Dit is Iran: alle mannen en jongens in een dorp geëxecuteerd voor “drugsdelicten”. Met ons geld bovendien

Screenshot_9

(Door: Mick Van Loon)

In Iran zijn alle mannen en jongens in een dorp geëxecuteerd. Als reden zijn “overtredingen tegen de drugswet” gegeven. Dat is aan het licht gekomen toen een minister haar mond voorbij praatte in een interview over het her-opzetten van een hulpprogramma van familieleden van ter dood veroordeelden. In Iran worden ondertussen dagelijks gemiddeld twee mensen in het openbaar opgehangen voor drugsdelicten. En dat gebeurt met geld dat Europa genereus geeft om daar een antidrugsbeleid te sponsoren. Het wordt nog cynischer: de Iraanse geheime dienst verdient zelf miljarden met z’n rol in de smokkel van heroïne uit Afghanistan naar het Westen en financiert zo terrorisme in de wereld.

Voor wie nog even zou denken dat het als aanpak van het drugsprobleem gerechtvaardigd is: een groot deel van die executies zijn gewoon een mantel om tegenstanders van het regime uit te schakelen, en vooral in de meer afgelegen gebieden gebruiken plaatselijke leiders de zogeheten drugsdelicten als excuus om via executies terreur en angst onder de bevolking te zaaien.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, dictatuur, Iran, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sjiieten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dit is Iran: alle mannen en jongens in een dorp geëxecuteerd voor “drugsdelicten”. Met ons geld bovendien

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  WANT ALLEEN DOOR ANGST KAN MEN IN IRAN REGEREN. ZEG HET VOORT , ZEG HET VOORT.

  Like

 2. elisah zegt:

  Die minister heeft expres haar mond voorbij gepraat.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Dit is dan de uiterst vreedzame Islam, in al zijn facetten!

  Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Wat zich in dat extreem joden hatende islamitisch nazi barbaren land voordoet zal mij worst zijn, al moorden zij daar elkaar allemaal uit, een bijzonder geruststellende gedachte voor Israël, en de wereld is er weer een stukje beter door geworden.

  Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik vind Saoedie-Arabië een veel grotere bedreiging voor de wereldbeschaving dan Iran.

  Iran bestrijdt samen met Assad en Rusland IS, wat een goede zaak is.

  Like

 6. Europese Unie dreigt verder te ontrafelen


  © ap. Een Griekse politieman luistert naar smeekbedes van een vluchteling met een baby. Door de verscherpte controles aan de Grieks-Macedonische grens zijn er al duizenden migranten in Griekenland gestrand
  .
  Hangt de Europese Unie aan een zijden draadje? Het lijkt er soms op: de Britten willen de EU mogelijk verlaten en de vluchtelingencrisis sleept zich oplossingsloos voort. De Europese Commissie blijft aandringen op een gemeenschappelijke aanpak, maar steeds meer EU-landen kiezen hun eigen weg. Is dit de week waarin de desintegratie van de EU begon? Lees verder >>>> http://www.trouw.nl/tr/nl/36561/Asielbeleid/article/detail/4252529/2016/02/26/Europese-Unie-dreigt-verder-te-ontrafelen.dhtml

  Like

 7. Thom zegt:

  Iran is wat drugs betreft hypocriet. Ik ging 40 jaar geleden met de bus van Mashad in Iran naar Peshawar in Afghanistan. Bij de grens moesten we een paar uur wachten en konden we daar wat rond kijken. Er was een tentoonstelling over de zaken die mensen gebruikt hadden om drugs (meestal een handvol hasj) gebruikt hadden om Iran in te smokkelen. Zo stonden er schoenen met een holle hak en wat meer van die ongein. Toen ik vroeg wat er met de “smokkelaars” gebeurde wezen ze naar een hokje aan de overkant van de weg. Daar werden ze naar toe gebracht en geëxecuteerd voor dikwijls enkele grammen hasj. In Mashad in een openbaar restaurant op enkele kilometers van de grens zaten kerels zo stoned als een aap hele hasjkoeken op te vreten. Iedereen zag het en niemand stoorde zich eraan. Een paar kilometer verderop werd je als domme toerist afgeschoten als je ook maar één joint bij je had. Dat was Iran vroeger zo, het zal nu nog wel erger zijn. Maar aan de drugs zat en zit bij wijze van spreken half Iran. Degenen die ze dus ophangen zijn behalve drugshandelaren en/of verslaafden ook personen die het regime niet welgevallig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s