Europa´s burgeroorlog

Screenshot_32

(Door: Herbert London – Vertaling: EuropeNews)

De burgeroorlog is begonnen. Een oorlog, die de Europese politici nog niet herkend hebben. Integendeel. Ze ontkennen er zelfs het bestaan van. Maar de bewijzen zijn nu overweldigend. Europeanen willen hun landen terughebben van buitenlandse veroveraars die vaak crimineel zijn. Nadat er krantenberichten circuleerden dat islamitische bendes het hoofdstation van Stockholm zouden terroriseren, gingen tweehonderd gemaskerde Zweedse patriotten op pad om de islamitische terroristen uit het gebied te verdrijven. Ze hadden besloten dat mannen die in zichzelf geloven zouden moeten vechten om hun land terug te pakken. De politie had met het oog op de misdaden de opdracht gekregen niet in te grijpen, aan handen en voeten gebonden door politiek correcte gemeentelijke en landelijke politici.

EuropeNews

Het zwijgen is oorverdovend. Een van de leden van de burgerwacht drukte het als volgt uit: “Genoeg is genoeg”. Zweden staat erom bekend de “hoofdstad” van verkrachtingen te zijn. Het land werd ertoe gedwongen eindeloos veel delicten te dulden, waarbij de daders altijd hun straf ontlopen, omdat men bang is “islamofoob” genoemd te worden. Andere “asielzoekers” beweren minderjarig te zijn en hebben geen papieren bij zich die het tegendeel zouden kunnen bewijzen.

Er bestaat zelfs een geval in de kleine Zweedse stad Mölndal waar de chef van de politie meer sympathie voor de criminelen dan voor de slachtoffers toonde. Het is een ruggengraatloosheid zonder weerga waarmee de politici en justitie zijn behept, en de media zijn hun handlangers. Als de straten niet meer veilig zijn, dan is het begrijpelijk dat een deel van de bevolking zal reageren.

Maar Zweden staat hierin niet alleen. Rusland-Duitsers hebben in Duitsland moslims wegens een vermeende seksuele misdaad op een 13-jarig meisje aangevallen. Achteraf bleek het verhaal echter anders in elkaar te steken. Ze hadden honkbalknuppels bij zich en vielen daarmee islamitische bendes aan, die zogenaamd in de misdaad verwikkeld waren. De Russische minister van Buitenlandse Zaken uitte zich ogenschijnlijk welwillend over de burgerwachten. Maar de Duitse politie steekt steeds opnieuw de kop in het zand en doet net alsof deze incidenten nooit hebben plaatsgevonden.

Twee dagen geleden berichtte de Britse krant “Daily Mail” over honderden blanke meisjes die door islamitische mannen als prostituees, verkrachtingsslachtoffers en seksslavinnen gebruikt werden. De autoriteiten noemen hen “Aziaten”. Waarover echter niet bericht werd, was de revanche van de autochtone Britse mannen, die het heft in eigen handen namen.

Een cultuur van het zwijgen en het dulden had mogelijkerwijs aan een (bepaald soort) criminaliteit bijgedragen, maar grote delen van de bevolking komen nu actief in opstand. Het is een opstand op het hele continent.

Natuurlijk hoef je niet extra te benadrukken dat het medeleven van de sympathisanten gericht is op de wanhopige situatie van de vluchtelingen, die in de ellende van het Midden-Oosten huizen. Wat ze echter niet begrijpen, is dat deze vluchtelingen werden opgevoed in een doctrine die vrouwen vernedert en het actieve verzet tegen de westerse waarden beveelt. Politici zoals Angela Merkel in Duitsland denken dat men vluchtelingen kan assimileren. Maar veel mensen in Duitsland betwijfelen dit idee. Ze leven en ademen een nieuw Duitsland, een land, waarin overvallen aan de orde van de dag zijn.

Nu ontstaat er oppositie, maar niet alleen parlementaire oppositie. Het is de oppositie van de mannen op straat, die hun vrouwen willen beschermen. Ik denk dat de omstandigheden nog zullen verslechteren, tot het moment dat rechters en politici de realiteit herkennen, namelijk dat assimilatie niet functioneert en dat vluchtelingen óf leren de wet en de gebruiken van het land dat hen opgenomen heeft te volgen, óf dat ze verplicht worden weer te vertrekken. Dat kan een heilzame les zijn van de burgeroorlog die op dit moment op het continent woedt.

Bron:
http://de.europenews.dk
Vertaling: EuropeNews

Bron oorspronkelijk artikel:
www.familysecuritymatters.org
Auteur: Herbert London

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op Europa´s burgeroorlog

 1. jungleelephant zegt:

  Dit is een normaal gevolg op alle ellenden die de mensen door de strot wordt geduwd!

  Like

 2. D.DAY zegt:

  Ik denk dat ze verplicht moeten worden te vertrekken en wel zo snel mogelijk. De geschiedenis laat zien dat moslims nooit integreren of assimileren: het zijn en blijven moslims en voor hen gaat het woord van Allah altijd boven de wetten van hun gastland. Daarom zo snel mogelijk ophoepelen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @D.Day: 23.35. uur, op 27/02. Inderdaad, mensen die zich niet willen neerleggen bij onze democratische samenleving, in Europa, dienen op te hoepelen. Liever vandaag nog, dan morgen.

   Like

 3. Driek zegt:

  Ja, dat wisten wij, lezers van E.J. Bron, al heel lang, met dat volk is niks te beginnen. En ik begrijp werkelijk niet dat regeringsleiders dat niet willen inzien. Ze gaan maar door met opvangen. Eens moeten je ogen open gaan? Je moet toch kunnen zien wat voor mensen je binnenhaalt?

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Ach Driek, we zitten hier opgezadeld met een vuige landverraders politieke kliek die helaas zelfs gekozen is door vele Nederlanders van een bijzonder twijfelachtig allooi.
   Creaturen die zeggen ongelovig te zijn en alles geloven wat politiek en media hun voorschotelen…

   Like

  • exmarineman zegt:

   Nou Driek dat is raar dat je dat niet weet, dat waarom ze (regeringsleiders) dat niet willen inzien. Het is kip en klaar waarom niet….ze zitten vast aan de “geheime” overeenkomst van 1975 gemaakt tussen de EU/USA en de islamitische olielanden: olie zekerheid voor het westen voor islamisering van Europa en USA…. heel simpel en dat is men nu aan het uitvoeren. Het is ook een opzet van de Bilderbergers en de NWO…… En ben je niet bekend met de motie-Halsema (mede-ondertekend en ingediend door Cohen (PvdA), Pechtold (D66) en Roemer (SP) en in de 2e kamer stemden toen ALLE (muv PVV en SGP) partijen vóór die motie…. Die hele Arabische Lente van Libië tot Afghanistan is slechts een toneelstuk…..helaas is het totnutoe in Egypte mislukt en Assad wil ook niet echt weg… En zie nu willen SA/Qatar/VAE en Turkije grondtroepen inzetten tegen Assad. Dit zijn dus Soennieten tegen de Sjiieten……..En Erdogan krijgt zijn kalifaat van Ankara tot Londen/Stockholm

   Like

  • Lucie zegt:

   Regeringsleiders weten dit maar al te goed,maar ze spelen het spel mee omdat hun een mooie baan in Brussel is beloofd met een exorbitant inkomen.
   De meesten kunnen deze verleiding niet weerstaan en gaan dus in alles mee wat hun wordt opgedragen
   Ze zijn dan zelfs bereidt hun moeder te verlinken,Rutte en Pechtold zijn hier een duidelijk voorbeeld van,eerst een uitnodiging voor de Biderberg en dan zijn het enkel nog liegende en fanatische monsters.

   Like

  • Buffalo Bill zegt:

   De regeringsleiders weten wat ze binnen halen. Maar die zogenaamde leiders hebben kwade bedoelingen

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Weet je wanneer de ogen open gaan, Driek?
   Als de vrouw of een dochter van een minister of een staatssecretaris te grazen wordt genomen. Dan zijn de poppen aan het dansen.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Eerlijk gezegd denk ik persoonlijk: dan zelfs nog niet! 😦

    Like

   • Wachteres zegt:

    In Zweden was de eerste reactie van een vrouw die verkracht was: “Gelukkig ben ik geen racist geworden”.

    Kijk, dat zijn pas ‘gutmenschen’.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    M.A.L. Sion 28 februari 2016 om 09:43

    NIETS helpt meer… NIETS!

    Ja, als de ‘prinsesjes’ verkracht en onthoofd zouden worden, zou de “oranje boven!” blèrende massa héél misschien gaan vermoeden dat er ergens iets niet klopt met hun geliefde ‘vluchtelingen’, maar zo ver zal het helaas niet hoeven komen, omdat de ‘oranjes’ ver voor die tijd al lekker zitten te zonnen in Patagonië, de “speeltuin van de rijken” genoemd.
    Daar hebben zij al geruime tijd geleden ca. 1600 ha paradijselijk gebied aangeschaft.
    Een leuk ‘volkstuintje’; kunnen ze in geval van nood een moestuintje gaan aanleggen.

    Like

  • Japio zegt:

   Driek, de oogjes gaan pas open als het te laat is. Veel mensen hebben een goede inborst en daar is op zich helemaal niks mis mee. Maar mensen zijn ook kuddedieren en laten liever een ander voor hun denken. Ik weet zeker als je van persoon tot persoon het verhaal vertelt waar de islam voor staat dus de volledige waarheid zullen ze het eerder aannemen. Mensen zijn erg gevoelig voor wat andere mensen over hun denken. De meerderheid is nu nog van mening dat de vluchtelingen geholpen moeten worden “dus vinden wij dat ook”. Maar als er iets groots gebeurt zoals een aanslag met veel doden en gewonden slaat de stemming volledig om. Dan is iedereen ineens anti moslim, dan zijn we weer collectief verontwaardigd. De mensen kiezen liever de zogenaamde veiligheid van een collectiviteits mening dan de individuele mening. Dat zo’n aanslag eventueel een hoax kan zijn komt al helemaal niet op in hun gedachten. Mensen zijn geneigd zich een mening aan te laten praten door bijvoorbeeld de politiek of MSM in plaats van zelf na te denken. En dat de politiek willens en wetens deze invasie laat gebeuren om duistere redenen is voor heel veel mensen een brug te ver. Die mensen hebben nog een heilig geloof in de integriteit van de volksvertegenwoordiging.

   Like

   • Edjan zegt:

    Helemaal mee eens, Japio.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Japio 28 februari 2016 om 09:48

    Waarom trap IK daar dan niet in?! IK, de dwarskop die liever doodgaat dan onder de knoet van de ‘socialist’ te moeten ‘leven’.
    Ik weiger om bij het domme kuddevee te horen.
    Ik wil best ‘lid van een kudde’ zijn, maar die moet dan wél gelijkgestemd zijn qua realisme en niets aan elkaar willen voorschrijven of opdringen.

    OMG, wat zou de belastingdruk toch laag zijn, als we alleen maar ‘contributie’ zouden hoeven betalen voor nuttige zaken voor HET EIGEN VOLK!
    Als er geen ‘ontwikkelingshulp’ en andere dwaasheid zou bestaan…
    Als er geen EU bobo’s en andere graaiende zakkenvullers zouden zijn…
    Als we verlost zouden zijn van dat ‘koningshuis’…

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Japio: 09.48. uur. Helemaal met U eens, Japio.

    Like

 4. dewanandblog zegt:

  waarom moeten die linkse blanke politici nu ruim 3 miljoen totaal kansloze, halfdebiele en mongoolachtige moslim aapjes uit woestijnen hier importeren in schengen zone EU??? Het is hier al totaal mis gegaan met de kansloze, onderontwikkelde zwartjes uit jaren ’60 ’70 en ’90 en hun tweede en derde generatie nakomelingen zitten nu nog dieper in de put.

  Ik open een frontale cyber aanval nu op vele linkse blanke politici, is beter en kan leiden tot snelle oplossingen. Als je mee wil doen, maak kontakt, wieroe is mijn hindoe katten zoontje en hij zal alle documenten ondertekenen met zijn officiele Pootafdruk en digitale handtekening.

  nou een hindoe kat moet uiteindelijk de zaak redden. Zo slecht gaat het met de gelobotomiseerde europese blanken. Een Hindoe homo kat is nu slimmer dan hen allemaal. Diep triest zeg.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  In de Hoeksche Waard komen asielzoekers, opdracht van coa. De gemeentes hebben maar te luisteren wat coa zegt. De mensen zijn er op tegen, maar wordt gewoon door gedrukt.

  Mooie omgeving onder de rook van Rotterdam.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Nog even dit, PvdA is voorstander om nog meer gelukzoekers te plaatsen in de Hoeksche Waard. Het is maar dat u het weet, als u 2017 weer naar de stembus gaat.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Laten we dan vooral niet vergeten dat het niet alleen de PvdA is die niet deugd !!!
    Er is maar één partij waarvan we zeker weten dat ze aan de kant van het normale volk staan en dat is de PVV.

    Like

  • Driek zegt:

   Mooie foto, boorzalf, dat is nog een beeld zoals ik het mij van vroeger herinner. Een weiland, een sloot en koeien. Nostalgisch beeld. Daar lopen straks bedoeïenen rond. Fijn.

   Like

 6. Bruijns Leo zegt:

  De gewone man in de straat die 50 jaar geleden, ja, een halve eeuw, al snel in contact kwam met volk van Islamitische afkomst had dit gelijk al door maar is nooit gehoord en altijd weggezet als racist, het blijkt wel, want vanaf die tijd kan ik de huwelijken, dus vermenging, tussen vooral vrouwen uit die landen met Nederlandse jongens op een hand tellen, sterker, in mijn omgeving ken ik er niet 1 een.

  Like

 7. Buffalo Bill zegt:

  Waar geen democratie is en straks de grootste partij buiten spel zal worden gezet, is buitenparlementaire actie nog de enige optie. Zo ver is het gekomen in dit links-calvinistische D66-land. Een gevoel van kokende walging maakt zich van mij meester als ik figuren hoor als pechtold, buma, rutte, klaver, slob en roemer. De pvda doet allang niet meer mee

  Like

 8. Steven zegt:

  Wat dacht je van al die TERING landen die hun gevangenisdeuren open zetten en zeggen…naar Europa of hier in de cel blijven zitten?
  Een beetje hetzelfde als in de jaren 90 waar de Antillen hun zware criminele maatjes op het vliegtuig zette. Dan waren ze daar van hun probleem gevallen af.
  De westerse samenleving laat zich alleen maar gebruiken door moslims en afrikanen…schijnbaar wordt al dat LINKSE TUIG in het westen NOOIT wakker!!

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Toch zijn er ( helaas) nog meer dan genoeg “boven”-gestelden die er anders over denken en meer, nog meer , nog veel meer “nieuwe”- Nederlanders het land binnen willen halen.
  Zo ook de heer Cohen;
  UIT DE TELEGRAAF:

  Cohen bekritiseert Rutte
  Oud-PvdA leider Cohen vindt dat premier Rutte wel wat meer zijn best mag doen, om Nederlands draagvlak voor vluchtelingen te kweken.
  De voormalig staatssecretaris van Justitie meent dat de minister-president verkeerde verwachtingen wekt door te zeggen dat de vluchtelingenstroom volgende maand moet zijn teruggedrongen.

  Cohen denkt dat Rutte zijn woorden niet kan waarmaken. „En dat daarmee dus, als je het niet redt, mensen af gaan haken.” Hij vindt dat Nederland de kalmte nu moet bewaren en heeft WAARDERING voor de manier waarop de Duitse bondskanselier Merkel migranten van harte welkom heette. „Uw lezers zullen wel boos op me zijn als ze dit lezen.”

  Like

  • Edjan zegt:

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/25282186/__Cohen_bekritiseert_Rutte__.html
   Geen woord over “naar het volk luisteren” maar echt op zijn PvdA’s “het nog eens goed uitleggen”.

   Like

  • Frans Brassens zegt:

   Vanmorgen vroeg schreef ik over dit stuk onbenul al de volgende tekst:

   Moet ik net vandaag over merkwaardige Joden gaan schrijven(*)……. Komt er onmiddellijk nóg een op de proppen. De eerder volledige afgegane Cohen laat weer eens van zich horen….:”Oud-PvdA leider Cohen vindt dat premier Rutte wel wat meer zijn best mag doen, om Nederlands draagvlak voor vluchtelingen te kweken” En dat Rutte verkeerde verwachtingen wekt door te zeggen dat de vluchtelingenstroom volgende maand moet zijn teruggedrongen…….

   Nou Cohen, die verwachtingen hádden we niet hoor! We nemen ziekelijke leugenaars namelijk niet serieus. Cohen, ben jij nou nóg onnozeler dan we al weten? Thee-addict Cohen denkt (een flink tijdje later dan wij, zou teveel thee je hersensloom of hersendood maken?) dat Rutte zijn woorden niet kan waarmaken…. Jéézus wat een wijd open deur Cohen. En dan is Cohen bang dat er daardoor mensen gaan afhaken…Cohen, Cohen, heb je nou nog altijd varkensstront in je ogen? De mensen zijn allang afgehaakt hoor, op COA-belanghebbenden, asieladvocaten en een paar regionale zangkoortjes van MafLinkse origine na dan. Hij vindt dat Nederland de kalmte nu moet bewaren en heeft waardering voor de manier waarop de Duitse bondskanselier Merkel migranten van harte welkom heette”. Cohen Cohen, ben je net als Merkel, naar het zich laat aanzien, meneer Alzheimer tegengekomen?
   ….
   Maar! Er is toch nog een vorm van zelfkennis overgebleven, al klopt de conclusie niet helemaal. Zie het als een mislukte poging tot zelfkennis. Cohen zegt namelijk: „Uw lezers zullen wel boos op me zijn als ze dit lezen.”……… Nou nee Cohen, écht boos worden we niet op beklagenswaardige sukkels zoals jij. Ons overvalt wél een gevoel van diep medelijden.

   (*) Dit betrof deze tekst:

   ER BESTAAN DUS ÓÓK UITERST NAÏEVE JODEN, OM NIET TE ZEGGEN BIJZONDER DOMME JODEN.
   De krant: Joodse steun voor bedreigde moskeeën
   ROTTERDAM –
   “Het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom heeft de moslimgemeenschap sterkte gewenst na de dreigbrieven (FrBr:er wordt gedreigd met varkens die op bezoek komen) die afgelopen week bij verschillende moskeeën zijn bezorgd.
   In de brieven staan een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland afgebeeld, vergezeld van de tekst ,,Binnenkort hoog bezoek!! Varkens.
   Anti-islam. Islam is valse en duivelse religie.”

   Wat schrijft deze Joodse club in een brief aan moslims en moskeeën?
   Dit:”De joodse bevolkingsgroep weet als geen ander waar dit uiteindelijk toe kan leiden”. En dan wordt er als ‘conclusie’ geschreven:

   “HET TOONT WEER HOE MOSLIMS EN JODEN ELKAAR NODIG HEBBEN”
   ____________________________________________
   Maar wat tonen de onveranderlijke koran en de hadith?
   Een paar voorbeelden:
   Soera 5:51
   O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden.
   Soera 4:89 (…) Neemt derhalve geen vrienden uit hun midden totdat zij voor de zaak van Allah werken. En indien zij tot vijandschap vervallen, grijpt hen dan en doodt hen waar gij hen ook vindt; en neemt vriend noch helper uit hun midden
   Soera 4:104 En toont geen zwakheid in de vervolging van dit (vijandige) volk.
   Soera 98:6 Voorwaar, de ongelovigen onder de mensen van het Boek [= Christenen en/of Joden] en de afgodendienaren zullen in het Vuur der hel geworpen worden, daarin zullen zij verblijven. Zij zijn de slechtste der schepselen.
   Hadith 41:6985
   De Profeet, (gebed en de vrede zijn op hem), heeft gezegd: “De tijd van oordeel zal voor de Moslims niet komen totdat hij de Joden zal bestrijden en zal doden; tot de Joden zich achter rotsen en bomen verbergen, die zullen schreeuwen: O Moslim! Er is een Jood die achter me is verborgen, kom en doodt hem! Maar de olijfboom boom zal niets zeggen, omdat het een boom van de jood is.”
   Soera 8.12: Ook toen uw Heer tot de engelen sprak: Waarlijk ik ben met u; bevestigt dus hen die geloven. Ik zal schrik in de harten der ongelovigen werpen. Slaat dus hunne hoofden af, en slaat al de toppen hunner vingers af.
   Uit Soera 4:46
   (…) Maar Allah heeft hen wegens hun ongeloof vervloekt

   Enfin, we hadden al een uitgebreidere lijst beschikbaar:

   https://ejbron.wordpress.com/2015/02/15/voor-alle-twijfelaars-besluitelozen-onwetenden-en-diegenen-die-nog-steeds-denken-dat-de-islam-een-religie-van-de-vrede-zou-zijn-koranverzen-die-al-1400-jaar-lang-van-mohammed-to/

   Like

 10. semper fi zegt:

  De islam begint op een terminale ziekte tel lijken!!!
  Gister weer bij de pegida ,onze held werd aangehouden jegens een hakenkruis,afijn u weet het!!
  Raar dat wij straks als de opvreet oranjes aan bod komen mogen vlaggen,ik vlag nooit overgens ,ja als deze regering valt en met 5 mei wil ik een uitzondering maken!
  gister memoreerde ik dat een bolkoon van oranje de arm brak tijdens een welverdiende !!!!vakantie ,ik moet dit herstellen ,het was een boven been!
  hier heb ik de ganse nacht va liggen draaien zo zielig dat kind!!!Wel wereldnieuws,het was maar een normaalongeluk overgens en grrr er zijn vele ravijnen toch?/ik laat mijn gedachte ff de vrije loop!!
  ikzelf loop de hele week met een kaak onsteking,zal ik shownieuws bellen???wed dat de oranje wonder mensen nooit zolang rondlopen met een ziekte!! waarvan akte!
  de burgeroorlog staat in de startblokken, rutte geeft binnenkort he startschot!!
  Mensen .ik snap die doof en blindheid van de bevolking steeds maar niet,alles word steevast ontkent,de verrijking is er toch??
  Volgende week naar moeders,bijna 95 en zat van dit leven,het is genoeg zegt ze vaak,snifff!
  Als zedeoogjes sluit ben ik ergens blij dat deze burgeroorlog aan haar is ontgaan!!gek he ?zulke gedachtes!!
  Onze ouders die er nog zijn liggen vaak te wachten in een verzorgingshuis opderedding!!
  Ergo ook in deze regio worden er 5 gesloten,ja de coa moet ruimte hebben!
  IS DIT OOK GEEN VERRAAD JEGENS ONS VOLK???
  ALWAAR EEN BURGEROORLOG WAARD !!
  Laat maar komen ,
  de geschiedenis leert ons dat velen omgebracht werden ,door leipen of iets dergelijks?
  Als ze de verraders afschieten met pechthold voor op dan wordt ik dronken van geluk,ik drink overgens bijna nooit!!
  Let op als het oranje richting de PH-BEA afreizen is onze burgeroorlog nabij!
  mooie overdenking strijders
  liever gezegd STERKTE

  S/F

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Semper fi: 09.51. uur. Zo is het. De Bilderberg/Oranjefamilie, en de verraders de politiek, hebben het vliegticket al klaar liggen. Lafaards, dat zijn het!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ semper fi 28 februari 2016 om 09:51

   [quote] Onze ouders die er nog zijn liggen vaak te wachten in een verzorgingshuis opderedding!! [/quote]

   Ik voel met u mee; ik maak hetzelfde mee met mijn door de stelende, graaiende ‘overheid’ afgedankte ouders… Ze kunnen beter dood zijn…
   En ik wou dat ik ook alles maar alvast achter de rug had.
   Het hele ‘leven’ bestaat uit ergernis m.b.t. die ‘vluchtelingen’, die hier elders door iemand zo mooi ‘verkrachtelingen’ worden genoemd.

   En dat geteem over die ‘oranjes’ die altijd genieten van een WELVERDIENDE vakantie, maakt me zo ontzettend misselijk! Alsof die lui zo vreselijk aan vakantie toe zijn, alsof ze zo hard (voor ons; laat me niet lachen) hebben gewerkt, alsof ze récht hebben op vakantie!

   Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Hordes volkomen achterlijke, ongeletterde spotgoedkope toekomstige werknemers, ook dat is één van de punten die onderbelicht blijven, het is niet alleen de islamisering van Europa, nee, uw baan staat mede op het spel!, tel daarbij op de verdragen, oa TTIP, die gesloten worden tussen Europa en de VS en u zult ook voor een appel en een ei moeten werken wilt u uw baan behouden.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik vraag me af welk werk die analfabeten zouden moeten doen? Poetsen doen ze niet, ze schijten hele opvanglocaties vol, het is voor mij echt een raadsel welke vacatures er voor ze zijn.

   Like

   • C.A.Barstow zegt:

    Het gros van de werkgevers in de productie industrie ziet meestal feilloos of een ”investering”, zo wordt dat met een mooi woord genoemd, in een ongeletterde werknemer loont of niet, daar komt bij dat hij, de werkgever, in de eerste 2 jaar praktisch geen loonkosten heeft, de loon en ”opleidings” kosten die hij wel heeft worden zwaar gesubsidieerd. minimum loon?, vergeet het, bij klachten staan zij direct op straat dus houden zij wijselijk hun mond.
    Lukt het om zo’n ”barbaar” op korte termijn op de rails te krijgen? prima, maar ik verzeker je dat het zeer overgrote deel, wanneer zij recht krijgen op meer loon ed, er na voorloop van tijd met een leugenachtig verhaal weer uitgetrapt wordt, vluchtelingen zat, die knapen werken praktisch voor niets en in ieder bedrijf is er werk voor zulke figuren.
    ik heb het in mijn werkzame leven ontelbare malen zien gebeuren, het is gewoon uitbuiting van de bovenste plank, en de Nederlander? die kost teveel en zit dus werkeloos thuis.
    Geloof me het gebeurd overal en op ieder niveau, het gaat hier niet alleen om Syriërs en zo meer, maar ook om Polen, Hongaren, Tsjechen enz enz.
    Het gros van de werkgevers, de goedwillenden daar gelaten die zijn er gelukkig ook, zijn gewoon simpel gezegd uitbuiters en een stel dieven.

    Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Rutte kijkt wel maar hij ziet niets en dat geldt voor de hele kliek in Den Haag behalve de PVV.

  Like

 13. Petecoole zegt:

  Als ik die foto zo bekijk, doet me dat denken aan de ‘rattenvanger’ van hamelen

  https://www.google.co.th/search?q=rattenvanger+van+hamelen&espv=2&biw=1366&bih=610&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjqnPzWl5rLAhWHkI4KHQJXBc4QsAQIJg

  Hier lopen de stasi en de stormtroepers van de socialisten voorop..

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Ik word onpasselijk van onze ‘elite’ die – vanwege hun baantjes en wat er meer bij komt kijken – ons mooie Europa willens en wetens naar de verdommenis jaagt.

  Onze leiders kunnen weten dat zij honderdduizenden mensen binnen halen die simpelweg niet passen in onze samenlevingl

  Dagelijks hoor en lees je van geweld in de AZC’s. Geweld dat meestal niets te maken heeft met trauma’s, maar alles met haat tegen andersdenkenden, moslims en niet-moslims; Joden, christenen, vrouwen en homo’s. Een haat die eeuwenlang is aangekweekt en die niet maar eenvoudig door een cursusje kan worden verwijderd.

  Vooral omdat bij de grotendeels laaggeschoolden een besef is aangekweekt dat zij als gelovigen superieur zijn aan ongelovigen en andersdenkenden.

  Als Merkel dan zegt dat we maar moeten accepteren dat migranten meer crimineel zijn [wat dus niet bestraft hoeft te worden?], dan is ze toch echt van lotje getikt.

  In de praktijk komt het er op neer dat wij met lede ogen moeten aanzien dat onze vrouwen verkracht worden, en dat het geweld in de samenleving immens zal toenemen; Wat al het geval is. Degenen die nu nog binnen de muren van de AZC’s hun gewelddadige lusten botvieren, doen dat straks in de maatschappij. En ze mogen ook nog hun gezinnen, waarin de kinderen met dezelfde opvattingen worden opgevoed, naar hier halen.

  Ook weet de ‘elite’ donders goed dat het grootste deel geen vluchtelingen zijn, maar economische gelukszoekers en dan ook nog zeer laag opgeleid of analfabeet.

  Iemand die hierover nadenkt kan alleen maar de conclusie trekken dat deze mensen bewust naar hier worden gehaald om onze maatschappij te veranderen in een samenleving waarin de blanken en hun opvattingen, die voortkomen uit het Jodendom/christendom en het humanisme, tot een minderheid worden terug gebracht.
  De Groenen in Duitsland erkennen dat ook openlijk.

  Dat blijkt ook wel, want een ieder die vraagtekens zet bij dit beleid wordt onmiddellijk afgedaan als deelnemend aan een groepering die van haat is vervuld en die bestreden moet worden.

  Wat onze elite eigenlijk wil is dat wij met lede ogen aanzien dat zij onze westerse samenleving terug brengen naar de vóór middeleeuwen.

  Onze leiders kunnen toch niet van ons verwachten dat wij dit allemaal klakkeloos accepteren?

  Like

 15. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (32) | voorzieners

 16. los cabos zegt:

  De regeringsleiders weten wat ze binnen halen. Maar die zogenaamde leiders hebben kwade bedoelingen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s