2000 zweepslagen en 10 jaar cel om “atheïstische tweets”

Screenshot_12

Een rechtbank in Saoedi-Arabië heeft een man tien jaar celstraf en 2000 zweepslagen opgelegd omdat hij op Twitter het bestaan van Allah had ontkend. De krant Al-Watan meldt dat de politie meer dan 600 tweets van de man had gevonden, waarin hij het bestaan van Allah ontkende, de koran belachelijk maakte en profeten van leugens beschuldigde. De 28-jarige man wilde zijn woorden niet terugnemen en vindt dat hij het recht heeft om zijn mening te geven. De naam van de man is onbekend. De Saoediër kreeg ook nog een boete opgelegd van € 4.850,-

RTL Nieuws

Klopjacht op kritische mensen

Mensenrechtenorganisatie Amnesty International is al jaren uiterst kritisch op het land. Iedereen die er kritiek heeft op de autoriteiten wordt opgepakt. “Alle belangrijke mensenrechtenverdedigers zitten inmiddels lange gevangenisstraffen uit, hebben gedwongen hun activiteiten gestaakt of zijn het land ontvlucht.”

Ook het aantal uitgevoerde doodstraffen neemt fors toe. Begin dit jaar werden er nog 47 gevangenen op één dag geëxecuteerd. Dat zorgde internationaal voor woede en forse kritiek.

Saoedi-Arabië heeft het aantal executies vorig jaar scherp opgevoerd. In 2015 werden 157 mensen ter dood gebracht, terwijl dat er een jaar eerder nog 90 waren.

(Aanvulling webmaster: de krankzinnigheid ten top! www.hln.be)

Bron:
www.rtlnieuws.nl
(h/t “Koddebeier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Saoedi-Arabië, soennieten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

18 reacties op 2000 zweepslagen en 10 jaar cel om “atheïstische tweets”

 1. Edjan zegt:

  AUW! Ben ik, als diepgelovig atheïst, blij dat ik niet in Saoedi-Arabië woon!
  In 2030 ook in dit theater?

  Like

 2. Amnesty kan wel zoveel lullen met haar “uiterst kritisch zijn op het land”: Ik nog nooit ergens gelezen, dat de hun pijlen nu eens specifiek richten op de islam als zodanig.
  En zolang ze dat verdommen, blijft het immers dweilen met de kraan open!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dat die mohammedanen zichzelf nog niet hebben uitgeroeid?

  Like

  • Edjan zegt:

   Neven en nichten die met elkaar trouwen. De resultaten zijn akelig om te zien. Dat is hier al vele eeuwen verboden en in onbruik geraakt. In kleine, afgelegen dorpjes gebeurde dit soort zaken nog wel tot in de negentiende eeuw, maar daar liep dan ook het een en ander rond aan inteelt.

   Maar de mohammedanen zullen zich op die manier niet snel uitroeien: gewoon veel kinderen maken, dan zitten er altijd wel bij die niet zo erg gedegenereerd zijn. Je kunt wel zien dat ze niet in “oorzaak en gevolg” mogen denken, dan waren ze er al lang mee gestopt. Voor hun is alles de wil van Allah. Dus lekker laten gebeuren. Broer en zus is ook heel lekker! Laten we ze dat maar wijsmaken.

   Anders, net als met die ziekteverwekkende muggen een stel bestralen zodat ze onvruchtbaar worden en dan weer uitzetten? Met die muggen werkt het …

   Like

 4. Hans zegt:

  En daar ligt onze dikke prins mee in bed.
  Man, man, man
  Wat een land.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Wanneer boycot het hypocriete westen, dat altijd een grote mond opzet en het belerende vingertje opsteekt als het op mensenrechten aankomt, eindelijk eens deze islamitische schurkenstaat? Antwoord: nooit, want olie en strategische invloed zijn nu eenmaal belangrijker dan mensen.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  1. Amnesty International bestaat niet meer….het vroegere Amnesty International is opgedoekt en gaat verder onder de Amnesty sinds men zijn hoofdzetel in Qatar heeft. Vele mensen zijn afgehaakt omdat het oude A.I. teveel politiek-correct-gericht te werk ging. Zie ok maar hun zogenaamde objectieve verslaggeving van wat er in en rondom Israël gebeurt. Allemaal éénzijdig en niks objectiviteit. 2. En dan te bedenken dan dit land S.A. een mensenrechtenorganisatie/-commissie heeft die wordt voorgezeten door………jawel een Saoedie-Arabische prins, dus lid van die “koninklijke” familie……..

  Like

 7. Joshua zegt:

  Het mens onterende islam/satan geloof moet uitgeroeid worden, het is alleen dood en verderf wat hun IMBECIELE profeet uitgekraamt en op heeft laten schrijven!!!
  Dat er dagelijks mensen op een beestachtige manier afgeslacht worden hoor je niet bij de westerse msm en regeringen, maar wij moeten dat stinkende vuil wel door onze strot gedrukt krijgen van net zulke IMBECIELEN in de regeringen

  http://westerse-beschaving.org/manieren-om-het-islamitische-jihadisme-te-verslaan/

  Like

 8. Pieter zegt:

  Die man is een HELD in de Saoedische barbarij. Dat mag wel even gezegd.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En met dit land, is de Oranjeclan bevriend!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  En daar onderhoud Nederland goed relaties mee.

  Like

 11. Thoth zegt:

  Ach, dit is alleen voor de onderlaag. De prinsen (ca. 15000) gaan gewoon door met gebruik van alcohol, drugs, hoeren in de Europese steden terwijl de gasten weet ik hoeveel mensen gehuwd zijn… NIks aan de hand dus. Ennuh, Jemen wordt nu gebombardeerd en ze zijn een goede vriend met Erdogan en z’n gevolg, dat is zo’n 50% van de bevolking…

  Like

 12. Anna zegt:

  En waarom VEROORDEELD AMNESTIE DIT NIET?????? Wel Israël steeds veroordelen……… En saudie Arabië met dit soort praktijken met rust laten…. Wat een walgelijke organisatie…..!!!!

  Like

  • exmarineman zegt:

   Tja beste Anna, dat antwoord is helemaal niet zo moeilijk. Ten eerste is “Amnesty” niet meer de club van vroeger toen het nog “Amnesty International” heetten en in die periode nog alleen opkwam voor gevangenen, want dat was hun bestaansrecht. Islamisten en linkschen hebben het overgenomen en de naam is veranderd in “Amnesty” en wordt gefinancierd uit Qatar en het hoofdkantoor is nu in Qatar gevestigd. (als het vorenstaande niet waar is dan hoor ik dat wel van iemand). Ten 2e: SA is een moslimland en gezien punt 1 zal daar dus geen kritiek op komen vanuit Amnesty, omdat dat hun doel niet (meer) is. 3e: zie ook hoe stil het blijft over het bombardement van S.A. in Jemen waarbij zo’n 40 burgers zijn gedood. Hoe stil blijft het daarover bij Amnesty, maar ook dat zgn. “observatorium voor de mensenrechten” dat rapporteert over schendingen in het M.O. Maar ook die club doet vnl alleen verslag over schendingen van/door Syrië, Rusland, Israël etc. Die club krijgt zijn rapporten van “mensen ter plekke”. En als u verwacht iets te horen van de VN mensenrechtencommissie dan vergeet dat ook maar, want de voorzitter daar van is een…….Saoedi-Arabiër ………

   Like

   • Anna zegt:

    Dank exmarineman eigenlijk wist ik dit wel maar wat mij zo afschuwelijk afstoot is dat de islamieten met de linksen in hun kielzog momenteel overal hun poot tussen krijgen….. En dat ALLE WAARHEID VERDRAAID WORDT dat er op den duur geen enkele organisatie meer is die je nog kunt geloven of vertrouwen….. Neem nu de mensenrechten organisatie die u ook noemt, van de VN met saudie Arabië als voorzitter…… Dat is toch ronduit walgelijk. Het lijkt wel alsof de hele wereld met alle ( voorheengoedbedoelde ) organisaties overgenomen worden door de islamisten…… ( op deze manier strijd ISIS volop in west Europa) en dat heeft men niet door……..En wat ik al helemaal niet begrijp is dat ” onze ” linkse partijen die vrijheid en mensen rechten zo hoog in het vaandel hebben hier volledig in meegaan…….. Ze zijn volslagen krankzinnig of blind…. Deze linksen D66 PvdA…….en consorten snappen totaal niet wat hen boven het hoofd hangt……. Ze zouden de Koran eens moeten lezen……. Maar dan denk ik dat ze nog denken dat het wel mee zal vallen……. Ik vraag mezelf wel eens af Hoe lang kan dit nog zo doorgaan….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s