PVV stelt vragen naar aanleiding van interview “Alle politieke partijen moeten Wilders aanvallen”

Screenshot_14

Paul Frissen

Schriftelijke vragen van het lid Beertema (PVV) aan minister Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) naar aanleiding van het interview “Alle politieke partijen moeten Wilders aanvallen”. 

1.) Bent u bekend met de uitspraken van de decaan van de NSOB, de hoogleraar Paul Frissen, die hij deed in een interview “Alle politieke partijen moeten Wilders aanvallen” op 1Limburg (*)?

2.) Vindt u met ons dat een decaan van de NSOB, die verreikende invloed heeft op het denken en handelen van hoge ambtenaren, geen ideologische uitspraken kan doen zonder enige wetenschappelijke grond zoals “De bijl aan de wortel van onze democratie. Hij (Wilders) had onmiddellijk gecorrigeerd moeten worden. Dit is hartstikke gevaarlijk.” Zo nee, waarom niet?

3.) Bent u het met ons eens dat dergelijke stigmatiserende uitspraken van een autoriteit als professor Frissen bijdragen aan een klimaat van demonisering en daarmee tot een verhoogd risico op een terroristische aanslag zoals we dat gezien hebben ten tijde van de moord op Pim Fortyun op 6 mei 2002? Zo nee, waarom niet?

4.) Vindt u met ons dat de heer Paul Frissen niet meer te handhaven is als hoogleraar aan de universiteit Tilburg en als decaan van de NSOB? Zo ja, bent u bereid er bij de respectievelijke Raden van Toezicht op aan te dringen gepaste actie te ondernemen om de heer Frissen uit zijn functies te ontheffen? Zo nee, waarom niet?

(*) https://twitter.com/1limburg/status/703956877588209664

PVV normale grootte

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, demoniseren, Geert Wilders, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op PVV stelt vragen naar aanleiding van interview “Alle politieke partijen moeten Wilders aanvallen”

 1. Harrie Vaes zegt:

  Dat doen ze al 10 jaar.

  Like

 2. Hans zegt:

  NSOB is verkeerd gespeld.
  NSB past beter.

  Like

 3. Edjan zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Frissen
  Paul Frissen is hoogleraar bestuurskunde in Tilburg. Tikje zwammerig, volgens mij, bestuurskunde.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bestuurskunde.

  Hij zou eens uit moeten leggen op welke manier hij denkt dat Wilders “meteen gecorrigeerd” had moeten worden. Pak voor de broek? Kogel van links? Kopje thee zonde koekje?

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Dat mag zeker wel en minder Marokkanen niet?Ik wou dat ik rijk was dan liet ik dat zooitje hier mijn hakken zien!En niet omdat ik laf ben,maar ik ben moe;doodmoe van nu al jaren dagelijks de islamellende om me heen!Op tv,radio,pc,in de media,in de vorm van zeer kwaadaardige buren,op straat,in winkels,ziekenhuis,apotheek,tja,waar eigenlijk niet?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @jungleelephant: 22.31. uur, op 28/02. Hoe herkenbaar voor mij! En dan zijn er nog vele verdwaasden die op het CDA, dat is zijn club, blijven stemmen. Christenen Dienen Allah!

   Like

  • Kom naar Brasil jungle……hier geen centje last van ze,gaan gewoon ons ouwe cristelijke gangetje hier.Emigranten krijgen NOOIT een bras paspoort hier……gelukkig.

   Like

   • jungleelephant zegt:

    Helaas ben ik nog afhankelijk vaneen anw-tje.Ik neem aan dat als ik zou emigreren dat dan ophoudt!Veel heb ik niet nodig,maar van de lucht leven kan ik nog net niet,helaas!Het aanbod is aanlokkelijk!

    Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Paul Onfrissen.
  Tja, de K.U.T. is wel een antifa bolwerk natuurlijk.

  Like

 6. realistnl zegt:

  Ze gaan frontaal in de aanval, Wilders moet dood, islam door je strot, slikken of stikken. Doe Ik allebei niet, ik spuug het uit. Right in your face.

  Like

  • SeeMore zegt:

   (S)Links deinst nérgens voor terug !!
   Stalin, Hitler, Mao en Pol Pot zijn en blijven hun grote inspiratiebronnen:
   Een ieder die het niet met ons eens is; moet dood !!
   Zo simpel als wat 😦

   Like

 7. Hendrik M. zegt:

  En die Frissen word betaald van ons belastinggeld….

  Like

 8. Thom zegt:

  Universiteit Tilburg is die school waar iemand een 10 kreeg voor een afstudeerproject omdat hij Wilders en de PVV bevuilde in zijn proefschrift. Man man man. Tilburg was vroeger de stad waar de fraters van de Kruisheren de jongenscholen scholen leidden en de Zusters van Liefde
  onderwijzers opleidden aan de Oude Dijk.
  Nou staan er torenhoge mosketen en nog zitten de debiele hoogleraren anti Wilders verhalen op te hangen. Zijn ze nou gek of zijn ze nou gek?

  Like

 9. Marianne zegt:

  Die Paul Frissen moet helemaal niks hebben van het tegenwoordige gelijkheidsdenken.
  Wel zo conservatief: hij heeft meer talent dan jij, dus jij moet je plaats kennen.
  Ach die Limburgers. Een curieuze mengeling van verplicht muzikale RK-Oostenrijkers en rechtse marcherende Pruisen.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Hoe dichter we bij niet alleen het referendum komen, maar ook dichter bij de verkiezingen in 2017 hoe intenser en harder de woorden van GW-/PVV-tegenstanders en dus islamisten en linksche gutmenschen worden. En het OM blijft heel stil, zie nu ook die Amsterdamse D66’er met “alle politieke tegenstanders moeten de kogel krijgen”… en zo gaat het maar door. Niet voor niets is het proces-Wilders met maar liefst 9 maanden (oktober 2016) uitgesteld…..waarom moet dat 9 maanden duren en dan gaat in november/december het verkiezingscircus beginnen en kan men obstructie tegen de PVV plegen …….

  Like

 11. topsporter zegt:

  Paul Frissen heeft nu een probleem.

  Like

 12. topsporter zegt:

  Mag ik er ook op wijzen dat Tilburg University een bolwerk is van krankzinnige hoogleraren?
  !. Hirsch Ballin, de anti-democraat.
  2.Jan Jaap de Ruyter, de querulant, die door de islam betaald wordt.
  3.Paul Frissen, die onze samenleving naar zijn wil probeert vorm te geven.
  4. er zijn er nog een paar, die op deze posities terecht zijn gekomen om de bevolking onder hun knoet te laten leven.

  Like

 13. Petecoole zegt:

  Paul Frissen… van de Universiteit van Tilburg…??? Oei..!!!
  Een heel (vervuild) nest daar, van niet zulke ‘frissen’, zogenaamde ‘antifascisten’ en ‘gutmenschen’
  (roze stropdas ? roze kleren ? Uit de vriendenkring van JJdR !

  De aap komt uit de mouw.. De sprekende papagaai JaapJan doet het niet zo best in de media, (lees zijn belachelijke opinie- plempseltje op website TPO) Komt ook nooit meer op TV.
  De PVV het goed doen in de peilingen. Dus de ‘Bovenmeester’ himself komt nu maar uit de kast, en daalt af, zodat tie gehoord kan worden…

  De sukkel zal falen..en waarom ? De argumenten bij links zijn op.. Hebben ze ook nooit gehad,.. Ja.. dat je lief moet zijn voor je medemens..goh.. wat een opzienbarende argument toch..

  Oost Europeanen, Aziaten, Zigeuners, Negers, Finnen, alles wat maar anders is dan een moslim komt naar Europa en is welkom.. Integreerd moeiteloos, en draaien volop mee in ‘onze’ multicultiemaatschappij.. Enja.. soms ergenissen en zijn er correcties en bijsturing nodig.. Gaat moeiteloos, omdat de meeste immigranten ook gewoon, (zoals ieder normaal mens) een goed en veilig leven willen, met mogelijkheden, naargelang ieders capaciteiten.

  Maar helaas, onze lieve moslimmetjes werken niet zo mee, die hebben een eigen agenda… Onder het mom van een eigen religie.. Willen eigen samenlevingen creëren, eigen kalifaatjes, minachten de kaffir en de Westerse samenleving, en integreren nooit !
  Met gratis geld natuurlijk…

  Hier, (zomaar) een reactie van internet geplukt door Anne Jongeling:

  “”Tot zover de studeerkamerpraat van JJdeR. En dan nu de werkelijkheid. Die houdt in: Nederland zit opgescheept met mensen uit een achtergebleven regio in Marokko, (en andere regio’s uit het MO) die per se bij ons wilden wonen; ze hebben alle middelen aangegrepen om zich hier te vestigen. (ruimtevaart-ingenieurs in rubberboten)
  Die immigratie ging gepaard met: criminaliteit, antisemitisme, homofobie, geweld, uitkeringsfraude, mensenhandel/smokkel, huiselijk geweld, religieus fanatisme, moord, verloedering, verslechtering leefklimaat, kapitaalverlies.
  Als reactie ontstond de PVV. En het spijt me voor de moslims die ook last hebben van bovenstaande euvel. Maar JJdR moet de zaak niet omdraaien.””

  Yes.. en ook Prof. Paul Frissen moet de zaak niet omdraaien !!!!!!

  Alles voor wat en waar de ‘tokkie’ partij de PVV voor waarschuwde in die 10 jaar, wordt een ‘enge’ werkelijkheid.. En in alles krijgen ze gelijk.. En in alles gaan ze nog gelijk krijgen.
  De kogels vliegen babykamers binnen in Aleppo aan de Maas bijv.
  De zonen van allaah willen hier hun eigen gedroomde speeltuin.

  Oei… en dat doet pijn bij die Nationaal-Zocialisten..

  En maar brullen.. “fascist” “fascist” !!
  Een duidelijke minachting voor de mensen (!!) die dagelijks worden geconfronteerd met islamitische achterlijkheid. Mensen (!!) die zich niet beschermd voelen door een gesjeesde hoogleraar op zijn apenrots.
  Minder. minder…minder islamitische zwakzinnigen, die hebben een eigen speeltuin daar in het (hele) MO..

  Gedreven door de wanhoop over het gelijk van die ‘fascist’ Wilders, copieren ze zelfs het gedrag van die/dat ‘allaah-schorem-aanhangers’..
  De ene na de andere ‘slinkse’ politicus gaat op zijn bek en moet het veld ruimen..
  Nu dus ook ‘slinkse hoogleraren’ !

  ‘Hadde’ we maar 10 jaar geleden aan ‘bijsturing’ en ‘corrigeren’ gedaan, of nog veel eerder.. (30/40 jaar)
  De eindafrekening komt (helaas en was ZO onnodig) nu steeds dichterbij…

  Like

 14. semper fi zegt:

  Zo,n linksdraaiend gezwel veroorzaakt een burgeroorlog!
  Persoonlijk ga ik zulke graftakken net zo erg vinden als figuranten die met een IS vlag paraderen!
  Telkens de vergelijking met 40/45ben ik beu,
  Geert en wij zijn voor NEDERLAND ,niet voor duitsland enz (NSB)
  Wanneer de wal het schip keert is nog onduidelijk,echter er komt vanzelf ommekeer,kan niet wachten dat verraders achterna gezeten gaan worden,letterlijk en fig.
  De linkse ratten moeten dood,zo ff een koekje van eigen deeg!
  GRRR al weer veel info over dat princesje ,zo zielig!! ik noem geen namen alexia!
  De medaille is al in wording ,wegens moed en trouw ,zonet uit de luier!
  Als ik tijdens mijn dagelijkse wandeling langs het verzorgingshuis wederom mensen in rolstoelen tegen kom moet ik meteen aan die geilzijkers denken die zoveel ophef maken over een prinsesje!
  ff to the point,
  Ik wacht elke dag op mooi nieuws ,bv dat er een verrader wordt verwijderd ,nee niet met een fb duimpje!!
  Fuck de oranjes en verraders en zolang er gezwellen in ons land Geert bedreigen krijgt degene die deze lui opruimen mijn onsterfelijke dank!
  Standbeeld!
  wie verwijderde willem van oranje toen?/hulde!!
  ik denk dit allemaal ik zeg dit niet hoor AIVD!!(snel een strand afzetten maar voor foto,s)
  STERKTE STRIJDERS
  S/F

  Like

 15. Pieter zegt:

  Raar mannetje. Heeft zich van politieke standpunten in het openbaar te onthouden.
  Gevaarlijk is dat hij hoge ambtenaren les geeft en hun zijn eigen fascistische ideologie vast wel zal voorschotelen.
  Nee onfrisse Paul, miljoenen Nederlanders staan achter Wilders, wou jij die allemaal aanvallen ?

  Like

 16. Frans Brassens zegt:

  Die Frissen is vast een onfatsoenlijk fascistisch vriendje van Diederik Stapel, de ontslagen mega-plagiaatpleger van dezelfde K.U.T. Ook in Tilburg klopt kennelijk het een en ander niet in het universiteitsklimaat en tref je er érg foute lieden aan.
  Variant op Nietzsche: Op veel universiteiten vindt ‘ontwaarding aller waarden’ plaats.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Paul Onfrisse ???? Onder welke steen komt die kakkerlak vandaan gekropen ??

  Like

 18. Republikein zegt:


  Dit “12-jarige” “Zweedse” “jongetje” heeft een hardloopwedstrijd voor de 600 meter gewonnen. Het is vast vanwege zorgen over “racisme” dat hij voortijdig een snor kan laten staan, rimpels heeft en een kalend voorhoofd.

  In Zweden worden de invasietroepen op hun woord geloofd wanneer ze een leeftijd opgeven. Jonger is vaak beter, minderjarigen kunnen niet worden uitgezet, krijgen belachelijk lage straffen voor ernstige misdrijven en hebben op school makkelijk toegang tot jonge meisjes en jongetjes. Ouders mogen uiteraard niet klagen, want dat is racistisch.

  Oh jeetje, verkeerde topic.
  Off topic.

  Like

 19. Rolf zegt:

  Die vent dien per direct uit zijn Ambt gezet te worden, zijn titel moet hij inleveren en nooit meer terugkeren in het onderwijs .. die man heeft oogkleppen op en is blind voor de realiteit!!!

  Like

 20. Dit is op eunmask herblogden reageerde:

  Dit soort “bestuurders” zowel in de regering als in de publieke sector zijn net als de haatimams bezig hun eigen linkse agenda te promoten!
  Al deze ‘schoolbankgeleerden’ die via universiteiten, brancheorganisaties etc. denken dat zij het wiel hebben uitgevonden en het domme klootjesvolk kunnen beïnvloeden!!

  Like

 21. Een Nederlandse Haatimam!

  Like

 22. Pingback: PVV stelt vragen naar aanleiding van interview “Alle politieke partijen moeten Wilders aanvallen” | Kattukse Vrienden voor Israël

 23. Leen Bek zegt:

  Pim zei het al, de vijfde colonne is overal aanwezig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s