Orbán: “Ik wil mijn dochters tegen Keulse toestanden beschermen.”

Screenshot_27

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

BOEDAPEST – De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft het door hem geplande referendum over de EU-vluchtelingenpolitiek verdedigd. “Ik heb opdracht gegeven tot dit volksreferendum om een gedwongen EU-quotum te verhinderen, dat een schending is van Europees recht. We kunnen geen beslissingen nemen over de hoofden van de mensen heen, die hun leven en dat van toekomstige generaties ingrijpend veranderen”, zei Orbán tegenover de “Bild-Zeitung”. Opnamequota voor “vluchtelingen” zouden Europa´s en Hongarije´s profiel etnisch, cultureel en religieus veranderen, waarschuwde de minister-president.

Junge Freiheit

Hij zou met zijn politiek niet willen splijten, maar de burgers van Hongarije beschermen. “Dat betekent: wij willen niet dat er migranten bij ons komen. Waarom zouden wij de problemen van westelijke landen bij ons willen importeren?”

De minister-president beklaagde bovendien dat de toon vanuit Duitsland in de vluchtelingencrisis “bot, grof en agressief” zou zijn. dit zou een groot probleem zijn. De Duitsers en de Midden-Europeanen zouden voor het behoud van de Europese fundamentele waarden staan: het christelijk-joodse wereldbeeld en de betrouwbaarheid dat men zich aan verdragen zou houden. Daarom zouden ze elkaar trouw moeten blijven in plaats van ruzie te maken. Per slot van rekening zouden er uit Brussel heel andere signalen komen: “Multiculti, wanorde, verdragsbreuk”, waarschuwde Orbán.

“Ze zouden me aan een lantaarnpaal ophangen”

Over de vluchtelingenpolitiek van Angela Merkel zei de regeringschef dat zij daarbij vast en zeker het welzijn van haar eigen volk voor ogen zou hebben en hij zou haar van harte wensen dat het haar zou lukken waarmee ze gestart zou zijn. “Wij in Hongarije behouden ons echter het recht voor om geen experimenten te beginnen – omdat we denken dat dit in het belang is van ons volk.”

Wie massaal niet geregistreerde immigranten uit het Midden-Oosten zijn land zou binnenhalen, zou ook terrorisme, criminaliteit, antisemitisme en homofobie importeren. “Ik heb zelf vier dochters. En ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een wereld, waarin Keulen kan gebeuren.”

Op de vraag hoe hij tegenover plannen zou staan om grote contingenten “vluchtelingen” uit Turkije te halen en over de EU-lidstaten te verdelen, antwoordde Orbán: “Ze zouden mij hier in Boedapest aan een lantaarnpaal ophangen als ik het daarmee eens zou zijn.”

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Cultuurstrijd, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Midden-Oosten, migrantengeweld, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

51 reacties op Orbán: “Ik wil mijn dochters tegen Keulse toestanden beschermen.”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Viktor Orbán ie een vent met ruggengraat. Daar kunnen Rutte, Merkel en een aantal andere geestelijk gedegenereerden niet eens bij in de schaduw staan.

  Like

 2. Churchill over islam:

  “Hoe vreselijk zijn de vervloekingen die het mohammedanisme (islam) legt op zijn volgelingen! Naast de fanatieke razernij, die gevaarlijk is in een mens als hondsdolheid (rabiës) in een hond …”

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  “Ze zouden mij hier aan een lantaarnpaal hangen”;een goed idee voor ons hele nep-kabinet!Lantaarnpalen in overvloed!

  Like

 5. Feniks zegt:

  Hulde voor Orban.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Minister-president Viktor Orbán de enige Minister-president met een gezond verstand !!!
  Hé Rutte daar kan nog wat van leren !!!!!!

  Like

 7. Ron zegt:

  VERSTANDIGE MENSEN DIE HONGAREN HADDEN WIJ MAAR ZULKE STERKE LEIDERS. WIJ ZITTEN MET EEN .SLAPPE LUL VAN EEN ZEKERE RUTTE.MET ZIJN CLAN.

  Like

 8. Japio zegt:

  Beste mhr Viktor Orbán, mag ik aub met mijn familie en een ieder die mij lief is bij u in Hongarije mogen komen wonen? Ik vraag bij u asiel aan omdat het gevaarlijk wordt hier in Nederland. De aantallen moslim hier zijn schrikbarend hoog. Het leger en de politie beschermen ons niet meer. De politiek heeft ons in de steek gelaten en heult met de islam. U bent een wijs man, u komt wel op voor uw eigen bevolking. Onze premier dhr Rutte en zijn kabinet gaan alleen voor eigen belang en laten hun onderdanen volledig stikken. Wij zijn Nederlanders en zijn goed in het bouwen van bruggen (letterlijk en figuurlijk), ook zijn wij goede weg en water bouwers en hebben een sterke handelsgeest. Ook het telen van gewassen en bloemen zitten in ons bloed. Wij komen niet om ons handje op te houden en te profiteren van uw prachtige land. Maar wij willen graag integreren en een bijdrage leveren zodat uw land niet hoeft te lijden onder onze komst. Geachte heer Orbán, wilt u er aub over nadenken? Het is een win win situatie voor u en voor ons. Wij zijn zeer bereid om ons volledig in te zetten voor u en uw land.

  Like

  • Pegidafan zegt:

   Ik ga ook mee Japio , met mijn hele gezin en familie . Helemaal mee eens .

   Like

   • Pogo zegt:

    @Pegidafan & Japio

    Ik fantaseer ook wel eens.
    Maar dan denk ik aan Uruguay (het Zwitserland van Zuid-Amerika).
    Daar zitten al heel wat Nederlanders en volgens hen is het daar redelijk tot goed vertoeven.
    In dat land kun je met de beste bedoelingen nog iets opbouwen (als je handige handen en/of een gezond verstand hebt).
    De overheid daar prijst dat aan en zal je niet snel tegenwerken met allerlei wetjes en regeltjes.
    Al is daar wel sprake van; De corruptie in dat land wordt geclassificeerd als gering. Ver onder het gemiddelde van heel het continent Zuid-Amerika.

    En wat het daar ook heel goed doet voor het welzijn van de mens is het klimaat.
    -Hier besteden we onze vrije tijd veel aan tv-kijken, internetten en zaken betreffende binnenshuis mede door het klimaat. (koud, kil en grijs)-
    Daar ga je ’s avonds leven, ondernemen en genieten (+ de nodige natjes en droogjes natuurlijk).

    Onderzoek het maar eens.
    Leven, en het leven, bestaat uit zoveel meer dan waar wij mee worden opgezadeld door onze systemen, democratieën en denkwijzen.
    Er zijn nog landen waar je ‘mens’ kan zijn en ook zo kunt leven.
    Waar je geen nummer bent in een bepaald systeem en aangezien wordt als melkkoe door een overheid die alleen maar wil zuigen en graaien voor eigen gewin.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 07.44. uur. Beste Japio, dat is zeker het overwegen waard!

   Like

  • michiel zegt:

   Ik ook ..en nog zoeen paar 100.000 mensen om mij heen ..

   Like

  • Cathja zegt:

   Goed idee @ Japio! Wij voelen er ook wel voor.

   Like

  • Duchesne zegt:

   Ik zou al tevreden zijn met wat spulletjes uit de Hongaarse leger depots, ik ga godverdomme niet op de vlucht voor de Islam! In hun eigen landen presteren ze al eeuwen niks behalve met hulp van het westen, en hier is het ook parasiteren op de autochtone bevolking en hun eigen vrouwvolk. In de moslim vrouwen zit meer karakter en capaciteit om iets op te bouwen dan in eender welke “man” uit dat geloof. Dat die vrowuen niet in verzet komen, volgens mij zijn ze net als al het andere ook een schepping van Allah. En volgens mij is die maker van alles uitgegaan van gedeelde gelijkheid.

   Ik heb dat stukje nooit begrepen: wel massaal naar hun god bidden en schreeuwen en doordraaien als er iemand iets anders over zegt, maar daarna gaan ze zelf de scheppingen van hun god wat aanpassen of herschikken of afmaken, want blijkbaar had die lul van een Allah/ god het in hun ogen toch niet helemaal goed gedaan. Volgens mij is iedereen die een god aanbid en daarna zelf gaat liggen klooien met de scheppings giften gewoon een vette hypocriet. En daarom zijn moslims net als katholieken gewoon huichelaars en tracht men door aanbidding anderen te onderdrukken. Desnoods met geweld en moord. Volgens mij zijn het zielige sukkels maar dat is mijn mening.
   De enige angst die ik heb is machteloos moeten toezien, de enige voor wie ik bang ben mezelf, wanneer ik echt boos ben.

   Als het over is dan graag de spullen die nodig zijn om vrijheid te verdedigen meneer Orban, en als ik het niet red dan sterf ik hier wel maar in elk geval heb ik het geprobeerd. In uw land wil ik wel op vakantie komen, maar momenteel is die ruimte er even niet. Een praktische donatie zou daarom welkom zijn. Of in elk geval de wettelijk mogelijkheid bij u in uw land die middelen te kunnen verwerven. Een wetswijziging die burgers uit andere EU landen in de gelegenheid stelt in uw land wapens aan te schaffen en er daar mee te kunnen oefenen. Dat zou al een heel stuk helpen. En dat uw land de privacy van die andere EU burgers beschermt tegen de regeringen van die zelfde burgers……

   Dat zou helpen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Japio.
   En dan maar schelden op die vluchtelingen die hun land niet willen verdedigen tegen IS????!!!!….
   Dat zijn inderdaad laffaards… en nu lees ik hier dat wij er ook niet vies van zijn om zodra er stront aan de knikker komt met de staart tussen onze benen naar een “veilig” land te vluchten. Hoe moet ik dit soort reacties interpreteren?

   Nu zal er wel weer een doodse stilte vallen. Heerlijk die rust…

   Like

   • Japio zegt:

    Paulzwueste, in principe heb je gelijk maar had jij de illusie nog wat te kunnen verwachten van onze regering? Denk jij dat wij nog veilig kunnen vertoeven hier ooit? Je huis en haard verdedigen betekend de wet overtreden omdat je geen wapens mag hebben. Of moeten er slachtoffers vallen voor de goede zaak, mijn kinderen of zo. Het heeft niets met lafheid te maken maar met gezond verstand. Ook is de vergelijking met IS-vluchtelingen onzin, 90% wat er uit het MO/Afrika komt zijn moslims met een missie. Als Rutte dezelfde houding aangaande z’n bevolking had als Orbán dan had je zeker een punt.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste om 18:16

    Beste Paul, ik wil me niet met uw gesprek bemoeien (maar ik doe het toch), maar er moet me wel iets van het hart.
    U ‘verwijt’ Japio (en anderen, waaronder ikzelf) dat hij graag zou willen emigreren naar Hongarije, en u beschouwt dit als een vlucht. U stelt zelfs dat er wordt gescholden op vluchtelingen omdat die hun land verlaten, en nu zouden wij hetzelfde willen doen……….???

    Beste Paul, u vergelijkt appels met peren. De ‘vluchtelingen’ die Europa onterecht binnenstromen zijn bijna allemaal JONGE MANNEN, soms nog pubers, en zij blijken láng niet allemaal uit een oorlogssituatie te komen (verreweg de meesten niet!), maar veelal uit landen waar ze misschien weinig toekomstperspectief hebben. Zij zijn lekker gemaakt met misleidende verhalen over het paradijs wat Duitsland heet, en waar ze zonder ook maar iets te hoeven doen van A tot Z verzorgd worden. Bovendien hebben deze jonge mannen een missie, u wel bekend. In plaats van hun land op te bouwen, kiezen ze voor een verzorgd leven.
    Deze jonge mannen zijn dan ook niet te vergelijken met sommigen hier die hun jonge jaren al vér achter zich hebben gelaten! U kunt mensen van boven de 50, 60 en zelfs 70 jaar toch niet verwijten dat zij het vertikken om hun land te helpen verdedigen?

    Er valt dus geen doodse stilte. Ik geef u het woord, en ben benieuwd waarom u graag zou zien dat zelfs gepensioneerden hier de wapens zouden moeten oppakken, mocht er ellende uitbreken. De meeste gepensioneerden hebben hun rust echt wel verdiend, en/of zijn fysiek niet meer in staat om ons land te verdedigen.
    Heeft u ooit wel eens een soldaat achter een rollator zien lopen? Ik nog nooit! 🙂

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste mensen. Hartelijk dank voor jullie reacties.
    Vooral de reactie van Cathja heeft mij door haar lengte aangenaam getroffen.
    Ik had niets verwacht en krijg nu zoveel geschonken…

    Ik denk dat je gelijk hebt Japio, het gezonde verstand heeft niets met lafheid te maken.
    Het belet je, afstandelijk en los van enige emotie, na te denken over de consequentie van het huis en haard in de steek te laten voor een voortzetting van het aloude zorgeloze en decadente leven dat je nu bedreigd ziet.
    En inderdaad. Een (al weer) logisch gevolg van dezelfde manier van louter verstandelijk denken verbied je je huis en haard te verdedigen, louter en alleen omdat je dan de wet overtreed.
    Laten we vervolgens aub niet op de oud-testamentische typische Nederlandse wijze gaan haarkloven over wat en wie hier allemaal binnenstroomt. Of het IS is of niet of wel vluchteling of geen gevluchte moslim met een vluchtelingen-status-kwo?!
    Dat is op zich niet interessant. Degenen die hier binnenstromen zijn in veel gevallen te beroerd om hun land te verdedigen. Een blik op de beelden van het bootjesvolk maakt dat overduidelijk.
    Dan Cathja. Typisch vrouw, wil zich er niet mee bemoeien maar kan het niet laten…
    Ja Cathja, laat ons eens zien… Aha, juist, in grote lijnen dezelfde argumentatie.
    Daar kan ik dus kort in zijn. Voor jou geldt hetzelfde, die vluchtelingen zijn wel degelijk overal te beroerd voor, dat zijn we met elkaar eens en zijn dus ook te beroerd om hun land te verdedigen en kiezen voor een makkelijk leven.
    Welnu, waar hebben we het nou over? Jullie willen niet vechten voor je land, samenleving en cultuur. Je kiest voor de optie van “vluchteling”. Ik zou zeggen veel succes… Hou er goed rekening mee dat je dan ook als vluchtende vreemdeling behandeld zal worden. Iemand waar men niet op zit te wachten want er is maar een links-gestoord NL, en zelfs daar krijg je als geëerd vluchteling alleen brood met pindakaas. Maar dat is natuurlijk altijd beter dan je huis en haard te verdedigen nietwaar!

    Wat men toch allemaal niet over heeft voor een boterham met pindakaas…
    Michiel de Ruyter heeft zich zojuist omgedraaid in zijn graf.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste 16:46

    Wat was destijds ook alweer de leeftijd van Michiel de Ruyter, Paul?

    En ja, in vrede een boterham met pindakaas eten is mij meer waard dan in mijn eigen huis overvallen te worden door een stel doorgedraaide jihadisten!
    Misschien hoef ik het allemaal niet mee te maken; dan blijf ik zitten waar ik zit.
    IK laat Nederland niet in de steek……., NEDERLAND laat zijn burgers in de steek!

    Zal ook wel weer typisch vrouwelijk zijn……? 😉

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Cathja,
    Jij kijkt tenminste nog naar eventuele reacties op je reactie.
    Wees trots op je vrouw zijn! Maar nu weer naar de belangrijke onderwerpen.
    De Leeftijd van Michiel de Ruyter. Geboren in 1607 en gestorven 16676.
    Dus nog net geen 70 jaren lang ’s Werelds grootste Admiraal en “Schrik des Grooten Oceaan”. Heeft alle belangrijke zeenaties van die tijd 3 X de vlag laten strijken.
    Zijn vrouw lag tijdens zijn begrafenis te bed omdat zij van het trapje was gevallen bij het ophangen van de was…
    Als je weet dat hij na zijn dood meer dan 350.000 guldens naliet kun je gevoeglijk aannemen dat hij, gerekend met de waarde van de gulden in die tijd, miljardair was. Maar zijn vrouw ging elke dag naar de markt en deed de was nog zelf.
    Soberheid, onverschrokkenheid en vastberadenheid, de kenmerken van die tijd.
    Dat wilde ik duidelijk maken.

    In Hongarije zul je als vluchteling waarschijnlijk aan het werk worden gezet om prikkeldraad te maken om de grenzen af te grendelen.
    Voorwaar, eerzaam werk dat soberheid en vastberadenheid kweekt.
    Datgene wat wij zo lang geleden al achteloos bij het groot huisvuil hebben gezet… en wat de Hongaren nog hebben weten te behouden.

    Nederland laat zijn burgers niet in de steek. Zijn burgers hebben Nederland lafhartig in de steek gelaten. Iedereen moet bij het afwegen van zijn eigen rol hierin zijn eigen afweging kunnen maken.
    In ieder geval kan en zal het alleen maar beter worden voor Europa en voor diegenen die daarbij waren. (Smiley).

    Like

 9. Theodoor zegt:

  Orban heeft het grootste gelijk van de wereld.
  De man heeft nog een democratisch gevoel in zijn lijf, die weet dat hij niet alleen voor hemzelf staat maar zich beschikbaar gesteld om het volk te dienen. Een man die even wat verder denkt dan aan een mooie baan voor hen zelf, een man met verantwoordelijkheids gevoel.
  In Nederland wordt het zaakje met leugens bij elkaar gehouden.
  De drie voormalige grote partijen verdienen geen respect.
  En D66, elke minuut die je daar aan besteed is een verloren, de leider is een lulhannes.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Orban, U heeft groot gelijk! U bent een waarachtige patriot en vaderlander!

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Behalve psychische en financiële beschadiging van de lokale bevolking is er nog wel iets meer aan de hand. Het is noodzakelijk geworden om nu al na te denken over het soort van samenleving waarin je over tien jaar wilt leven.
  http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=41&t=367&p=47451#p47451

  Like

 12. isidor zegt:

  wat ben ik blij dat ik met mijn gezin in Hongarije woon.

  Like

 13. GT zegt:

  Deze Viktor Orbán gaat de geschiedenis in, als de man die Europa gewaarschuwd heeft voor zijn ondergang!

  Like

 14. elisah zegt:

  Persoonlijk ken ik niemand die blij is met de gang van zaken momenteel in Europa. Orban zegt wat wij alleen maar mogen denken.

  Like

 15. boorzalf zegt:

  HET GAAT HELEMAAL MIS…………………….!!!!!!!!!!!!!

  En nu is Duitsland als het meest gastvrije land in Europa dat in haar vrouwen wordt aangevallen. Leest u met aandacht: het zal uw mening over de toekomst van Duitsland en Europa grondig veranderen, want het moslimgeloof duldt geen tegenspraak! Zij dienen Allah, de god van de antichrist, de mahdi zoals zij hem noemen. Die god staat verkrachting en aanranding toe (Koran 4:3, 4: 24, 33: 50 – zij beschouwen deze vrouwen en meisjes als oorlogsbuit!!!).

  Op 20 december 2015 lazen we in de media dat de Duitse publieke omroepen Kerstmis in een islamitisch feest willen veranderen en dat in naam van ‘tolerantie voor vluchtelingen’ alle religieuze, culturele, maatschappelijke en fysieke grenzen in Europa worden uitgewist.
  (stukje uit deze link)
  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/tijdens-de-nieuwjaarsnacht-van-2016-begint-de-duitse-burgeroorlog.html

  Like

  • Joshua zegt:

   Het begint hier al aardig op Israel te lijken, die hebben ook heel veel concessies gedaan
   ten opzichte van moslims. Maar dat smerige islam tuig wil zich niet aan de afspraken houden met niemand en willen de hele wereld in hun macht hebben,alleen zij hebben op het verkeerde paard gewed de idioten.

   Like

 16. Jean zegt:

  Geachte heer Viktor Orbán, het is de verdomde plicht van elke Europeaan zijn zonen, dochters en vrouwen te beschermen tegen die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam vuiligheid, die kanker moet bestreden én verdreven worden in Europa want dat achterlijk islamzootje kent geen normen & waarden, kent geen respect voor vrouwen en heeft maar één hobby nl. pervers geweld.
  En Europa heeft in Brusselallabath een instelling (jammer dat het geen gesloten instelling is) die deze rotzooi met veel plezier importeert, ze zijn zo achterlijk dom dat ze het brandend lontje niet zien..
  “Zij” hebben beslist dat elke gemeente de kanker moet binnenhalen, de wil van het volk interesseert ze geen flikker dus gaan wij ze dat duidelijk maken wat “wij” willen en eisen.
  Er zullen nog veel traantjes gaan vloeien in Brusselallabath maar van ons krijgen ze zelfs geen papieren zakdoek om de traantjes te deppen want verraders zijn lafaards en lafaards zijn misdadigers ‘zonder’ enig respect enkel walging.

  Like

 17. boorzalf zegt:


  Verkrachtelingen niet welkom

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  Zoals Orban er over denkt , zo is het , en ieder kind begrijpt dat , behalve onze regeringen .
  Daaruit kan je opmaken dat deze smerige lieden hele andere plannetjes met ons voor hebben .
  En wie blijft er weer buiten schot , ja juist , Amerika . Europa gedestabiliseerd . Duitsland was te sterk , zeker met een goede band met Moskou . En Amerika zit in een dal met zijn staatsschuld , en zou op die manier zijn leiderschap weleens kunnen verliezen . Dat laten ze nooit toe , en hoe lossen ze dat doorgaans op . Inderdaad door oorlogen uit te lokken. En andere landen te destabiliseren . Dus vooral de kont van Amerika blijven likken dan komt het allemaal goed.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Hadden WIJ maar zo’n geweldige president! Meer hoef ik er niet over te zeggen, want er zijn hierboven al veel goede reacties geplaatst. Daar heb ik niets aan toe te voegen.

  Like

 20. Mirjam zegt:

  De burgers in Hongarije hebben altijd hard moeten werken voor hun levensonderhoud en alles wat ze hebben opgebouwd is daardoor ook ontstaan en niet door speculeren op de beurzen, handelshandjeklap tussen zakenlui in landen, maar gewoon hard werk. Hij laat zich dan ook niet door irreële nonsens van de wijs brengen, maar blijft goed nadenken en zijn verstand gebruiken. De luxe van de heertjes van de zogenaamde rijke landen in Europa is voor het grootste gedeelte ontstaan door handel. De zucht naar geld is altijd groot geweest in de Westerse landen en dat is ook het belangrijkste voor de EU. Zij willen die rijkdom niet kwijt, vooral niet de top van de EU: het bevalt hun wel. Maar ze zijn het belangrijkste vergeten wat een land heeft: zijn burgers. Hongarije is juist met omgedraaide bezig: de burgers, want de burgers maken het land en niet corrupte politici, die breken het nl. juist af.
  Ik geeft die man 100% gelijk dat hij niet meedoet in de waanzin van Europa. Oh, ik zou toch zo willen dat er een wonder gebeurd en dat die asielstroom stopt en al dat schorem teruggaat naar hun holen in de landen waar ze vandaan komen.
  Ze willen nu zelfs hier Christelijke feestdagen om gaan zetten in feestdagen voor de Islam en zelfs Kerstmis zou, volgens hun, een andere vorm moeten krijgen. Dit om niet op de ‘arme’ zieltjes te treden van de moslims.
  Er komt een burgeroorlog, dat is onvermijdelijk als dit zo doorgaat. En ik kan dit ook heel goed begrijpen. Het is gewoon afschuwelijk hoe dit er nu aan toegaat. Er staan weer duizenden te wachten aan de Griekse grenzen naar Europa toe, om hiernaartoe te komen. Veel meer nog dan vorig jaar rond deze tijd. En Rutte met zijn woordenstroom maar zeggen, als voorzitter van de Europese Unie: ‘we moeten ervoor zorgen dat binnen een paar maanden tijd de stroom vluchtelingenstroom stopt. Daar gaan we voor, dat is onze doelstelling!’
  Die man heeft een meerderwaardigheidscomplex, tikt voor geen meter en heeft een realiteitsfobie.
  Waarom is deze sul in Godsnaam minister president van ons land geworden? God help ons, ik snap het niet. En 100% links blijft maar in deze waanzin geloven, ook de media en gaan maar door met waardeloze propaganda ten gunste van de verkrachters, roofmoordenaars en gepamperde alli baba’s die, volgens eigen zeggen, juist komen omdat Europa ze nodig heeft om de baby’s te verwekken, om de vergrijzing tegen te gaan en voort te blijven bestaan . Het is toch om gek van te worden! Normaal denkende mensen willen een Nexit uit de EU van Nederland, net zoals de Britten een Brexit willen. Het is een totale hiërarchie geworden door Brussel, wat elk land in Europa nu ervaart, en ze geven geen oplossing voor de rotzooi, maar maken hem alleen maar groter.
  Het enige wat ze moeten doen is: NEEEEEEEEE! zeggen tegen het opnemen van vluchtelingen en de grenzen sluiten. Maar ze lijden wat dat woord betreft en de betekenis ervan, aan totale amnesie.

  Like

 21. Joshua zegt:

  Mirjam, zij hebben geen amnesie, zij zijn PSYCHISCH GESTOORD en levens gevaarlijk, uitroeien dat landgevaarlijk zooitje

  Like

  • Republikein zegt:

   Hoeft niet hoor, we doppen onze eigen bonen.
   Ik zag het, zij niet, en hij kon niet zien, dat was geen gebrek overigens.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Il Volo zingt hem ook!

    Like

   • Republikein zegt:

    Beste Yvonne!
    Ik doelde meer op de betekenis van Evita, vandaar.
    Het spreekt niet altijd duidelijkheid uit wat ik hier plemp!
    Heerlijk helder 3 lul dikke bier.
    Evita, Perron, baron Lloyd-Webber en Sarah Brightman [.Ze zou in 2015 als ruimtetoerist naar het internationaal ruimtestation ISS gaan.]
    Nou, dan weet je toch genoeg?
    Time 2say goodbye.
    Je bent liefhebber?
    Nou, mijn vrouwtje ook.
    Rotterdam Ahoij, en het was me een aangenaam verpozen.
    Niks geen commentaar op die blinde hoor.

    Like

 22. Jules Vismale zegt:

  Minister-president Viktor Orbán van Hongarije weet tenminste waar hij het over heeft als hij zijn dochters wil beschermen tegen bepaalde groepen opgedrongen “vluchtelingen”. Marc Rutte daarentegen heeft misschien, net als zijn vrienden, vast eens een keertje naar een Nederlandse reclame van enkele jaren terug gekeken waarin een gemaskerde “inbreker” in de nacht een hobbywinkel in Eindhoven binnen drong en daar de eigenaresse van bij puur toeval ontmoette. Dit was overigens een lange zwartharige, licht getinte en vrolijke jongedame met een een groene trui aan, een oranje vest en een blauwe jeans die voor de kerel (hij had zich van zijn bivakmuts ontdaan en was een lange en blanke jongeman met zwarte krullen) de “gestolen” spullen braaf inpakte! Toen werd er als laatste zin uitgesproken dat je in deze gastvrije winkel wel van alles kon weghalen en dit ging opeens zeer letterlijk op daar de “inbreker” als extra buit de verkoopster over zijn schouder nam en meevoerde, iets waar zelfs de aanranders in Keulen nog jaloers op konden zijn!
  Het ware zelfs beter als eventuele potentiële moslimaanranders eens zodanig gedrogeerd konden worden met bijvoorbeeld alcohol dat ze geen bedreiging meer vormen, gelijk naar een album van Suske & Wiske, genaamd ‘De Efteling-elfjes’. In dit verhaal waren de sprookjesfiguren in de Efteling tot leven gekomen en de wolven van Roodkapje en de zeven geitjes (gekleed in een sjiek pak en een nachtjapon) hadden toen niet erg veel geluk met het belagen van het desbetreffende meisje en de opgenoemde dieren. De twee wolven besloten toen om zich daarop maar te gaan bezatten met grote hoeveelheden bier ‘In den Hoorn des Overvloeds’ waarna ze geen enkele bedreiging meer vormden en zo meer lachwekkend overkwamen dan gevaarlijk.
  Overigens verkies ik hier in Europa een roedel wolven veruit boven moslimextremisten, economische vluchtelingen, radicale moslims, linksextremisten, EU-bestuurders, ruggengraatloze bestuurders etc. en hoop dat dezen allemaal zo snel mogelijk uit Europa worden weggejaagd en het liefste vandaag nog!

  Like

 23. Pingback: HET DOORGEEFLUIK (31) | voorzieners

 24. Mr Orban heeft gelijk en is niet zo laf om zich in de pan te laten hakken door merkel en co veel respect voor deze man

  Like

 25. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet ozL herblogd.

  Like

 26. Steevens zegt:

  Chapeau !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s