FOTOSHOPPER: “Refugees Welcome”

Screenshot_17

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor. Bookmark de permalink .

21 reacties op FOTOSHOPPER: “Refugees Welcome”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, Frau Merkel zou graag willen dat ze nog zo’n lijf had Sjaak.

  Like

 2. Frans de Wit zegt:

  Ik vermoed dat er zoiets wel achter schuil moet gaan, want wat zij flikt, doet een mens met zijn volle verstand niet

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Er schaft das !
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. xonnebloom zegt:

  nice

  Like

 5. Jan j zegt:

  Nou weet ik wat ze bedoeld.
  Ze bedoeld dat de mannelijke “vluchtelingen” het schaffen können.
  Deze afbeelding is veelzeggend

  Like

 6. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Bijna 100.000 asielaanvragen verwacht in 2016
  AMSTERDAM –

  Dit jaar komen er vermoedelijk bijna 100.000 nieuwe asielzoekers naar ons land. Dat zijn er bijna twee keer zoveel als de ongeveer 58.000 vluchtelingen die premier Mark Rutte afgelopen maand meldde aan de Tweede Kamer. Dat melden NRC Handelsblad en Reporter Radio maandag.

  Uit onderzoek van de twee blijkt dat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA), het ministerie van Veiligheid en Justitie, de provincies en gemeenten uitgaan van 93.600 vluchtelingen in 2016. Deze prognose van het aantal asielverzoeken hanteren de instanties bij het plannen van de opvangcapaciteit. Maar vorige maand noemde Rutte het aantal van 58.000 zelfs “aan de hoge kant”.

  Tijdens overleg van de Landelijke Regietafel Verhoogde Asielinstroom werd al gezegd dat alle overheden die betrokken zijn bij de opvang van vluchtelingen moeten uitgaan van een instroom van circa 93.600. Dat overleg vond enkele weken geleden plaats op het ministerie van Binnenlandse Zaken, onder voorzitterschap van minister Ronald Plasterk.

  Like

  • Edjan zegt:

   Het gaat gewoon verder. Gewoon door die strot douwen. Liegen, dreigen en schelden. Wat je aan dit getal wél kunt zien, is hoeveel migranten bij benadering in 2016 Europa binnen zullen komen.
   (94 : 58)x 1,1 miljoen (van 2015) = 1,8 miljoen.

   Like

  • Cathja zegt:

   Beste Driek, we geloven toch geen enkel woord meer wat uit de mond van Mark Rutte komt? Die man liegt al zodra hij begint te praten.
   We zullen waarschijnlijk nog wel meer ‘vluchtelingen’ binnen krijgen dan die 100.000. Het onheil wat boven ons hoofd hangt zullen ze gedoseerd over ons uitstorten.
   Zouden ze ons nu alles al vertellen, dan breekt meteen de pleuris los!

   We zijn in elk geval wel op de hoogte gesteld door Dijkhoff, die meedeelde dat er oorlogsmisdadigers in ons land zijn opgevangen en die NIET uitgezet mogen worden!
   Dat weten we dan ook weer, en wij, burgers, moeten maar zien wat er van komt.

   Ik word hier echt pisnijdig van!

   Like

 7. carthago zegt:

  Vluchten kan niet meer, Mergel!Er zijn nog 1 miljoen wachtenden. Het kost wat, maar je krijgt ook wat. Ein kokosnoot uber alles.

  Like

 8. Pegidafan zegt:

  Ze heeft in een tv toespraak haar standpunten verdedigd , hoe gek ben je dan . Terwijl ze ziet wat er in heel Europa aan de hand is . Dan ben je echt de weg kwijt en dien je gestopt te worden .
  Wij hebben geluk dat er nog leiders zijn als Viktor Orban , die precies aangeeft wat er mis is . En die niet mee doet aan die absurde voorstellen van Merkel .
  Europa vol laten stromen en dan verlangen dat alle andere eu landen helpen om die barbaren op te nemen . Ik heb het al eerder gezegd , de redding komt uit het oosten en zo zal het gaan .
  Ben voor een verenigt Europa van soevereinen landen die zelf kunnen bepalen wat er binnen hun grenzen gebeurd . Niks geen dictaten uit Brussel . De culturele verschillen binnen Europa zelf zijn al te groot om een centraal geregeerd Europa te beginnen . Dus een Europa met een opgedrongen barbaarse cultuur is helemaal GEEN OPTIE , en moet nu gelijk gestopt en terug gedraaid worden .

  Door de ophopende gelukszoekers in Griekenland , zal er binnen kort anarchie uitbreken , dat snapt een kind . Als dat eenmaal gebeurd is de kans heel groot dat die anarchie over zal slaan naar andere landen . Ben benieuwd hoe Brussel daar op gaat reageren , ik hou me hart vast want een kat in het nauw doet rare sprongen . Ze zijn in Brussel al erg dictatoriaal bezig geweest en zie ze er voor aan om de situatie aan te grijpen om ons totaal te onderdrukken , dus ook militair . Met ook nog een Brexit voor de deur zitten ze in Brussel met hun handen in het haar . De problemen groeien met de dag , de druk op de ketel word steeds groter . Ook nog een referendum in Nederland over het associatieverdrag met Oekraine . Ik denk dat die lui in Brussel nu toch wel een beetje zenuwachtig aan het worden zijn

  Dit kut Europa heeft ons alleen maar ellende gebracht en zo onnoemelijk veel geld gekost .
  Er zou geen oorlog meer komen , 1 Europa voor de vrede , nou het brengt alleen ellende en oorlog . Dit corrupte euro parlement geholpen door de banken met hun derivaten , woekerpolissen en woekerhypotheken heeft ons op de rand van de afgrond gebracht .
  Zakkenvullers oplichters en uit knijpers zijn het , en de middenstand en de gewone burger kan het gelach weer betalen . Daar zouden die linkse bhoe roepers eens naar moeten kijken , wij nemen het in feiten op voor hun zaak , de sukkels . Daar aan kan je zien dat zij de stoot troepen zijn zoals de sa vroeger was . Ze laten zich gebruiken door de elite , die antifa mormels .
  Maar wat gebeurde er vroeger met de sa , daar hebben ze nog niet over nagedacht , nou weltruste en lekker verder slapen links tuig .

  Like

 9. wauso zegt:

  Like

 10. wauso zegt:

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  als enige land ter wereld bevat de Duitse grondwet een verzetsparagraaf ,waarin alle Duitsers tot verzet worden opgeroepen tegen diegenen ,die de liberale democratische basisorde willen afschaffen.
  deze toestand bestaat al lang ,daarmee is deze wet in wering getreden-ook al wil nog nauwelijks iemand dit inzien, hij luidt .
  artikel 20 alinea 4 grondwet
  tegen Eén ieder die het onderneemt deze orde uit de weg te rijmen ,hebben alle Duitsers het recht tot verzet wanneer andere hulp niet mogelijk is .

  Like

 12. Dorle zegt:

  Schlechte Fälschung! Die Alte hat viel größere Titten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s