keihard optreden tegen landen die hun onderdanen niet meer binnenlaten. Waar slaat dat op?

    Like

 6. D.DAY zegt:

  Hier zal niets aan gedaan worden, omdat het moslims zijn. En dit gaat ook in Nederland gebeuren zonder dat de politiek dit kan of wil tegenhouden. Het is een grove schande dat dit over Europa neerdaalt. Met dank aan de politieke elite, feministes en gutmenschen.

  Like

 7. dewanandblog zegt:

  deze wilde woestijn apen horen niet thuis in de beschaafde schengen zone en het is op deze manier een te dure zaak geworden, prognoses van experts bedragen al meer dan 15 miljard euro.

  nee, nu moeten het Europese volk krachtig protesteren, en massaler, dit is geen zaak meer van rechts alleen, iedereen die belasting betaalt is nu het slachtoffer van de rekening.

  Ik ben van plan om via petities en brief acties in heel europa oplossingen aan te dragen, die op korte termijn moeten worden doorgevoerd. Maak kontakt als je mee wil doen. Zijn openbare brieven in engels of nederlands, maar wij moeten een Rechts denkend schrijfteam vormen nu om de politiek gerichter aan te vallen in cyberspace.

  komende week start dit al nav een discriminatie zaak tegen mij van PINK! zuid holland.
  Iemand moet deze hoge KUT Politici maar op de hardst mogelijke wijze de waarheid vertellen en aan de schandpaal nagelen in het openbaar, op legale wijze.

  Tijd dringt nu in europese schengen zone, want hier in nederland gaat overal alles al down nu, zie hoe V en D plat gelegd is. 8000 nederlanders raakten hun banen kwijt. hopeloze zaak.

  Like

 8. Elena zegt:

  Mooi zo, wel erg vervelend voor die gewonde bewaker.
  Gelukkig dat de versterking met een diensthond kwam. eigenlijk zou iedere bewaker een afgerichte hond moeten hebben.
  Mag van mij dagelijks zo’n knokpartij uitbreken…hoe meer gewonden…hoe beter.
  Net zolang doorgaan tot er iemand schoon genoeg van krijgt en de hele tyfus bende in de fik zet.
  WEG MET DE AZC PARASIETEN.!!

  Like

 9. Gerard zegt:

  Hou met hart vast als die alcoholisten over een jaar of wat allemaal in het bezit zijn van een auto ik bedoel 14.200 auto’s extra in Nederland. De extra vervuiling word gelukkig wel gecompenseerd door het freya windmolenproject. Zou erom moeten lachen als het niet zo triest was…..

  Like

  • hannah zegt:

   Je hebt het over auto’s. Wat dacht je van, in een korte tijd, uitbreiding van een miljoen poepers. De rioleringen waren al in een niet zo beste staat. Mag je nog blij zijn als daar gebruik van wordt gemaakt ipv afvoerputjes voor water.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ hannah, álles vervuilen ze! Kijk eens wat ze aan rotzooi achterlaten als ze ergens hebben zitten eten! En ja, hun behoeften doen ze ook gerust in de plantsoenen en tussen de struiken. Wat hondenbezitters moeten opruimen op straffe van een boete (terwijl er hondenbelasting wordt betaald) mogen zij vrij overal laten ‘slingeren’.
    Een beetje een vreemde vergelijking, maar er zit wel een kern van waarheid in. Die asieleisers hebben letterlijk óveral schijt aan….! 😦

    Like

   • jackvanderveen zegt:

    Dan zullen we de meesten eerst dienen te leren om van een toilet gebruik te maken en danook nogeens op een fatsoenlijke wijze.
    De meesten zijn toch bosjespoepers, kunnen we beter op de veluwe uitzetten.

    Like

   • Gerard zegt:

    Geef je helemaal gelijk Hannah, maar ik doelde op de alcoholisten uit bovenstaande artikel en een auto wat geen goede combinatie is. Maar je kan ook denken aan al dat extra afval wat al dan niet zo van het balkon wordt gegooit.

    Like

 10. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (31) | voorzieners

 11. Rien Quist zegt:

  goed zo,de ware aard komt bovendrijven,nu nog een politicus die die bijna vermoord word en dan gaat het licht aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s