Politie haalt 4 mannen ‘Identitair Verzet’ van dak beoogd AZC Gouda

Screenshot_17

Protest tegen opvang “asielzoekers”

De politie heeft zaterdag vier mannen van de actiegroep Identitair Verzet opgepakt, omdat ze op het dak van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne in Gouda waren geklommen om te protesteren. Dat heeft een woordvoerder van de politie gezegd.

Post online

De betogers waren het dak opgeklommen en hingen spandoeken op met de teksten ‘Sluit de grenzen’ en ‘Tijd voor een betere oplossing’. Van een bezetting van het pand is volgens de politie geen sprake. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) wil van de PWA-kazerne een asielzoekerscentrum maken, waar zo’n vijfhonderd mensen opgevangen kunnen worden.

Leiden

De politie hield zaterdagochtend ook drie betogers van Identitair Verzet in Leiderdorp aan. Zij waren op het dak van het voormalige ROC Leiderdorp geklommen. Deze betogers brachten spandoeken aan met teksten als ‘Nee, nee geen AZC in ROC!’ en ‘Grenzen toe er is al teveel armoe’.

Screenshot_18

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", burgermoed, Identitaire Beweging, Nederland, Patriottisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Politie haalt 4 mannen ‘Identitair Verzet’ van dak beoogd AZC Gouda

 1. Tistochwat zegt:

  Live stream PEGIDA

  http://www.at5.nl/live

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hebben deze mensen geweld gebruikt? Ik dacht het niet! Als het LINKS en de AFA waren geweest, was de LINKSPOLITIE dan ook in actie gekomen? Zomaar wat vragen hoor?

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Nee hoor Tom,linkse fascisten mogen alles;zelfs geweld gebruiken!Realisten mogen niks,helemaal niks!Zelfs niet geweldloos!De politie is niet meer je beste vriend,maar een laffe hielenlikker van landverraders geworden!Op een enkeling na!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @jungleelephant: 17.28. uur. Inderdaad beste jungleelephant. De Politie die zich leent voor dit vuile spel, vergelijk ik met de Politie, die tussen 1940 en 1945, de Duitse bezetter hielpen, Joden op transport te stellen. De geschiedenis herhaalt zich!

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Daar heeft u helemaal gelijk in!”Dat nooit weer”,blijken loze woorden te zijn geweest!Helaas.

    Like

 3. koddebeier zegt:

  Identitair Verzet daar heb tenminste wat aan !!
  http://www.idverzet.org/

  Like

 4. Bruijns Leo zegt:

  Politie colaborateurd met de vijand, dat was in 40/45 zo, en zo is het nu ook weer, verwacht uit die hoek geen steun, heb het aangezien in Rdam, ik geef er helemaal niets om als er slachtoffers vallen bij deze tak van de colaborerende politie tak, De staat is je ergste vijand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s