PvdA-mastodont Cohen: “Wir müssen es schaffen”

Screenshot_10

Job Cohen

Landen die niet mee willen doen moeten dat voelen.

PvdA-coryfee Job Cohen is het roerend eens met de woorden “Wir schaffen das” van de Duitse bondskanselier Angela Merkel over de opname van vluchtelingen. Zij verdient alle steun uit Europa en dus ook van de Nederlandse regering, zegt hij in een zondag gepubliceerd interview met de Telegraaf.

Post online

“Daar ben ik ook knap van onder de indruk. Er zijn twee dingen: ik vind het fantastisch dat Merkel dat heeft gezegd en tegelijkertijd zie je ook hoe ontzettend moeilijk dat is qua politiek. We zouden het haar met elkaar in Europa wat makkelijker kunnen maken door allemaal de schouders eronder te zetten.”

Landen die niet mee willen doen, moeten dat ook voelen

Volgens de oud-burgemeester hangt de toekomst van Europa ervan af. “Ik denk dat we nu moeten doorbijten om erger te voorkomen, namelijk dat Europa uit elkaar valt. Ik weet niet of wij ons voldoende realiseren wat wij allemaal aan Europa te danken hebben. En je hoeft niet alleen maar te accepteren hoe het nu gaat.”

Landen die niet mee willen doen, moeten dat ook voelen, vindt Cohen. “Wat mij betreft laat je landen die niet willen opvangen dat in Europees verband ook merken. Die Oost-Europese landen die niks doen en flink profiteren van de EU: daar moet wat tegenover staan. Dat is niet kosteloos.”

Premier Rutte mag wat Cohen betreft wel “een tandje meer” bijzetten om de scherpte van de toon in het vluchtelingendebat in Nederland af te zwakken. “Ik vrees dat hij zijn uitspraak over dat het half maart geregeld moet zijn, niet kan waarmaken. En dat daarmee dus, als je het niet redt, mensen af gaan haken.” Rutte heeft toegezegd dat tegen half maart de vluchtelingenstroom naar Europa ingedamd zal zijn.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Linkse Kerk, Midden-Europa, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Oost-Europa, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op PvdA-mastodont Cohen: “Wir müssen es schaffen”

 1. Joshua zegt:

  Weer zo’n dik betaalde Psysichisch gestoorde idioot die geinfecteerd is met een hersen dodend virus

  Like

 2. Mr D. Umass zegt:

  Is hij er ook nog? Dat smerige stuk stront.

  Like

 3. Johan zegt:

  Wat een geleuter van die Cohen. En dat van een partij (PVDA) die op sterven na dood is.

  Like

 4. Kijk, daaruit spreekt de ware bezettersgeest: Landen die in de EU zitten, maar niet aan de asiel-waanzin wensen mee te doen, moeten dat “voelen.”
  Collaborateur Cohen! Je vraagt je af, waar hij het, met zijn Joodse roots, vandaan haalt!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • koddebeier zegt:

   Verraad zit in z’n genen !

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je die valse kop ziet dan weet je het al.
   Hij is een Joodse man en hij schaamt zich er voor.
   Hij is er als aartslaffaard zo bang voor dat hij alles doet om bij de islam, zijn doodsvijand, in een goed blaadje te komen. Hij en Asscher, ze komen uit dezelfde mal!…
   Dit verschijnsel zie je, treurig genoeg, bij veel joden in Europa.
   De Israëlisch kennen ze en zeggen. Wij kunnen ze missen!…,

   Like

 5. wauso zegt:

  Als je dat Politieke Schorem hoort praten, dan begrijp je ook waarom deze ‘nullen’ het niet wagen om op het ‘platteland’ te komen. Daar krijgen ze in tegenstelling tot het ‘Arrogante’ Amsterdam een heftig weerwoord !

  Like

 6. Japio zegt:

  Die Cohen in knots-knettergek geworden en eigenlijk altijd al geweest. Waarom verloochend hij zijn afkomst zo graag? Joden worden 24/7 bedreigd door moslims en hij wil ze knuffelen. Volgens mij is hij zwakbegaafd en dat was al goed te merken toen hij in de regering zat. Debatteren wat hem volslagen vreemd, af en toe bij het gênante af.

  Like

 7. Ron zegt:

  De verrader.
  Snapt hij dan niet dat zijn hoofd ook er af gaat als de mossels de macht grijpen?

  Hij voedt de krokodil in de hoop dat deze hem als laatste op eet.

  Like

 8. hans zegt:

  Snap niet dat dit zieke verknipte sujet met z`n cognitieve vervelende dissonantie dramharsens nog serieus genomen wordt, door wie dan ook!

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Ik ben sprakeloos, ik kan het niet bevatten dat Cohen als Jood zijnde de, zeker voor het Joodse volk, levensgevaarlijke islam slang aan de borst houd en knuffelt.

  Like

 10. Elena zegt:

  Dit gore sujet heeft zijn afkomst verloochend.
  Met zulke “vrienden” hebben de Joden geen vijanden meer nodig.
  Zijn uitspraak, dat landen die geen moslims c.q.
  ” vluchtelingen” willen opnemen zouden wat hem betreft gestraft moeten worden?.
  Dat is je reinste dictatuur!
  Het weigeren van een bende parasieten is nog altijd voordeliger dan de subsidie die een land ontvangt van Brussel, wat ook ons geld is.
  Weet die lul nu nog niet dat het helemaal geen vluchtelingen zijn…maar ordinaire bezetters oftewel parasieten?
  Bovendien zijn er tussen de “vluchtelingen” duizenden ISIS sympathisanten die het voorzien hebben op Joden en alle andere ongelovigen.
  Smerig schwein is Cohen, hij heult met de vijand van het Joodse volk.
  Kapot schamen moet hij zich.
  De vuile moslim knuffelaar en landverrader !

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Er is geen een echte socialistische heilstaat geweest (of is er nog) die niet dictatoriaal geregeerd wordt. Hetzelfde geldt voor islamitische staten.
   Daarom kunnen ze het kennelijk goed vinden met elkaar.
   Natuurlijk zullen de gutmenschen als eerste geruimd worden als de mohammeddanen het voor hete zeggen krijgen. Afgezien van hun totaal verknipte denkbeelden, hebben ze wel de pest aan landverraders en dat is logisch ook.
   Immers, als die gutmenschen hun eigen land kunnen verraden als ze denken dat dat opportuun is, zullen ze met hetzelfde gemak hun nieuwe meesters weer verraden als dat enig voordeel biedt.
   Onbetrouwbare mensen zijn het.
   Mohammeddanen zijn wat dat betreft (als een van de weinige dingen) dan weer niet gek.

   Like

 11. jantjeuitnl zegt:

  Cohen doet alles voor geld. Wie zou hem betalen? Soros waarschijnlijk.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  “Ik denk dat we nu moeten doorbijten om erger te voorkomen, namelijk dat Europa uit elkaar valt.

  Europa gaat heus niet uit elkaar vallen. De EU daarentegen wel en dat wordt tijd ook. iedereen die Europa lief heeft kan niet anders dan de EU haten en iedereen die Europa haat loopt over van liefde voor de EU. EU is de splijtzwam in Europa. Europa kan alleen gered worden door de EU te vernietigen. Ik haat de opgedrongen diversiteit op nationaal niveau maar hou veel van de diversiteit binnen het Europa van weleer. Kan iemand dat begrijpen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds: 23.11. uur, op 28/02. Precies meneer Velraeds, de verdomde communistische EUSSR, is de bron van alle ellende. Door de EUSSR, kunnen we onze grenzen niet meer bewaken, stroomt Europa/Nederland vol met moslimmannen, en gelukzoekers, zijn we gedwongen onze schatkist te laten plunderen, vanwege de schulden van Griekenland, en zijn WIJ zwaar “de sjaak”, omdat Rutte (VVD) tekent bij het kruisje, zodat zelfs ons spaargeld en onze pensioenen niet meer veilig zijn!

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ja, volledig !

   Like

 13. Elena zegt:

  Daar ik mij weer zo boos om die verrader Cohen gemaakt heb, heb ik mij getroost met dit prachtige lied.
  De eenvoud van deze prachtige Israelische soldaten die in hun werkkloffie de sterren van de hemel zingen doet mij genieten.
  Hopelijk u ook.

  Like

 14. biebie zegt:

  Politiek herhaald zich,het zelfde socialistisch politiek geleuter als uit de tijd van de weimar republiek !!!!!!!!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Prachtig Elena, het is een song van Leonard Cohen, mijn favoriet.

  Like

 16. exmarineman zegt:

  Beste mensen, wees niet verrast over hetgeen hij allemaal zegt. Het past namelijk precies in het plaatje dat hij zelf heeft opgezet. Vergeet niet dat hij 1 van de mede-ondertekenaars/-indieners is van de motie-Halsema…….en in die zin past het dus precies wat hij zegt: islamisering van Nederland en de EU KAN en MAG niet verstoord worden……Maar in zijn ogen gaat dus het kabinetsbeleid nog lang niet ver genoeg……

  Like

 17. topsporter zegt:

  Cohen heeft altijd extreem geprofiteerd van onze samenleving, nog nooit met zijn handen gewerkt.

  Like

 18. Jan j zegt:

  Deze man is geestesziek

  Like

 19. Pieter zegt:

  Wat een walgelijk figuur.

  Like

 20. carthago zegt:

  De kip co-Hen dient terstond kaalgeplukt te worden van z’n twee ton per jaar gestolen overheidsgeld, hetgeen hij aanwendt om aandelen te kopen in de asielindustrie. De grote verneuker van wat nog over is van nederigland heeft nb nog een platform in de publieke linkse opinie, een gevaarlijke oorlog ontketenend.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Trap dat linkse fossiel is eindelijk de zwakzinnige inrichting in waar hij thuis hoort !!

  Like

 22. Charles zegt:

  Terwijl in Israël zijn mede Yahudiem door islam maanafgod aanbidders worden afgeslacht, blijft deze PVDAllah verrader met hen theedrinken

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Charles: 12.03. uur. En uiteraard thee zetten, voor de “boosbaarden”. Daar is hij geweldig goed in. Hij wil niet weten, dat zijn hoofd eraf gaat, als de “boosbaarden”, de baas zijn geworden in Nedrigland. Mede door het verraad van zijn PvdA!

   Like

 23. Republikein zegt:

  Deze man maakt deel uit van de grote groep der achterlijken.
  Politieke correctheid is een verschijnsel van de achterlijkheid, maar er zijn daarnaast nog andere varianten.
  Het ontkennen van een gebrek aan bepaalde geestelijke of mentale ontwikkeling van immigranten
  kan ook als achterlijkheid worden beschouwd, je gaat de boel bij elkaar houden door lief te zijn en veel thee te drinken.
  Die minderbedeelden zijn niet allemaal leipo, zeggen en schrijven 2% die het kunnen bijbenen, met als gevolg dat 98% de meerbedeelden gaan haten.
  Zo vertrek je dus naar een land waarvan je de autochtone burgers ervan beschuldigt dat het racisten zijn.
  En toen kwam Job in beeld met een kopje thee.
  Koekje erbij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s