Jan-Bert Vroege (D66 Amsterdam) is een cryptofascist en moet opstappen

Screenshot_24

(Door: Bert Brussen)

Geweld tegen journalisten goedpraten kan niet en mag niet, nooit

D66 anno 2016: kogels voor politieke tegenstanders + geweld tegen journalisten is ok want “uitlokking”. #extremisten https://t.co/Jak9RQpdtP — Geert Wilders (@geertwilderspvv) February 27, 2016

Screenshot_25Jan-Bert Vroege (41, D66-gemeenteraadslid Amsterdam – foto) praat geweld tegen journalisten goed. Volgens Vroege, die graag gelooft in ‘Vrij zijn om te doen, te laten en te zijn wie je wilt zijn’, is het niet nodig om als sociaalliberaal (!) gemeenteraadslid pal te staan voor persvrijheid en tegen geweld wanneer een verslaggever en cameraman van Powned in zijn stad Amsterdam (‘waar ik nog steeds elke dag van geniet‘) te maken krijgen met fysiek geweld en een verfbom voor hun kiezen krijgen, puur en alleen omdat ze van Powned zijn, puur en alleen omdat ze hun journalistieke werk doen, puur en alleen omdat ze verslag doen van wat gaande is in Amsterdam, puur en alleen omdat ze kritische vragen stellen.

Nee, volgens Vroege (‘In de gemeenteraad zet ik mij in voor die vrijheid en veelkleurigheid‘) is geweld tegen journalisten van Powned PRIMA, omdat Powned het geweld ‘uitlokt’.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Amsterdam, Barbarisme, D66, democratie, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Persvrijheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Jan-Bert Vroege (D66 Amsterdam) is een cryptofascist en moet opstappen

 1. leefbarbaar zegt:

  D66. Demonen66, ze hebben daar ook in de fractie ene Jan Paternotte, die een handtekening vervalste onder een motie. Een erkend foutlinxe. Samen voor hun eigen, zoiets. Maar geen medelijden met 020, ze stemmen er zelf op.

  Like

 2. D66 zit hier vol mee. Net zoals dat enge mannetje uit Friesland die Wilders liep te bedreigen….

  Like

 3. Cathja zegt:

  D66 weer. Dat zegt genoeg!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Het is de haat voor groepen als Pegida die Jan Bert Vroege de kant doen kiezen van Antifa. Ben op ogenblik het boek de “verschrikelijke” Janmaat aan het lezen van Joost Niemöller. Ik heb die tijd heel bewust meegemaakt. Nu terugkijkend wordt het je in alle hevigheid bewust hoe antidemocratisch de gevestigde Nederlandse politiek is. Wilders heeft gelijk met zijn benaming nep parlement. Wisten we overigens dat de samengestelde en nu veel gebruikte benaming Antifa ooit voor het eerst gebruikt werd door Hans Janmaat?

  Like

 5. Japio zegt:

  De d666 gaat zich steeds meer ontpoppen als een gewelddadige idieologie zoals de islam. Nog meer van dit soort stomme achterlijke uitlatingen en ze gaan hard de PvdA achterna. Daar kan zelfs het miezerige kereltje Pechtold niets meer tegen doen.

  Like

 6. Elena zegt:

  D66 zou gelijk als de salafisten van de aardbodem moeten verdwijnen.
  Allemaal schorriemorrie.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Deze D66 man, laat zien hoe verraderlijk deze partij is. We glijden totaal af naar een “linkse dictatuur”, waarin elk kritisch woord over de islam, of over de massa-immigratie tot vervolging gaat leiden.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Ik kan ermee volschrijven, al dit linkse, elitaire gedoe van de Demonen’66. Die gasten zijn compleet de weg kwijt…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s